Lasher_ro Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 am macelarit un filmulet pana am ajuns la concluzia ca mai bine-l las asa cum e si-i pun doar o melodie Asta e valabil in general. Eventual mai pui un jpg de inceput si un jpg de sfarsit :P Quote
andix3x Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ca tot veni vorba de filmulete...are cineva fraps ?? ( fara virusi )Daca se poate un link as fi foarte recunoscator Quote
xIcarus Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Daca vrei fraps full (sa poti filma cat vrei), te rog spune-mi, as fi bucuros sa il uploadez. Btw trimite pm, e cam warez asa ceva. Si asigura-te ca nu ai alt fraps instalat.@L2... Auziti ce a adus c5 atat de important? Mie mi s-a parut cea mai idioata cronica. Pe bune, nu gasesc ceva interesant. Un link daca se poate. Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Scrie pe site-ul lor dar nu mai tin minte exact . Oricum in C5 a fost adaugata chestia cu potions . Care cad din mobi . Si ceva armuri ... shits like that . Oricum chestii nesemnificative . In general Interlude e cea care zic eu a schimbat atmosfera din Lineage 2 . Cel putin MIE personal mi se pare ca l-au facut un stop mai dinamic . Poate sunt eu nebun ... Dar mie imi place de mii de ori mai mult interlude decat C4 . In primul rand nu mai tremur cand vad un mag . Pot sa sar linistit pe el si stiu ca este o sansa egala de a castiga . Ce nu imi place.... hmm... din pacate dupa ce termin 2nd class iesi din academie. Si kind of sucks . Din cate stiu eu ei initial au vrut ca un CL sa poate face mai multe subclanuri . Si pana la urma s-a ajuns la decizia ca va fi doar Academy ... care va fi obligatorie . Quote
bullet13 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hero skills icarus, level la clan, statusuri, clan skills, skilluri noi Quote
Lasher_ro Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 icarus, skillurile alea noi care mai balanseaza clasele ce-au ? :PClan system ... zone noi ... ierburi Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Ce sugerati pe Dwarf ca armura de B grade? Eu ma gandeam la Doom Armor . Voi ce ziceti? Quote
andix3x Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 @[sF]Nagasaky BW heavy of course !@all dex players : Am si eu o mica intrebare in legatura cu dex !Se poate dona ?? Sau s-a donat vreodata ?? Quote
Lasher_ro Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cik au bagat de curand donatii.Dar fara rewards. Quote
raw^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nagasaky' date='Jan 30 2008, 19:19' post='2528113']Ce sugerati pe Dwarf ca armura de B grade? Eu ma gandeam la Doom Armor . Voi ce ziceti? Doom :> le: se doneaza pentru un server mai bun ca deja sunt prea multi pe dex si nu mai incap 8000 si ceva a fost maxim parca :-s Quote
Iverson Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 # Most Online: 8749greu ma mai loghez mor.. Quote
raw^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 # Most Online: 8749greu ma mai loghez mor..SPAM LOG IN BUTTON :crazy: :crazy: :crazy:LE: Wtb Sealed nm shield pls :( sau si unsealed Quote
MisterDevil Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 am jucat putin aseara .... azi dimineata mai exact ( pe la 2-3-4 ) ... m-am plictisit instant :( Reroll pe spoiler Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Devile ce sugerezi tu maestre dwarf ? Doom sau BW? Quote
CryNow Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nagasaky' date='Jan 31 2008, 01:13' post='2528891']Devile ce sugerezi tu maestre dwarf ? Doom sau BW? daca vrei sa faci trenulete, sa bati mobi n grup iti recomand doom, pt ca ai nevoie de hp, daca vrei sa te duci sa bati mobi solitari, iti recomand bw depends on ur playing style btw spydy ce th secsy ai Quote
Guest Socarilo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hai sa traiti ia ziceti care e linia care tre adaugata in host pentru DEX ca nu o mai gasesc Quote
raw^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hai sa traiti ia ziceti care e linia care tre adaugata in host pentru DEX ca nu o mai gasesc nu trebuie pus nimic in host , te conectezi cu updaterul Quote
