Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest bloodlover
Posted

pai forumul de pe site e cazut mai mereu.... :( Oricum fac un anunt aici, poate citeste cineva : wtb bo jwls set, wts emi clean, dd edges, bop shafts (cate 13 din fiecare edge si shaft)

Posted

Bullet, te contrazic aici. Draconic pe aw e chiar waste. Iti trebuie un archer sa il faci hara-kiri. Eu unul port maj light tot timpul.

Poate tu crezi ca draconic ar fi mai eficient, insa acel 4% patk este inutil, iar acel 4% atk speed pe bune ca nu ma incalzeste pentru ca aw nu are nevoie sa mai dea si damage intre blows. Ce, ca da blows mai rapid? Nu se simte atat cat sa iau in considerare.

Daca ar fi th, da, as merge pe draconic. Insa mi-as lasa con-ul asa cum este pentru ca +str nu prea are sens avand in vedere cat pierzi, iar +dex, chiar e irational avand in vedere ce gain mic ai.

Btw: mai este item lag pe dex? Azi la sala am vazut unul cica juca pe dex, intr-o catacomba un necro cu cursed man dadea ss normal. A venit serverul ala sau postul e outdated?

k, avand in vedere ca e e o discutie de genul 'what if?', poate ma faci si pe mine sa inteleg de ce ai renunta la un set cu +p.ef +atk.speed + mp atat timp cat ai full epic? ce iti da maj in afara de archery patk si stun resist care nici nu mai conteaza cu antharas si zaken?

si +DEX pe daggeri e cam obligatoriu, indeferent de clasa.

Guest lllllll
Posted

De ce?

Adica, shtiu, in principiu, ca de la +Dex primesti evasion, accuracy, critical rate, speed, attack speed shi incresead shield defence, si ca toate, in afara de ultima, sunt cel putin favorabile pt un dagger, dar tinand seama de faptul ca shansa de critical pe Physical Skill tine de Str, iar orice dagger se bazeaza pe "speciale", de ce e Dex mai important? (Dex ca status nu ca server :P )

Posted

De ce?

Adica, shtiu, in principiu, ca de la +Dex primesti evasion, accuracy, critical rate, speed, attack speed shi incresead shield defence, si ca toate, in afara de ultima, sunt cel putin favorabile pt un dagger, dar tinand seama de faptul ca shansa de critical pe Physical Skill tine de Str, iar orice dagger se bazeaza pe "speciale", de ce e Dex mai important? (Dex ca status nu ca server :P )

serios ? sunt adv de 78 cu -9 STR , adu orice TH cu +9 STR si facem pvp , vedem care castiga .

Posted

btw, acum mi-am dat seama ca esti CryNow. daca stiam, nu ma mai oboseam sa port discutia aia cu tine. stiu ca le stii pe toate :)

si totusi ai facut-o stiind cine sunt, oricum imi place deja am reputatie :rofl1:

sa am anunti tu pe mine cand faci set s +6 si apoi mai vbim, daca nu e un rahat de server unde cumperi iteme +16

draconic

* Attack Speed/P. Atk +4%

* Maximum MP +289

* Weight Limit +5759

* DEX +1

* STR +1

* CON -2

majestic

Archery P. Atk. +8%

MP +240

Weight increased plus the point at which a weight penalty is applied +5759

Stun Resistance +50%

DEX +1

CON -1

dc light

Atk. Spd. +4%

P. Atk. +4%

Paralysis Resistance +50%

STR +1

CON -1

depinde ce pvp, eu tot pe maj light as merge pe un cutitar / dagger + bow

Posted

k, avand in vedere ca e e o discutie de genul 'what if?', poate ma faci si pe mine sa inteleg de ce ai renunta la un set cu +p.ef +atk.speed + mp atat timp cat ai full epic? ce iti da maj in afara de archery patk si stun resist care nici nu mai conteaza cu antharas si zaken?

Exact. Cu epice si maj mai iei stun? Nu cred... Asa mai ai sansa fara maj. Ti-am zis, ma doare in cot de atk speed pe dagger. Este suficient, 4% nu e ceva sa zicem woow da de 2 ori mai repede...

Posted

serios ? sunt adv de 78 cu -9 STR , adu orice TH cu +9 STR si facem pvp , vedem care castiga .

are dreptate.. pe dagger la pvp nu iti trebuie str ca nu dai cu bucata si stru` nu influenteaza dmg cu abilitatile..

Posted

bullet.. chiar se vede ca tu ai fost sau esti hero pe dex (zi si mie numele charului tau) doar pentru ca ai iteme.. poti sa ai tu p atk si cu 70% mai mare fata de celalalt archer, dar daca el da in tine si tu stai sa te uiti la el ca ai stun ce vrei?

@Shade: poti sa imi zici daca Nathaniel are ++ pe vicious stance? (nu am enchantat niciodata un skill pe l2 non add-ons so nu stiu daca aici se pot enchanta toggle-urile).. ma tot intreb cum l-o dat pe ala dintr-o sageata.. (he vs he ambii in draconic)

Posted

CITAT(bullet13 @ Feb 22 2008, 23:32)

Cand ai full epic set tie usor sa vorbesti .....

Daca as fi pe low...si as avea full epic set...si eu mi-as pune tot Draconic .Cum a zis si bullet....iti da o multime de bonusuri care in pvp conteaza :) .....Majestic e foarte bun....dar dc as renunta la draconic pentru maj ?? + 50 % stun resist ?? patk + 8% ?? neah.... Mai bine am p def mai mare attack speed si mp ...Oricum....nu cred ca e cineva asa de prost incat sa se duca la war nebufat.....Decat sa imi pun maj mai bine cumpar buffs de la un ee ...ma refer la Resist Shock .

