Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

aa da.. si doar in video lui aao poate sa scrie "shade (friend) has logged in" la 5vs5 event parca^^^.. dar oricum.. e calumea serveru

lol si daca scria asta ce ? GM-i nu au voie sa aiba prieteni ? :blink:

Omg ce gandire.

Posted

lol si daca scria asta ce ? GM-i nu au voie sa aiba prieteni ? :blink:

Omg ce gandire.

El crede ca l-ar fi ajutat cu ceva pe aao cand i-a batut pe toti la eventu ala :)) , un fel de conspiratie :blink:

Posted

IMO, BDu are heavy de zici ca n-are ... no masteries sux

Oricum, nu era de la server, that's for sure. Era wartag, deci nu prea stiu ce level avea ... batea in aceasi cata ca si mine, deci presupun ca undeva pe aproape ( 7x ).Echipament, nu mai tin minte.

P.S. : Am uitat sa mentionez ca erau 2 daggeri atunci :P Unu un backstab, unu un backstab.

Posted

Daca pe cei din eternity i-a dus capu sa isi aleaga cel mai bun dagger din alianta+full support nu inseamna ca i-a ajutat GM-u :o.Cine i-a pus pe aia sa isi ia 99999 nukeri

AW78+fullbuffs=ii intra cutitu ca in paine in magi nebufati

Posted

Pai la noi la romani orice e posibil.... Si mie imi zice lumea k de ce ma salut cu x sau y pe serveru de CS.

Suntem si noi oameni doar ca avem ceva mai multe responsabilitati decat un user normal.

Posted

DADA ma rog^^.. sa am si eu jwlri de raid ++ pe dex si maj light si db pe pr sa vedeti ca va impresionez si eu^^^^.. nu is asa de boot incat sa ma gandesc ca l-a ajutat shade sa ii bata^^^^^.. ziceam ca sunt "friendzi".. si apoi.. eu am jucat cu aao pe pulse si nu era atat de bun ca pe dex.. si k8m... insinuezi ca fostii NC erau prosti?^^^.. eu nu stiu un aracas pe dex mai tare decat Chinezul sau un sps mai cunoscut decat scufita.. (te rog nu zi nimic de clanui lui Shea.. am vazut eu cum Hristu a luat bataie de la Elfron (da vs sr^^) si cum R3dy a luat bataie de la Hristu^^^^^^^.. so te rog nc^^^^)

Pai la noi la romani orice e posibil.... Si mie imi zice lumea k de ce ma salut cu x sau y pe serveru de CS.

Suntem si noi oameni doar ca avem ceva mai multe responsabilitati decat un user normal.

spydy.. in cs nu te imbraci si nu faci lvl asa ca te rog^^

Posted

daca Chinezu a fost primul HE de pe server cu draconic set nu inseamna ca a fost cel mai bun. in prezent nici nu se mai poate pune problema, iti enumar cel putin 10 mai buni decat el

sps mai buni ca scufitza erau, unul chiar la el in clan: Viermisor

nu vreau sa par nesimtit, dar vorbesti prostii. Nathaniel e un HE cu db+4,aq si baium ring. ai idee cati HE de genul asta sunt pe server? si-mi spui care e diferenta intre el si ceilalti cu acelasi gear? iti garantez eu ca n-are un al 3-lea coi. chestiile astea sunt foarte rare si depind de lvl si buff. asa am dat si eu 12k pe-un avadonist la un siege, probabil ca murea de vreo 3 ori.

in alta ordine de idei, singurul epic pe care l-a avut aao a fost baium ring. ca stia sa speculeze oportunitatile si prefera putini DD cu mai multe buffuri in loc de multi DD bufati prost dovedeste doar ca-l ducea capul comparativ cu restu' populatiei.

judecand dupa ideile tale incep sa inteleg de ce-ai luat ban.

P.S. ^^ ^^ ^^ ^^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

Posted

Spuneti-mi si mie va rog, ce sansa are backstab sa dea double damage? Asta chiar nu stiu.

Supreme l2 mai e server ca lumea sau s-au prostit? Imi tot baga unul in cap ca daca ai dagger e 1 hit kill daca prinzi backstab, cica... 14k damage. Yeah right...

LE: missed ya too banavai. :D

icarus mob cu 4x hp din necropola = 2 hits, asa se poate inampla si in pvp http://img90.imageshack.us/my.php?image=85929995ff9.jpg

Posted

daca Chinezu a fost primul HE de pe server cu draconic set nu inseamna ca a fost cel mai bun. in prezent nici nu se mai poate pune problema, iti enumar cel putin 10 mai buni decat el

sps mai buni ca scufitza erau, unul chiar la el in clan: Viermisor

nu vreau sa par nesimtit, dar vorbesti prostii. Nathaniel e un HE cu db+4,aq si baium ring. ai idee cati HE de genul asta sunt pe server? si-mi spui care e diferenta intre el si ceilalti cu acelasi gear? iti garantez eu ca n-are un al 3-lea coi. chestiile astea sunt foarte rare si depind de lvl si buff. asa am dat si eu 12k pe-un avadonist la un siege, probabil ca murea de vreo 3 ori.

in alta ordine de idei, singurul epic pe care l-a avut aao a fost baium ring. ca stia sa speculeze oportunitatile si prefera putini DD cu mai multe buffuri in loc de multi DD bufati prost dovedeste doar ca-l ducea capul comparativ cu restu' populatiei.

judecand dupa ideile tale incep sa inteleg de ce-ai luat ban.

P.S. ^^ ^^ ^^ ^^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

haha.. da bine.. vezi ca a revenit chinezul pe dex.. uita-te cum joaca.. (apropo chinezu are jwlri de raid si db enchantat mai tare si totusi nu am vazut sa dea jos alt he in draconic joc dintr-o sageata.. sa fim seriosi asa ceva nu e posibil pe low rate..) si daca te procupa .. am luat bann pentru ca l-am injurat pe shade..

Posted

@crynow nu a fost zii sa nu prind cate 5 letale pe mobi si niciodata nu am prins la pvp(e adevarat ca am facut vreo 10 da totusi..)

cumpara-ti un dager cu mortal strike :D, oricum e putin probabil sa dai lethal in pvp, pentru ca e sansa destul de mica, chiar foarte mica sa prinda

omg facui azi 11 lvle is sictirit de l2, at least i'm 52 :)

Posted

Nagasaky' date='Feb 1 2008, 15:49' post='2533748']

Eu ^^^^^^^^^^^^^ nu inteleg nimic ^^^^^^^ din posturile ^^^^^ tale SilenR^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

+1 #-o

PS: mai vrei sa stii cu ce nick joc naga ?:)

LE: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Posted

bai revenger.. am impresia ca te stiu de la mu.. am jucat ceva timp mu si de asta scriu "^^" in loc de haha.. esti bogdan sau codrut?

Nu am jucat in viata mea MUhuhuhuhu^^^^^^^^^^^^^ :P

si nu is nici bogdan si nici codrut :blink: