Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@SilenR si chair daca nu prindea sleep .....Surrender -- ice vortex -- hydro ...Dar asta ar merge pe un server balansat...uitate la dvp de dmg dadea :D .. 2 - 3k ...am vazut ca a folosit si de 2 3 ori tactica ai de care ziceai tu ...dar mie mi se pare useless.....anyway...nu mai trezesc iar subiectul ....

Cu bani infiniti pentru un SpS as lua in primul rand .. urechi de raton ...arma de erou xD ....Si ca armura i-as pune DC + 10 p...poate mai mult...set de epice + 6 or better dye .... + 4 int + 4 wit si eventual + 4 con .....Mi-as pune si un Dual de S si un maj heavy =)) .Si o arma cu SA de m atk...ca sa prinda sleepul :)) . La restu` nu ma bag...

Posted

Nagasaky' date='Feb 22 2008, 19:53' post='2589551']

Ziceti si voi parerea voastra daca ati avea bani infiniti pt ce equip si ce dyes ati opta la un SPS , HE si AW (level 80)

aw -> maj set +6 / eventual nm +6

as +cd

jwl aq/zaken[daca ai zaken renunta la nm]/baium/antharas/valakas

Posted

Nagasaky' date='Feb 22 2008, 19:53' post='2589551']

Ziceti si voi parerea voastra daca ati avea bani infiniti pt ce equip si ce dyes ati opta la un SPS , HE si AW (level 80)

m-as lasa de l2 de tot, pt ca in conditiile astea am facut tot ce se poate face si am tot ce se poate avea ... nu as mai avea interes

as dona banii la casa de copii :))

ps si i-as lua lui asta micu mult doritul talum set :>

Posted

m-as lasa de l2 de tot, pt ca in conditiile astea am facut tot ce se poate face si am tot ce se poate avea ... nu as mai avea interes

^:^)^ ty

ps :ce zici, ne luam -4 acum cand vine on dexu` ? :-j

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 22 2008, 20:58' post='2589717']

^:^)^ ty

ps :ce zici, ne luam -4 acum cand vine on dexu` ? :-j

se poate :))

fa tren si fugi la iesire cu el daca intrii primu

poate intrem inaintea mobilor :))

Posted

draconic

atk speed/p atk +4%

dex +1/str +1/con -2

maj

archery p atk +8%

stun rezist +50%

dex +1/con -1

pentru ca arcasu e facut in special sa bata magi iar cu str+4 ai +8% p atk, adica cu draconic ai str+4 (10% p atk), dex+1 (critical, speed si atk speed+1.. mie niciodata nu mi-a dat acc si evasion la dex+1 asa ca nu stiu daca da.. sau nu am obs eu..), con-6 (nu stiu cat hp/cp/weight scade) iar cu majestic ai str+4 (8% p atk+8% p atk de la set.. adica p atk cu 6% mai mare decat draconic), dex+1 (la fel ca la maj) si con-5 (mai mult rezist stun- stiu ca magu nu da stun.. dar am zs asa--, hp, cp si weight limit.. tinand cont ca cpp iau la weight limit de rup conteaza mult si asta)

in concluzie vs magi e mai tare maj vs magi.. de asemenea.. ai avantaj si contra arcasilor.. si nu iti fa tu griji la tanci ca nu esti mai brav in draconic.. in afara de sk (care te bate sigur.. si cred ca si da) e mai bine sa ai maj decat draconic ca asa cel putin nu castiga nimeni.. daca e sa ajunga la tine nu prea are avantaj asupra stunului si tu n-ai cum sa bati pala/tk ca le dai dmg prea de rahat si ambii au heal calumea.. dagger bati cam numai daca ii prinzi stun sau hamstring (defapt eu nu am vazut multi he in snipe cu imperial crusader^^^ batand daggeri, insa nu am reusit niciodata sa castig un pvp cu arcas imbracat in heavy^^^^^.. so nu recomand.. doar am vazut.. pe mai multe servere)..

oricum.. eu optez pentru maj pentru ca ai sanse mai mari sa prinzi stun si mai mici sa iei stun.. in plus maju` e mai usor de enchantat decat draconicu.. si la +6 e calumea ca iti da m def si evasion.. oricum.. mi se pare maj cel mai bun set pentru arcasi

edit: am uitat sa pun ca pe draconic fatza de majestic ai atk speed +4% (adica 5% pe draconic si 1% pe majestic).. oricum tot mai rentabil mi se pare draconic.. mai ales pentru ca eu ma bazez pe stun

Posted

@SilenR si chair daca nu prindea sleep .....Surrender -- ice vortex -- hydro ...Dar asta ar merge pe un server balansat...uitate la dvp de dmg dadea :D .. 2 - 3k ...am vazut ca a folosit si de 2 3 ori tactica ai de care ziceai tu ...dar mie mi se pare useless.....anyway...nu mai trezesc iar subiectul ....

Cu bani infiniti pentru un SpS as lua in primul rand .. urechi de raton ...arma de erou xD ....Si ca armura i-as pune DC + 10 p...poate mai mult...set de epice + 6 or better dye .... + 4 int + 4 wit si eventual + 4 con .....Mi-as pune si un Dual de S si un maj heavy =)) .Si o arma cu SA de m atk...ca sa prinda sleepul :)) . La restu` nu ma bag...

cum poti sa pui +con pe mag ca eu nu stiam?

sa nu fiu nesimtit: imi lasi mie contu te rog?^^^^^^^^^^^^^^

Posted

aw -> maj set +6 / eventual nm +6

as +cd

jwl aq/zaken[daca ai zaken renunta la nm]/baium/antharas/valakas

tu glumesti? sau esti pe-aceeasi lungime de unda cu SilenR?

de cand e mai bun un set de A (mai ales NM), decat draconic pe un cutitar?

btw, acum mi-am dat seama ca esti CryNow. daca stiam, nu ma mai oboseam sa port discutia aia cu tine. stiu ca le stii pe toate :)

Posted

Bullet, te contrazic aici. Draconic pe aw e chiar waste. Iti trebuie un archer sa il faci hara-kiri. Eu unul port maj light tot timpul.

Poate tu crezi ca draconic ar fi mai eficient, insa acel 4% patk este inutil, iar acel 4% atk speed pe bune ca nu ma incalzeste pentru ca aw nu are nevoie sa mai dea si damage intre blows. Ce, ca da blows mai rapid? Nu se simte atat cat sa iau in considerare.

Daca ar fi th, da, as merge pe draconic. Insa mi-as lasa con-ul asa cum este pentru ca +str nu prea are sens avand in vedere cat pierzi, iar +dex, chiar e irational avand in vedere ce gain mic ai.

Btw: mai este item lag pe dex? Azi la sala am vazut unul cica juca pe dex, intr-o catacomba un necro cu cursed man dadea ss normal. A venit serverul ala sau postul e outdated?

Posted

tu glumesti? sau esti pe-aceeasi lungime de unda cu SilenR?

de cand e mai bun un set de A (mai ales NM), decat draconic pe un cutitar?

btw, acum mi-am dat seama ca esti CryNow. daca stiam, nu ma mai oboseam sa port discutia aia cu tine. stiu ca le stii pe toate :)

irony detected