Razvan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nu gasesti filmulete cu d3r3k *glad* .. joaca pe official si e liderul unui clan din exile.. am avut eu ocazia sa il vad life si e bestial rau.. soulreaper *aw*e o ruda de a lui.. joaca tot pe official.. daca nu joci pe official nu cred ca ai cum sa vezi cum joaca.. is putini ppl care stiu sa joaca calumea si posteaza filmulete pe net //gen dvp Quote
raw^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nagasaky' date='Feb 17 2008, 16:04' post='2578062']Ma sa dea dracu de nu mor de foame cu spoilerul . Greu greu cu SoP-urile . Nush cum dracu de numai pe langa le dau cu charurile . fati ES :-j @sillenR: am auzit ca dvp e in inchisoare :crazy: Quote
bullet13 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nu gasesti filmulete cu d3r3k *glad* .. joaca pe official si e liderul unui clan din exile.. am avut eu ocazia sa il vad life si e bestial rau.. soulreaper *aw*e o ruda de a lui.. joaca tot pe official.. daca nu joci pe official nu cred ca ai cum sa vezi cum joaca.. is putini ppl care stiu sa joaca calumea si posteaza filmulete pe net //gen dvpdvp nu stie sa joaca, oricine e in stare sa omoara lvl 6x la 78si nu sunt putini deloc, sunt chiar destui :) Quote
Nagasaky Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Sigur nu o sa regret? LE: Ma ce mama dracu au si server acum si tot ce vor si fitze si figuri si tot nu merge Dex-ul parca l-au livrat pe 13.02 (serverul) acum ce dracu fac freaca menta . Merge ca foamea serverul si forum nema ca domne suntem prea multi #-o Quote
Razvan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 da bine bullet.. cand mai vezi tu glad batand 2sps si un sh sa imi zici si mie.. toti imbracati in full s cu max+4.. si cand mai faci tu ce facea dvp sa imi dai un pm (adica cu alti ppl nu cu mobi ma refer)^^^^^.. 10xsi apropo.. intra si tu pe un hight rate.. ca vad ca te dai asa te tare.. vreau si eu sa te vad la pvp.. 10x.. si zi pe ce server Quote
Abiku Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dvp ebayer noob :D cat despre noul server din cate vad nu s-au donat toti banii .. Quote
raw^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 @Nagasaki: mie imi place. cat despre server mie mi se pare ca l-a pus deja deoarece ma loghez in maxim 30 de minute.... da` ma loghez macar :)@SillenR: sa te vad pe tine cand o sa ajungi si tu hero pe dex ca si bullet, atunci o sa poti zice despre altii ca nu stiu juca :P Quote
CryNow Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ba lasati pupincureala, bullet are full set boos fara necklace, draco set si db +++ mai au si altii, dar nu full boss jwl Quote
Razvan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 frate.. eu nu pot juca pe dex ca se int sa ma injur nasol cu unu.. si sa iau bann.. deja am luat bann de prea multe ori si e prea mult de munca si nu am rabdare sa joc.. deci sa intri pe un hight rate sa facem pvp si apoi sa vorbeasca.. asa pe dex zic si eu.. epice+db+maj light.. te bati cu majoritatea fara epice.. sigur ca e own nu?.. dar daca avem ambii aceleasi iteme mai e la fel de bun?inca ceva.. pe dex se mai si doneaza puncte ca sa devii hero.. <mi-a marturisit marian>p.s.: nu am insinuat nimicinca ceva.. eu consider ca arcasii in draconic sunt prosti.. nu am insinuat nimic.. dar o sa va dati seama ca asa e.. de asta carlos l-a batut pe pint3a fara epice de 3ori consecutiv ambii full buff in monster truck derbi.. Quote
