CryNow Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 3 2008, 21:02' post='2541251']Mi se pare mie sau site-ul de la dex se incarca greu? ... o fi de la internetul meu ?tie macar ti se incarca , mie-mi da eroare :D deci cred ca e dexu down o0 Quote
kBm Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ptr summoneri.M-am cam plictisit de DD , arcasi , nukeri same sh1t.Vreau un summoner si singurul care imi place e PS(phantom summoner).1.Se simte transfer painu ala (@ interlude ca acu conteaza distanta )?2.face ceva la pvp?tq Quote
Abiku Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 In arena ,face :D daca chiar vrei summoner mai bine WK , macar cu ala faci ceva in war . Quote
Burne Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ptr summoneri.M-am cam plictisit de DD , arcasi , nukeri same sh1t.Vreau un summoner si singurul care imi place e PS(phantom summoner).1.Se simte transfer painu ala (@ interlude ca acu conteaza distanta )?2.face ceva la pvp?tqjoc un warlock am lvl 58, mobi in apostate ( cam lvl 55 merge ca in branza ) pvp hahaha multi viteji ( de lvl apropiat ) au venit s-au legat au incercat sa ma doboare singurul in care era sa ma impiedic a fost un DA , unde a fost mai mult prostia mea ca nu am atacat pantera si direct pe el, am ramas fara SP am pus pisica pe pantera care a picat destul de repede si peorma am trecut la DA si-a dat UD l-am lasat sa treaca si intr-o incercare disperata sa dea summon la pantera iar a picat ca un erou.cum spuneam si mai sus nu caut pvp si faima, vreau un caracter cu care pot creste singurel fara sa depind de alta lume ( nu am timp sa joc ... etc ) si warlock ma serveste de minune Quote
raw^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 joc un warlock am lvl 58, mobi in apostate ( cam lvl 55 merge ca in branza ) pvp hahaha multi viteji ( de lvl apropiat ) au venit s-au legat au incercat sa ma doboare singurul in care era sa ma impiedic a fost un DA , unde a fost mai mult prostia mea ca nu am atacat pantera si direct pe el, am ramas fara SP am pus pisica pe pantera care a picat destul de repede si peorma am trecut la DA si-a dat UD l-am lasat sa treaca si intr-o incercare disperata sa dea summon la pantera iar a picat ca un erou.cum spuneam si mai sus nu caut pvp si faima, vreau un caracter cu care pot creste singurel fara sa depind de alta lume ( nu am timp sa joc ... etc ) si warlock ma serveste de minunecam acelasi lucru am vrut si eu, sa nu depind de nimeni, doar ca mi-am ales ES :P mi se pare mai inteseant Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Deci daca pun + 5 pe stun imi mareste sansa de stun sau dmg ?? si daca pun pe fear .... ?? mai.. nu am pus niciodata pe tank.. dar pe arcas sunt 2variante: sansa de a prinde stun si inca ceva.. mi se pare ca reuse R3v3nG3r' date='Feb 3 2008, 21:02' post='2541251']Mi se pare mie sau site-ul de la dex se incarca greu? ... o fi de la internetul meu ? mie nu imi intra pe siteu` de la dex.. zice ca nu exista Ptr summoneri.M-am cam plictisit de DD , arcasi , nukeri same sh1t.Vreau un summoner si singurul care imi place e PS(phantom summoner). 1.Se simte transfer painu ala (@ interlude ca acu conteaza distanta )? 2.face ceva la pvp? tq mi se pare ca e 50% tpu`.. nu stiu sigur.. oricum mai.. e tare psu` ti-am zs.. dar pana ii cresti summonii de la 76 la 80 te ia benga.. oricum.. vezi ca poti face raid cu summonu ala tank (nightshade).. cel putin asa am facut eu pe c4.. numai bd, se, ps si 6nuckeri.. are si hate si heal.. numai ca nu da dmg.. ala la 78 mi se pare ca are 11k hp.. apoi mai e summonu de la inceput shadow.. ala e calumea tare la lvl in cata.. am vazut multi folosind silhouette la pvp.. eu la pvp luptam cu soulless.. oricum.. mie mi se pare tare la pvp.. da mi se pare tare greu si plictisitor de crescut.. gl Quote
andix3x Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mai.. nu am pus niciodata pe tank.. dar pe arcas sunt 2variante: sansa de a prinde stun si inca ceva.. mi se pare ca reusesi daca pun pe fear ? Quote
Nimeni Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 omfg server down cu 60 de insi la hallate ((( Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 daca pui pe fear ai de ales intre sansa si reuse/cast/mana (nu stiu sigura care dintre alea 3) Quote
Uzur Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 stiti vreun server cu no skill cooldown ? daca da post pls Quote
Nimeni Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum au putut 2 insi sa il faca pe kernon in 2 minute ? cursed weapons ? am si prints :Dhttp://img181.imageshack.us/img181/1378/kernon1wx4.pnghttp://img184.imageshack.us/img184/8585/kernon2ns4.png Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 lol^^.. ce server? are cam 950k hp si drop de s^^^ Quote
Nimeni Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dex 4x O_O btw am si replay cine vrea pm:-) Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 lol.. bai nu pricep.. ce masa mie nu imi merge dexu?? Quote
raw^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum au putut 2 insi sa il faca pe kernon in 2 minute ? cursed weapons ? am si prints :D http://img181.imageshack.us/img181/1378/kernon1wx4.png http://img184.imageshack.us/img184/8585/kernon2ns4.png Nu au cursed weapons, au heavens divider S-grade... da totusi doar ei 2 il loveau ? vreau replayu te rog. Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 totusi lol^^^^^^^^.. ce atk speed poate sa aiba si ce dmg poate sa dea sa il dea jos in asa de putin timp?^^^^^.. aaa si kernon are cam 9k p atk si 12k m atk din cate stiu eu.. erm.. eu nu cred ca e posibil ceea ce zici tu.. totusi nu inteleg mie de ce nu imi merge dexu!! Quote
Nimeni Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 doar ei.. care vrea replayul pm piromanu11 pe ym Quote
M0ha Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 "au 2 arme lungi " :rofl1: sunt titani mai....frenzy ftwbd+sws+wc+bishop+2titani = kernon dead Quote
Razvan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 erm.. mi se pare penal.. ma las de l2 pana termin toata seria pop apoi revin^^^ (sper sa se cumpere serveru pe dex pana atunci^^) Quote
andix3x Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 As vrea si eu inregistrare daca se poate !!Cat p def /p atk poate sa aiba un titan ?? :-? :-? Quote
Spydy Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Acum pot spune ca sunt FULL A-grade.DC- Light --- Maj Jwls --- Soul Separatpr+Critical Damage.:> ;)) Quote
Korekt Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Acum pot spune ca sunt FULL A-grade.DC- Light --- Maj Jwls --- Soul Separatpr+Critical Damage.:> ;))si eu pot spune ca de acum inainte toti noobii vor avea FULL A-grade :> ..inainte un set de maj era 700-750kk...acuma e 300-350kk si o sa fie si mai ieftin:box: Quote