Thora! Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Io cred ca spoil rate modifica sansa de spoil, nu countul ... ar fi aiurea. Ratele modifica countingul la ce inseamna stackable.5x adena rate de exemplu nu inseamna ca ai de 5 ori mai multe sanse sa pice adena, nu?@soul-thief : pentru seturi de A exista questuri (si pentru mats si pt. retete si pt. parti). Acum pe un C1 moded s-ar putea sa nu fie implementate (un mic avantaj l2j).Acum il astept pe InexS sa spuna ca trebuie sa fii noob rau sa stai sa faci questuri aiurea. Quote
Shade Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ratele modifica countingul la ce inseamna stackable.Ciudat, eu n-am vazut sa spoilez vreodata mai mult de 1 CL in cruma 1.Ratele la adena modifica numarul, normal... rata de drop la adena e influentat de drop rate, care e global (desi unele servere isi permit sa modifice drop-ul la mats sau anumite chestii). Dar la spoil sunt destul de sigur ca nu modifica nr de items pe care le spoilezi. Ai luat tu vreodata mai mult de 1 enchant la spoil? Quote
Lasher_ro Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Clar modifica rata .... am mai cugetat putin ... de exemplu unde jucam eu pe rate 20x , la broastele alea pica MINIM 1 enchant la 3 broaste ... sansa base mi se pare ca e 1.ceva sau 2.ceva ... clar nu modifica numarul de iteme.Cat despre adena normal ca modifica, cantitatea ca orice mob da adena ... Cat despre aia care isi "permit" sa modifice drop countul la mats, o fac pe buna dreptate ... rate mai mari , drop mai mic de mats ... tre compensat prin mai multe/monstru.Jucati pe oficial si vedeti cate mats aveti pana la level 20, si jucati pe 5-7x sa vedeti cate aveti ... Quote
[HH]InxeS Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mdea .. si eu fac questuri de plictiseala Quote
Soul-Thief Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mah vere L2j nu prea intra in calcul cand aleg un server de lineage ... sa fim seriosi ce server de L2j sti tu de rezista la mai mult de 200 de oameni ... un serv L2j cat de bun ar fi sistemu pe la 200 oameni online deja nu mai merge, fie e lag cu caru fie nu mai merg skillurile. Si eu la lineage sunt fascinat de piata jocului si pe un server unde sunt 5 oameni ce trade mai faci ... . Quote
Thora! Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 @Shade & Lasher : este vorba de iteme stackable. Enchanturile, retetele, lamele, partile nu sunt considerate stackable, dar deja incep sa ma gandesc ca eu nu am dreptate. O sa incerc ceva.@soul-thief : l2storm are in general >500 on. Quote
Lasher_ro Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 L2j cu un hardware bun si upgrade de stabilitate suporta 500 lejer. Cum sa iasa din discutie ? Daca ai juca pe oficial si ai incerca dua aia un server c1modded ai arunca monitoru pe geam ... in schimb daca incerci unu l2j mai merge ....Ma repet, c1modded nu are features ... .e stabil si are buguri care pot fi trecute cu vederea ... in schibm ce l2j are features, nu e prea stabil, are putine buguri, dar in general sunt deranjante. Quote
Bavanai Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 mah vere L2j nu prea intra in calcul cand aleg un server de lineage ... sa fim seriosi ce server de L2j sti tu de rezista la mai mult de 200 de oameni ... un serv L2j cat de bun ar fi sistemu pe la 200 oameni online deja nu mai merge, fie e lag cu caru fie nu mai merg skillurile. Si eu la lineage sunt fascinat de piata jocului si pe un server unde sunt 5 oameni ce trade mai faci ... . Cu un server state-of-the-art rezista usor la 400-500 (chiar daca e un numar mic de jucatori pentru un server de Lineage ). Dar stabilitatea tot ramane o problema... Quote