bullet13 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 da bine bullet.. cand mai vezi tu glad batand 2sps si un sh sa imi zici si mie.. toti imbracati in full s cu max+4.. si cand mai faci tu ce facea dvp sa imi dai un pm (adica cu alti ppl nu cu mobi ma refer)^^^^^.. 10xsi apropo.. intra si tu pe un hight rate.. ca vad ca te dai asa te tare.. vreau si eu sa te vad la pvp.. 10x.. si zi pe ce serverbai, nu ma laudam cat de bun sunt eu, da' nu-mi spune mie cat de bun era dvp ca batea 2 insi in doom.juca foarte bine pe sps in schimbba lasati pupincureala, bullet are full set boos fara necklace, draco set si db +++ mai au si altii, dar nu full boss jwlsunt foarte multi care au aq+baium+zaken. antharas intr-adevar, nu au chiar atat de multi, dar cred ca pot numara vreo 10.inca ceva.. eu consider ca arcasii in draconic sunt prosti.. i..pai e regula bre, toti arcasii prosti se imbraca in draconic, pe cand aia imba pro o ard in plated leather<mi-a marturisit marian>n-ai idee cat am putut sa rad :lol: Quote
Abiku Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 care Marian ? e warlock pe dex? Cat despre arcasi .. am batut self buff si cu draconic si cu full S :P Quote
raw^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 frate.. eu nu pot juca pe dex ca se int sa ma injur nasol cu unu.. si sa iau bann.. deja am luat bann de prea multe ori si e prea mult de munca si nu am rabdare sa joc.. deci sa intri pe un hight rate sa facem pvp si apoi sa vorbeasca.. asa pe dex zic si eu.. epice+db+maj light.. te bati cu majoritatea fara epice.. sigur ca e own nu?.. dar daca avem ambii aceleasi iteme mai e la fel de bun? inca ceva.. pe dex se mai si doneaza puncte ca sa devii hero.. <mi-a marturisit marian> p.s.: nu am insinuat nimic inca ceva.. eu consider ca arcasii in draconic sunt prosti.. nu am insinuat nimic.. dar o sa va dati seama ca asa e.. de asta carlos l-a batut pe pint3a fara epice de 3ori consecutiv ambii full buff in monster truck derbi.. Cine e marian ? Quote
Razvan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 care Marian ? e warlock pe dex? Cat despre arcasi .. am batut self buff si cu draconic si cu full S :P da eu joc pe pr.. cu str+4/con-4// dex+4/con-4// dex+1/con-1 si maj light adica.. si niciodata nu am luat bataie de la vreun arcas in draconic.. Quote
Abiku Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 aham .. il stiu pe Marian :) intreaba-l de BlackIce Quote
raw^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 da eu joc pe pr.. cu str+4/con-4// dex+4/con-4// dex+1/con-1 si maj light adica.. si niciodata nu am luat bataie de la vreun arcas in draconic.. esti sinugicas -9 con pe pr e bun 1 vs 1 cred :-? Quote
bullet13 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 17 2008, 22:17' post='2579132']esti sinugicas -9 con pe pr e bun 1 vs 1 cred :-? cu mobu' Quote
kBm Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PR fara dye e glass cannon cu -9 con nu mai zic. @bullet plated leather imo e mai bun ca draconic daca persoana cu care faci pvp nu da in tine BTW:am jucat si eu ceva vreme cu PR si nu puteam sa omor un HE la pvp decat odata la 3 pvp-uri or something like that. Quote
xIcarus Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dvp nu stie sa joaca, oricine e in stare sa omoara lvl 6x la 78si nu sunt putini deloc, sunt chiar destui :)In sfarsit un om cu capul pe umeri. Daca dvp e asa tare pe cat se crede de ce nu joaca cu th mai mult? In majoritatea filmuletelor l-am vazut sps. Intr-adevar, sps stie sa joace. Dar chiar si asa... Are probleme cu selectarea targetului, chestia asta e elementara pentru cutitari ai arcasi, dar mai ales pt cutitar, iar el mare th ar trebui sa selecteze mai bine.@bullet spune-mi si mie ce dyes folosesti pe HE. Imi tot baga astia in cap +4 dex +5 str, dar mi se pare o aberatie, pentru ca pierzi prea mult hp..Acum o chestie cu dyes pe care unii din voi nu o stiti: care are mai mult hp? Un sr fara dye (con 36) sau un HE cu -5 con (con 38)?HE lvl 80 -5 con (con 38): HP 4022 CP 2815SR lvl 80 'stock' (con 36): HP 4219 CP 2109:) Quote
