Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 3 2008, 21:02' post='2541251']

Mi se pare mie sau site-ul de la dex se incarca greu? ... o fi de la internetul meu ?

tie macar ti se incarca , mie-mi da eroare :D deci cred ca e dexu down o0

Posted

Ptr summoneri.M-am cam plictisit de DD , arcasi , nukeri same sh1t.Vreau un summoner si singurul care imi place e PS(phantom summoner).

1.Se simte transfer painu ala (@ interlude ca acu conteaza distanta )?

2.face ceva la pvp?

tq

Posted

Ptr summoneri.M-am cam plictisit de DD , arcasi , nukeri same sh1t.Vreau un summoner si singurul care imi place e PS(phantom summoner).

2.face ceva la pvp?

tq

joc un warlock am lvl 58, mobi in apostate ( cam lvl 55 merge ca in branza ) pvp hahaha multi viteji ( de lvl apropiat ) au venit s-au legat au incercat sa ma doboare singurul in care era sa ma impiedic a fost un DA , unde a fost mai mult prostia mea ca nu am atacat pantera si direct pe el, am ramas fara SP am pus pisica pe pantera care a picat destul de repede si peorma am trecut la DA si-a dat UD l-am lasat sa treaca si intr-o incercare disperata sa dea summon la pantera iar a picat ca un erou.

cum spuneam si mai sus nu caut pvp si faima, vreau un caracter cu care pot creste singurel fara sa depind de alta lume ( nu am timp sa joc ... etc ) si warlock ma serveste de minune

Posted

joc un warlock am lvl 58, mobi in apostate ( cam lvl 55 merge ca in branza ) pvp hahaha multi viteji ( de lvl apropiat ) au venit s-au legat au incercat sa ma doboare singurul in care era sa ma impiedic a fost un DA , unde a fost mai mult prostia mea ca nu am atacat pantera si direct pe el, am ramas fara SP am pus pisica pe pantera care a picat destul de repede si peorma am trecut la DA si-a dat UD l-am lasat sa treaca si intr-o incercare disperata sa dea summon la pantera iar a picat ca un erou.

cum spuneam si mai sus nu caut pvp si faima, vreau un caracter cu care pot creste singurel fara sa depind de alta lume ( nu am timp sa joc ... etc ) si warlock ma serveste de minune

cam acelasi lucru am vrut si eu, sa nu depind de nimeni, doar ca mi-am ales ES :P mi se pare mai inteseant

Posted

Deci daca pun + 5 pe stun imi mareste sansa de stun sau dmg ?? :-??

si daca pun pe fear .... ??

mai.. nu am pus niciodata pe tank.. dar pe arcas sunt 2variante: sansa de a prinde stun si inca ceva.. mi se pare ca reuse

R3v3nG3r' date='Feb 3 2008, 21:02' post='2541251']

Mi se pare mie sau site-ul de la dex se incarca greu? ... o fi de la internetul meu ?

mie nu imi intra pe siteu` de la dex.. zice ca nu exista

2.face ceva la pvp?

tq

mi se pare ca e 50% tpu`.. nu stiu sigur.. oricum mai.. e tare psu` ti-am zs.. dar pana ii cresti summonii de la 76 la 80 te ia benga.. oricum.. vezi ca poti face raid cu summonu ala tank (nightshade).. cel putin asa am facut eu pe c4.. numai bd, se, ps si 6nuckeri.. are si hate si heal.. numai ca nu da dmg.. ala la 78 mi se pare ca are 11k hp.. apoi mai e summonu de la inceput shadow.. ala e calumea tare la lvl in cata.. am vazut multi folosind silhouette la pvp.. eu la pvp luptam cu soulless.. oricum.. mie mi se pare tare la pvp.. da mi se pare tare greu si plictisitor de crescut.. gl

Posted

poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum au putut 2 insi sa il faca pe kernon in 2 minute ? cursed weapons ? am si prints :D

http://img181.imageshack.us/img181/1378/kernon1wx4.png

http://img184.imageshack.us/img184/8585/kernon2ns4.png

Posted

poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum au putut 2 insi sa il faca pe kernon in 2 minute ? cursed weapons ? am si prints :D

http://img181.imageshack.us/img181/1378/kernon1wx4.png

http://img184.imageshack.us/img184/8585/kernon2ns4.png

Nu au cursed weapons, au heavens divider S-grade... da totusi doar ei 2 il loveau ? :))

vreau replayu te rog.

Posted

totusi lol^^^^^^^^.. ce atk speed poate sa aiba si ce dmg poate sa dea sa il dea jos in asa de putin timp?^^^^^.. aaa si kernon are cam 9k p atk si 12k m atk din cate stiu eu.. erm.. eu nu cred ca e posibil ceea ce zici tu.. totusi nu inteleg mie de ce nu imi merge dexu!!

Posted

Acum pot spune ca sunt FULL A-grade.

DC- Light --- Maj Jwls --- Soul Separatpr+Critical Damage.

:> ;))

si eu pot spune ca de acum inainte toti noobii vor avea FULL A-grade :> ..inainte un set de maj era 700-750kk...acuma e 300-350kk si o sa fie si mai ieftin:box: