Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

bai spook sa iti zic sincer nici eu n-am mai auzit vreodata de dagger daca sa dea cu bucata la pvp sa mor eu^^^.. si asa e.. in afara de might mortal nu exista sa care sa iti influenteze reusitele cand dai cu abilitati la dagger.. si logic faptul ca e mai bun cd la pvp ca dai mai mult dmg (de fiecare data cand prinzi skilu dai critical.. si cum se numeste critical dmg sau` inseamna ca dai dmg mai mare cu skilu`, in schimb focusu` nu influenteaza nimic la abilitati).. si inca.. pe aw daca iti scoti str-4 dai acelasi dmg cu skile.. mai joaca si mai invata..

nu m-am dat zmeu in aw, nici nu pretind, doar am zis ca, daca am focus sansele sa dau criticale intre reuse sunt mai mari decat daca as avea cd, esti batut in cap, nici acum nu intelegi ce am vrut sa zic ????

Posted

[sF]Nagasaky eu cred ca tu nu stii ce poate face un party de warlock's .. stii ce inseamna non stop grind fara pauza? :D

Cu un party de wks faci multe ... dar cu un party de sumoneri ( diversificati, chiar si un necro), in party sa intre 7 summoneri 1 WC si un BD ... faci si un rb fara minioni

din pacate ... de cand joc pe wk .. o singura data am prins un astfel de party :crybaby:

Posted

Cu un party de wks faci multe ... dar cu un party de sumoneri ( diversificati, chiar si un necro), in party sa intre 7 summoneri 1 WC si un BD ... faci si un rb fara minioni

din pacate ... de cand joc pe wk .. o singura data am prins un astfel de party :crybaby:

pfuu combinatia de cubice :X, summoneri FTW :P

Posted

spook oricum la pvp daca ai focus pe dagger esti cel mai batut in cap.. no offence.. si hai mai revenger.. credeai ca is asa de cersetor?^^^.. hahaha.. eu nu iau de la nimeni nimic.. doar vroiam sa vad ce zici..

si well.. gata acum am inteles ca tu te referi la lvl din alea cand ai 3skille de dat cu daggeru in total.. erm.. scz.. eu ma refeream la lvl alea cand ai bluff si cand dai cu skille in continuu.. oricum.. scz..

dar eu nu cred ca se merita cu daggeru sa faci pvp la 60..

si.. e important si swsu`.. nu neaparat pt earth, storm guard, water, invocation, champion, warding si alea alea.. dar mai ales pt hunter si wind, si desigur song of silence.. parerea mea cea mai calumea party de raid: 1bd/1sws/1sk (sau temple knight)/1pp/1wc si 4sh..

Posted

spook oricum la pvp daca ai focus pe dagger esti cel mai batut in cap.. no offence.. si hai mai revenger.. credeai ca is asa de cersetor?^^^.. hahaha.. eu nu iau de la nimeni nimic.. doar vroiam sa vad ce zici..

si well.. gata acum am inteles ca tu te referi la lvl din alea cand ai 3skille de dat cu daggeru in total.. erm.. scz.. eu ma refeream la lvl alea cand ai bluff si cand dai cu skille in continuu.. oricum.. scz..

dar eu nu cred ca se merita cu daggeru sa faci pvp la 60..

si.. e important si swsu`.. nu neaparat pt earth, storm guard, water, invocation, champion, warding si alea alea.. dar mai ales pt hunter si wind, si desigur song of silence.. parerea mea cea mai calumea party de raid: 1bd/1sws/1sk (sau temple knight)/1pp/1wc si 4sh..

daca nu ceri de la nimeni nimic.....^^^^^ de ce ai mai cerut ?^^^^^^^^^^^^^ :crybaby:

I HATE BUFFERS :violent: erase erase erase erase erase :sef: chiar nu pot bate nici cum un PP ?!@##! :banghead:

Posted

parerea mea cea mai calumea party de raid: 1bd/1sws/1sk (sau temple knight)/1pp/1wc si 4sh..

1bd / 1sws / 1wc / 3 sau 4 destro / 1 bishop si 1 recharger poti bate aproape orice raid..

Posted

erm.. ti-am cerut sa vad ce zici.. parerea mea.. titanii is prosti.. nu am jucat niciodata cu vreunul.. dar s-ar putea ca aia cu care am facut pvp sa fie ppl-ii prosti in orice caz.. niciodata nu iau titani in party..

Posted

SilentR te inseli , Destroyer e una din cele mai frumoase clase de pe dex, vezi pe forum l2dex filmuletele cu unt , daca ai full support dai 1 shot 1 kill :) asta daca nimeresti crit.

Bine asta doar cand ai frenzy .. in rest ... :)

Posted

silener la felu cum vb si te exprimi, atat in scris , gen ^^^^^^^ ...... ^^^^^^^^,si dupa felul de a-ti da cu parerea ... te las sa te exprimi

ps: how can i call this ?

eu: t sa dau 350kk pe som+4+acu, si mai cumpar 1 ewa si daca pica, ma las

t: :)))

eu: asa o sa fac

dupa ce am vandut vreo 400 cry a sa fac 18kk sa cumpar un ewa, bag ewa in el si ... :(

Your +4 Sword of Miracles has been succesfully enchanted.

:crazy:

Posted

erm.. ti-am cerut sa vad ce zici.. parerea mea.. titanii is prosti.. nu am jucat niciodata cu vreunul.. dar s-ar putea ca aia cu care am facut pvp sa fie ppl-ii prosti in orice caz.. niciodata nu iau titani in party..

Lol ... you /fail at this game.

Posted

Eu consider forumul un mod de informare, nu de dezinformare. Atata timp cat gresesti in afirmatii, se cheama dezinformare. Daca ai vrut sa zici altceva, trebuia sa te exprimi mai bine.

