xIcarus Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 +34 CP +0.7 Doge Skill silence Ce augument :clapping: :clapping: al meu :> mp recover 0.1 hp recovery 0.1 active: Increase your maximum hp temporarily and restore hp by the increased ammount. <- habar n-am ce face o0 Lol ce augments. Mie imi pica gen iverson de fiecare data. Cred ca era bug cu top grade life stone. Cel mai bun augment l-am prins cand eram pe gamegate, era un skill activ cu efect de cdl. Nu pot zice ca era extraordinar, dar eu de obicei augmentez doar sa nu scap arma respectiva. Si era... Relativ folositor in oly cdl. LE: Crynow, tu esti, sau un wannabe? :D Ma tot holbam pe cine am quotat. Quote
CryNow Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Lol ce augments. Mie imi pica gen iverson de fiecare data. Cred ca era bug cu top grade life stone. Cel mai bun augment l-am prins cand eram pe gamegate, era un skill activ cu efect de cdl. Nu pot zice ca era extraordinar, dar eu de obicei augmentez doar sa nu scap arma respectiva. Si era... Relativ folositor in oly cdl. LE: Crynow, tu esti, sau un wannabe? :D Ma tot holbam pe cine am quotat. )))))) eu sunt Quote
xIcarus Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Mda imi puteti da un high rate interlude balansat FARA LAG si iteme +15? Abyss walker cu pdef 3.5k putin nu? Quote
Guest tonyah Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 stie cineva cum e cu garden of eva sau cum se trece de la un etaj al altul sau cat se astepata la usii, a fost cineva pe acolo si are xp sa ne zica si noua celorlati plus k e spoil bun si sunt sbooks acolo... Quote
Spydy Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 stie cineva cum e cu garden of eva sau cum se trece de la un etaj al altul sau cat se astepata la usii, a fost cineva pe acolo si are xp sa ne zica si noua celorlati plus k e spoil bun si sunt sbooks acolo...Vezi k topicu de Lineage era putin mai sus.in legatura cu goe ... e f bun pentru spoill acolo enria asofe thons... si multe altele.. mobii au 2x parca... in fata usii mai mult de 2 min nu tre sa astepti . Aia de dau Enria asofe si thons sunt la nivelul 2 parca. Quote
Razvan Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 bai da sa mor eu.. vreau sa ma duc la siege si ma tine prietena pe mess.. sa mor eu ce penal^^^^^^ Quote
raw^ Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Care era cu l2pride? ce server de n00bletzi pana si eva saint are skillurui ca si bluff & vengange de la tank O_o de destro, frezny parca nici nu functioneaza Quote
Guest gooddagger Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Daca pe dex nu pot sa intru ma bag pe high rates si am parte de 2 lucruri deodata ce plm ;)http://img183.imageshack.us/img183/2200/blbk7ru1.jpg Quote
Guest gooddagger Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Daca pe dex nu pot sa intru ma duc pe high rates si am parte de mai mult fun :Dhttp://img183.imageshack.us/img183/2200/blbk7ru1.jpg Quote
Razvan Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 eu ziceam de l2pride.. joaca cu bdu`.. sa vezi ca rupi tot^^^.. gl Quote
CryNow Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Daca pe dex nu pot sa intru ma duc pe high rates si am parte de mai mult fun :Dhttp://img183.imageshack.us/img183/2200/blbk7ru1.jpggood one :DDDD Quote
andix3x Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 QUOTE(gooddagger @ Feb 10 2008, 18:24) Daca pe dex nu pot sa intru ma duc pe high rates si am parte de mai mult fun http://img183.imageshack.us/img183/2200/blbk7ru1.jpg eu ziceam de l2pride.. joaca cu bdu`.. sa vezi ca rupi tot^^^.. gl Explica-mi si mie ce e cu panarama aia de server ?? Pana la urma tot nu am inteles cum se mananca l2 pe pride...Am un prieten care se chinuia azi sa imi explice ce e cu serverul ala ...ca are 1k ppl , ca are custom items ..ca nush ce .... si el zicea ceva de " sws rulez " ...sws ?? cum naiba ca ala pe orice server e varza la pvp ...Doar daca ar fi pr0 ar putea bate un nuker/fighter !! Si asta cred ca e singurul HR unde poti sa donezi pentru pvp ...Ala nu l-as putea numi server de l2 .... @ XIcarus http://www.l2-infinity.net/ Quote
CryNow Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 ce clan are giranu pana la urma ? adica cine sunt only4craft ? o0 Quote
Guest gooddagger Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Uitati aici un server unde se da wipe maine e C4 5x personalizat intrati si cititi pe site mai multe daca va intereseaza ma gasiti acolo dati pm PANIC daca sunt va bagati eu am clan cu unii din lithuania si va pot lua si pe voi. Si un lucru interesant este ca nu sunt donatii ca pe alte servere nu suport donatorii acolo daca joci si craftezi esti tare singurele donatii sunt pt teleporturi rapide gen bsoe :>http://www.bfdr.eu Quote
ZeroCool Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 neatza :)spuneti-mi si mie un server c5 - interlude cu rate 20x - 35x ... 1k+ ppl online ms :tiphat: Quote
