Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma care imi da si mie un fraps calumea free care chiar sa mearga? plz send on pricoperazvan@yahoo.co.ukcumparasem odata fraps original si mergea si jocu in realuare.. apoi gasisem odata unu free pe net cu care mergea calumea.. numai ca am dat format si nu mai gasesc.. Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma.. da` dexu e picat?.. nu merge sa intru nici pe site si nici in game.. sunt si eu hierophant lvl 13 ca abia am inceput^^ si nu pot sa joc pt ca e server down .. damn Quote
Abiku Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [sF]Nagasaky eu cred ca tu nu stii ce poate face un party de warlock's .. stii ce inseamna non stop grind fara pauza? :D Quote
CryNow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma copil idiot ce ejti...te`ai pierdut de sapa?vb frumos ca nu cred ca te`am jignit in modul in care u o faci.crezi ca ejti prin lanul de porumbi..du`te la baie si datzi 2 palme ca ai lipsit la lectia cand parintii tai te`au invatat sa vb frumos.copil facut din flori, pufuletz nebunatic ce esti, de ce te ataci asa usor ? [mai usor ca mine]acum dnd am dd+3+cd si ds+7+focus ... si sincer cu ds'u desi are p attack cu 20 mai mic, omor mai usor o0, so iti dau dreptate bullet, cd pe aw sux Quote
CryNow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 CD = PVP Focus = PVEdooh, si in pvp prefer sa dau 5 criticale de 1.2k decat 2 de 1.7k Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma.. pe aw la pvp dai cu skile.. si daca ai cd dai dmg cu mult mai mare (ca oricum skilele prind destul de usor..) .. focusu e bun la lvl unde dai cu bucata de obicei..abiku.. eu nu cred ca e asa de usor de crescut summoneru.. am avut si eu ps.. si asa e.. in catacomba chiar tii o camera, insa pana omori mobii te ia benga.. si e si plictisitor.. nagasaky se refeream la faptul ca daca te duci cu spoiler si cu summoner la sop in catacomba pierzi timpul degeaba ca nu prea bati.. Quote
Abiku Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dooh, si in pvp prefer sa dau 5 criticale de 1.2k decat 2 de 1.7k adica ? ce treaba are focus cu skill land rate ? sau tu in pvp cu daggeru ataci ? SilentR pe vremea cand jucam am dat subclass warlock si in 2 zile am ajuns la level 62 deci iti dai seama cat de greu e sa cresti Quote
bullet13 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 CD de pe Angel Slayer iti da 100-150 damage pe speciale indiferent de buffurile pe care le ai. nu dai "cu mult" mai mult, da' asta e. daggerii au SA-uri de cacat :) Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dada.. pe vremea cand jucam si eu ca disperatu pe necro am facut 0-60 in 3zile.. fara sa ma ajut cu iteme de pe alt char.. Quote
ovimacher Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mai usor cu certurile si insultele ca va dau pauza.vezi ca posturile de gen "iti dau cu skillu x apoi cu y apoi incarc un kamehameha de nu te vezi" sunt cam prostesti. Adica din astea faceam si eu... acu 2 ani cand abia incepusem sa joc l2 si habar n-aveam de alte clase. Uiti ca necropolele nu inseamna pvp de la distanta prea mare, ca daca te ataca cineva in timp ce te bati cu un mob ai mult mai putine sanse, ca th-ul are dash si ajunge langa tine in cam o secunda, ca pana faci tu toate 4 punctele alea un th poate sa te aduca cu viata aproape de 0 daca-i prind toate blows, ca th are switch si-ti scoate tinta, ca GCP pot cooldown acum in interlude s-a redus la jumatate si cu 20 de greater CP pots in inventory si 200 cp/secunda ai foarte slabe sanse sa omori un TH daca nu ai si tu acelasi