Shade Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 hmmmm.... mi-am luat ieri talum robe set pentru warlock ( lvl 63 ) parca ma ia o usoara frustrare ca am luat setul si nu am stat sa iau DC robe .... pe de alta parte am luat setul ieftin de tot si daca il vand il vand cu profit, dar la pretul asta parca e foarte ok fata de BW ( diferenta e doar de 60 PDEF ) in rest o groaza de mana, cast speed etc .... ce sa fac ? sa o tin ? sa o vand ? sa merg in continuare pe BW ( nu e o sloutie prea buna ) ... oricum pana la urma imi iau DC robe doar sa imi pot perimte ... next ( astazi ) urmeaza un SOM .... si sper sa gasesc si soul crystal 12 ieftin sa ii pot pune acumen .... maj jwls peste ceva vreme inafara de faptul ca m-am laudat in postul asta :> , ma intereseaza ceva clan pe DEX ... am incercat mai multe clanuri ... all I can say OMG ... de la uber clan leaderi care cu o deosebita pofta imi povesteau cum ruleaza dual box cu dwarf pe walker ( walker original cumparat cu 60$ #-o :datifoc: ) pana la cretini care iti iau 2 kk la intrarea in clan si dupa ce se aduna ceva oameni dizolva clanul Sa fie clar burne, pentru summoner tallum robe >>>>>>>>> dc robe. Oricum nu inteleg de ce n-ai stat in bw, puteai sa investesti sa-l faci OE si aveai si +6 set bonus. Iar som n-ai de ce sa-ti iei. Ia-ti o arma de fighter ceva, un dagger de exemplu. Hell Knife cu Mental Shield e perfect pentru incepatori, urmeaza soes + btb cand ai bani. Ofc, pentru pve poti sa-ti pui un BO + focus, se ia usor de la subclass quest. light vortex->fulger->slow->fulger->celalalt vortex->hydro-> hydro De obicei se da frost bolt, water vortex, surrender to water si hydroblast. Light spells, pe langa ca au cooldown, au si cast greu iar cu stun te scoate repede din cast. Daca citeai postul meu intelegeai ca nu a avut la indemana unul si ca oricum nu prea ii trebuie acest set, avand rolul de nuker, acoperit de un tank. Si apropo, citeaza tu un post in care m-am dat mare expert ca sa spui ca mai am de invatat. Deocamdata stii despre mine doar acel filmulet. Ce, ca am dat shield slam? Da, aia a fost o greseala si stiu.N-am zis ca nu esti priceput ca nu stii sa joci cu paladin, ala e oarecum nobrainer in sensul de du-te la el, spam stun si da-i. Daca aveai touch of life era deja prea sec, se chinuia sps-ul cu tine 5 minute. Am zis ca mai ai de invatat pentru ca nu-ti stii adversarul (vezi primul quote). Quote
Razvan Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 bai andix.. sa fiu sincer cand vorbeam de low rate chiar te intelegeam dar cand ma contrazici pe hight rate-uri deja o dai in prostie.. (io cam numa pe astea am jucat).. ei bine atata timp cat cu pr-10con, cu maj si rezist shock imi prindea greu stun (full buff cu db+15) (deci dark elf cu con-10), gandeste-te cam ce sanse are sa iti prinda sleep pe paladin (io nu vad acolo da.. si nu vad nicio pantera.. vad pa), si cu nm pe tine, cu m defu` ala (tinand cont ca sps are som, nu arcana).. si cu self buff.. inca ceva.. pe hight rateuri exista o multime de prostii care sa il faca pe nucker nucker, assassin assassin, dar si pe tank tank. dar ma rog.. intai gandeste si pe urma zi.. sau better.. 1st play on hight rate si pe urma vorbim.. inca ceva.. la sps.. cu light vortex-> fulger dai dmg cel mai mare (nu prea conteaza castu.. conteaza raportu dmg/timp, si cu light vortex->fulger dai dmg mult mai mare decat celalalt vortex->hydro->hydro)dar ma rog.. pe aici toti sunteti pro..si da pana mea.. nu am jucat niciodata cu sps.. dar am un prieten sps care joaca pe official si a fost si hero si fol chestia asta cam de fiecare data si nu joaca lineage de cand joci tu.. te asigur.. il cheama Christineinca ceva.. majoritatea zic ca shu nu face nimic cu dark vortex.. dar daca joci putin ai sa intelegi.. sau mai vezi "ce treaba are fatal counter? sau cdl?".. crede-ma.. o faza asemanatoare ai facut-o tuti-am zs.. intai informeaza-te si apoi zi..glDe obicei se da frost bolt, water vortex, surrender to water si hydroblast. Light spells, pe langa ca au cooldown, au si cast greu iar cu stun te scoate repede din cast.ti-am zs ca nu am jucat cu sps.. insa am vazut la alex (christine) ca light vortex-> fulger= dmg mult mai mare (de asta prima data a pus ++ pe fulger si nu pe hydro) Quote
