Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

+4-4, +4-4, +4-4

sa zicem ca o sa ai +4 int, +4 wit si inca +4 wit. o sa rezulte +4 int +5 wit - 12 men. stupid, dar nu imposibil :)

din moment de nu te lasa sa pui mai mult de +5 la o anumita abilitate, sincer nu vad cum sa te lasa sa bagi si -8 in fine ,o sa in cerc in vara, daca mai am ocazia ...

Posted

din moment de nu te lasa sa pui mai mult de +5 la o anumita abilitate, sincer nu vad cum sa te lasa sa bagi si -8 in fine ,o sa in cerc in vara, daca mai am ocazia ...

Nu te lasa sa pui la + mai mult de 5 (iti truncheaza automat) la minus nu e pusa restrictie. Easy as good morning.

Posted

Nu te lasa sa pui la + mai mult de 5 (iti truncheaza automat) la minus nu e pusa restrictie. Easy as good morning.

esti balbait? :))

Posted

+4-4, +4-4, +4-4

sa zicem ca o sa ai +4 int, +4 wit si inca +4 wit. o sa rezulte +4 int +5 wit - 12 men. stupid, dar nu imposibil :)

In cazul meu newbye :P . Cand am auzit ca pot sa imi cresc m atk faca a-mi schimba arma am facut orice sa am m atk cat mai mare...

App bullet...nu inteleg ce ai zis :|....+4 int +4 wit si inca una de +4 wit face +4 int si +5 wit :blink: :blink: :blink: ???

Posted

Nu stiu dar dupa mine fiecare clasa :tank,dagger,nuker isi are nasul ei.

De exemplu un AW daca totu decurge normal bate un PW dar un PW are avantaje asupra altor clase in comparatie cu AW

Un HE daca totu decurge normal bate un SR/PR , dar astia 2 au avantaje asupra altor clase etc.

Fiecare clasa isi are nasul ei.Dar de aici pana a sustine ca un SR owneaza un HE in catacomba mi se pare aiurea.Inteleg ca are sanse mai mari sa il bata dar de aici pana la ownage e cale lunga

Posted

bah nu stiu ce sa va zic.. eu v-am explicat cum sta treaba.. si lol.. nu ma asteptam sa fiti chiar asa.. da-ti un search pe google.. l2white eagle.. luati systemu si schimbati hostu si apoi dati-mi pm.. <silenrazvan> .. nu am nici iteme ++, deci stau numai cu +0 tot, fara tattoo, si fara ++ pe skile.. vreau sa fac pvp cu cativa de pe aici sa vad care e intr-adevar tare si imi demonstreaza mie ca aia de pe we is prosti si eu is la fel de prost.. dar putin mai bun decat majoritatea de acolo.. 10x

Posted

inca nu te-a facut nimeni prost ... inca

probabil ca inca nu realizezi ca te inchini la piatra care nu trebuie , pr`u e net inferior he`ului si a oricarui alt char imo ...

eu pe crafter am farmat practic prii in maj cu draconic bow pe ei ... nush ce sa zic .... ah da .. mai avea flaviu si un DC .. in fine :)

Posted

inca nu te-a facut nimeni prost ... inca

probabil ca inca nu realizezi ca te inchini la piatra care nu trebuie , pr`u e net inferior he`ului si a oricarui alt char imo ...

eu pe crafter am farmat practic prii in maj cu draconic bow pe ei ... nush ce sa zic .... ah da .. mai avea flaviu si un DC .. in fine :)

frate.. eu is pr de cand ma stiu.. dupa ce joci un timp de cativa ani cu un char cu exact aceleasi buffer, iteme si dyeuri.. te obisnuiesti

Posted

ello all you happy farmers ?

silenr avea lag he`u ? mobi pe el ? nebufat ? era afk ? tu aveai healer si el nu ? nu mai avea sageti ?

Sau nu nu avea ss ??Era cu 50 lvl mai mic ??esti sigur ca era he ??? poate era sps undercover :)):))

GG anyway.....

@Revenger Esti gm pe undeva ? :D Daca da da-mi si mie un host/link :D:D

Posted

bah nu stiu ce sa va zic.. eu v-am explicat cum sta treaba.. si lol.. nu ma asteptam sa fiti chiar asa.. da-ti un search pe google.. l2white eagle.. luati systemu si schimbati hostu si apoi dati-mi pm.. <silenrazvan> .. nu am nici iteme ++, deci stau numai cu +0 tot, fara tattoo, si fara ++ pe skile.. vreau sa fac pvp cu cativa de pe aici sa vad care e intr-adevar tare si imi demonstreaza mie ca aia de pe we is prosti si eu is la fel de prost.. dar putin mai bun decat majoritatea de acolo.. 10x

Daca intrati pe we sa stiti ca pe 2kx e lag infernal cand e traffic normal.