Guest Rafaelo123 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hey nu pot sa downloadez de pe site Lineage2......care este problema.....inainte de a incepe downloadul imi apare ca nu imi gaseste pagina de net..........what's happening???????? PLz help me!!!!!!!!!!!!! Quote
Bavanai Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Lasa site-ul ca e extern si downloadezi greu. Foloseste un client de Direct Connect care suporta segment downloading si ia-l in timp record Quote
Soul-Thief Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 de ieri sunt iara in cautare de server ce sa faci MobL2 m-a dezamagit total un inceput cu rateuri poate in o saptamana o sa joc pana atunci joc altceva poate prind gustu....astept de la voi propuneri ... orice fel de server care sa indeplineasca 2 conditii:1. sa foloseasca clientu C4 (din motive strict practice - nu mai am C3-ul)2. sa nu fie lag cu RDS-ul3. sa fie macar 200 oameni online4. ... cam atat ratele pot fi oricat de la 3x-5000x sub 3x nu am jucat si crek e greu (sa nu faci bani la un mob nici cat dai pe ss)orice fel de server ar fi ... L2j L2off L2C1 emo ... absolut orice sunt f plictisit Quote
Bavanai Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 de ieri sunt iara in cautare de server ce sa faci MobL2 m-a dezamagit total un inceput cu rateuri poate in o saptamana o sa joc pana atunci joc altceva poate prind gustu.... astept de la voi propuneri ... orice fel de server care sa indeplineasca 2 conditii: 1. sa foloseasca clientu C4 (din motive strict practice - nu mai am C3-ul) 2. sa nu fie lag cu RDS-ul 3. sa fie macar 200 oameni online 4. ... cam atat ratele pot fi oricat de la 3x-5000x sub 3x nu am jucat si crek e greu (sa nu faci bani la un mob nici cat dai pe ss) orice fel de server ar fi ... L2j L2off L2C1 emo ... absolut orice sunt f plictisit DEX-ul, dar deocamdata este in Beta-testing. Poti participa si tu la beta-test, insa rates sunt de 50x si sunt probleme cu SP rate, trebe sa ceri unui admin sa-ti dea SP-uri. Abia la sfarsitul beta-tesului (care e pe 25) se vor baga ratele de 5x. De pe RDS joci perfect, si inainte de wipe erau si cate 2000 de jucatori on (asta pe vremea cand era C2) . L2J nu prea cunosc decat servere de PvP. Ti-as recomanda B-Net ca server de L2J, e de PvP. Server low rate L2J bunicel am auzit ca ar fi Enigma. Nu bag mana in foc, n-am mai jucat pe enigma de cand era C1 L2off acolo . Quote
Thora! Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 de ieri sunt iara in cautare de server ce sa faci MobL2 m-a dezamagit total un inceput cu rateuri poate in o saptamana o sa joc pana atunci joc altceva poate prind gustu.... http://l2.hopzone.net/free-lineage2-servers.html Poti alege ce rate vrei si dai un ping pe gameserver sa vezi cam cum ti-ar merge. Banavai, am jucat si eu zilele astea putin pe DEX, m-as mira ca intr-o saptamana sa se rezolve toate problemele. Nu pot sa-mi dau cu parerea, ca e beta-testing, dar mi-a placut faza cand iti dau mobii zerk Quote
Lasher_ro Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Da, enigma e bun ... dar e si el in testing, si acu e o mica probleme cu adminii ... as in ... adminu e in italia ( are cine sa dea restart ... dar s-a cam sictirit lumea ) Quote
