Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Lamuritima si pe mine cu pozele astea 2 :

in poza asta este in stanga o tipa Rihanna care are din cate vad eu dual soul separator , eu stiam cai dagger si nu este dual http://img82.imageshack.us/my.php?image=25fz9.jpg

si aici un DE care are in mana.................?

http://img220.imageshack.us/my.php?image=24wj1.jpg

Posted

nu m-am dat zmeu in aw, nici nu pretind, doar am zis ca, daca am focus sansele sa dau criticale intre reuse sunt mai mari decat daca as avea cd, esti batut in cap, nici acum nu intelegi ce am vrut sa zic ????

E putin vag, scuze ca zic. Daca ai focus pe dagger, nu influienteaza blow land rate. Dar cred ca te-ai referit ca in timpul in care sunt skill-urile in reuse, mai dai ceva damage in plus, nu?

@bullet: ma refeream la faptul ca backstab are sansa sa dea double damage. Asta ar trebui sa fie critical. Dar goes without saying: backstab nu e automat critical hit?

Posted

ma.. dupa mn cu psu` poti bate cam orice la pvp.. dagger e cam greu.. si spsu` te cam bate.. in rest.. poti bate cam orice

jucam eu odata pe un server cu dual arcana mace.. sau dual draconic bow^^^.. un alt server bubuit.. l2pride.. joaca putin.. sa vezi.. pe bd ai dash, double triple, sonic, ue si inca alte cateva skile^^^..

Posted

Iar incepeti cu x bate cam toate clasele infara de x si y :)) de ce te-ar bate un sps ? si nu te-ar bate un SH care are silence , si daca iti prinde silence esti pa ca nu mai poti da heal la summon ? De asta e cam stupid sa zici ca bate x si nu bate y .

Posted

Iar incepeti cu x bate cam toate clasele infara de x si y :)) de ce te-ar bate un sps ? si nu te-ar bate un SH care are silence , si daca iti prinde silence esti pa ca nu mai poti da heal la summon ? De asta e cam stupid sa zici ca bate x si nu bate y .

cu toate astea necro tot sux :beer:

Posted

da bine.. daca ar fi cum zici tu om atunci sh ar bate orice mag.. sau sru` ar bate orice la 3rd ca face cel mai repede lethala^^^.. e vorba ca skilele nu prea prind.. oricum eu am zs ca summonu de la ps are rezist dark si asa.. ar fi cam greu sa bati un sps

Posted

mai si nu prea aveti dreptate.. poti sa zici ceva de genul: "avand in vedere ce skile are si hp/cp plus staturile.. caracterul x are avantaj in pvp asupra caracterului y daca sunt imbrati amn in grade z si au ambii lvl n".. uite 2ppl care "fac ravagii" un pw si un aw.. daca fac pvp aw are avantaje.. sau ps vs necro.. e logic faptul ca psu` are avantaj..

si nu poti zice niciodata.. y il bate sigur pe x, pentru ca y e nujce char iar x e nujce char.. pentru ca aici sunt foarte multi factori care intra in calcul.. si din cate vad eu mai sus nu am zs chestia asta

mai sus= in postul meu anterior

Posted

I just stopped caring. Deja nu mai e vorba de cine are mai multa dreptate, e vorba de sentimentele tale ranite. Cry me a river si hai sa nu mai deviem de la subiect (oricare o fi ala).

Gladu' are mai multe sanse impotriva unui dagger (vorbind despre singurul 1v1 self-buff care se mai face in l2, ala olympiad style) pentru ca are heavy armor, si in general lethal blow nu prinde asa repede. Dar in interlude a inceput sa conteze cat de cat skill-ul playerului.

server linkmania nu exista, www.lineage.ro, e gratis daca nu joci pe oficiale, cu placere.

thnx a lot. am sa imi bag ochii prin el. ceva pointere esentiale de la inceput pt a nu-mi stica un eventual caracter?

Posted

thnx a lot. am sa imi bag ochii prin el. ceva pointere esentiale de la inceput pt a nu-mi stica un eventual caracter?

acum de pinde ce doresti, daca vrei sa vezi partea cu banii a jocului iti recomand un dwarf pe care il poti face spoiler sau crafter

Posted

Nu se mai fac bani multi cu dorfu ptr ca materialele sunt f ieftine.Un phantom summoner este alegerea perfecta ptr un jucator fara bani si care isi doreste sa moara ingropat in ancient adena :P

Posted

n00b question

vreau sa cumpar Secret Book of Giants sa imi fac enchant pe niste skill, ma intereseaza cum functioneaza treaba asta mai exact.

de ex daca fac enchant pe summon kai the kat creste skilul propriu zis ( ca si cum as lua skill de la NPC ) ? sau se imbunatateste skilul in sensul de reuse time sau consum de mana ?

astept raspuns

Posted

Din cate stiu eu la fiecare skill enchanturile sunt diferite , de exemplu la sleep ai sansa mai mare , la fel si stun , la kai din cate stiu eu imbunatateste matza , stiu un prieten care avea +10 kai si cand omorai npc's pisica facea level :))

Posted

yup ... de la +10 incepe sa prinda lvl ... si daca nu ma insel devine mai tare ... pacat ca dispare eventual .. si apoi iar de la 78

daca pui enchant pe summon ... ii cresc stats`urile ... more dmg .. more def .. more powa >:)))

Posted

daca pui enchant pe summon ... ii cresc stats`urile ... more dmg .. more def .. more powa >:)))

asta vroiam sa aud. nu stiu daca bag + 10 in ea dar vedem :>

Posted

daca nu ma insel summonul creste pana la lvl 76 doar din skills de la npc ( adica 2 lvl per skill ) daca bag 2 carti e lvl 80, ma tem sa nu bag in el carti degeaba, sau nu creste in felul asta ? :-??

in cazul in care se imbunatateste doar summonul si nu are de aface efectiv cu lvlul summonului e mult mai bine

Posted

Deci daca pun + 5 pe stun imi mareste sansa de stun sau dmg ?? :-??

si daca pun pe fear .... ??

Depinde care stun. Din cate stiu, stunurile de la tanci se pot enchanta pe cost sau reuse. Stunurile de warlord, arcasi, crafteri sau spoileri se poate enchanta pe base rate.

La cele la care se pot enchanta base rate, damageul se mareste doar la enchantul de cost, nu si la cel de chance.

Si eu am lasat un robot sa-mi raspunda la intrebare

Sa lasi in mod constient un robot sa iti raspunda la propriile intrebari tine de latura aplicata a psihiatriei imo.