Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

http://img238.imageshack.us/my.php?image=shot00000vn6.jpg

a iesit un pic cam prost.. habar nu am de ce nu se vede prima bara.. oricum e full buff (mai mult hp decat atat nu se poate..)

1. prima bara se vede , doar ca tre sa dai scroll orizontal putin [ vai de .... ma abtin ca n`am chef sa iau warn .... ]

2. toti sunteti pui de smekeri cu full buff pe high rates`uri .... ntz

Guest bloodlover
Posted

1. prima bara se vede , doar ca tre sa dai scroll orizontal putin [ vai de .... ma abtin ca n`am chef sa iau warn .... ]

2. toti sunteti pui de smekeri cu full buff pe high rates`uri .... ntz

+1 :nanana:

Posted

lol virus ce ai?^^ iti zic eu.. decat sa iti pierzi timpul si sa iti consumi nervii pe low rate-uri mai bine joci pe hight rate si cel putin te distrezi.. si vai de **** ta frate ca bara de sus nu are cum sa apara (a iesit asa cand am dat print screen)

Guest pioanstefan
Posted

"SilenRazvan

icarus.. astia ziceau ca pru` nu bate he si ca e prost.. si eu ti-am explicat ca nu e chiar asa de rau con-10 defapt (-1 de la maj si -9 de la dye)- e chiar calumea pt assist si pentru pvp pe camp deschis.. pt ca ai haste, p atk, crt rate si crt power,speed plus evasion si prind si skilele.. deci iverson zi cand facem pvpu` ala

strategia ta e bazata pe majestic.daca schimbi armura o sa ai o surpriza

sunt curios cam cate 1 hit 1 kill ai dat cu full buffs?

Posted

nu.. nu dai 1hit kill niciodata (decat daca prinzi lethala.. si nu prea prinzi^).. un mag de obicei il dai jos cam din 2-3sageti pentru ca si el e full buff.. si are cam cu 1k hp mai putin decat mine (adica ii dai cam asa.. 4k 4k 4k .. majoritatea au seturi+15.. eu am db+15).. si strategia mea nu e bazata neaparat pe maj.. ci pe critical, stun, range, speed si evasion.. adica.. arcasu da mai departe decat magul.. si are si speed mai mare (deci nu ai cum sa iei bataie de la mag pe camp deschis).. adica mai simplist sa iti zic.. cand te bati cu unul cu range mai mic decat al tau.. dai si fugi.. cand te bati cu unul care are acelasi range.. incerci sa ii dai stun sau sa te folosesti de ivasion

erm.. si logic faptul ca o sa am o supriza daca schimb armura.. e vorba ca fara maj iau stun mereu.. si am si dex mai mic.. la fel si p atk..

Posted

vezi in devil`s isle.. la zombie pe acolo.. is 50-55 nu stiu sigur.. la pirate zombie captain ai sanse de 3* pow(10,-6) sa iti cada homu si tsurugi^^^ .. sau in cemetery: tortured undead..

alt spot nu mai stiu.. vezi mai incolo ca e prin loa^^.. gl

Posted

nu.. nu dai 1hit kill niciodata (decat daca prinzi lethala.. si nu prea prinzi^)..

tough luck, daca prinzi lethal effect 2 il lasi cu 1 hp/cp. deci e 2 shots in cel mai bun caz

.. si strategia mea nu e bazata neaparat pe maj.. ci pe critical, stun, range, speed si evasion..

damn it, si eu care ma bazam pe gloom si dark vortex. mersi de info, acum stie toate lumea pe ce se bazeaza un arcas.

Guest Socarilo
Posted

Sa traiti fratilor intrebare intrebatoare sa nu sariti pe mine daca zic prostii daca ai o arma cu agmnt poti sa ii mai pui enchant? si la ce lvl de lifestone incepe sa straluceasca? SA NU DATI TARE

Guest Socarilo
Posted

pai am pus un midgrade 5x si nimic avea si enchant +3 pe un dagger C deasta zic....

