Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Socarilo
Posted

Salutare sau buna dimineata sau pentru cei care inca joaca lineage noapte buna intrebare intrebatoare.Cand m-am apucat de L2 am inceput fara sa stiu cu un SE(l`am facut lvl 48) proasta alegere au zis unii si m-am convins si eu nu dupa mult timp apoi mi-am facut un necro(58) super tare asta imi place la nebunie e acum problema fara sa ma documentez mi-am facut un pitic(43) toate bune pana sa imi aleg ce il fac si am ales l`am facut Artisan proasta alegere zic unii ideea era sa fac un pitic cu care sa fac bani asta e bun pentru asa ceva?

Posted

Salutare sau buna dimineata sau pentru cei care inca joaca lineage noapte buna intrebare intrebatoare.Cand m-am apucat de L2 am inceput fara sa stiu cu un SE(l`am facut lvl 48) proasta alegere au zis unii si m-am convins si eu nu dupa mult timp apoi mi-am facut un necro(58) super tare asta imi place la nebunie e acum problema fara sa ma documentez mi-am facut un pitic(43) toate bune pana sa imi aleg ce il fac si am ales l`am facut Artisan proasta alegere zic unii ideea era sa fac un pitic cu care sa fac bani asta e bun pentru asa ceva?

Depinde de serverul pe care joci. Artisanul este bun il duci pana la lvl 62 sa zicem, inveti retete de A armor si il pui cu craft shop, si astepti sa faca lumea iteme la tine.(Money will come).

Cu spoilerul cu cat este mai mare cu atat mai bine....

Posted

daca ai facut artisan, trebe sa ai rabdare multa, sau sa ai bani sa cumperi recipele, artisanu inseamna un client l2 lasat non-stop cu shop[mats/ss/items], banii vin, dar ... trebe sa astepti, si sa ai ce se cauta, ssa/bssa si ssb/bssb sunt un must imo.

daca nu iti place ideea, dai cancel ocupation, si fa questurile de bounty hounter aka spoiler, si te duci, bati si faci mats, astfel ca poti sa incepi sa creftezi diferite iteme, retete de 60%, iar la fail, nu pierzi nimic, asta in cazul in care nu ai cumparat mats. sooo it's ur choice

Guest Socarilo
Posted

Faza cu cancel ocupation nu o stiam super dar uitandu`ma per ansamblu cred ca totusi cu SS`urile se fac bani frumusei si daca mai pui mana pe niste recipe bune cum ziceati money will come dar Bounty nu poa sa faca SS`uri ? Oricum merci frumos pt sfatrui data viitoare cand ma mai apuc sa imi fac un char intai o sa intreb

Posted

Cancel occupation? Asta cum se mai face? Nu am mai intalnit asa ceva... Luminati un nab. :D

Cu bounty nu faci ss-uri deoarece iti trebuie create item lvl 2 pt ssd, iar asa ceva nu poti face. Eu am bounty hunter lvl 47 pe dex, si pot zice ca in branded faci la bani din spoil... Mergeam o tura, cu vreo 3k ss, ma intorceam cu 30 sop si 50 sau mai mult cbp, adica 30 x 30k + 50 x 15k = 1.650.000 adena. Si asta intr-un tur. Am facut rost de sin eater si dupa ce se cumpara sql server se va mai domoli item lag si sper sa mai fac 10-20kk sa pot lua doom heavy si un aoba.

Crynow, cristalul de stage 10 cat mai era?

Posted

Mergeam o tura, cu vreo 3k ss, ma intorceam cu 30 sop si 50 sau mai mult cbp, adica 30 x 30k + 50 x 15k = 1.650.000 adena. Si asta intr-un tur. Am facut rost de sin eater si dupa ce se cumpara sql server se va mai domoli item lag si sper sa mai fac 10-20kk sa pot lua doom heavy si un aoba.

Asa sunt de ieftine mats ?? :blink: :blink: :blink: OMG....chiar nu imi imaginez cum se fac banii cu un spoiler pe dex :-??:-??

cum dreaq n-ai ba cancel ocupation ? la grand magister ? ma faci sa reinstalez lineage'u

Nici eu nu am auzit dar ma voi uita in joc ...o sa pun screen !