Guest Socarilo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 R3v3nG3r' date='Jan 31 2008, 08:53' post='2529138']nu trebuie pus nimic in host , te conectezi cu updaterul offfff ai nu merge F**I mama masi dau click pana innebunesc si nimic de acasa intru fara probleme in schimb de la servici ;) nu merge neam am dezactivat firewall pana si antiv am facut rost de adr de proxy si nimic. Ciudat este ca nu zice nimic nici ca nu e parola buna daca ii bag alta nu face nimic sta ca prostu NIMIC NIMIC? nici o idee? careva? ca am un servici plictisit ............... Quote
raw^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 offfff ai nu merge F**I mama masi dau click pana innebunesc si nimic de acasa intru fara probleme in schimb de la servici ;) nu merge neam am dezactivat firewall pana si antiv am facut rost de adr de proxy si nimic. Ciudat este ca nu zice nimic nici ca nu e parola buna daca ii bag alta nu face nimic sta ca prostuNIMIC NIMIC? nici o idee? careva? ca am un servici plictisit ...............ar putea fi mai multe cauze...1. ai ceva pus in host ? :P2. ai interlude client ?3. ai facut updateu de la dex cum trebuie ?4. esti sigur ca nu ii offline loginul sau serverul ? Quote
Guest Socarilo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ar putea fi mai multe cauze...1. ai ceva pus in host ? :P2. ai interlude client ?3. ai facut updateu de la dex cum trebuie ?4. esti sigur ca nu ii offline loginul sau serverul ? Quote
xIcarus Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bine, ca aw mie imi place foarte mult c4. Pai eu nu TREMUR cand vad un mage, ci EL tremura, pentru ca de obicei are atat de multe buffuri incat renunta la cele de speed, isi pune cov, etc. Eu ma multumesc cu un simplu PoWind. E tare sa iei slow si mage-ul sa isi spuna rugaciunile in continuare. Interlude nu imi place deoarece atunci cand vezi un duelist sau un grand khavatari chiar tremuri, pentru ca sansele de castig sunt relativ mici. Skill critical rate a stricat jocul. Pai gladu dupa ce ca are ditamai hp/cp, mai vrea si dps. Normal, e dependent de mana dar si cutitarii nu sunt? Quote
raw^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Interlude nu imi place deoarece atunci cand vezi un duelist sau un grand khavatari chiar tremuri, pentru ca sansele de castig sunt relativ mici. Skill critical rate a stricat jocul. Pai gladu dupa ce ca are ditamai hp/cp, mai vrea si dps. Normal, e dependent de mana dar si cutitarii nu sunt?un summoner i-ar bate :>@Socarilo , chiar nu stiu cu ce te pot ajuta :( Quote
Spydy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 offfff ai nu merge F**I mama masi dau click pana innebunesc si nimic de acasa intru fara probleme in schimb de la servici ;) nu merge neam am dezactivat firewall pana si antiv am facut rost de adr de proxy si nimic. Ciudat este ca nu zice nimic nici ca nu e parola buna daca ii bag alta nu face nimic sta ca prostuNIMIC NIMIC? nici o idee? careva? ca am un servici plictisit ...............Daca ai proxy s-ar putea sa ai inchise si portul pe care ruleaza l2. Si eu am incercat la servici si am aceasi problema.P.S. I love my TH :> . To seXy ! Quote
bullet13 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bine, ca aw mie imi place foarte mult c4. Pai eu nu TREMUR cand vad un mage, ci EL tremura, pentru ca de obicei are atat de multe buffuri incat renunta la cele de speed, isi pune cov, etc. Eu ma multumesc cu un simplu PoWind. E tare sa iei slow si mage-ul sa isi spuna rugaciunile in continuare. Interlude nu imi place deoarece atunci cand vezi un duelist sau un grand khavatari chiar tremuri, pentru ca sansele de castig sunt relativ mici. Skill critical rate a stricat jocul. Pai gladu dupa ce ca are ditamai hp/cp, mai vrea si dps. Normal, e dependent de mana dar si cutitarii nu sunt?grand khavatari si duelistii bateau daggerii si in c4. ca ai intalnit tu numai duelisti si orci prosti e partea a doua. nu ca eu as fi intalnit vreunu' capabil de ceva Quote