Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Suficient sa spun ca spre deosebire de miile de jucatori care vor sa joace doar ce e nou (a aparut c4? gata, nu ne mai place c3, cautam servere de c4 ca sa fim si noi la fel de smecheri ca aia de pe off)

Pai C4 oricum nu prea ai unde sa joci, in afara de oficial.

Momentan l2j in afara de subclass sistem, niste mobi aruncati din punga prin Goddard si vreo 2 raizi care exista dar nu au drop nu au scos nimic. Din cate am inteles, s-a renuntat la metoda pasilor marunti, urmand sa fie lansat un singur pack cu tot ceea ce inseamna implementari C4, probabil cu buggurile de rigoare. Exista unele servere cu implementari custom, dar chiar nu au nici o legatura cu ceea ce ar trebui sa fie, din moment ce am vazut party de 3, cu 3 subclass fiecare (tot custom, evident, subclass insemnand ca ai skillurile celorlalti pe acelasi caracter) si niste hero weapons care l-au facut in 10 minute pe antharas.

Posted

Pai C4 oricum nu prea ai unde sa joci, in afara de oficial.

Da, dar spune-le asta tuturor celor care joaca servere l2j crezand ca e c4 off doar pentru ca scrie "C4" pe ele.

Posted

salut ..ajutati si voi n00bul din mine va rog ...

ca urla tare ..sincer ..

de unde fac si eu rost de red/green/blue soul ore si cum il ridic (+++++)

cica tre sa omor niste mobs si cand au mai putin de jumate de viata sa dau click pe cristal ..care sunt mobs astia ?biggrin.gif

pls help

Posted

~ culoarea cristalului o alegi functie de SA care vrei sa-l pui pe arma (vezi la bestows a cata optiune o vrei -rosu pt. prima, verde pt. a doua, albastru pt. a treia);

~ cristalul il iei de la Jurek (Magic Guilg Giran) sau de la Winonin (Magic Guild Aden);

~ cel mai bine e sa ii faci loc in quick bar, iar cand mobul pe care il vanezi are <50% HP dai click pe el;

~ sa nu ai decat un singur cristal in inventory, altfel intra in rezonanta si nu se intampla nimic;

~ Tip : roaga un cunoscut sa ia mai multe cristale in inventory, fara sa vaneze, sau sa vaneze cu tine in party, dar sa iti lase tie ultima lovitura; rata de spargere a cristalelor este destul de mare (eu in general sparg vreo 10 ca sa fac unul stage 8 de ex.)

~ personal, cristale pana la level 6 le cresc in FoM, pana la level 8 langa Disciples-Devastated, pana la 10 in ToI. Pentru stage 11 si 12 iti cam trebuie clan, pentru ca trebuie sa omori unul din Raizii Lilith sau Anakim, care se spawneaza doar in saptamana de enjoy;

~ mobii ii gasesti in casuta de quest, dai click pe descrierea questului si sunt trecuti mobii pe zone de hunting;

~ si nu in ultimul rand, questul trebuie luat si efectuat cu o arma fara SA pe ea. Daca esti echipat cu arma cu SA nu vei putea lua questul, iar daca vanezi cu o arma cu SA, nu se va intampla nimic cu cristalul;

~ si iti mai trebuie nervi de otel, in cazul in care nu ai norocul incepatorului si iti iese cristalul din prima;

~ in ceea ce priveste levelul la care trebuie sa il ridici, cel mai simplu pui arma in inventory si te duci in Giran la blacsmith si iti va spune ce stage trebuie sa fie cristalul.