Bavanai Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 http://l2.hopzone.net/free-lineage2-servers.html Poti alege ce rate vrei si dai un ping pe gameserver sa vezi cam cum ti-ar merge. Banavai, am jucat si eu zilele astea putin pe DEX, m-as mira ca intr-o saptamana sa se rezolve toate problemele. Nu pot sa-mi dau cu parerea, ca e beta-testing, dar mi-a placut faza cand iti dau mobii zerk Si eu cred ca o sa fie cateva zile (saptamani?) off-line dupa beta-test. Faza cu zerk-ul a fost si pe C3 si a fost reparata. Si silenosii care-si dau heal, iti dadeau tot tie heal. L-as numi feature, nu bug Quote
Thora! Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Banavai, nu vreau sa deschid un flame, vreau doar sa-ti arat ca uneori nu ai nici tu dreptate. Referitor la faptul ca serverele l2j mai au nevoie de cativa ani sa ajunga la stadiul serverelor c1moded:http://imageshack.us~ nu am inteles ce dezechilibre aduce in joc implementarea subclaselor. Ori developerul respectiv a inteles ca toti pustanii care si-au facut servere pentru 2-3 luni sa se dea mari ca subclasa inseamna sa pui skilluri de profet pe un arcas (de ex.) ori chiar isi baga picioarele pe bune in el de develop pe principiul romanesc "las-o ma, ca merge asa".Si acum te intreb:- daca nu faci subclass system, cum vei face nobless?- si daca nu faci nobless cum faci Olimpiada?- si daca nu le faci pe cele doua ce fel de C4 se poate numi ala? Quote
Shade Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 In primul rand, tocmai i-ai aratat lui Bavanai un topic in care a raspuns si el In al doilea rand, nu stii despre ce vorbesti. Subclasele pe dex erau implementate aiurea, iti pastrai skillurile vechi. - daca nu faci subclass system, cum vei face nobless?- si daca nu faci nobless cum faci Olimpiada? - si daca nu le faci pe cele doua ce fel de C4 se poate numi ala? Da, exact lol... daca nu are Grand Olympiad si n-are shiny hero weapons, nu e C4. C4 nu inseamna chronicle 4, inseamna GRAND OLYMPIAD. Sa inteleg ca n-o sa joci pe serverul ala pentru ca n-o sa poti sa ai hero glow? Ca sa nu mai zic ca-ti trebuie 3 subclase (la 75) ca sa te faci noblesse... Prefer un server cu mai putine implementari decat unul in care un EE lvl 68 poate sa bata un AW same lvl din... wind strike. Quote
Lasher_ro Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Io am citit ca iti trebe o subclasa si lvl 75 ( ca sa poti face noblessu ). O sa mai citesc odata just in case ....C4 nu inseamna grand olympiad, dar grand olympiad este o parte MARE din c4 ... io zic vreo 40-50% ... Quote
Shade Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 My bad atunci, nu mai stiu sigur cate iti trebuiau.50%, are you kiddin?http://www.lineage2.com/news/chronicle4_01.htmlDin 22 de implementari noi, doar una e grand olympiad... Quote
Lasher_ro Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Ms pt link ... nu mai stiam cum sa ajung la el ca pe prima pagina nu mai era Bag favorite .... IMPLEMENTARI noi sunt putin ... hero system ( noblesse intra tot aici ca e strans legat ), locatii/iteme noi ( aici intra si monstrii + npc ), in rest sunt schimbari ( care normal ca nu adauga mult la procentaj ... ). Deci da, io zic , ca e vreo 40-50 ... bine, hai nu 50 ... da vro 40 e ... Dap, una trebe ... nu m-am lamurit de pe site, dar am intrebat persoane Quote
Shade Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 hero system ( noblesse intra tot aici ca e strans legat ), locatii/iteme noi ( aici intra si monstrii + npc ), in rest sunt schimbariHow about lvl 76+ skills, aia e schimbare? Sau fishing... sau Dimensional Rift... sau new pets (si nu, nu ma refer la summons)... sau gameplay recording... sau Adventurer's Guildsman... marriage... sheesh daca pentru tine c4 inseamna doar hero system si locatii/iteme noi (personal consider ca asta e cea mai mare schimbare... come on, +50% din harta normala), atunci joaca mai departe pe l2j... Quote
