Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu conteaza cat de admin esti.. conteaza cat de om esti ;)

p.s.: nu am insinuat nimic

p.s.2: had u have fun this valentine?^^.. io cica am pus-o la scoala.. da mi se rupe.. cel putin m-am distrat^^^

p.s.3: cand pot sa intru si eu pe dex?^^^

Posted

Hai sa nu intram in polemici dar EK a fost practic nul fara oameni ca AAO, Superwoman, Hcd si multi altii ...

S-a vazut clar cat au fost plecati pe c4, ca ek nu a mai avut baium pentru ei sa nu mai zic de Antharas or Valakas...

Posted

hcd EK-u s-a aliat cu Ventrue acuma ??

P.S. Imi placea mai mult cand erai la TO. :P

au intrat ventrue in Eternity.

mie nu, deja imi cereau prea mult, si incepusem sa ma simt ca un robotel. ma bucur ca am iesit. ei si mr injura cand castiga, injura cand pierd, fac amenintari irl... retards? no ty.

Hai sa nu intram in polemici dar EK a fost practic nul fara oameni ca AAO, Superwoman, Hcd si multi altii ...

S-a vazut clar cat au fost plecati pe c4, ca ek nu a mai avut baium pentru ei sa nu mai zic de Antharas or Valakas...

ek(2) n-a fost niciodata mai puternic decat in perioada aia in care erau 4 clanuri in eternity, pentru ca, fiind putini la pvp, oamenii au trebuit sa-nceapa sa acorde importanta celor mai mici detalii la pvp. nu mai era zerg sa stai ca duda pana se macelaresc 300 de insi intre ei.

ek (ca si clan) n-a fost mai slab, politica celiei a fost diferita de cea a lui superwoman si asta a facut multe clanuri sa plece din alianta. mie, sincer, mi-a placut :)

Posted

Cat am fost in eternity au fost cateva faze cu celia urate ...

1.Ne chema tot timpu la siege si nu primeam 1 enchant...tinea totu ptr EKu ei.Cine nu venea la siege=> kick = comunist ally

2.Cand JinJan casta la statuia din aden Partyu lu Celia i-a dat pk.Reason?Cine are voie sa aiba castelu aden inafara de EK ? se poate ? o adevarata nesimtire sa vrei asta.

Posted

Lasa ca nr.2 am patit si eu cand sa iau schuttgart pe gamegate... Eternity am auzit si eu ca nu au fost darnici, de aia i-am cam evitat chiar daca mi s-a spus sa intru (nu stiu cum naiba ziceau la 61 sa intru la ei, acum cine o fi dus vorba nu stiu).

Posted

asa e, d-aia avea celia 1 singur set de A si nici un epic. oameni care n-or sa inteleaga niciodata ca nu poti sa satisfaci pe toate lumea vor fi intotdeauna. eu personal sunt satul de d-astia.

p.s. tu zici ca MR primeau tot si ei au iesit din ally pe motiv ca nu au primit suficiente itemuri/epice. oh the hipocrisy !

Posted

Nu ... nu ma refeream la iteme.Ma refeream ca MR a fost unu dintre clanurile care a fost lasat sa ia castelu din Aden.Pe Q de exemplu nu i-a lasat=>jinjan a luat pk.

Din punctul meu de vedere daca vrei ca doar clanu tau sa aiba un castel gen Giran Aden ok.Dar beneficiile castelului sa fie impartite lucru care nu s-a intamplat.Sau daca e sa nu dea nimic in ally atunci sa lase si alte clanuri sa ia castelu

Si in legatura cu celia ... @ A grade.Tu iti pui major arcana pe profet?sa nu cadem in extrema cealalta ca nu duce celia lipsa de adena :)

GL&HF

Posted

ce ma enervati voi, astia. frate, ce-ncerci tu sa faci aici? incerci sa ma convingi ca nu e asa cum am vazut eu cu ochii mei? de unde stii tu mai bine decat mine cat de "bogata" era celia? ai fost cu ea in clan? ai avut cumva contul ei? eu am fost si l-am avut. avea un amarat de set majestic robe ( si homu +6) pe care l-a transformat in light ca voia sa joace pe PR si a ramas fara set pe main. in rest, imprumuta dc robe si som de la madampomfrey. si de ce as minti pentru ea, cand a iesit din clan si s-a dus la enemy?

e clanul vostru si-l iubiti, inteleg, dar nu mai vorbiti prostii. ek avea giran cand mr au luat adenul. cand jinjan s-a apucat sa casteze atunci, tacand malc, ek nu avea nici un castel. tie nu ti se pare normal ca cele mai puternice clanuri sa ia castelele?

Posted

au intrat ventrue in Eternity.

mie nu, deja imi cereau prea mult, si incepusem sa ma simt ca un robotel. ma bucur ca am iesit. ei si mr injura cand castiga, injura cand pierd, fac amenintari irl... retards? no ty.

