kBm Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nu e chiar piece of cake de facut... si oricum ... cu set fara set => nobii tot noobi raman Quote
Lasher_ro Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nu echipamentul separa noobi de pr0s. Eventual rapiditatea cu care-l obtin, dar nu e intotdeauna asa. Quote
Spydy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mda, asta e sunt n00b ce sa ii facem. Mai sunt si dastia printre voi aia pr0. Quote
MisterDevil Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 u`r a noob or a pro ... that`s life :> Quote
Spydy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 As vrea si eu sa vad un noob care la lvl 61 are ce am eu pe TH.No comment anymore ! Quote
raw^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 adica eu la 64 daca am bw light si valhala sunt nub sau ce ? Quote
Burne Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 5 2008, 10:27' post='2544689']adica eu la 64 daca am bw light si valhala sunt nub sau ce ? mai noob ne noob dar ma jur ca nu dau jos BW de pe warlock ( eventual pe DC robe set ) ... acum fac setu +6 :crazy: PS daca nu m-am inscris la 7 signs bla bla bla .... acum nu mai pot , dar daca ma ajuta un prieten cu summon friend si el e in catacomba pot intra asa fara sa fiu inscris la 7 signs ? :> Quote
Razvan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 sa va zic eu.. un noob din clasa de la mine s-a apucat de lineage pe dex in august si in septembrie era 73 full a.. si ala nici acum nu stie sa joaca asa ca nc.. <p.s. e prieten cu shea^^> Quote
MisterDevil Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 chiar daca intri in catacomba .. cum te vede mobu te trimite afara Quote
Razvan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 daca ai iteme si stii sa dai surrender- hydro faci lvl Quote
andix3x Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nu echipamentul separa noobi de pr0s. Eventual rapiditatea cu care-l obtin, dar nu e intotdeauna asa. Crezi ?? Un newbye si-a facut full set BW in 3 zile....si eu care aveam Top D pe mine si arma de C il bateam totdeauna( el BD eu WL ) !!In general noobi se separa din pr0s prin felul in care cum joaca .Nu o sa vezi niciodata un noob folosind extrem de bine characterul pe care il are !!Si pana acum nu am vazut nici un noob care sa foloseasca cp pots ( Eu sunt singurul :nanana: ) Quote
Spydy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Crezi ?? Un newbye si-a facut full set BW in 3 zile....si eu care aveam Top D pe mine si arma de C il bateam totdeauna( el BD eu WL ) !!In general noobi se separa din pr0s prin felul in care cum joaca .Nu o sa vezi niciodata un noob folosind extrem de bine characterul pe care il are !!Si pana acum nu am vazut nici un noob care sa foloseasca cp pots ( Eu sunt singurul :nanana: ) Pe ce server ziceai k joci ? mda, m-am lamurit cum sta treaba cu n00bismul ... Quote
CryNow Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 eu fac o pauza de l2 :D ne mai vedem ig dupa bac, pe forum o sa va mai stresez, toate bune :beer: Quote
andix3x Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pe ce server ziceai k joci ? La2crazy -- sapphire 4x Quote
Lasher_ro Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Crezi ?? Un newbye si-a facut full set BW in 3 zile....si eu care aveam Top D pe mine si arma de C il bateam totdeauna( el BD eu WL ) !!In general noobi se separa din pr0s prin felul in care cum joaca .Nu o sa vezi niciodata un noob folosind extrem de bine characterul pe care il are !!Si pana acum nu am vazut nici un noob care sa foloseasca cp pots ( Eu sunt singurul :nanana: ) You just made my point ... asta ziceam si eu, daca ai echipament nu inseamna ca nu esti noob. Quote
Abiku Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Eu am avut pe Adventurer Doom Light si No grade dagger , si omoram spellsingeri de 78 in S grade , majoritatea magilor , mai putin necro acolo era mai greu dar reuseam si acolo :) Quote
raw^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mai noob ne noob dar ma jur ca nu dau jos BW de pe warlock ( eventual pe DC robe set ) ... acum fac setu +6 :crazy: PS daca nu m-am inscris la 7 signs bla bla bla .... acum nu mai pot , dar daca ma ajuta un prieten cu summon friend si el e in catacomba pot intra asa fara sa fiu inscris la 7 signs ? :> am incercat si eu sa aduc, cum le dadeam summon friend, si incepeam sa dam in mobi ii scotea afara direct ps: am facut in arena un destro de lvl-u meu si el era in A (tallum,ds cu health si maj jewls :blink: ), nu stiu ce s-a intamplat ... eu deobicei nu prea pot bate destro Quote
Burne Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 atunci merg intr-o expeditie in GC cand ma pot inscrie in 7 signs iar ? nu mai stiu ciclurile Quote
SpecialEffects Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 atunci merg intr-o expeditie in GC cand ma pot inscrie in 7 signs iar ? nu mai stiu ciclurile luni ! Quote
Razvan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 spook.. GL la bac!!erm.. diferenta dintre noob si pro e ca unul foloseste inteligent skilele si celalalt nuckeaza ca disperatu sau face cum a mai vazut la ceilalti.. de ex Hristu.. ma rog.. e Hell Knight.. dar e noob.. daca mai vedeti da in s sa ia bataie de la sr in a.. erm.. omfg^^.. asta e diferenta.. ca elfron stie sa foloseasca skilele iar hristu stie sa puna pantera sa atace si dea ca disperatu pe f3 sa prinda stunu (care nu prea prinde la arcas cu maj), dar nici macar nu are pe bara hamstring.. da` pai sa-l mai si foloseasca.. see? asta e diferenta.. dar si eq conteaza mult.. 2sh ambii 52, unul in full c si unul in full b.. oricat de prost ar fi ala in b are sa-l bata mereu pe celalalt daca stie sa nuckeze.. e vorba ca daca nu ii prinzi skilele si dai si dmg mai mic cum mama masii sa il bati? Quote