Bavanai Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Banavai, nu vreau sa deschid un flame, vreau doar sa-ti arat ca uneori nu ai nici tu dreptate. Referitor la faptul ca serverele l2j mai au nevoie de cativa ani sa ajunga la stadiul serverelor c1moded: http://imageshack.us ~ nu am inteles ce dezechilibre aduce in joc implementarea subclaselor. Ori developerul respectiv a inteles ca toti pustanii care si-au facut servere pentru 2-3 luni sa se dea mari ca subclasa inseamna sa pui skilluri de profet pe un arcas (de ex.) ori chiar isi baga picioarele pe bune in el de develop pe principiul romanesc "las-o ma, ca merge asa". Si acum te intreb: - daca nu faci subclass system, cum vei face nobless? - si daca nu faci nobless cum faci Olimpiada? - si daca nu le faci pe cele doua ce fel de C4 se poate numi ala? Debalansarea a constat in combinarea skillurilor clasei principale cu ale subclasei. Ce puteai sa-i faci unui arcas cu 1500+ p defence, critical power 6 si 3000+ p attack? Intr-adevar a fost o implementare foarte proasta. Acum sa speram ca sistemul de subclase va fi ca pe oficial. N-am zis ca serverele L2J au nevoie de cativa ani pentru a ajunge la stadiul celor L2Off. Au nevoie de timpul acela pentru a elimina acele buguri extrem de stresante. Ieri am dat pe B-Net fail pe Double-shot. WTF? L2Off-ul e mai bun doar in opinia mea, imi place mie mai mult. Prefer sa mearga skill-urile cum trebuie, sa se miste caracterul cum trebuie, cand am 1000 attack speed pe arc la tyrant sau dau cu 1000 attack speed, decat sa joc pe un server cu mai multe feature-uri de C3/C4 dar sa nu-mi mearga toate cele specificate mai sus. E doar parerea mea. Am incercat faza cu arcul pe nenumarate servere L2J, cand ai viteza mare de atac cu arcul, cool-down time-ul dintre lansarea sagetilor ramane la fel, foarte foarte enervant. Mai imi da si failed la skill-uri precum double shot. Si cateodata omor cu stun shot mobi cu peste 10k HP dandu-le ~1000 damage. O avea L2J feature-uri dar nu seamana sub nici o forma cu oficialul la gameplay. Acum vad ca merge backstab-ul pe L2J, dar da mai putin damage decat mortal blow. Prefer L2Off in orice zi. Dar asta-i doar opinia mea, nu incerc sa bag nimanui in cap ideile mele. Si ca sa-ti raspund la intrebari... Pai se vor implementa subclasele cum trebuie acum si se va putea face Hero. Asta pentru ca vad ca mori dupa glow-ul acela de Hero . Cum spunea si Shade, sunt feature-uri mai importante decat Hero la care trebuie sa re lucreze. GM-ul a zis clar pe IRC ca pe serverul live se va putea face Hero. Deci mai mult ca sigur subclasele vor fi functionale. Quote
Thora! Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Eu nu stiu despre ce servere l2j vorbiti. Am o banuiala. Asa numitele l2j custom, unde exista GMi si admini care fac pe developerii. Eu vorbesc despre serverele l2j, care inseamna emulatorul l2j + packurile confirmate. Prefer un server cu mai putine implementari decat unul in care un EE lvl 68 poate sa bata un AW same lvl din... wind strike.a) pe un server l2j, wind strike si ice bolt fac ceea ce trebuie sa faca dpdv al damage-ului, adica mai nimic. (o sa revin cu un screen in care sa iti arat cam ce insema cele doua skilluri pe l2j);B ) daca vorbim de skilluri de EE, pe c1 moded, EE are higher mana gain, ceea ce e intr-adevar o mare problema;c) ma gandesc ca da, pe la lvl 41, un EE cu empower3 si un