Lasher_ro Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 @cteo2295 - ti-am zis si eu , ti-a zis si thora, mai intrebi de multe ori ? :P@kbm - nu prea ai habar despre ce vorbesti lol@bullet13 - inainte sa treaca DEX la interlude,supreme era CEL mai bun server. Acum e discutabil, unii probabil prefera stabilitatea oferita de supreme, si modul lor de lucru ( le ia mult sa bage ceva, dar cand il baga are f putine buguri si nu e instabil ), in schimb altii ar putea prefer features oferite in plus de DEX, inchizand ochii la instabilitate si cateva bugs mai agasante. Quote
bullet13 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 dex c4 > dex interlude imopentru ca ala chiar era c4. asta chiar nu e interlude Quote
andix3x Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ma scuzati daca postesz gresit, dar stie cineva un server 1x? Ai nimerit unde trebuie. www.la2crazy.com ..alceva nu stiu Vezi ca e si server de 1x cu 500 online seara la orele de varf ! Joaca careva pe dragon network ?? As merge un pic pe acolo sa ma recreez , dar solo e prea booring ! Quote
raw^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nagasaky' date='Jan 29 2008, 12:15' post='2524434']Firial dracu ma spionezi :o :yum: muhahahahahhuehuehuehuehuehuehuehahuahuahuahua :crazy: btw , cu cat se vinde damascus blade si mh ? :) Quote
Nagasaky Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Zi cu ce nume joci ca altfel stresez toata alianta cu mesaje WHERE ARE YOUUUUUUUU Quote
raw^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nagasaky' date='Jan 29 2008, 14:34' post='2524684']Zi cu ce nume joci ca altfel stresez toata alianta cu mesaje WHERE ARE YOUUUUUUUUEVERYWERE, ANYWERE, ANYTIME :yum:ps: poti sa stresezi alianta ca nimeni nu raspunde :P , doar o sa te faci de ras :D Quote
CryNow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mai usor gigele ca faci zabele daca te mai enervezi asa.Nu am zis sa jucati pe off , jucati pe ce sv vrea putzulica voastra , v-am intrebat doar de ce va place sa va chinuiti pe un sv plin de lag cu o gramada de disconecturi si culmea si cu mii de playeri. Crezi ca esti sg care a jucat pe dex sau care e problema ta??..Poate cand jucam eu acolo acum vreo 2 ani tu nici nu auziesi de L2 si acum te crezi mare jucator de L2 laudandu-te pe forumuri ce arme ai spart tu..Sa te gandesti la simplu fapt ca pe unde calci tu acolo pe DEX au mai calcat inaintea ta alte cateva mii de playeri care acuma joaca pe alte sv ma atotstiutorule sau numai joaca deloc.Au plecat de bine ce le era??... Si spre surprinderea ta DEX nu e sg sv like retail cu mii de playeri.. bate lantzu si du-te tare invartindu-te, lasa textele si canta la alta masa, cum si unde ai jucat e problema ta si nu ma intereseaza. imi placi ca te ataci repede poate ca sectiunea MU Online iti prinde mai bine, aici deja o arzi in basini urat de tot, n-are rost sa citesc posturile tale inutile so w/e wtb nightmare gloves Quote
Nagasaky Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Dex down again . WHAT THE FUCK!!!??? @CryNow: Nu te cobora la mintea lor . Arata ca esti superior . @Lineage 2: Dwarf lvl 40 pt lvl up rapid ma gandeam la un Polearm . Cred ca e bine , nu? Dar ma intreb ce sa pun pe ea . I mean ce SA . Sa ii maresc rangeul sau suprafata pe care loveste? Eu cred ca mai bine maresc aria . Voi ce spuneti? Quote
Thora! Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 @Lineage 2: Dwarf lvl 40 pt lvl up rapid ma gandeam la un Polearm . Cred ca e bine , nu? In principiu e bine, numai ca iti trebuie vampiric rage. Fara VR cam jale.Dar ma intreb ce sa pun pe ea . I mean ce SA .Wide blow. Long blow e aproape degeaba. Quote
andix3x Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Critical stun !!Asta o zice un Wl de 44 :D:D ( me ) Quote
xIcarus Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 eu is pt wide blow :)Idem.Crt stun e cam inutil daca nu ai focus + song of hunter. Iar avand in vedere cat dureaza un song mai bine dai de pamant pole-ul ala. Quote
Spydy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Eu joc tot timpu in dual si am cel putin buffele unui se de lvl 58 :P Quote
raw^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Eu joc tot timpu in dual si am cel putin buffele unui se de lvl 58 :P :) O inebunit spartanii, ne dau pk , nu stiu ce s-a intamplat dar eu cand m-am logat unu luci23 din 1Spartans1 pkuia de zor daci si restu din ally cu noi :blink: , macar de aveam war sau ceva ....... Quote
CryNow Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nm set complited wtb red11/ bo +focus / ss + cd si dd + cd :D Quote
Nagasaky Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Oh great nu am VR si vreau sa zic ca ma RUPE . Si nu am nici buffer . Are cineva pe Dex un acc cu buffer sa il pot folosi si eu? PM me . Nu fur stati linistiti xD . Quote
Iverson Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nu furi dar cine creste bufferu lvl 60 crezi ca vrea sa ti`l dea?:) Quote
bullet13 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 trebuie neaparat sa-nvat sa editez. sunt sub orice critica. am macelarit un filmulet pana am ajuns la concluzia ca mai bine-l las asa cum e si-i pun doar o melodie Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Doamne Bullet . Iti dau eu ID de mess unui tip care se pricepe la chestii din astea inclusiv Photoshop si dunno all kind of music edit things . Dar intai tre' sa imi dai si ID tau Quote
bullet13 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 de invatat as avea de unde si de la cine. cu chefu' stau eu cam prost Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Care are SE (chiar si lvl 80 nu conteaza pt mine) si are chef sa isi petreaca orele cu mine in Branded la SoPaiala? Quote
raw^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nagasaky' date='Jan 30 2008, 12:12' post='2527154']Care are SE (chiar si lvl 80 nu conteaza pt mine) si are chef sa isi petreaca orele cu mine in Branded la SoPaiala? EE good ? Quote
Nagasaky Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Desigur >:D< . Da-mi PM azi cam oricand pe Scavengerul . Sau vi in Branded si ma pupi Quote