@SilenR Din cate imi amintesc pot sa pui + 4 con - 4 str ....dar nu stiu sigur :)

Btw stie careva ce ar fi mai bun ca buffer/healer pentru un warlord ??? ee/se sau wc ???

Eu as merge pe WC fiindca are niste buffs de gen haste/ might si vr ....

Posted

voi nu intelegeti nimic, din 4 reply-uri, 2 sunt de-a dreptu' retardate si 2 sunt pe langa

@crynow: deja devii penibil cu toata atentia pe care ti-o acorzi. ai reputatie da, de mare prost.

era vorba de resurse "infinite". si chiar si-asa, un set draconic +4/+5 > set majestic +6. era daggerilor care folosesc arc s-a dus. ai elixire, ai reuse mai mic la dash/blinding.

@SilenR: esti chior? poti sa-mi explici si mie unde ai vazut tu ca zic eu ceva de p atk cu 70% mai mare? tu stii ce fac zaken si antharas? unul da 40% stun resist si celalalt da 60% stun resist.

si vicious stance pe arcas iti mareste damage-ul cu ~ 150. habar n-ai!

nici nu ma mai obosesc cu topicul asta. s-a umplut de terminati care n-au nici un habar si mai si sufera de ei

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 23 2008, 11:32' post='2590844']

de 1 ora si ceva incerc sa ma loghez , horror , daca la ora asta nu se poate ...

mda ... se pare ca e o problema cu login ... eu am fost conectat pe la 9:30 si bine inteles ca mi-a trebuit sa ma uit prin meniurile clanului si am luat disconect :banghead: .... acum nici nu mai are rost ... mai sunt 120 de $ de strans

@bullet13

i'm going to become rich and famous after i invent a device that allows you to stab people in the face over the internet
stai la coada sa cumperi asa ceva ? :))
Posted

Din momentul in care ai antharas nici nu trebuie sa te mai gandesti la majestic pe dagger in cazu in care ai bani de draconic(doar pe TH as pune draconic daca n-as avea boss jewels)

Posted

bullet gandeste-te ce am zs eu si ce ai zs tu^^^^^^^^^^^.. deci crede-ma.. from my point of view: esti fraier.. te oftici asa de la un joc^^^^.. 1st think, then say..

si stii? bine ca toti sunt prosti si unii (jl U) sunt destepti.. tu ai scuza ca joci pe low rate (esti imbracat in s cu epice si bati ppl in a cu majestic jwl), iar eu care joc pe hight rate nu am nicio scuza(desi fiecare se imbraca in ce vrea fara restrictie si am fost pe cateva servere hero <-l2 brazuca, l2 we- bartz, l2 pride, l2 mafia, l2 dragonheard si l2paradise->).. si culmea.. nu ma oftic cum o faci tu.. defapt nu ma oftic deloc..

Posted

bullet gandeste-te ce am zs eu si ce ai zs tu^^^^^^^^^^^.. deci crede-ma.. from my point of view: esti fraier.. te oftici asa de la un joc^^^^.. 1st think, then say..

si stii? bine ca toti sunt prosti si unii (jl U) sunt destepti.. tu ai scuza ca joci pe low rate (esti imbracat in s cu epice si bati ppl in a cu majestic jwl), iar eu care joc pe hight rate nu am nicio scuza(desi fiecare se imbraca in ce vrea fara restrictie si am fost pe cateva servere hero <-l2 brazuca, l2 we- bartz, l2 pride, l2 mafia, l2 dragonheard si l2paradise->).. si culmea.. nu ma oftic cum o faci tu.. defapt nu ma oftic deloc..

creiere, e un topic de l2, nu de bambilici sau ce joci tu acolo. debitezi prostii incontinuu, n-am de ce sa ma "oftic" atat timp cat tu pentru mine nu prezinti nici cel mai mic interes. pot doar sa raman stupefiat de cate prostii spui fara sa ai vreun habar.

90% din ce-ai postat tu in threadu' asta sunt aberatii

Posted

@crynow: deja devii penibil cu toata atentia pe care ti-o acorzi. ai reputatie da, de mare prost.

nici nu ma mai obosesc cu topicul asta. s-a umplut de terminati care n-au nici un habar si mai si sufera de ei

eu zic ca ti sa urcat vedetismu la cap, stai cu picioarele pe pamant, daca nu esti bun la caterinca daten spuma marii si stai in banca ta daca nu ai o replica in care sa nu jignesti, mare hero si pupincurist acum vi si te dai in spectacol pe link, cali cali da si mie 800kk sa-mi iau baium pls

stai calm ca dintre terminati nu lipsesti, te pup dulce [ not ]

ps: iti astept si avocatu, devil cu o replica mai inteligenta ca a mea,

pss: era vorba de resurse infinite si ce ai cumpara, eu mi-am dat cu parerea si am zis ca prefer maj si nu draconic, dar tu mare vedeta, normal ca n-ai priceput nici intrebarea nici raspunsu si ai trecut la replici inteligente; ma intreb daca inainte sau dupa ce dati un reply analizati ce ati scris/ce veti scrie

Posted

eu zic ca ti sa urcat vedetismu la cap, stai cu picioarele pe pamant, daca nu esti bun la caterinca daten spuma marii si stai in banca ta daca nu ai o replica in care sa nu jignesti, mare hero si pupincurist acum vi si te dai in spectacol pe link, cali cali da si mie 800kk sa-mi iau baium pls

stai calm ca dintre terminati nu lipsesti, te pup dulce [ not ]

esti analfabet....si retardat :)