CryNow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tot ar fi fost nu mai exista ember pe c5/interlude ? sau de ce "ar fi fost" ?birdy ... spor la lvl'uit ;) Quote
Spydy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Se referea ca s-ar fi gasit oameni care sa mearga chiar daca nu exista dance of shadow. Quote
CryNow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Se referea ca s-ar fi gasit oameni care sa mearga chiar daca nu exista dance of shadow.nu cred, eventual nu 1 party :P Quote
Spydy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nu am spus niciodata ca 1 Party poate sa faca Ember. E absurd asta.... A intrebat de ce a zis xIcarus k "ar fi fost",crezand k pe interlude nu mai exista. Iar eu am spus ca chiar daca este greu sa mergi, tot se duce lumea la Ember pentru cristale, dar se duc cu Shadow. Quote
MisterDevil Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 lolwtf ... no flame ? fie cu bd .. fie cu noblesse tot se ajunge la nubletea de ember ... hai ca ne vedem in curand in joc ) imediat ce e gata servu Quote
Nagasaky Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Yup same here . Ma plictisisem sa mor in catacombe cu dwarful din cauza lagului Quote
xIcarus Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Da, la asta ma refeream. Ce, vrei sa zici ca daca nu exista dance of shadow nu se adunau 3-4 partyuri, si se ajungea la el, mai greu, dar se ajungea. Quote
Razvan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sa-mi f*t una.. ma refeream sa ajungi la ember.. sa il vezi sa ii faci poze.. sa te lauzi prietenilor "iote l-am vazut pe ember"^^^^.. nu ma refeream sa il faci^^^^^.. si am zs ca te ia benga pana ajungi cu bdu`^^^.. nimic altceva^^^^.. gata.. subiect inchis^^ Quote
CryNow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nu am spus niciodata ca 1 Party poate sa faca Ember. E absurd asta.... absurd dar nu imposibil :right: nush daca o sa am chef, defapt nush unde as putea sa uploadez un filmulet de pe dex,cu ember slayed with 1 party ps: diablo2 rulz >:P l2 sux Quote
Iverson Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 atunci cand l`au batut ifc? parca il ame u pe laptop gn all Quote
andix3x Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 absurd dar nu imposibil nush daca o sa am chef, defapt nush unde as putea sa uploadez un filmulet de pe dex,cu ember slayed with 1 party ps: diablo2 rulz >:P l2 sux Iara vreo 2 titani si 5 bufferi ?? btw gg...post number 10000 :> @All E prima oara cand incep si eu Questul de pk pentru ca e un pic c-am stresant cand dropezi Top c + bw helmet si as avea o intrebare....daca il cresc liliacul mai multe lvl am sa iau mai multe scrolls ?? Quote
Guest SkulleadeR Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Salutare....am si eu nevoie de ajutor,sunt nou prin lineage si am cateva intrebariPe ce server jucati mai nou?eu am incercat sa ma conectez pe dex dar forumul e offline si nu gasesc connection guideDaca ma poate ajuta cineva ar fi minunat Quote
xIcarus Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ooo diablo. Cel putin nu joci rage of mages 2 ca mine... :D Ia uite ce grafica TARE are. http://static4.filefront.com/images/keanenbjfj.jpg Quote
CryNow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Iara vreo 2 titani si 5 bufferi ?? party de rb, se/bd/nukeri/pp sa uce or fi avut ;) oricum in materie de raid boss pe C4 eu si stimabilue Thora! dam clasa la multi ;) .... Quote
Abiku Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 vreun clan care recruteaza? nu am pretentii mari .. :) doar sa nu necesite 24/24 .. sa fii on , asa mai mult de fun :P nu prea am timp sa intru asa mult ca inainte :P Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 rage of mages 2 e destul de sexy.@skulleader - eu supremel2 Quote
kBm Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 skulleader cand o sa fie site-u on sa dai pe a 2-a pagina cred.Acolo gasesti link la updater :) pe pagina principala @ dexsucces Quote
Animosity Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Salutare....am si eu nevoie de ajutor,sunt nou prin lineage si am cateva intrebariPe ce server jucati mai nou?eu am incercat sa ma conectez pe dex dar forumul e offline si nu gasesc connection guideDaca ma poate ajuta cineva ar fi minunatwww.supremel2.com ^_^ Quote
Guest Socarilo Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hai sa traiti care jucati pe wrath? Quote
xIcarus Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pana la urma vreun clan ce vrea spoiler (47) sau aw (52)? Totusi am dificultati gasind party. Quote
raw^ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pana la urma vreun clan ce vrea spoiler (47) sau aw (52)? Totusi am dificultati gasind party. la lvlu` asta ai putea incerca in Dacii... daca vrei mai multe informatii da-mi pm Quote
xIcarus Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dacii lol. Niciun alt clan? Nu imi inspira incredere. :D Vreau doar un clan activ, pentru ca am nevoie constanta de party. Poate aw e relativ bun in pve, dar spoilerul nema. Vreau party pentru ca fiti sigur ca la un moment dat o sa fie party finders keepers, sau random fara spoil, si atunci curg banii. Quote
Abiku Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Thora! merci de informatii.Shade: Daca nu shtii sa raspunzi, taci si vezi`ti de treaba ta. Esti cumva contabilul meu si nu mi`am dat seama ? Bagarea in seama nu se premiaza, buff pls. ;)Bagare in seama ? esti nebun ? stii unde te aflii ? Quote
CryNow Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 eu zic sa va dati ban reciproc :-js-a cumparat server pe dex ? daca da ... cum merge ? :P Quote