kBm Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Din cate stiu dyes conteaza in functie de clasaDe ex Daca adaugi str pe PR iti baga mai mult dmg decat ar baga pe SRDaca adaugi con pe HE iti baga mai multa viata decat ar baga pe PRDaca adaugi dex pe SR iti baga mai mult decat ar baga pe PR/HELa fel si cu scaderile-____________________________________- Quote
bullet13 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Din cate stiu dyes conteaza in functie de clasaDe ex Daca adaugi str pe PR iti baga mai mult dmg decat ar baga pe SRDaca adaugi con pe HE iti baga mai multa viata decat ar baga pe PRDaca adaugi dex pe SR iti baga mai mult decat ar baga pe PR/HELa fel si cu scaderile-____________________________________-corect, DAR,ar fi o tampenie sa folosesti +con pe un arcas, fiind clasa care foloseste armele cu cel mai mare P. atk din joc. parerea mea e +STR pentru toti arcasii. la SR e usor discutabil, avand dex mare si str mic. dar luand in considerare nerfuirea crit. damage-ului pe interlude + valor, mi se pare inutil +dex.eu nu cred ca o sa bag si str si dex, desi nu e o idee rea pentru un end-game archer cu clan skills.@+5 str -5 con icarus Quote
Razvan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 lol frate.. deci cu pru` cu con-9 de la dyes si -1 de la maj am cp 1400.. si hp putin mai mult^^.. ei bine.. daca stii sa joci pe pr atunci esti chiar batut in cap daca nu iti pui dex cat mai mult.. daca nu ati observat cand iti dai deadly eye iti creste p atk, critical str si acc, dar scade atk speed mult.. apoi str iti trebuie pt stun.. si crede-ma.. cu str+4 (8% p atk), maj (8% p atk cu arcu) plus deadly eye prinzi destul de bine stun.. apoi nu stiu cum sa va zic.. dar majoritatea daggerilor care stiu sa joace isi pun str-4, con+4, str-1, con+1 si maj sau nm.. ei bine cu dex+6 ( 6%Speed/6%Crit/6%Atk Speed/3acc si 3evasion) nu prea te ajunge niciun dagger.. decat un th in dash.. si daca mai are si probleme cu targetu..si logic.. daca e in maj dai hamstring, in rest in orice ar fi incerci stun.. (aici e treaba si cu epice)..si pru` sau sru` ala care imi zice mie ca e ia bataie de la un he (ma refer lvl 78-80) e chiar batut in cap no offence.. dar heu` te nimereste din ani in pasti in snipe daca stii putin sa joci.. in plus.. ia dati voi fatal counter cu str+5/con-5 si apoi dati si cu str+4/con-4/dex+4/con-4/dex+1/con-1/+maj (dex+1/con-1// p atk+8%) sa vedeti cum merge mai bine.. (in plus daca ai si deadly eye pana il face te ia benga.. ).. multi or sa zica faptul ca nu am dreptate dar eu joc pr/bd/sk de cand ma stiu.. si cu pru` nu conteaza cat hp ai.. conteaza sa stii ce skile sa dai.. in plus eu la 1vs1 am luat bataie doar de la tanci (cam de fiecare data) si uneori de la daggeri.. gl*am uitat sa subliniez ceva.. ma refeream pe camp deschis sau la siege nu in monster truck derby sau in arena Quote
kBm Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 SilentR io pun pariu ca hcdeathroll sau orice he de lvl 78/79/80 care nu e n00b pe serv dex iti bate PRu ala fara -9 con de n-ai aer Quote
Spydy Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 SilentR io pun pariu ca hcdeathroll sau orice he de lvl 78/79/80 care nu e n00b pe serv dex iti bate PRu ala fara -9 con de n-ai aer+1 Quote
Lasher_ro Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 pe dex se mai si doneaza puncte ca sa devii hero.. <mi-a marturisit marian>Peste tot se doneaza puncte sa devii hero. ( note : peste tot nu inseamna ca toti care-s hero au avut puncte donate de clan/ally ) Quote
bullet13 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 domnu' arcas, cum era cu stun shot si cu str/p.atk?p.s. apropo, HE-ul are cel mai mare accuracy dintre arcasi. dar shhht, nu mai spune la nimeni Quote