Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@socarilo: imi place ca cenzurezi 127.0.0.1

vezi daca nu esti dupa vreun router la servici, si sa ai porturile deshise.

@xicarus vezi ca numai prostii spui, si tot spui de vreo 50 de pagini incoa. Faptul ca nu mai ownezi tu cu GH nu inseamna ca GH e varza, nu inseamna ca interlude e varza, nu inseamna ca duelistul e overpowered, nu inseamna ca jocul nu e echilibrat. kk?

Guest Socarilo
Posted

Daca ai proxy s-ar putea sa ai inchise si portul pe care ruleaza l2. Si eu am incercat la servici si am aceasi problema.

Vad ca esti oltean dealmeu :))) si in cazul asta ce pot sa ii fac??? deci trebuie neaparat sa il fac sa mearga innebunesc am atata timp liber acum as putea sa fac lvl la greu :))) dar de exemplu pt sv memories,l2ro,atlantis etc e o adresa care se trece in host Dex`u sa nu aiba?

@socarilo: imi place ca cenzurezi 127.0.0.1

vezi daca nu esti dupa vreun router la servici, si sa ai porturile deshise.

te rog poti fi un pic mai pe intelesul meu dupa cum vezi nu sunt un cunoscator (@socarilo: imi place ca cenzurezi 127.0.0.1 :)) )

Posted

@xicarus vezi ca numai prostii spui, si tot spui de vreo 50 de pagini incoa. Faptul ca nu mai ownezi tu cu GH nu inseamna ca GH e varza, nu inseamna ca interlude e varza, nu inseamna ca duelistul e overpowered, nu inseamna ca jocul nu e echilibrat. kk?

Shade mersi ca mi-ai spus, dar te influienteaza parerea ta. Mie personal imi place c4, tie iti place interlude. Eu nu pot avea incredere acum ca spui adevarul. Eu inca stiu sa joc cu gh, pot spune ca sunt la apogeu in perioada asta. Obisnuiam sa ownez si in interlude, nu am zis ca interlude e varza, AM ZIS ca duelistul este overpowered full buffed.

Shade, asa cum vezi duelisti care owneaza full buffed asa NU vezi warlocks care saracii pe servere cu buffer raman in urma cat se poate de rau. De aceea warlock-ul in oly este cam cea mai "tare" clasa, iar duelistul in oly nu este atat de stralucit. Full-buffed vs self-buffed. Diferenta asta ma deranjeaza in jocul asta...

Ceea ce zic eu imba este fata de un dagger.

Spune tu, sa zicem ca ai un dagger, gh sau wr, ce ai putea face impotriva unui duelist full-buffed, la fel ca tine? Are hp mai mare, nu ii pasa de speed pentru ca tu nefiind range, vei fugi sau vei muri. Daca fugi a castigat prin eliminare, daca mori a castigat prin ucidere. Where does that lead to?

E un fel de lant trofic daca ma intelegi. Tanks owns clasele alea, clasele celalalte owns tanks, acele clase o iau de la alte clase. Cam asa e in majoritatea mmo-urilor.

Posted

Shade, asa cum vezi duelisti care owneaza full buffed asa NU vezi warlocks care saracii pe servere cu buffer raman in urma cat se poate de rau. De aceea warlock-ul in oly este cam cea mai "tare" clasa, iar duelistul in oly nu este atat de stralucit. Full-buffed vs self-buffed. Diferenta asta ma deranjeaza in jocul asta...

Icarus, in sensul jocului, full buffed inseamna team vs. team, nu 1 vs. 1.

Exemplul tau, este intre cele mai nefericite. Serverele cu NPC bufferi sunt de rahat si este evident ca toti summonerii sunt dezavantajati. Dar nu este vina jocului ca alegi un server varza, ci a ta.

Posted

Yeah vreau sa fac trenulete :P asa ca optez pt doom .

Well Icarus tu ai vrea dupa parerea ta ca GH sa fie some kind of God . Adica sa nu aibe nici o clasa care sa il doboare . Asa cum un Summoner (care stie sa joace) face muci un Gladiator (dupa parerea mea) asa si un Gladiator face praf un GH . Mie mi se pare totul f echilibrat . Pana la urma eu nu inteleg ce vrei tu defapt? Mega damage-ul din C4? Sau ce?

Posted

E un fel de lant trofic daca ma intelegi. Tanks owns clasele alea, clasele celalalte owns tanks, acele clase o iau de la alte clase. Cam asa e in majoritatea mmo-urilor.

