raw^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 daca summoneru e ps sau warlock atunci necro ia bataie .. la elf nu stiu..dar ce are elfu ? :sef: <_< Quote
bullet13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 haha.. da bine.. vezi ca a revenit chinezul pe dex.. uita-te cum joaca.. (apropo chinezu are jwlri de raid si db enchantat mai tare si totusi nu am vazut sa dea jos alt he in draconic joc dintr-o sageata.. sa fim seriosi asa ceva nu e posibil pe low rate..) si daca te procupa .. am luat bann pentru ca l-am injurat pe shade..aq si baium (jwlurile care influenteaza critical damage) au ambii, si Nathaniel si Chinezu. Arc mai overenchantat nu are,are +4. sunt doar 2 arcuri +5 pe server, unul +7 la mine si unul +9 la un non-factor din Q.nu intelegi ca nu e logic? 2 caractere identice cu acelasi gear si acelasi lvl,lovesc la fel de tare pe acelasi target.nu sunt chestii magice in l2, totul e calculat Quote
M0ha Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ba papagalule du-te dracu la scoala si invata limba romana, esti TU praf, e greu sa intelegi romana ? esti bozgor ? suferindule, te-a lovit un val al marii negre-n cap si acu esti buricu pamantului ? scoateti mizeria de sub unghie si da-ti doua palme sa spun mai detaliat pt iq'u tau redus poate intelegi, jucand cu nuker pe interlude am realizat ca e plictisitor si datorita acestui fapt mi-am facut aw, papagalulema copil idiot ce ejti...te`ai pierdut de sapa?vb frumos ca nu cred ca te`am jignit in modul in care u o faci.crezi ca ejti prin lanul de porumbi..du`te la baie si datzi 2 palme ca ai lipsit la lectia cand parintii tai te`au invatat sa vb frumos. Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 pai bullet.. care esti tu? mie imi zisese carlos ca are db++ mai tare de 5.. si ma rog.. doar doua arcuri db cred ca te referi^^^^^.. e unu din thunder cu arc best c rosu^^^^.. totusi eu nu pricep cum nathaniel poate sa dea un he in draconic dintr-o sageata pe low rate amn2 full buff.. niciodata n-am sa inteleg.. si cine din Q are db+9?..revenger.. nu stiu.. eu am vazut necro vs es si a batut necro de 3ori consecutiv *necro 69/ es68 ambii imbracati in a.. da era c4.. oricum.. cu warlocku` si cu psu` sigur il bati.. mai ales cu ps Quote
MisterDevil Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 aq si baium (jwlurile care influenteaza critical damage) au ambii, si Nathaniel si Chinezu. Arc mai overenchantat nu are,are +4. sunt doar 2 arcuri +5 pe server, unul +7 la mine si unul +9 la un non-factor din Q. nu intelegi ca nu e logic? 2 caractere identice cu acelasi gear si acelasi lvl,lovesc la fel de tare pe acelasi target. nu sunt chestii magice in l2, totul e calculat WHAT ? no more magic ? :error: :crybaby: :crybaby: poate ca nathaniew/e ala are tatuajele mai frumoase decat ale he`ului ^^ Quote
bullet13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 pai bullet.. care esti tu? mie imi zisese carlos ca are db++ mai tare de 5.. si ma rog.. doar doua arcuri db cred ca te referi^^^^^.. e unu din thunder cu arc best c rosu^^^^.. totusi eu nu pricep cum nathaniel poate sa dea un he in draconic dintr-o sageata pe low rate amn2 full buff.. niciodata n-am sa inteleg.. si cine din Q are db+9?..revenger.. nu stiu.. eu am vazut necro vs es si a batut necro de 3ori consecutiv *necro 69/ es68 ambii imbracati in a.. da era c4.. oricum.. cu warlocku` si cu psu` sigur il bati.. mai ales cu psde unde stii tu ca celalalt era full buffed? de unde stiai ce lvl are?ioanida are +9 Quote