Posted

uite ca am gasit de unde iau soul ore si mam carat sa il ridic smile.gif

bat ce bat un monstru ..si cand are mai putin de 50%hp dau click pe cristal ...si imi face ca la drain life si ii fac monstrului 4 dmg ..trebuie sa continui tot asa pana se face +1 +2 ...etc ? bananadance2.gif

Posted

Da, cand dispare din quickbar inseamna ca:

- ori a cerscut in level

- ori s-a spart

De altfel, normal, dupa folosirea cristalului, ar trebui ca dupa partea de exp/sp a mobului sa iti spuna ce s-a intamplat cu cristalul, existand 3 optiuni:

- soul cristal fail to absorb the soul (caz in care nu s-a intamplat nimic, cristalul ramane in quickbar si il folosesti la urmatorul monstru)

- soul cristal scatered itself (caz in care cristalul s-a spart, trebuie sa mergi la MagicGuild sa iei altul si tocmai de aceea ti-am spus ca ar fi indicat sa mai fie o persoana cu tine care sa aiba cateva cristale in inventory)

- you earned soul cristal stage "X" (caz in care cristalul a crescut un level, iti dispare din quickbar, dar il ai in inventory, il pui la loc in quickbar si il folosesti mai departe)

Si inca ceva: daca joci pe un server l2j vezi ca pe blunturile de magi marea majoritate a SA pt arme grade C nu merg, adica nu functioneaza cam tot ce incepe cu Magic: MagicPower, MagicHold, MagicBlessBody, MagicBleed, MagicPoison, etc. Poti pune ManaUp daca suporta arma. Pentru Buri si Auri nu sunt probleme.

Posted

Nu stiu in mod normal, dar unde joc eu nu apare in Quest Log questu pt SA biggrin.gif

Sau in loc sa rogi pe cineva, poti sa iei tu mai multe cristale si le arunci pe jos pe toate in afara de 1 ... si iei de acolo cand ai nevoie ( conditie ar fi sa ai voie pe server .... sau sa nu fie GM on/ sa nu te prinda nimeni tongue.gif ).

Posted

.....sry de offtopic,dar de ce nu pot dow L2??? comp03.gifpumn.gif

Intrebarea asta e la fel de vaga ca si "ce scop am eu in viata?".

Pot fi 1000 de motive... macar zi-ne si noua de unde incerci sa-l downloadezi, ce se intampla, ce mesaj iti da etc.

Posted

Sau in loc sa rogi pe cineva, poti sa iei tu mai multe cristale si le arunci pe jos pe toate in afara de 1 ... si iei de acolo cand ai nevoie ( conditie ar fi sa ai voie pe server .... sau sa nu fie GM on/ sa nu te prinda nimeni tongue.gif ).

Sincer, nu prea inteleg politica unora de a sta sa vaneze playeri care arunca iteme pe jos, in loc sa dea AllowDiscardItem = False si sa rezolve problema.

Posted

Uite Thora!, si glow pe L2Off (beta DEX):

http://img103.imageshack.us/my.php?image=shot000081nc.jpg

Deci ar trebui sa mearga Hero status. Btw, sa-ti arat un server L2Off din Rusia ce feature-uri are:

Recipe Book, Macroses, Map (Alt+M), AutoSS are working here.

You can see online status right in game.

Dwarf's Craft Menu looks like at the official server.

"Indicator of the Abnormal State of a Party Member" button works.

Symbols and Dyes system is 100% like on the official server.

Group Leader is now marked with the crown in his status and the parties type of loot.

Most of NPCs have emotions now, which make them live.

Combat Will Points (CP) system is enabled. Clan Privileges system works now.

Serverul se numeste TheAbyss, si joc pe el acum. Se fac progrese si cu L2Offu', nu numai cu L2J-ul tongue.gif

Posted

Am auzit de Abbys, si este normal ca si L2Off sa nu stea pe loc. Problema este ca se spun lucruri aiurea despre l2j, vorbindu-se despre ceea ce se intampla pe servere custom si unde singura legatura ce l2j este ca folosesc emulatorul Java de la l2j, restul fiind implementari dupa ureche. Exact cum dadeai si tu exemplul L2BNet, unde sunt "implementate custom" arme si seturi S si 3subclass sistem. Ala e o aiureala de server, care la ratele sale "implementeaza" orice pentru a induce o stare de noutate jucatorilor. Faptul ca unora le place exclusiv PvP-ul si pentru care clanul foloseste doar pentru a pune un titlu deasupra cu "IPawnAll" este o alta poveste.