Si atunci care e problema ?

Posted

Shade mersi ca mi-ai spus, dar te influienteaza parerea ta. Mie personal imi place c4, tie iti place interlude. Eu nu pot avea incredere acum ca spui adevarul. Eu inca stiu sa joc cu gh, pot spune ca sunt la apogeu in perioada asta. Obisnuiam sa ownez si in interlude, nu am zis ca interlude e varza, AM ZIS ca duelistul este overpowered full buffed.

Ceea ce zic eu imba este fata de un dagger.

Spune tu, sa zicem ca ai un dagger, gh sau wr, ce ai putea face impotriva unui duelist full-buffed, la fel ca tine? Are hp mai mare, nu ii pasa de speed pentru ca tu nefiind range, vei fugi sau vei muri. Daca fugi a castigat prin eliminare, daca mori a castigat prin ucidere. Where does that lead to?

multe prostii ai spus pe-aici. o sa mentionez doar faza cu warlock-ul bufat, care e destul de comica avand in vedere ca nu e un char facut sa owneze. altu' nu puteai sa alegi? PP-u' e buffer si rupe in olympiad, what's the catch?

duelistul nu e stralucit la oly? hai sa fim seriosi...si e foarte normal sa fie diferente intre pvp full si self buffed. daca arcasii ar fi cei mai buni si full si self buffed cine si-ar mai face alt tip de dd? nu prea ai nici o logica

si btw, daggerii sunt mai buni pe interlude decat pe c4 de xx ori. poate nu te-ai acomodat tu ca au mai multe skilluri :)

nu mai face comparatii ca urma a testelor facute pe cine stie ce high rates cu NPC buffers

Posted

am jucat pe dex.. de la c4 pana cand sa fiu banat .. si c rede-ma ca stiu destule , am vazut si GH de 78 care au batut duelist de 78 , dar a fost noroc :D in general nu prea au sanse GH'erii

Posted

bloody orchid+7+focus

nm light set

set phoenix+core

damn lvl 61 here i come :D

focus cu vr'u de la nm mi se pare super ok, mi s-a zis sa fac maje, dar e nebunie la boots, si in plus nu prea am de gand sa fac pvp cu arcasi :> deci de restu nu-mi pasa

hai cius, n-am citit ce a-ti scris ca mii frica :X

Posted

mai mai ... mult chit chat .... warlock e asa warlock e altfel .... am un warlock si pot spune ca e WOW !!!! :>

la facut experienta e excelent bat catacombele de unu singur ( de obicei fac dual cu PP ), am intalnit cativa viteji de-a lungu timpului care nu incapeau de mine si ba ma atacau sau faceau ks si damn ce bine imi pare ca motanul Kai fuge repede. Nu vreau sa fiu inteles gresit nu sunt nici mare PK'r sau vreun uber owner dar ma pot plange de multe chestii dar nu de warlock ... imi pare tare rau ca nu am inceput sa joc cu acest caracter din prima zi de DEX, am pierdut timpul cu alte clase care nu mi-au placut.

Posted

Spuneti-mi si mie un server bun de lineage 2 interlude cu rate nu mai mare de 7x stabil si cu minim 400-500 useri.

Am vrut sa joc pe DEX dar imi trebuie key, pana la primavara cand o sa imparta key-uri eu o sa renunt la a mai juca..

Astept raspunsuri.. o zi buna :beer:

Posted

@Abiku daca tot zici o idee ..argumenteraz-o !Cum am zis mai inainte ..playerul conteaza in general... Nu prea am vazut pvp de genul asta..Duelist vs gh ...dar eu as crede ca au sanse egale pe orice chronica fie c4 , c5 sau interlude

Uite aici un filmulet cu tot ce poate face un glad si inca 6 impotriva la un clan intreg...de fapt o allianta..a 4 a de pe server !

Posted

Nagasaky' date='Jan 31 2008, 10:58' post='2529331']

Yeah vreau sa fac trenulete :P asa ca optez pt doom .