critical magic hit (ceea ce insemna totusi o posibilitate de 0,x%) ar putea la un moment dat sa bata AW din windstrike.In ceea ce priveste C4, dadeam doar un exemplu, normal ca dpdv comercial/marketing, C4 inseamna continuarea povestii si nu implemantarea unei bucati noi de harta si a unor mobi highlevel+un siege (lucruri care oricum le aveai si pe C3). Nu pentru arme stralucitoare (care oricum vor fi intr-un mare numar, adica una/eventperiod) am dat exemplul. Pai imi vine greu sa cred ca pe C1 moded va fi curand Dimensional Rift de exemplu, din moment ce la ora asta se lucreaza din greu la plantarea de Dawn si Dusk prin town-uri. Cat despre questurile specifice C4, pentru ca apropo, mai toate noutatile sunt dependente de niste questuri, nu?, ar fi si stupid oarecum sa fie, din moment ce nu le ai pe cele de C3, bine ca nici cele de C1 nu merg (vezi marea rezolvare prin care ssng nu merg pe arme pentru novici, dar cand vrei sa faci si tu rost de cele 800 novice ss... surpriza, newbie guide-ul nu se ocupa cu problema asta). Frumos ca pica medalii din mobi, dar cand te duci la NPC-ul cu pricina iti da cu tifla'n cap, ca vezi doamne el se ocupa cu litere L2 nu cu medalii.Banavai, eu ziceam de ce ai scris tu,Poate peste vreo 2 ani dupa ce se mai lucreaza la L2J, atunci va fi peste L2Off si tocmai asta vreau sa arat, ca l2j nu trebuie sa ajunga nicaieri... a fost deja acolo.Problema este alta, ca sunt putine servere l2j cu adevarat l2j, tocmai ca sunt aproape de oficial, iar lumea se plange ca e prea greu, mobii sunt prea tari, skillurile prea "subtziri" si "eu nu pot sa cresc", pentru ca majoritatea nu intelege ca este un joc exclusiv de echipa, bazat pe party, ca fiecare are locul sau, si astfel multi dintre admini, umbla pe la skillurile claselor sau ale mobilor, dar asta este o alta poveste, probabil ca or sa fie si forumuri l2 in care unii sa se dea mari ca "mi-am tras subclasa singur, in ForbidenPath, eu nu's UCP ca altii", specific romanesc.Si scriu toate astea, pentru ca nu mi se pare normal ca dintr-un topic de 40 de pagini, pe primele 36 sa fie huiduit l2j, desi banuiesc ca multi dintre ei nu numai ca habar nu au ce este l2j, dar multi probabil ca habar n-au ce este l2 (nu ca eu as avea, dar imi place ca inainte sa scriu ceva macar sa ma interesez, daca nu pot testa personal)PS : Shade, am avut probabil partial dreptate in ceea ce priveste sansa de drop sau cantitatea de materiale. Cel putin pe l2j coeficientul de multiplicare se refera la cantitatea de mats stackable si care au o cantitate >1/mob. Nu dau linkul, pentru ca este un alt forum si nu stiu cum s-ar intepreta, iar un copy/paste ar umple o pagina intreaga. Quote
Shade Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Nu cred ca mai e ceva de zis... cearta asta cu "serverul meu e mai bun ca al tau" n-o sa se incheie atata timp cat toti avem ceva stabilit in cap.Nu trebuia sa insisti atat pe faza cu EE vs AW, doar am dat un exemplu, nu l-am prezentat ca pe motivul pentru care nu joc pe l2j. Motive sunt altele, probabil considerate stupide, de-aia nici nu le zic aici. Suficient sa spun ca spre deosebire de miile de jucatori care vor sa joace doar ce e nou (a aparut c4? gata, nu ne mai place c3, cautam servere de c4 ca sa fim si noi la fel de smecheri ca aia de pe off), eu prefer comunitatea si stabilitatea de pe un server. Pana acum, cel mai mult m-am distrat pe un server c1 (nu c1 modded, c1 pur) si pe un server semi-c3.Iar la faza cu mats.... singurele persoane care pot sti sunt cele care au jucat pe C4 PTS, cu rate 10x. Quote