Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sal devil sal cry :)

salut vlad

me and devilnub are true friends diud, nu ne certam, asta e felu nostru de a ne saluta'! am i wrong devil ? ;;)

silener o iau inaintea lu devil, si zic ca esti un iverson mai iverson ca iverson si ca mine, gz, be my cl, i'm ur fan pwetty pls :happy1:

devil, da si mie un am+acumen si arcana set sa ma reapuc si eu ^_^ :angelbath:

Posted

tu stai in kargastan? :))

e un host excelent, bucurestenii downloadeaza cu 4-5 mb/s si pana si englezii iau cu ~ 1 mb/s

round3 cand pica kalel din 3-4 lovituri nr 1 :rofl1:

apoi faza in it ... super tare cu karod,bouglebut si exxxxxxx, iar penibilul pr din ketra .... :o

Posted

WTB Demon dagger recipe 100 % / wtb demon dagger edge :X thx @ dex 4x serv

___

gg bullet ptr faza aia cand ai ramas in 200 hp :)

- ce melodie era aia care ai pus-o cand fugareai bsoe-rii :) ?

Posted

erm.. lol^^^^.. iar incepeti cu nujce char poate sa bata numai nujce char si rahaturi din astea?^^^^.. si lol vad ca majoritatea de pe aici ati ramas la c4 si ziceti ca pru nu bate nimic.. desi chiar pe c4 un pr la asist facea treaba calumea.. deci e un tip pe oficial.. darkwing- pr - , tot din exile, in care nu are cam nimeni curaj sa dea.. si are con-9 +maj +db+epice

Posted

way nu exista chatban pe linkmania ? ca posteaza prea mult silenr

silen de dragu tau o sa reintru pe white-eagle si facem pvp self buffed si sa vad cat de tare ma bati ok pt tine ? ( n?am mai jucat de o luna si ceva sper ca nu s-o rr db )

siler cum te cheama pe white-eagle pm Iverson sa te bat oleaca

Posted

"SilenRazvan

icarus.. astia ziceau ca pru` nu bate he si ca e prost.. si eu ti-am explicat ca nu e chiar asa de rau con-10 defapt (-1 de la maj si -9 de la dye)- e chiar calumea pt assist si pentru pvp pe camp deschis.. pt ca ai haste, p atk, crt rate si crt power,speed plus evasion si prind si skilele.. deci iverson zi cand facem pvpu` ala

Posted

http://img238.imageshack.us/my.php?image=shot00000vn6.jpg

a iesit un pic cam prost.. habar nu am de ce nu se vede prima bara.. oricum e full buff (mai mult hp decat atat nu se poate..)

Guest bloodlover
Posted

http://img238.imageshack.us/my.php?image=shot00000vn6.jpg

a iesit un pic cam prost.. habar nu am de ce nu se vede prima bara.. oricum e full buff (mai mult hp decat atat nu se poate..)

pe ce server e asta?

Posted

l2white eagle.. pe bartz.. ala de 2kx.. nu are bugguri.. doar lagg^^.. in rest e doar hight rate server non customs sau rahaturi de astea.. (bineinteles npc buffer si gm shop are)