andix3x Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 @Xicarus In filmuletul ala esti DA nu ??Daca da , explica-i si lui SilenR fiindca daca mai posteaza de vreo 2 -3 ori asa sigur fac o criza de nervi si imi da Shade warn .@SilenR cu light vortex-> fulger dai dmg cel mai mare (nu prea conteaza castu.. conteaza raportu dmg/timp, si cu light vortex->fulger dai dmg mult mai mare decat celalalt vortex->hydro->hydro)E clar ca nu ai jucat cu sps niciodata....Sps e facut pentru casting .Si nici nu m-as fi gandit sa dau vreun vortex la inceput daca eram in locul la sps ala ....cum am mai zis .. sleep -- curse weakness -- surrender -- si apoi vortex + fulger ......Si daca vrei sa stii cu sps am jucat NUMAI pe high rate !!Nu sunt eu pr0 ca "prietenul tau " ... erou pe official ...dar joc cu sps de cand joc l2....si nu cred ca tactica aia e buna deloc . Anyway ...subiect inchis. Si spre uimirea ta...m-am informat inainte de a zice asta....daca sps ala stia sa joace avea sanse mari sa ii prinda sleep si tot ce avea...inclusiv cancel . Gl u2 ^^ Quote
Razvan Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 bine asa o fi.. dar cand zici ca avea sanse sa ii prinda sleep deja o dai prin balti.. chiar si pe da..icarus posteaza ce aveai pe tine te rog.. 10x Quote
Abiku Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Trist ..threadul acesta se transforma din ce in ce mai mult intr-un thread gen "SIlkroad" . Quote
CryNow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Trist ..threadul acesta se transforma din ce in ce mai mult intr-un thread gen "SIlkroad" .80% aia e, silener inceteaza sa zici aberatii, in proportie de 75%numa prostii zici, invata sa pierzice dor imi e de un siege, mama mama :X Quote
MisterDevil Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tu si pvp ) bunica si linux si ce au asa de special cei de la silkroad si nu avem noi ? Quote
bullet13 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tu si pvp ) bunica si linux sup dorf Quote
Iverson Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 incep sa am o mentalitate de devil in farm :X:X:X:X:Xbullet ceva oly fraps imi arati si mie ? ( cu tine evident ) Quote
CryNow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 tu si pvp ) bunica si linux dai din bascheti ca spre deosebire de tine, care n-ai nici o tangenta, eu macar mai misc ceva, tu numa farm farm farm :-j Quote
raw^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dai din bascheti ca spre deosebire de tine, care n-ai nici o tangenta, eu macar mai misc ceva, tu numa farm farm farm :-j pliz talum robe set Quote
CryNow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 22 2008, 12:03' post='2588392']pliz talum robe set e dat la un tip din spartans Quote
Burne Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 22 2008, 12:03' post='2588392']pliz talum robe set jaja :> rupem witch pe la 5 ? Quote
raw^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jaja :> rupem witch pe la 5 ? of course my horse :blink: cry, de era la tine mi-l dadeai :blink: ? Quote
CryNow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 22 2008, 12:45' post='2588474'] :blink: cry, de era la tine mi-l dadeai :blink: ?da ... de ce nu ? nu am obiceiu de a tine itemele pe un caracter/cont care nu mai functioneaza, si cum am zis ca m-am lasat, am dat itemele si contu :P vreo 200-220kk unui necunoscut [poate cel mai saracu din 1SpartanS1 ] si restu, adica contu si tts +3 lu iversonescu, daca ziceai din timp... aveai tallum :P Quote
raw^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 da ... de ce nu ? nu am obiceiu de a tine itemele pe un caracter/cont care nu mai functioneaza, si cum am zis ca m-am lasat, am dat itemele si contu :P vreo 200-220kk unui necunoscut [poate cel mai saracu din 1SpartanS1 ] si restu, adica contu si tts +3 lu iversonescu, daca ziceai din timp... aveai tallum :P :comp1: asa sunt eu tot timpu ratez ocaziile, asa am patit si cand ma luat iverson in jurasic park, am luat disc , am ratat life stone @burne, cand intri da-mi pm sa mergem :D Quote