Well Icarus tu ai vrea dupa parerea ta ca GH sa fie some kind of God . Adica sa nu aibe nici o clasa care sa il doboare . Asa cum un Summoner (care stie sa joace) face muci un Gladiator (dupa parerea mea) asa si un Gladiator face praf un GH . Mie mi se pare totul f echilibrat . Pana la urma eu nu inteleg ce vrei tu defapt? Mega damage-ul din C4? Sau ce?

eu, eu, eu, si iar eu :>

Posted

Nagasaky' date='Jan 31 2008, 20:34' post='2531189']

Tu tu tu nu sti nimic >:P . Tu tu tu dispari pana nu imi spui cu ce nick joci [-(

Un sig care include si numele e bine ? :nanana:

LE: sunt incepator in ale photoshopului ..astept pareri :>

Posted

multe prostii ai spus pe-aici. o sa mentionez doar faza cu warlock-ul bufat, care e destul de comica avand in vedere ca nu e un char facut sa owneze. altu' nu puteai sa alegi? PP-u' e buffer si rupe in olympiad, what's the catch?

duelistul nu e stralucit la oly? hai sa fim seriosi...si e foarte normal sa fie diferente intre pvp full si self buffed. daca arcasii ar fi cei mai buni si full si self buffed cine si-ar mai face alt tip de dd? nu prea ai nici o logica

si btw, daggerii sunt mai buni pe interlude decat pe c4 de xx ori. poate nu te-ai acomodat tu ca au mai multe skilluri :)

nu mai face comparatii ca urma a testelor facute pe cine stie ce high rates cu NPC buffers

Warlock este destul de facut sa owneze. Nu stiu la ce te referi. In pvp warlock-ul nu e bun sau ce?

Eu m-am referit la faptul ca duelistul atunci cand este self buffed o ia de la multe clase. Cand este full buffed, ia boost destul de mare, as zice mai mare decat unele alte clase.

Nu stiu, aici s-ar putea sa ai dreptate. Nu imi place interlude! Nu ma simt eu bine. Cand intru pe un server de c4 e ca si cum as cunoaste tot, dar interlude ma cam lasa rece. Recunosc... Nu tin minte sa fi jucat pe un server respectabil de interlude (in afara de dex ofc), dar am jucat pe gamegate, jucam bine, am jucat pe infinity, jucam bine, dar e diferit cand joc pe un c4... Si nu, nu am mai jucat de mult pe servere cu npc buffers. Adica am jucat, dar nu cu uber buffs de la might pana la cov, ci doar cele elementare...

@Nagasaki eu doar am zis ca nu ma simt bine in interlude cand stiu ca gladu are skill crit. Nu am mentionat deloc ca gh sa fie god. Tu cand intri pe un server si afli de ex ca glad sau th sau alta clasa e buguita, tu iti faci acea clasa? Eu unul prefer sa raman la chestiile mele, la aw, la sk si la sps. Nu ai mai auzit de misteriooosul th care da backstab din fata cu 20k dmg?

@Thora am mai zis... Nu joc pe servere atat de idioate. Nu cum obisnuiam. Cand a aparut c5 spre ex, eu am dat peste un high rate FOARTE buguit si am jucat pe el cam pana a aparut interlude. Cand zic foarte buguit ma refer la debuffs 100% land rate (he era god) si la tyrant cu 1k+ crit rate, pe care normal ca puneai crit stun si targetul tau nu se mai misca. Poate ca de-aia zic ca c5 sux nu? Eu din c5 nu am inteles nimic.

Desi recunosc... Nu am ca sa zic asa "talentul" de a juca pe un low rate... Am rabdare, dar la un moment dat imi crapa. Eu as fi ramas pe dex daca nu era 5 hits din care doar 1 cu ss. Astept desigur un server sql nou... Sa joc interlude CA LUMEA cu un aw pe un server NORMAL.

Posted

Nu stiu, aici s-ar putea sa ai dreptate. Nu imi place interlude! Nu ma simt eu bine. Cand intru pe un server de c4 e ca si cum as cunoaste tot, dar interlude ma cam lasa rece.

asa am zis si eu, de aia am si renuntat la nuker, coz on interlude is so boooring, acum am facut aw'u, am echipament pentru el pana la A [full] iar la S tts set+3, nu intentionez draconic, momentan am ramas fara bani, bo+7 m-a uscat :/

serverele low rates imo, desi nu sunt ca off'u, sunt cele mai bune daca, cauti distractie si nu prostime :)

acestea fiind spuse am incalecat pe o sa si mai da....... nb

btw: moral ridicat, am prins manoru :> :cool2:

le: lol dupa 3-4 luni mi-a schimvat razvan numele =)) crynow -> spook- :-x