Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@silner el are atata hp ca are db cu health :>

si lui nu`i trebuie viatza mare ca are vampire dance + vr :> :cool:

Presupun ca este hp-ul amplificat. Acum observ. Pe multe servere este asa. Paladin cu 15k hp, 23k cu tol.

Baai, vr pe archer e taare maa. :D

@bullet ms mult. Sper sa iasa un filmulet in seara asta.

Posted

Presupun ca este hp-ul amplificat. Acum observ. Pe multe servere este asa. Paladin cu 15k hp, 23k cu tol.

Baai, vr pe archer e taare maa. :D

pai pe servere deastea sunt tot felu` de tatoo's (nu dye) care iti da HP, sau Atk.Spd etc....

@silenR: cat con ai ? :happy1:

Posted

Nu retin sa fie tatoos pe acel server. Adica sunt, dar dau doar pdef.

http://www.youtube.com/watch?v=oTwBeiBvTSQ

My first movie. Poate nu este cine stie ce, dar am reusit sa folosesc angelic icon si sa am putin noroc sa il tin in stun.

GF..dar sa stii ceva...tare Prost sps ala :)):)) ....trebuia sa ii zica cineva ca s-a inventat maj pentru pvp cu stunneri .Pe orice server am fost ..am fost sps ....numai pe asta de 4x nu ....Sps e fff bun...rupe un DA in 2.....Dar ca sa bata un stunner ii trebuie maj robe ..e cea mai buna in tipul asta de pvp ..parerea mea .Oricum noob sau pr0...l-ai batut :right:

Sper ca in curand sa pot incerca si eu vegasul sa vad cum merge...momentan il trag greu ...

Posted

E destul de priceput si el. Insa nu avea rost sa cumpere un maj pt un pvp, deci... De obicei mergem ca party si eu tank, el nuker iti dai seama ce nevoie are de maj in general.

Posted

deci devil pe dex ar trebui sa am asa (cu ce am pe we)

HP 6431 CP 1482

MP 3141

P.Atk. 4578 M.Atk. 615

P.Def. 1396 M.Def. 1723

Accuracy 125 Evasion 134

Critical 448 Speed 189

Atk. Spd. 780 Casting Spd. 293

(ei bine pe we am hp+3k, cp cu 300 mai mult, p atk cu 700 mai mult, m atk cu 200 mai putin,, p def cu 700 mai mult (dar am tattoo -care da p def+15), m def cu 100 mai mult.. dar am maj+10, deci ar trebui sa creasca m def cam cu 60), acc cu 13 mai mult, evasion cu 15 mai mult, critical cu 100 mai mult, speed cu 21 mai mult, atk speed cu 50 mai putin si casting cu 13 mai mult)

dar frate.. crezi ca aici numai la pr iti cresc staturile? cresc la toate caracterele.. de ex pala are hp cat ar avea normal titanu.. si lol.. niciodata nu poti face 1hit kill la acelasi lvl ambii imbracati in acelasi grade, la fel de buffati..

Posted

deci lol^^^^^^.. am 17ani si am luat varicela de la fratemeu care are 10ani^^^^.. omfg^^^^.. o sap joc lineage non-stop^^

si da.. lol.. si mie mi se pare prost rau de tot spsu` ala.. de obicei un sps care stie sa joace da light vortex-> fulger-> slow-> fulger-> celalalt vortex-> hydro ca disperatu.. si nu cred ca ai prea multe sanse.. apoi am vazut ca asta a dat sleep cam de 2ori.. si avand in vedere ce int are el, si ca tu esti paladin si ai si nm pe tine nu inteleg de ce ti-ar fi dat sleep.. oricum n-am jucat niciodata cu pala.. dar vad ca ia dmg destul de mare.. nu ma asteptam

Posted

hmmmm.... mi-am luat ieri talum robe set pentru warlock ( lvl 63 ) parca ma ia o usoara frustrare ca am luat setul si nu am stat sa iau DC robe .... pe de alta parte am luat setul ieftin de tot si daca il vand il vand cu profit, dar la pretul asta parca e foarte ok fata de BW ( diferenta e doar de 60 PDEF ) in rest o groaza de mana, cast speed etc .... ce sa fac ? sa o tin ? sa o vand ? sa merg in continuare pe BW ( nu e o sloutie prea buna ) ... oricum pana la urma imi iau DC robe doar sa imi pot perimte ... next ( astazi ) urmeaza un SOM .... si sper sa gasesc si soul crystal 12 ieftin sa ii pot pune acumen .... maj jwls peste ceva vreme

inafara de faptul ca m-am laudat in postul asta :> , ma intereseaza ceva clan pe DEX ... am incercat mai multe clanuri ... all I can say OMG ... de la uber clan leaderi care cu o deosebita pofta imi povesteau cum ruleaza dual box cu dwarf pe walker ( walker original cumparat cu 60$ #-o :datifoc: ) pana la cretini care iti iau 2 kk la intrarea in clan si dupa ce se aduna ceva oameni dizolva clanul :))

Posted

mi-a placut de el ca a facut ce-ar face orice sps nebatut in cap. cancel->slow-> kite

ie grele :)

Cancel nu a dat pt ca are cast time f mare aici.