andix3x Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Shade am si eu o intrebare ..Ai putea sa schimbi numele unui character ??? Ti-as fi recunoscator daca ai putea sa ma ajuti ....mi-a oferit un prieten un sps de 55 ...dar nu prea imi place numele . Quote
raw^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Shade am si eu o intrebare ..Ai putea sa schimbi numele unui character ??? Ti-as fi recunoscator daca ai putea sa ma ajuti ....mi-a oferit un prieten un sps de 55 ...dar nu prea imi place numele . te crezi pe servere l2j in care gm schimba nume la clanuri/ally/chars in fiecare zii ? cam cat ar fi un talum robe set unsealed? :( Quote
Burne Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 22 2008, 13:40' post='2588595']:comp1: asa sunt eu tot timpu ratez ocaziile, asa am patit si cand ma luat iverson in jurasic park, am luat disc , am ratat life stone @burne, cand intri da-mi pm sa mergem :D inca sunt la munca numai pe la 5 intru ... pana ajung acasa, pana mananc @andix3x daca nu imi joaca mintea feste era prin TI ceva npc care se ocupa de asta ... dar nu sunt sigur . @ Shade ... ms pt sfat, dar nu stiu de ce o ambitie ascunsa si cretina ma bate la cap sa iau som si sa-i pun acumen ... din cate am citit si tu esti condus de ambitii ( dragut blogul vostru ) si pana nu iti atingi scopul nu ai stare. :beer: Quote
andix3x Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 te crezi pe servere l2j in care gm schimba nume la clanuri/ally/chars in fiecare zii ? NU. De fapt asta e prima oara cand vreau asa ceva . @Burne Daca ai putea sa imi dai un raspun sigur ar fi super :beer: :beer: C-am cat ar ajunge pe dex un DC robe set si un som cu acu ?? Quote
raw^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 NU. De fapt asta e prima oara cand vreau asa ceva . @Burne Daca ai putea sa imi dai un raspun sigur ar fi super :beer: :beer: C-am cat ar ajunge pe dex un DC robe set si un som cu acu ??500kk amandoua :> Quote
xIcarus Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 @Xicarus In filmuletul ala esti DA nu ??Daca da , explica-i si lui SilenR fiindca daca mai posteaza de vreo 2 -3 ori asa sigur fac o criza de nervi si imi da Shade warn .@SilenR E clar ca nu ai jucat cu sps niciodata....Sps e facut pentru casting .Si nici nu m-as fi gandit sa dau vreun vortex la inceput daca eram in locul la sps ala ....cum am mai zis .. sleep -- curse weakness -- surrender -- si apoi vortex + fulger ......Si daca vrei sa stii cu sps am jucat NUMAI pe high rate !!Nu sunt eu pr0 ca "prietenul tau " ... erou pe official ...dar joc cu sps de cand joc l2....si nu cred ca tactica aia e buna deloc . Anyway ...subiect inchis. Si spre uimirea ta...m-am informat inainte de a zice asta....daca sps ala stia sa joace avea sanse mari sa ii prinda sleep si tot ce avea...inclusiv cancel . Gl u2 ^^DA are angelic icon? Daca eram DA, nu crezi ca aveam pantera scoasa? Eram paladin, silent stie ce zice. Quote
Guest bloodlover Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 pf...se dau itemuri moca??? care da si mie A items, sau macar bo set ca nu am jwls :D Eh in alta orrdine de idei, caut clan, dar serios nu din ala de se desfiinteaza dupa 1 saptamana, am lvl 52 he, full b si bop (nu am jwls) joc mult....exagerat zic unii, cam atat, Leave msg here daca sunt doritori:)Offtopic: pot posta aici daca vreau sa vand/cumpar ceva pe dex? Quote
Razvan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 eu zic sa postezi aici un msg gen..<<oare ce sa imi iau maj sau dc?^^^apropo wts (/wtb) smt pe dex^^^^^<<nu stiu daca sunt oameni care sa citeasca postul cu reclame.. mi se pare mai eficient aici.. dar cel mai bine postezi pe forumu de la dex Quote
andix3x Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 @icarus Am citit DA :crazy: ...nu am jucat cu pa in viata mea...dar parca putea sa isi dea heal...tu dc nu iti dadeai ??Scz SilenR ca tot am zis ca e DA... am citit gresit :) @bloodlover da....dar sunt fff putine sanse sa cumpere cineva ....lumea de pe dex nu prea da pe aici...doar cry , ive devil si inca cativa . Mai bine fa publicitate in-game...sau pe forumul dex ! Quote