Aici tre sa iti dau F MARE dreptate... exact lucrul asta nu mi-a placut la Scufa si Relax in saptamana aia cat am fost in NC. Cel mai jalnic lucru kre se poate intampla vreodata sa injuri pentru un joc :) (just my opinion)

p.S. Oricum EK va ramane un clan puternic si cu un cuvant greu de spus pe dex ( sper ).

p.p.S. Sper sa te vad hero next month hcd :)

Posted

zici ca scufa si relax injura? sa-l vezi pe bosse:)))

@bullet normal ca nu mi se pare corect ca numai clanurile puternice din ally sa ia castelele mari aden giran , de ce sa castige EK 2kkk pe zi saptamana sau cat scoate de la Aden cand pot scoate Tracii care`s mai slabi in materie de iteme/$. uite Madiba are adenu de atata timp si nu e cel mai tare clan , desi mi se pare clanul cu cel mai mare +++++ in cel mai scurt timp ( il admir pe bosse pt treaba pe care a facut`o )

Posted (edited)

uite Madiba are adenu de atata timp si nu e cel mai tare clan , desi mi se pare clanul cu cel mai mare +++++ in cel mai scurt timp ( il admir pe bosse pt treaba pe care a facut`o )

same shit here, si ca clanul ce a format ally sa aiba cel mai bun castel mi se pare o chestie de orgoliu, asa ha ... nu-s de acord cu "clanul care are cele mai bune iteme sa aibe cel mai tare castel" caci doar ala va creste, cel ce deja e crescut, iar clanurile din ally vor ramane la acelasi nivel, niciodata avand sansa sa cresca, deci inca odata e o chestie de orgoliu, orgoliu ranit daca ek nu are giran/aden, pentru ca am observat ca doar in eternity s-a pus problema asta, au fost dati cand ifc n-au avut castel timp de 3-4 siege'uri si fear/lr aveau castel, la fel si cu abstractu, madiba avea aden si mr goddard iar to .i. [ pe c4] so ... get lost, fiecare cu politica si orgoliul sau

si inca odata ideea ce o subliniez legata de "cel mai tare clan are cel mai bun castel" este ca acel "cel mai tare clan" nu face decat sa-si multiplice seturile pe cand alte clanuri ... n-au mai nimic, si nu de alta dar cel mai bine s-a vazut de ce pentru et baium/antharas a devenit ceva de domeniu "legends of zelda" :rofl1: si tot ei is cei cu pretentii de prezenta :-j

le: /flames on

Edited by spook-
Posted

ma intreb, oare de ce se bateau Madiba cu Abstract la baiumul de acum 2 zile? ah da, pentru ca nu vor sa cedeze adenul la rip. ca sa vezi ce chestie dom'le. TO n-au luat castel pentru ca pentru o perioada relativ lunga, nu le facea nimeni fata pe DEX. astfel ei si-au pastrat dreptul de a se inscrie la orice siege (flag etc) si in cele din urma au luat al 4-lea (si ultimul castel mare, important), RUNE. chestie gandita foarte bine, pentru ca pe deasupra, au primit si niste CRP-uri. stiai ca IFC, pe toate serverele pe care au fost au avut adenul? aceeasi chestia a fost gandita si pe DEX, sa transfere castelul pe interlude pentru +++ CRP.

ai idee cat profit iti aduce un castel pe saptamana? crezi ca-ti imbraci clanul cu banii aia? o sa-ti ceara toata lumea din ally carti de enchantat skilluri, cristale, enchanturi, etc.

seturile ti le faci singur, nu astepti ca milogu' la mila altora. ceea ce face un clan/ally puternic sunt epicele.

vorbind de lacomie, ai idee cate baiumuri are TO comparativ cu orice clan actual/fost de la ei din ally? :) ( si nu ma intelege gresit, a fost un lucru foarte bun. oameni ca paul (sw) care au impartit epicele in mod egal, si-au luat o mare teapa de la fomisti gen kalel, nox, shea s.a.m.d si-acum in ambele ek sunt 2 antharas earrings si vreo 4 baiumuri primite de la clan)

/flame on? ce flame bai baiatule? daca-ti arde de flame du-te pe blah. oricum, nici nu am vreo pretentie de la tine sa intelegi ceva fara sa fi condus vreodata un clan mare sau o alianta

de unde 2kkk iverson? :)

Posted

Inca o data bullet are dreptate. Madiba cu adenu luau 70-80kk pe saptamana parca.

Xcum ce-a mai buna conducere am vazut-o la SW, asa si asa scufa ... and the worst la Shea. (Am fost in Roots/eVictis , 1Spartans1 ).

La ultimu baium b0sse s-a certat cu Scufa si-a luat catrafusele si a plecat :)) .

Posted

de ceva zile am vazut pe dex pe cativa cu numele in diferite culori inafara de alb si cel albastru de la rec's ex: mov/negru/gri... etc

cu ce is mai speciali ? :|

Posted

eu pot sa confirm ca celia era cel mai sarac CL, nici macar ewelina nu avea atata lipsa de iteme prin inventory.

Cel mai bogat - scufitza. 5 warehouse chars pline de A, S, EWA EWS, cristale etc.

faza cu numele colorate - probabil visual bug. Nu va alarmati.