numar de pots etc.LEARN TO PLAY and stop the newbie theorycraft plx.Shade scuza-ma dar esti putin rau la faza asta si cam afara din peisaj...nu i-am pus asa sa ma dau tzantzos sau sa arat ca sunt cu nasul in stratosfera, eu efectiv am vrut sa fac o schema logica , o exemplificare, o descriere sau cum vrei tu sa zici a modului in care trebuie sa te bati cu un glad iar celuia caruia m-am adreat a inteles si nu a facut atat scandal ca si tine care mai esti i moderator cica...nu am am nici 13 ani nici 25 de ani , am mai multi si nu ma lua te rog cu vedetismele tale de moderator ca am fumat destui de astia ca tine pe cand poate tu nici nu stiai ce e ala un forum de discutii, dar ma opresc aici ca nu vreau sa fiu la fel de acid ca si tine(tu ca si moderator ar trebuii sa dai dovada de...moderatie in discutii nu de element catalizator)..am spus poate,revenind la subiect, daca tu bine observi in finalul postului meu am zis"gladiatorul poate fi la fel de surprinzator ca si un cutitas" nu am zis ca intodeauna e mai bun..ce nu ti-e clar??? Quote
CryNow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 adica ? ce treaba are focus cu skill land rate ? sau tu in pvp cu daggeru ataci ? dau 2 skill, dau 1.2k dmg cu dagger cu focus, dau 2 skill, dau 1.8k dmg cu dagger cu cd, avand cd dau mai rar criticale, so ... daca am focus, criticalele intra mai repede, si tinand cont ca aw are str mare, ... prefer focus Quote
Shade Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Imi pare rau ca nu pot sa te pup in fund asa cum trebuie un moderator sa faca, si in schimb aleg sa te contrazic cu niste baze destul de solide. Ti-am ranit sentimentele cumva? Fumeaza-ma mai mult ca nu ma doare. Cine trebuie sa recurga la scuza varstei inaintate pentru a lua avantajul intr-o discutie, deja e pe punctul de a o pierde. Daca esti mai batran nu le stii pe toate, si nici n-ai 70 de ani sa zici ca esti intelept. Eu consider forumul un mod de informare, nu de dezinformare. Atata timp cat gresesti in afirmatii, se cheama dezinformare. Daca ai vrut sa zici altceva, trebuia sa te exprimi mai bine.Tin sa adaug ca postul de dinainte era pus acolo ca un sfat, si nu ca un flame. Se pare ca trebuie sa ma mai obisnuiesc cu suferinta oamenilor. Quote
Abiku Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hmm r u crazy ? FOCUS nu influenteaza skill land rate , si nici CD . Deci nu conteaza ca ai CD sau Focus la fel o sa iti intre skilurile , doar MM influenteaza skill land rate .In PVP e mai bine CD pentru damage mai mare , PVE mai bine focus pentru criticale mai dese . Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 bai nu stiu ce sa zic.. nici eu (care sunt acuzat de toti ca is arogant) si care ma injur cu 90% din populatie.. si care ma cert cu prietena in fiecare zi... sa mor eu.. parca tot nu sunt chiar asa ca voi^^^^ tre sa va certati asa din cauza unui joc?.. sa mor eu.. mereu am zs o chestie: dark elfii au str si int cel mai mare, elfii au cast si dex cel mai mare.. dwarfii is cei mai rezistenti si tot asa.. dar cand ajungem la oameni.. nu putem sa zicem decat ca is foarte echilibrati.. asta am obs si in real life.. si relativ prosti.. si relativ slabi.. si relativ inceti.. si toate alea.. chiar se adevereste.. Quote
CryNow Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hmm r u crazy ? FOCUS nu influenteaza skill land rate , si nici CD . Deci nu conteaza ca ai CD sau Focus la fel o sa iti intre skilurile , doar MM influenteaza skill land rate .In PVP e mai bine CD pentru damage mai mare , PVE mai bine focus pentru criticale mai dese .ba da esti batut in cap !! avand cd dau mai rar criticale, so ... daca am focus, criticalele intra mai repede ADICA, IN TIMPUL DE REUSE ATAC CU DAGGERUL SI AVAND FOCUS SANSELE SA DAU CRITICALE NORMAL SUNT MAI MARI, intelegi ??? Quote
