Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu am spus niciodata ca 1 Party poate sa faca Ember. E absurd asta....

A intrebat de ce a zis xIcarus k "ar fi fost",crezand k pe interlude nu mai exista. Iar eu am spus ca chiar daca este greu sa mergi, tot se duce lumea la Ember pentru cristale, dar se duc cu Shadow.

Posted

sa-mi f*t una.. ma refeream sa ajungi la ember.. sa il vezi sa ii faci poze.. sa te lauzi prietenilor "iote l-am vazut pe ember"^^^^.. nu ma refeream sa il faci^^^^^.. si am zs ca te ia benga pana ajungi cu bdu`^^^.. nimic altceva^^^^.. gata.. subiect inchis^^

Posted

Nu am spus niciodata ca 1 Party poate sa faca Ember. E absurd asta....

absurd dar nu imposibil :right:

nush daca o sa am chef, defapt nush unde as putea sa uploadez un filmulet de pe dex,cu ember slayed with 1 party ;;)

ps: diablo2 rulz >:P l2 sux :->

Posted

absurd dar nu imposibil

nush daca o sa am chef, defapt nush unde as putea sa uploadez un filmulet de pe dex,cu ember slayed with 1 party

ps: diablo2 rulz >:P l2 sux

Iara vreo 2 titani si 5 bufferi ?? :)):))

btw gg...post number 10000 :)) :>

@All E prima oara cand incep si eu Questul de pk pentru ca e un pic c-am stresant cand dropezi Top c + bw helmet :banghead::banghead: si as avea o intrebare....daca il cresc liliacul mai multe lvl am sa iau mai multe scrolls ??

Guest SkulleadeR
Posted

Salutare....am si eu nevoie de ajutor,sunt nou prin lineage si am cateva intrebari

Pe ce server jucati mai nou?

eu am incercat sa ma conectez pe dex dar forumul e offline si nu gasesc connection guide

Daca ma poate ajuta cineva ar fi minunat

Posted

Iara vreo 2 titani si 5 bufferi ?? :)):))

party de rb, se/bd/nukeri/pp sa uce or fi avut ;)

oricum in materie de raid boss pe C4 eu si stimabilue Thora! dam clasa la multi ;) ....

Posted

vreun clan care recruteaza? nu am pretentii mari .. :) doar sa nu necesite 24/24 .. sa fii on , asa mai mult de fun :P nu prea am timp sa intru asa mult ca inainte :P

Posted

Salutare....am si eu nevoie de ajutor,sunt nou prin lineage si am cateva intrebari

Pe ce server jucati mai nou?

eu am incercat sa ma conectez pe dex dar forumul e offline si nu gasesc connection guide

Daca ma poate ajuta cineva ar fi minunat

www.supremel2.com ^_^

Posted

Pana la urma vreun clan ce vrea spoiler (47) sau aw (52)? Totusi am dificultati gasind party.

la lvlu` asta ai putea incerca in Dacii... daca vrei mai multe informatii da-mi pm :))

Posted

Dacii lol. Niciun alt clan? Nu imi inspira incredere. :D Vreau doar un clan activ, pentru ca am nevoie constanta de party. Poate aw e relativ bun in pve, dar spoilerul nema. Vreau party pentru ca fiti sigur ca la un moment dat o sa fie party finders keepers, sau random fara spoil, si atunci curg banii.

Posted

Thora! merci de informatii.

Shade: Daca nu shtii sa raspunzi, taci si vezi`ti de treaba ta. Esti cumva contabilul meu si nu mi`am dat seama ? Bagarea in seama nu se premiaza, buff pls. ;)

Bagare in seama ? esti nebun ? stii unde te aflii ?