Posted

Terminati, este server balansat. Ce, ca are arma +10+? Am si eu una pe serverul ala, un db +14, si am avut noroc sa o fac, am cheltuit o groaza de bani. Credeti ca pe dex nu ar fi existat arme +16 daca era adena rate 100x? Tot va aud, foarte interesant, un server cunoscut pentru balans, doar ca e 2kx si ooo ala nu e l2. Habar nu ai... Ca sa fie l2 trebuie sa fie neaparat cel mult 12x? Uite ca nu e asa.

Nu zic ca dex sucks, chiar abia astept sa se mai stranga bani pt server, dar tu nici macar nu ai incercat serverul si comentezi.

@bullet: poate n-ai vazut ca te-am intrebat, cu ce codezi frapsurile?

Guest lllllll
Posted

Sa traiti fratilor intrebare intrebatoare sa nu sariti pe mine daca zic prostii daca ai o arma cu agmnt poti sa ii mai pui enchant? si la ce lvl de lifestone incepe sa straluceasca? SA NU DATI TARE

Poti sa ii pui enchant, iar teoretic, si practic daca nu joci pe Dex, poti sa ii pui/scoti/schimbi shi SA. Straluceshte cu orice lvl de piatra, de la 46 la 76, cu conditia ca augmentarea sa fie facuta cu o piatra high-grade sau top grade.

Posted

Terminati, este server balansat. Ce, ca are arma +10+? Am si eu una pe serverul ala, un db +14, si am avut noroc sa o fac, am cheltuit o groaza de bani. Credeti ca pe dex nu ar fi existat arme +16 daca era adena rate 100x? Tot va aud, foarte interesant, un server cunoscut pentru balans, doar ca e 2kx si ooo ala nu e l2. Habar nu ai... Ca sa fie l2 trebuie sa fie neaparat cel mult 12x? Uite ca nu e asa.

Nu zic ca dex sucks, chiar abia astept sa se mai stranga bani pt server, dar tu nici macar nu ai incercat serverul si comentezi.

@bullet: poate n-ai vazut ca te-am intrebat, cu ce codezi frapsurile?

oo da , server balansat :)) JET

jet tu, ba. +Warn

Posted

Super film Bullet.... imi plac epicele tale :> :> :>

Foarte faina faza cu 150 hp =))=)) ...Si tipi aia chiar nu mi sau parut noobi :) :)

Punele pe youtube :)

Anyway GG / GF !( gg pentru epice )

Posted

nu.. nu dai 1hit kill niciodata (decat daca prinzi lethala.. si nu prea prinzi^).. un mag de obicei il dai jos cam din 2-3sageti pentru ca si el e full buff.. si are cam cu 1k hp mai putin decat mine (adica ii dai cam asa.. 4k 4k 4k .. majoritatea au seturi+15.. eu am db+15).. si strategia mea nu e bazata neaparat pe maj.. ci pe critical, stun, range, speed si evasion.. adica.. arcasu da mai departe decat magul.. si are si speed mai mare (deci nu ai cum sa iei bataie de la mag pe camp deschis).. adica mai simplist sa iti zic.. cand te bati cu unul cu range mai mic decat al tau.. dai si fugi.. cand te bati cu unul care are acelasi range.. incerci sa ii dai stun sau sa te folosesti de ivasion

erm.. si logic faptul ca o sa am o supriza daca schimb armura.. e vorba ca fara maj iau stun mereu.. si am si dex mai mic.. la fel si p atk..

era vb de pr vs he sau pr vs sr.ideea era ca u te bazezi pe dex si stun resist de la maj.ori care mai e rostul la +5 dex cand fara maj, cu 23 con o sa fii numai in stun.o fi charu tau cannon da eu chiar nu inteleg la ce iti mai trebuie speed si critical cand nici nu apuci sa dai.in party,open range sau siege da dar in 1 vs 1 chiar nu vad cum poti sa bati un he

macar folosesti hex ?

cica lethal e influentata de str iar in full buff pr are sasa de 1 hit 1 kill.