Posted

Intrebarea asta e la fel de vaga ca si "ce scop am eu in viata?".

Pot fi 1000 de motive... macar zi-ne si noua de unde incerci sa-l downloadezi, ce se intampla, ce mesaj iti da etc.

da imi cer scuze.....

pai pe Lkmania: imi apare Not Found

The requested URL /storage-1/games/roleplaying/full/L2_C3_Installer.zip was not found on this server.

shi pe Lineage.com : 421 Too Many Users are logged on.Please try again in 10 min.

am mai incercat shi de pe Google dar n a ajutat

Posted

ar fi marfa sa il puna din nou pe link jocu' la download, ca pe extern am viteza mica si decat sa stau 24 de ore ca sa iau un joc................ biggrin.gif

Posted

da imi cer scuze.....

pai pe Lkmania: imi apare Not Found

The requested URL /storage-1/games/roleplaying/full/L2_C3_Installer.zip was not found on this server.

shi pe Lineage.com : 421 Too Many Users are logged on.Please try again in 10 min.

am mai incercat shi de pe Google dar n a ajutat

1. Eu iti recomand sa mai incerci sa il iei de pe www.lineage2.com . Daca vei reusi, salveaza-l pe un dvd, pe niste cduri sau undeva prin hard, deoarece cand vei juca pe anumite servere s-ar putea sa trebuiasca sa instalezi niste patchuri sau updateuri, ceea ce l-ar putea face inutilizabil pe alte servere private.

- Avantaj : o versiune oficiala a clientului, pe care prin updatari o poti folosi pe orice server privat

- Dezavantaj : viteza mica de download, daca nu esti client NCSoft vei avea o limitare de ~50kb/s la download / update.

2. Intra AICI si incearca sa il iei dupa unul din serverele romanesti (sunt vreo 10)

- Avnataj : poti gasi un host cu care sa ai o viteza mare de download

- Dezavantaj : s-ar putea ca respectivul client sa fie gata patchuit si sa nu poata fi folosit decat pe serverul respectiv.

3. DC++

- Avantaj : viteza mare de download

- Dezavantaj : nu stii ce iei.

Si iti recomand (desi banuiesc ca stii) sa folosesti un manager de download pentru cazurile 1 si 2.

Posted

Ca sa iti faci server vezi pe aici : http://l2j.sourceforge.net ( nu s-a schimbat siteu nu ? )

Apropo, vezi ca pe oficial e download c4 si pe linkmania c3 wink.gif Care vrei sa il iei ? biggrin.gif

Eu unu recomand fileplanet cu download manageru lor ... super viteza si e aceelasi de pe lineage2.com ( io cu rds am luat cu 100-150 kb .. ) Singura chestie e ca iti tre account pe gamespy ( gratis ) sau sa fii subscriber fileplanet ( 9$ pe an sau ceva de genu )

Posted

E mai bine decat sa stai nush cat sa il iei de pe oficial sau sa stai si mai mult ca sa gasesti un link bun pe la alte servere sau sa iei cine stie ce tampenie de pe dc++ ^^

sper 25 min...poate mai vb pe mess...dak vrei

Guest Krime
Posted

Puteti incerca un server L2 romanesc full C4, working subclass, sieges, striders, SA, auto-pickup, cu GMs f. de treaba si o comunitate extraordinara si multe, multe altele.

Incercati si nu veti regreta...

Pentru detalii vizitati http://www.valhalla.ro/

Posted

Ca sa iti faci server vezi pe aici : http://l2j.sourceforge.net ( nu s-a schimbat siteu nu ? )

Nu s-a schimbat, dar e picat si dureaza probabil vreo 2-3 zile sa puna backupurile, asa ca falcon2blue cu serverul mai ai putin de steptat.

Aka default l2j ... nu e full c4 ( nu exista server full c4 decat off ... )

Facea si omul reclama, normal ca isi lauda "produsul".