Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ia turnati aici fiecare prin ce clanuri/aliante sunteti :P

LE: Sa ma cac in Login serverul lor si in tot lagul lor si tot ce tine de proasta functionare a serverului :| . De la 17:28 pana la 18:10 am incercat sa intru . S-a dus dracu si siegeul de pe Oren si tot .

Posted

Nagasaky' date='Jan 27 2008, 17:20' post='2521228']

Ia turnati aici fiecare prin ce clanuri/aliante sunteti :P

LE: Sa ma cac in Login serverul lor si in tot lagul lor si tot ce tine de proasta functionare a serverului :| . De la 17:28 pana la 18:10 am incercat sa intru . S-a dus dracu si siegeul de pe Oren si tot .

pai daca sunteti masochisti si stati pe sv de astea eu ce sa va fac...nu conteaza ca e lag mare, ca iau d/c intr-una , multi sa fim sa ne calcam in picioare.

Posted

Problema cred k e de la servarul de sql. Si dupa cum probabil ati vazut se strang bani pentru un nou server de sql. (vb despre dex aici :) ). so rabdare si cred k o sa revenim la normal.

Posted

a mai fost o perioada de genul asta pe dex si s-a rezolvat tot prin cumpararea unui nou server. o sa dureze probabil mai mult decat zic ei, dar se va rezolva.

si sincer sa fiu nu prea are de ce sa-mi para rau ca joc pe dex. e cel mai bun sau unul dintre cele mai bune servere private. sa joc pe retail si sa-mi petrec de 4x mai mult timp farmand pe un server plin de boteri si ebayeri? nu mersi.

normal ca e important sa fie multi pe un server :) . fiecare are placerea lui in a juca l2. a mea, de exemplu, e sa fac cu usurinta PvP daca am chef, nu sa caut juma de zi 150 de sobolani pititi prin dosuri de catacombe si necropole

Posted

fiecare are placerea lui in a juca l2. a mea, de exemplu, e sa fac cu usurinta PvP daca am chef, nu sa caut juma de zi 150 de sobolani pititi prin dosuri de catacombe si necropole

+1

Am mai jucat eu pe un server in care dupa o luna am facut sa plece 2 aliante de pe server. Nu i-am lasat sa ia castel(noi aveam dionu), si s-au tirat. Ajunsem sa ii batem cu subclasele :D.

Posted

Ia spuneti-mi si mie, la endgame pvp un archer face pe light 8k dmg crit? Light cu echipament similar, full buffed? :D

http://l2calc.l2blah.com/

Te joci acolo... dar e foarte greu sa echilibrezi buffs pt enemy.

Mie in cel mai rau caz HE 80 vs HE 80 draconice +0 mi-a dat asta (in conditiile in care "enemy" e buffat la modul "we're all gonna die!"):

http://imageshack.us

Daca o fi vorba de un server unde DB +50...+100 e ceva normal, se poate si peste 8k.

Posted

ma scuzati, dar imi poate recomanda un cineva un server 1x la toate, sau daca nu e 1x, un fffff low rates, ms anticipat ;)

inafara de L2 @ Off .. nu prea gasesti servere private chiar that low :)) altough .. sunt servere private de 3-4-5x .. thats as low as u can get ... o.O

btw la cetzi trebe 1x ? tiai propus sa devii a lifeless beeing ? (<== joke )