M0ha Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 totusi eu nu pricep cum nathaniel poate sa dea un he in draconic dintr-o sageata pe low rate amn2 full buff.. niciodata n-am sa inteleg.. lol asta de unde ai scos`o?sau he celalalt cat mai avea hp?ioanida are +9 Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 de unde stii tu ca celalalt era full buffed? de unde stiai ce lvl are?ioanida are +9era tot 5vs5 si aveau 2he/1sws/1bd si un pp ceilalti.. iar heu` care a fost doborat de nathaniel era in draconic Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 mai om.. eram la un prieten si am vazut.. incepuse eventu.. si nathaniel i-a dat o sageata si celalalt a picat.. ce nu intelegi?.. ma rog prietenu ala avea lagg.. dar nu avea cum sa dea 2sageti in timpul ala iti zic eu sigur.. adica in maxim 2secmai om.. eram la un prieten si am vazut.. incepuse eventu.. si nathaniel i-a dat o sageata si celalalt a picat.. ce nu intelegi?.. ma rog prietenu ala avea lagg.. dar nu avea cum sa dea 2sageti in timpul ala iti zic eu sigur.. adica in maxim 2secmai om.. deci nu stiu ce dmg ca prietenu meu pe bd.. deci nu stiu ce dmg i-a dat.. dar l-a dat jos dintr-o sageata Quote
bullet13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 pentru ca nu e posibil. nici macar daca avea cov+cat buff si ala era nebufat. intelegi? Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dada.. exact asta am zs si eu.. nu are cum.. si totusi l-a omorat dintr-o sageata si celalalt avea draconic Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 s-ar putea ca celalalt sa fi fost pr pe sub ( ca era human).. ca nu si-a dat snipe la inceput.. si daca mai avea cum aveam eu str+2/str+3/dex+4/con-9 si cu zerk.. ar avea sanse.. nu stiu.. dar mie mi s-a parut mereu codat nathaniel.. inca de pe vremea cand il batea rau pe elfron Quote
M0ha Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 s-ar putea ca celalalt sa fi fost pr pe sub ( ca era human).. ca nu si-a dat snipe la inceput.. si daca mai avea cum aveam eu str+2/str+3/dex+4/con-9 si cu zerk.. ar avea sanse.. nu stiu.. dar mie mi s-a parut mereu codat nathaniel.. inca de pe vremea cand il batea rau pe elfronnici aja nu avea cum sa fie one shot kill Quote
raw^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 da tot dintr-o sageata l-a dat josforgot transfer pain :unsure: Quote
M0ha Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 R3v3nG3r' date='Feb 1 2008, 21:57' post='2534871']forgot transfer pain :unsure: era pr nu ps Quote
Razvan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ma.. deci am vb cu el.. era pr cu str+4 dex+4// db+1+focus// draconic+0, jwlri tt+0.. (lvl 76.. si nu terminase q).. si iertati-mi greseala.. nu era 5vs5 event.. era party vs party (5vs5).. si am mai uitat sa specific: c4.... dar totusi o sageata? Quote
raw^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 era pr nu ps stiu ca e vorba de arcasi, vroiam sa subliniez faptul ca nu se poate one shot-kill, deci eu raman la forgot transfer pain la pr :bye2: Quote
Abiku Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 HE VS HE amundoi full draconic full buffed nu au cum sa isi dea 1 shot .Cât despre Chinez' nu stiu ce sa zic , e un average player :) Despre AAO no comment , chiar stie sa joace clasa lui , am facut si eu niste pvp'uri in arena cu el , si m-a batut de fiecare data , bineinteles eu aveam DMS CD , Doom light , el avea Maj , DS MM / AS CD + aq , baium .LE: HE VS Summoner fara transfer pain se poate 1 shot , cu transfer pain ma indoiesc . Quote
Lasher_ro Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 si iertati-mi greseala.. nu era 5vs5 event.. era party vs party (5vs5).. Si diferenta este ? legat de "^^^^^^^^^^", nu vad ce legatura are Mu. Partea ciudata e ca pui mai mult de 2 ... tu cati ochi ai ? Quote
raw^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 si totusi, un summoner nu are nici o sansa cu erase de la pp/bish/ee/se ?!!?!?!?!? :blink: Quote
Nagasaky Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 @Lasher: Buna intrebare @Revenger: Pai... cam nu :-". Dar totusi eu te invit alaturi de mine si prietenii mei elefanti la un party in catacomba cu micutul tau summoner . La cules de SoP... @Lineage 2: Bored again ... what the hell... Quote
andix3x Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 @Lineage 2: Bored again ... what the hell... Solitare Solitare Solitare !! :crazy: Quote