Razvan Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 andix.. e server de caterinca.. ti-am zs ca ai dash, ue si sonic pe bd.. ce mai vrei?^^^ tre sa te chinui ca sa te imbraci cu epice si customuri.. si nu ai dreptate.. swsu` la self buff mai ales bate destul de calumea.. toata treaba e sa stii sa joci si sa iti placa..P.S.: pt aia care ziceau ca titanu e intra in frenzy si te rupe.. am batut aseara pe we un titan si un sps (eu eram pr..).. titanu avea majestic (lvl 80 toti3), spsu` dc si eu tot maj.. si arme.. spsu` avea arcana mace+15, titanu hd+15 si eu db+12, si som+15.. si iote.. am dat hamstring la titan.. stun la sps.. pana a ajuns titanu destul de aproape de mine am omorat spsu`.. (mai ramasesem cu 300 hp).. am dat cu fatal counter de 3ori in titan, unul overhit.. apoi am scos somu: drain/hex/pb/freezing, apoi am scos iar dbu`.. a scos si el arc.. am dat evade shot si am inceput sa dau in el.. apoi cand mai aveam 1/4 de hp am dat ultima evasion si el si-a scos din nou hdu`.. si logic am inceput sa dau din nou hamstring->fatal counter si inainte as ajunga la mine l-am omorat.. deci vedeti?.. se poate..spsu` stia sa joace calumea.. am obs ce fel dadea skilele.. folosea cpp.. titanu dadea cpp din ani in pasti.. eu cand fac pvp cu pru` tin apasat pe f8 (adica g cpp).. erm oricum.. tot l-am batut^^^^Daca pe dex nu pot sa intru ma duc pe high rates si am parte de mai mult fun http://img183.imageshack.us/img183/2200/blbk7ru1.jpgce tare^^^^ Quote
Lasher_ro Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Administrators seeing that most players in BFDE(5x) have reached their maximum, and lost interest in playing, decided to wipe the server. lol. Asta ar putea fi o idee buna pe l2j, dar pe un srv off, mai ales bfdr care stiu ca avea ceva playeri, mi se pare aiurea.It will not be fixed rate server any more. At the beginning the game will be harder, rates will be around (x4), but later the rates increase, making it more than 40x from the level 80 monsters.Also Seven Signs quest will be changed, allowing registration to Dawn side only those who have alliance/clan holding castle, or approval from the lord (~300 approvals can be bought by castle owner). Dusk side stays free of charge and available to everyone who doesn?t have the castle. /fail Quote
raw^ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 andix.. e server de caterinca.. ti-am zs ca ai dash, ue si sonic pe bd.. ce mai vrei?^^^ tre sa te chinui ca sa te imbraci cu epice si customuri.. si nu ai dreptate.. swsu` la self buff mai ales bate destul de calumea.. toata treaba e sa stii sa joci si sa iti placa..P.S.: pt aia care ziceau ca titanu e intra in frenzy si te rupe.. am batut aseara pe we un titan si un sps (eu eram pr..).. titanu avea majestic (lvl 80 toti3), spsu` dc si eu tot maj.. si arme.. spsu` avea arcana mace+15, titanu hd+15 si eu db+12, si som+15.. si iote.. am dat hamstring la titan.. stun la sps.. pana a ajuns titanu destul de aproape de mine am omorat spsu`.. (mai ramasesem cu 300 hp).. am dat cu fatal counter de 3ori in titan, unul overhit.. apoi am scos somu: drain/hex/pb/freezing, apoi am scos iar dbu`.. a scos si el arc.. am dat evade shot si am inceput sa dau in el.. apoi cand mai aveam 1/4 de hp am dat ultima evasion si el si-a scos din nou hdu`.. si logic am inceput sa dau din nou hamstring->fatal counter si inainte as ajunga la mine l-am omorat.. deci vedeti?.. se poate..spsu` stia sa joace calumea.. am obs ce fel dadea skilele.. folosea cpp.. titanu dadea cpp din ani in pasti.. eu cand fac pvp cu pru` tin apasat pe f8 (adica g cpp).. erm oricum.. tot l-am batut^^^^ce tare^^^^Tocmai aia e cu titanul, intra in frezny si nu se intampla mai nimic, 500 dmg :blink: la skille !? Quote
Guest gooddagger Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ultima strigare la ora 15:00 se da Live bfd care vreti sa va bagati ma gasiti acolo pe nick PANIC bafta ;) Quote
xIcarus Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 @ XIcarus http://www.l2-infinity.net/Sigur e ok? Un fost coleg a fost gm acolo dar a plecat din motive de plictis. Stiam doar ca th era bugged, iar wall shooting era posibil. Stiu ca se vrea l2off acum, insa nu cred ca am rabdarea. Oricum ms de reply.Ah wait. Nu e bine, inca are donatii... E tare sa dea un glad crit de 20k in tine, un sarac pr. Quote
xIcarus Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Sau e aiurea sa vina unu la tine, un biet elf/dark elf cu putin hp un ditamai necro cu +20 items. Pe serverul ala stiti ce e dragon fire set? Imba. Stiti ce e dynasty set? Imba 100%. Adica... Dynasty robe iti da pdef +12%, +25% c.speed +4 wit -1 men, wild magic effect si matk +12%. Be serious... Quote
raw^ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Sau e aiurea sa vina unu la tine, un biet elf/dark elf cu putin hp un ditamai necro cu +20 items. Pe serverul ala stiti ce e dragon fire set? Imba. Stiti ce e dynasty set? Imba 100%. Adica... Dynasty robe iti da pdef +12%, +25% c.speed +4 wit -1 men, wild magic effect si matk +12%. Be serious...Costum items sux :crazy: , la fel si pe l2pride ala ... Quote
xIcarus Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Stai asa ca mai sunt servere de-astea. Th backstab din fata WOW 50k dmg. HE stun 100% crit WOW 20k dmg. Ia ghici, e singurul archer cu 100% crit rate maaa. Inca e bine cu cust items ca ai practic o sansa. Quote