GG.

Q : De ce apesi cu mouseu pe skille ? :/

Q 2 : O versiune mai HQ exista ? :P

Apas cu mouse-ul pt ca uitasem sa ies din party, iar ctrl-ul nu merge... Cred ca este de la windows.

Am sa fac deseara o versiune mai HQ, o mai editez frumos, cu introducere si fade.

Cel mai varza SPS pe care l-am vazut in viata mea. DC robe inseamna priceput? Mai ai de invatat.

Daca citeai postul meu intelegeai ca nu a avut la indemana unul si ca oricum nu prea ii trebuie acest set, avand rolul de nuker, acoperit de un tank. Si apropo, citeaza tu un post in care m-am dat mare expert ca sa spui ca mai am de invatat. Deocamdata stii despre mine doar acel filmulet. Ce, ca am dat shield slam? Da, aia a fost o greseala si stiu.

Posted

http://www.l2eveline.com

Nu te face ca main pr, necro, sps, pala sau aw. Stiu ca iti place pr dar fa-ti ca sub, sau iti faci alt char in caz ca ai pretentii de hero. Deocamdata serverul e cam gol a/w, daca esti obisnuit cu cele pline n-o sa-ti placa. Zic sa nu-ti faci deoarece pr este hero un prieten foarte bun de-al meu si de va fi nevoie ii cer contul sa castig eu oly, nu stau rau la pr.

Ingame pm zen, scacat, h5n1, xicarus, sau undying si spune ca te-am recomandat eu. Poti incerca pm si pe AIO, bufferul personal, dar de obicei sta idle.

Posted

E destul de priceput si el. Insa nu avea rost sa cumpere un maj pt un pvp, deci... De obicei mergem ca party si eu tank, el nuker iti dai seama ce nevoie are de maj in general.

In general nu e prea e buna roba aia . Dar sincer ar fi meritat....daca isi punea te rupea...si daca incerca sleep--> curse weakness --> surennder --> frost bolt si apoi un fear imediat altul era rezultatul luptei !!( valabil daca sleepul are un casting accesibil si prinde mai mereu )

Posted

ma andix.. cum vrei sa prinda sleep cand e elf (cel mai mic int) si tine pe el dc robe (care da cast), iar paladinu are nm pe el.. totusi.. paladin.. m def la greu.. plus toggle de m def.. si erau si self buff..si nu e chiar asa de sigur ca l-ar fi batut daca era in maj.. nu stiu daca paladinul are shield bash ca nu am jucat niciodata.. dar are cu siguranta touch of life si vengeance are.. oricum.. cu light vortex->fulger->slow->fulger->celalalt vortex->hydro-> hydro... il dadea sigur..

erm lol.. nu ma fac eu orc.. deci sk/bd sau sh.. zi-mi tu

Posted

Fa-te sh, ca sa ai sanse in oly. Bd pe bune ca nu avem nevoie, am crescut aio bd/wc/sws/ee, wk/se, es. Nu iti fa asistent, pate daca vrei bishop. Sk e bun de asemenea daca stii sa joci, un tank in plus nu ar strica, in special ca fac dagger. Eu as zice totusi sa te faci sh.

Posted

ma andix.. cum vrei sa prinda sleep cand e elf (cel mai mic int) si tine pe el dc robe (care da cast), iar paladinu are nm pe el.. totusi.. paladin.. m def la greu.. plus toggle de m def.. si erau si self buff..si nu e chiar asa de sigur ca l-ar fi batut daca era in maj.. nu stiu daca paladinul are shield bash ca nu am jucat niciodata.. dar are cu siguranta touch of life si vengeance are.. oricum.. cu light vortex->fulger->slow->fulger->celalalt vortex->hydro-> hydro... il dadea sigur..

Hai ca m-ai amuzat :)):)) .Cum vreau sa prinda sleep ?? E high rate...exista o multime de porcarii care sa mareasca int .Ar putea sa isi puna tatoo , sau sa isi puna imediat o arma cu SA de m atk ...existau cate tenici .SI nu era paladin ...era Dark Avenger =)) .Si nici cumnu piot sa inteleg cum sa il dea jos cu tacitca aia care ai zis-o tu ??

light vortex->fulger->slow->fulger->celalalt vortex->hydro-> hydro

:)):))

pana casta fulgerul de 2 ori DA era langa el :)) ...de cate ori ai jucat cu sps ??