Nu ma deranjeaza ca cineva imi spune ca gresesc in afirmatii ci m-a deranjat modul tau de a contrazice...Avem fiecare pareri si opinii dar asta nu inseamna sa jignesti acele peroane pt simplu fapt ca nu gandeste ca si tine.Asta denota o gandire Becalista si ipocrita.Nu am dezinformat pe nimeni mi-am expus un punct de vdr.Nu am spus "faceti asa!!!" ci am spus cum fac eu, nu am spus "altcumva decat fac eu nu e bine!!" ci am am expus o strategie care da roade cel putin mie care joc de vreo 2 ani cu Gladiator printre alte si alte caractere.In fine m-am saturat sa iti dau explicatii despre ce ineamna sa vorbesti civilizat si sa respecti pct de vdr al fiecaruia atata timp cat nu iti aduce tie injurii sau alte nefoloase.Sunt sigur ca o sa urmeze un alt reply plin de aroganta si ingamfare puerila dar chiar putin imi mai pasa ce o sa spui....Trai bun cu baba si hai noroc ca deja suntem penibili....

Posted

In general castiga un Gladiator lupta cu un TH , dar asta depinde de la player la player , de asta l2 e asa interesant daca esti noob pierzi daca esti bun nu pierzi , bine vin si alti factori in jocu asta cum ar fii buffele :D

Pe interlude sincer nu stiu cum sta treaba insa pe C4 stiu ca un glad e varza pana la level 61 in sus :)

Oricum sunt mai multe elemente de luat in calcul .

So concluzia e .. joci cu ce iti place :))

Posted

In general castiga un Gladiator lupta cu un TH , dar asta depinde de la player la player , de asta l2 e asa interesant daca esti noob pierzi daca esti bun nu pierzi , bine vin si alti factori in jocu asta cum ar fii buffele :D

Pe interlude sincer nu stiu cum sta treaba insa pe C4 stiu ca un glad e varza pana la level 61 in sus :)

mie imi place: glad/pw/aw/sws/bd/paladin/DA/TH/HE/SR/PR/PS/ES/BH/crafter/Wk/WC/OL/Sps/Sorc/destro/sh/ty/pp/ee/bishop/se/warlord/sk/ek/

mai putin necro, cu care sa m-a joc :-?? ?

Posted

Cu ce preferi tu :)) daca preferi tank alegi dintre DA/Sk/Tk/Pal daca preferi mage alegi Sorc/SPS/SH etc .

Btw vad ca multi se plang de seriale pe dex.. daca tot sunt banned dispun de un cont de oferit , cu tot cu mail bineinteles .. e gol daca nu ma insel sau are un warlock de 40-43 , care il doreste pm .

Posted

in mod normal ar trebui sa depinda de items/lvl, dar in general depinde de simplul ... noroc ... nu ma intereseaza cum gandesc altii dar de cand am experimentat cu pvp`ul ... pot zice ca e la fel ca over`enchantul ..... daca prinde prinde ( skillul) daca nu ... nu

Din pacate nu ma pot decide cand vine vorba de picatura care a umplut paharul .... fie un sorc(lvl infect de mic precum iq`ul lui spook) care prindea cancel extraordinar de des pe charuri 78 fie un necro care prindea anchor mai des ca sorcu

R3v3nG3r ... o clasa interesanta ca gameplay e minunatul pw .... cat am jucat pe pw m-am distrat enorm ....

Posted

salut baieti. am jucat mult prea mult timp sro. si as vrea sa incerc si l2. am vazut primul post ....si ziceau ceva de server linkmania. ma lamuriti voi. e de platit sau nu? si un server romanesc...? va multumesc.

Posted

bla bla bla

I just stopped caring. Deja nu mai e vorba de cine are mai multa dreptate, e vorba de sentimentele tale ranite. Cry me a river si hai sa nu mai deviem de la subiect (oricare o fi ala).

Gladu' are mai multe sanse impotriva unui dagger (vorbind despre singurul 1v1 self-buff care se mai face in l2, ala olympiad style) pentru ca are heavy armor, si in general lethal blow nu prinde asa repede. Dar in interlude a inceput sa conteze cat de cat skill-ul playerului.

salut baieti. am jucat mult prea mult timp sro. si as vrea sa incerc si l2. am vazut primul post ....si ziceau ceva de server linkmania. ma lamuriti voi. e de platit sau nu? si un server romanesc...? va multumesc.
server linkmania nu exista, www.lineage.ro, e gratis daca nu joci pe oficiale, cu placere.
Posted

In general castiga un Gladiator lupta cu un TH , dar asta depinde de la player la player , de asta l2 e asa interesant daca esti noob pierzi daca esti bun nu pierzi , bine vin si alti factori in jocu asta cum ar fii buffele

Parca te-ai mai desteptat si tu un pic .

Posted

dada .. oricum tot nu-mi plac orcii.. si ma enerveaza o faza la culme pe l2.. sa vezi un ol cu sub de aw.. unul de ala de 2tone fara sabie ce sprint poate avea.. sau sa aiba sub de th si sa dea dash^^^^.. omfg.. cred ca revin la heroes5^^.. dark elf forever..

P.S.: am mai auzit eu din astia.. ca intru in frenzy si va rup tot partyu` :-j .. toata faza e sa si ajunga la tine.. oricum.. si daca imi spui ca isi pune arc in mana si te rupe.. pai gandeste-te.. un mag cu win shackle sigur nu bate.. si nici un arcas cu ue si evade shot.. apoi.. gandeste-te de la cat daun arcas si de la cat da un orc.. erm.. poti sa zici ce vrei.. dar destroyeru pe camp deschis nu e bun..