Aenon Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hey! nu ma baga in acelasi quote o_o anywayz parca tu postasei la un moment dat niste screens cu un mag unded ?>.O Quote
raw^ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 GF ! Daca toti aia erau pr0 ca tine ma indoiesc ca ii bateai pe toti :> :> Some screens with me http://img228.imageshack.us/my.php?image=shot00104sb0.jpg http://img228.imageshack.us/my.php?image=shot00105ge3.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=bscap0002cv2.jpg http://img227.imageshack.us/my.php?image=bscap0003tj3.jpg spunei lui locdog ca il salut spunei numele meu de pe forum o sa ma recunoasca Quote
andix3x Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Si pe Erus nu il saluti ?? @all Stie careva cum pot sa dau joc un cutitar care fuge de mama naibii ??? el e TH lvl 43 .. eu WL lvl 52 ..are dash..vine la mn ..se flagheaza si fuge ....Un Emi m-ar ajuta cu ceva ?? Astept sugetii Quote
kBm Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gg bullet ptr moviePoti sa imi dai si mie un link cu systemmsg-u tau ptr ca inca nu am gasit vreun patch sa imi coloreze dmgu normal coloreaza doar cand scrie "Critical hit!" tq Quote
bullet13 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://files.filefront.com/systemmsg+ezip/...;/fileinfo.html Quote
xIcarus Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ms si de aici bullet, aveam si eu nevoie. http://prime23.idilis.net/dex/uploads/1v6.asf mai am vreo 25 de minute de fraps. ma gandesc sa iau un ghid de vegas si sa fac un filmulet :-? Woow. Ce tare. L-am luat cu 3 mb/s. :D Acum serios, frumos. :) Doar ca era mai tare sa fii pw/aw 78. Btw nu e greu sa faci film, incearca movie maker sau (de preferat) camtasia. Cu movie maker iti ies destul de bine, cu camtasia pui captioning pe ecran, etc. Quote
bullet13 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 de renderat, pus muzica etc ma descurc. mai greu cu editatul serios, n-am experienta Quote
xIcarus Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Poti da split cu alt program, sa pui tranzitii cu camtasia etc... La ce te referi mai exact?Apropo: recomandati-mi va rog un server decent de interlude, destui playeri incat sa ai pvp (nu prea multi desi, sa iau pk 24/7 cand cresc). Ma intereseaza sa fie balansat, cateva pasive de interlude ma multumesc... Desi daca are skill-urile e ok. Si sa fie intre 50 si 200x. Quote
Razvan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cauta l2white eagle.. accountu` ti-l faci cand intri in game.. are rate 2k/200 si 5 mi se pare.. server bubuit de lineage destul de apropiat de oficial (numai ca are gm shop si npc buffer si nu tre sa faci niciun q,, even cel de nob sau cel de sub.. in rest nu e la fel de bubuit ca celelalte servere.. ) max enchant +3/ +4 (full armor).. erm.. vezi si tu.. da un search pe google.. 4detailsto connect intra in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts si modifica datele de acolo astfel incat sa scrie<# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp.## This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.## This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each# entry should be kept on an individual line. The IP address should# be placed in the first column followed by the corresponding host name.# The IP address and the host name should be separated by at least one# space.## Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.## For example:## 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host89.149.200.219 l2authd.lineage2.com89.149.200.219 l2testauthd.lineage2.com<te conectezi cu systemu de oficial.. daca nu iti merge si totusi vrei sa intri da-mi un pm pe mess < pricoperazvan@yahoo.co.uk >glP.S.: daca vrei un server de caterinca: www.l2pride.net (eu am jucam numai pe bd si pe sh.. pe sh iti dai 2seed pf wind si dai demon wind, iar pe bd ai dash/ ue/sonic.. si alte cateva^^^) Quote
Lasher_ro Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Eu vad ca scrie max enchant +15, nu +3. Quote
Razvan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 dada.. scz ma refeream safe enchant +3/+4 (full armors) my mistake*erm.. scz pentru dublu post dar imi daduse error la primul.. si dupa ce l-am pus si pe asta mi l-a aratat si pe primul.. Quote
xIcarus Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mda dadusem peste ala dar mi se paruse porcarie. Am sa-l incerc maine probabil, ms de sfat. Quote
xIcarus Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ma gandeam sa fac eu unul... Sa vad daca e ceva de white-eagle. Quote
bullet13 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 uita-te la reverb 3 daca nu intelegi la ce ma referun intro frumos, fade-outs, blurs, etc etc etc. nu pot nici macar sa dau group la secvente si sa le maresc speedu' tuturor. e posibil sa am o versiune aiurea de vegas Quote
kBm Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 da nu fac io dagger fraps movie / poor style - C grade maniac Quote
Razvan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 sa zici serveru ca daca e ma bag si eu sa te ajut^^^.. n-am mai facut filmulete de mult Quote
bullet13 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 fraps+windows movie makes rullsda' cum sa nupe sistemu' matura > aspirator Quote
raw^ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 da' cum sa nu pe sistemu' matura > aspirator ai uitat cosul de gunoi Quote
Razvan Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 erm.. da-ti pe google search-> DevilHealer si uita-ti la clipurile tipului aluia.. sunt facute cu fraps+ wm makerso.. daca stii cum se face.. se face.. gl Quote
xIcarus Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 uita-te la reverb 3 daca nu intelegi la ce ma referun intro frumos, fade-outs, blurs, etc etc etc. nu pot nici macar sa dau group la secvente si sa le maresc speedu' tuturor. e posibil sa am o versiune aiurea de vegasPai... Intro? Faci o poza in paint si bagi un efect, cum ar fi fade. Recunosc, nici eu nu stiu program sa fac sa zicem roll effect, dar... Iese bine si in camtasia. Camtasia are zoom, nu stiu sigur daca are fast forward, etc. Give it a try... Quote