Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

erm.. da-ti pe google search-> DevilHealer si uita-ti la clipurile tipului aluia.. sunt facute cu fraps+ wm maker

so.. daca stii cum se face.. se face.. gl

fuck me :blink: tipu ala e genial ... as putea spune ... 1-v5,6 si e sorc... damn

Posted

Mie mi se pare un pr0o player...nu l-as considera genial ...dar macar a jucat klumea.... no cp pots, just qhp pots !!Si la fel ca in toate filmulete de genul 1 vs 5 si ala 1 castiga ..Aia erau c-am noobi ...daca sareau toti pe el poate ca murea....dar mobi sunt mai importanti pentru ei

Oricum ...Tipu e tare ....pe interlude pot sa fac pariu ca nu se mai intampla asta .. castingul la sleep sux !!

Posted

Mie mi se pare un pr0o player...nu l-as considera genial ...dar macar a jcuat klumea.... no cp pots, just qhp pots !!Si la fel ca in toate filmulete de astea 1 vs 5 si ala 1 castiga...aia erau c-am noobi !!

Oricum ...Tipu e tare ....pe interlude pot sa fac pariu ca nu se mai intampla asta .. castingul la sleep sux !!

cu dansuri si bufat corespunzator cu un nuker rupeai, mai ales necro cu transfer pain ... damn it i miss C4 :D

acu de ex. aw e imba, a batut ieri un aw, karod pe ellvira, si ellvira avea buff de orc, inclusiv cov, si i-a lasat lu' karod 3k hp [ aw vs th ] si pe langa asta aw'u mai batuse si un wk , dar w/e

Posted

erm lol dh genial??^^^^^^^^^ voi n-ati jucat deloc pe oficial?^^.. daca ziceati de SoulReaper sau de D3r3K mai era ceva.. dar dh genial?^^^.. hahaha^^.. e vorba ca are epice si daca ati nu obs ceilalti nu prea dau in el.. eu ziceam asa.. ca e destul de calumea filmuletu si e facut cu fraps+wm maker

Posted

Mie mi se pare un pr0o player...nu l-as considera genial ...dar macar a jucat klumea.... no cp pots, just qhp pots !!Si la fel ca in toate filmulete de genul 1 vs 5 si ala 1 castiga ..Aia erau c-am noobi ...daca sareau toti pe el poate ca murea....dar mobi sunt mai importanti pentru ei

Lasa ca vara asta am prins si eu asa niste prosti. Pe gamegate, eram ol, in subclasa de sh. Ma teleportez frumos in dvc cand colo, eram inconjurat. Noroc de spawn protection 1 minut. I-am numarat frumos erau 13, o iau la goana, ei dupa mine, apoi se plictisesc sa ma urmareasca si raman 2. Ma intorc ii ard, apoi unu nehotarat, moare si ala, vine inca 1, etc etc, i-am prins in tren, veneau cate 1 sau cate 2. Se tp si unu din clan cica: 'Ce-ai facut ma?' ca in reclama aia. :))

Cat timp sunt noobi, nu isi vor coordona bine atacul, asa ca apar flaws mari.

Posted

Am incercat sa intru pe serveru lu silenR da nu merge.Imi zice password incorrect da am incercat accounturi imposibile ptr mintea umana si am bagat si systemu lor am reinstalat jocu.Nimic

Any ideea?

Posted

Am incercat sa intru pe serveru lu silenR da nu merge.Imi zice password incorrect da am incercat accounturi imposibile ptr mintea umana si am bagat si systemu lor am reinstalat jocu.Nimic

Any ideea?

Da, incerca acum pentru ca a fost down, daca tot nu merge fa un topic la ei pe forum.

Posted

+34 CP

+0.7 Doge

Skill silence

Ce augument :|

:clapping: :clapping:

al meu :>

mp recover 0.1

hp recovery 0.1

active: Increase your maximum hp temporarily and restore hp by the increased ammount. <- habar n-am ce face o0

Posted

Aveam eu pe un server high rate 15 % cast speed .Arcana+acumen+15% cast speed = 30 % cast speed pe sps crazy sh1t.Din pacate s-a dus in cap de tanara ... de la +11 :P

Posted

Aveam eu pe un server high rate 15 % cast speed .Arcana+acumen+15% cast speed = 30 % cast speed pe sps crazy sh1t.Din pacate s-a dus in cap de tanara ... de la +11 :P

infernal master low A grade nu?

Posted

active: Increase your maximum hp temporarily and restore hp by the increased ammount. <- habar n-am ce face o0

lol, ce-as rupe plamanii la oly cu un augment de-asta. echipeaza arma, verifica HP-ul, deschide active skills si casteaza skillul respectiv pe tine (battle roar) si spune-mi si mie ce lvl. e si cat HP iti da.

Posted

lol, ce-as rupe plamanii la oly cu un augment de-asta. echipeaza arma, verifica HP-ul, deschide active skills si casteaza skillul respectiv pe tine (battle roar) si spune-mi si mie ce lvl. e si cat HP iti da.

daca va zic ca e augment de la un mid 52 ce ziceti ? :rofl1: deci daca pun arma pe mine nu are nici un efect, tre sa raman cu hp below x% din hp meu ? .... sau ....

le: battle roar lvl 3 :>

Posted

Any ideea?

da-mi pm pe pricoperazvan@yahoo.co.uk si te ajut eu.. gl

apropo^^.. what a lovely siege^^^.. cica.. noi eram 3party-uri numa de arcasi pe turn in innadril si ei eram 5party-uri de toti^^^^.. ce penal sa mor eu^^^.. numai 800 -7k cu pru`^^^^^

Posted

Are cineva idee cam ce licente trebuiesc pentru ridicarea unui server oficial (cu licenta, legal din toate punctele de vedere) de Lineage 2 ? Eventual si de unde se cumpara.

Din cate stiu, NCS a vandut o singura data drepturile de distributie pentru Lineage ][.

- Cei care au drept de distributie sunt AMDG

- Tratativele au durat ceva mai bine de un an

- Suma pentru care s-a incheiat contractul de distributie este 5 milioane USD

- Pentru cei 5 mil USD, AMDG are drept de distributie pentru Filipine, Malayesia si Singapore.

Mai pune la socoteala ca intre NCS si AMDG exista deja un contract de distributie pentru GW in Filipine.

La sumele astea, nu cred ca are rost sa iti bati capul.