andix3x Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Imi pare rau ca nu pot sa te pup in fund asa cum trebuie un moderator sa faca, si in schimb aleg sa te contrazic cu niste baze destul de solide. Ti-am ranit sentimentele cumva? Fumeaza-ma mai mult ca nu ma doare. Cine trebuie sa recurga la scuza varstei inaintate pentru a lua avantajul intr-o discutie, deja e pe punctul de a o pierde. Daca esti mai batran nu le stii pe toate, si nici n-ai 70 de ani sa zici ca esti intelept. Eu consider forumul un mod de informare, nu de dezinformare. Atata timp cat gresesti in afirmatii, se cheama dezinformare. Daca ai vrut sa zici altceva, trebuia sa te exprimi mai bine.Tin sa adaug ca postul de dinainte era pus acolo ca un sfat, si nu ca un flame. Se pare ca trebuie sa ma mai obisnuiesc cu suferinta oamenilor. +1 :) noobs P0wned ! Quote
Abiku Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 bine ma jucatorule , se vede ca esti noob rau , fa tu pvp cu DS focus VS unu care are DMS CD si vedem care castiga , cand faci pvp cu daggeru attack conteaza mai putin decat damage'u pe care il faci cu skilluri .nu e vina mea ca nu stii sa te exprimi . Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 bai spook sa iti zic sincer nici eu n-am mai auzit vreodata de dagger daca sa dea cu bucata la pvp sa mor eu^^^.. si asa e.. in afara de might mortal nu exista sa care sa iti influenteze reusitele cand dai cu abilitati la dagger.. si logic faptul ca e mai bun cd la pvp ca dai mai mult dmg (de fiecare data cand prinzi skilu dai critical.. si cum se numeste critical dmg sau` inseamna ca dai dmg mai mare cu skilu`, in schimb focusu` nu influenteaza nimic la abilitati).. si inca.. pe aw daca iti scoti str-4 dai acelasi dmg cu skile.. mai joaca si mai invata.. Quote
kBm Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Io zic asaPW - Critical dmgAW- Critical dmg / hasteTH - Critical dmg / Might mortal________________Am si eu o intrebare.Am in prezent vreo 30 kk si vreau sa fac rost de un demon dagger.Avand in vedere ca am un sfert din mats ma gandeam sa o craftez dar am vazut pe pmfun ca recipa de Demon Dagger 100 % are sanse de drop aproape egale cu un full drop :o.60 % e cam riscant.Ce propuneti? Quote
raw^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ma.. da` dexu e picat?.. nu merge sa intru nici pe site si nici in game.. sunt si eu hierophant lvl 13 ca abia am inceput^^ si nu pot sa joc pt ca e server down .. damn lvl 13 hierdophant tare :clap: alti deabea la 76 ajung :blink: ce nubii :crazy: LE: da-mi PM in joc naga si poate vin very LE: asta daca m-a pot conecta ... Quote
Razvan Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dada frate^^.. nu stii? ca sa ajungi ceva in viata trebuie sa iti faci planuri de la inceput^^^^^mai.. mai bine cumpara-ti demon sword daca nu esti spoiler.. ma revenger am un pk si nu mai pot tine shadow.. ma ajuti si pe mine cu un dagger de d te rog?"bananafromheaven (acum is cleric^^)omfg.. de 2ore incerc sa dau logg in si zice system error.. nu stiu cand apuc sa cresc.. Quote
raw^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 am 1kk de toti banii :blink: dar am multe seal stones :> Quote
Bavanai Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Look who's talkin'...Nope, da' am lasat un bot sa posteze :PSi eu am lasat un robot sa-mi raspunda la intrebare :D Quote