Posted

Asa sunt de ieftine mats ?? :blink: :blink: :blink: OMG....chiar nu imi imaginez cum se fac banii cu un spoiler pe dex :-??:-??

pot zice ca .... un tip din brasov, impreuna cu taicasu :blink: au farmat cam 20-25k cbp si vreo 10k sop , si rezultatul a fost set dc robe si arcana mace+acumen , asta pe c4, deci ... se pot face o0

si apoi la lvl mare, toi 10 non-stop si sell black papyrus, asta tot pe c4

Posted

pot zice ca .... un tip din brasov, impreuna cu taicasu au farmat cam 20-25k cbp si vreo 10k sop , si rezultatul a fost set dc robe si arcana mace+acumen , asta pe c4, deci ... se pot face o0

si apoi la lvl mare, toi 10 non-stop si sell black papyrus, asta tot pe c4

Daca as avea eu 25kcbp si 10k sop pe sapphire mi-as putea face FULL S +3 !! Si imi mai ramane si rest cat pentru un dual de B +17

1 sop = 100k si creste :cool2:

1 cbp = 40k

Posted

Pai la 8k players iti dai seama ca scade si pretul...

Posted

Normal, daca joci pe server de 100 playeri mats sunt ieftine pentru ca putini le vand. Iar in acest caz e mai bine sa farmezi tu.

@Crynow: interlude shiat, am uitat. Asta inseamna ca cristalul nu e nici macar 5kk.

Posted

Daca as avea eu 25kcbp si 10k sop pe sapphire mi-as putea face FULL S +3 !! Si imi mai ramane si rest cat pentru un dual de B +17

1 sop = 100k si creste :cool2:

1 cbp = 40k

pai la ce rate nebalansate si ce server bine buguit nu ma mir

Posted

Normal, daca joci pe server de 100 playeri mats sunt ieftine pentru ca putini le vand. Iar in acest caz e mai bine sa farmezi tu.

3000 playeri. Nu as zice ca sunt ieftine pentru ca putini le vand !!Sunt minim 30 ppl cu sop /cbp in giran ...Insa din astia 30 abia 4 -5 au preturi acceptabile !

Guest legendar_no1`
Posted

eu sunt incepator in lineage ce ar fi mai bine sa joc peima data pe servere highh rate sau pe DEx cu 12X xp vreau sa invat cat mai mult :)

Posted

eu sunt incepator in lineage ce ar fi mai bine sa joc peima data pe servere highh rate sau pe DEx cu 12X xp vreau sa invat cat mai mult :)

prima data , da chiar prima invata sa scrii :))

eu te-as sfatuii sa incepi pe low-rate, pe 12x chiar si pe 4x #-o de pe high rate nu pricepi nimic, gm shop, arme +342623462 si 10k xp

Guest legendar_no1`
Posted

am citit la inceputul topicului ca se face l2 inkmania sa facut??

Posted

bai legendar imi place numele tau^^^^.. cel putin ai speranta.. asa nu moare niciodata.. sau cel putin asa am auzit eu^^^^.. cel mai bine si mai bine incepi pe low rate.. uite un ghid www.pmfun.com .. cand ai vreo nelamurire intri pe site si cauti acolo.. sau intrebi pe forum.. gl B)

Posted

bai legendar imi place numele tau^^^^.. cel putin ai speranta.. asa nu moare niciodata.. sau cel putin asa am auzit eu^^^^.. cel mai bine si mai bine incepi pe low rate.. uite un ghid www.pmfun.com .. cand ai vreo nelamurire intri pe site si cauti acolo.. sau intrebi pe forum.. gl B)

daca te abtii de la "^^^^^" esti no1

ps: pe dex 4x, se zice ca pe ala de 12x ar fi invadat de noobi :-ss

Posted

daca zici ca esti `no1` e clar ca esti boot..

ps: am o gramada de prieteni care joaca pe wrath si daca intri pe un hight rate sa faci pvp cu ei nu cred ca faci 2..

Posted

ps: am o gramada de prieteni care joaca pe wrath si daca intri pe un hight rate sa faci pvp cu ei nu cred ca faci 2..

depinde de clasa, de armura, de jwl, de arma de bla bla bla, d ebuff, de xyz elemente :D

Posted

depinde de clasa, de armura, de jwl, de arma de bla bla bla, d ebuff, de xyz elemente :D