Nimeni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hh esti un slab ma, de ce nu ai facut dc robe ? e mai bun si pt bichop imoel e gay-u de langa tine in avatar ?Nu am facut DC pt ca am iesit foarte ieftin cu tallum,si oricum o sa am timp de DC pana fac 61 pe bishda el e :D si-a tras shuba :D Quote
Nagasaky Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Ruga pt cei cu suflet . Un C grade polearm imprumut se poate? :D Quote
CryNow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nu am facut DC pt ca am iesit foarte ieftin cu tallum,si oricum o sa am timp de DC pana fac 61 pe bishda el e :D si-a tras shuba :Dcat ati stat la drop/spoil de majestic ?naga cam greu un polearm ca nu e nici un warlord pe linkmania Quote
Nimeni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 nush.. eu doar am luat setul de la el :Pcine naiba va pune sa faceti dwarfi ? :) Quote
Iverson Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 65 de milioane de neuroni arsi si mai am de invartit inca vreo 200 X( nu ma pot conecta moooooooooooooooorrrrrrrrr @cry cum is dualele alea kesh ++++ ?:D Quote
CryNow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 65 de milioane de neuroni arsi si mai am de invartit inca vreo 200 X( nu ma pot conecta moooooooooooooooorrrrrrrrr @cry cum is dualele alea kesh ++++ ?:Dis +7 si nu mi-ai raspuns cat ai stat la drop de recipa, ah am uitat, dualele sunt vndute :)BOOOOM DEX GOES DOWN !!! Quote
raw^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 BOOOOM DEX GOES DOWN !!! Iar fac dlvl sunt intre mobi , a 2 a oara fac 62 ps: am voie sa modific fisiere .dat ? :-? Quote
Nagasaky Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Yeah... pai ma daca ai un blunt de C ceva... il fac eu la Mammon Polearm :) Quote
Iverson Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 10 retete in cwh :-" la reteta la care am dat craft : > fail >> am cumparat armura cu 65kk si acu boots cu 90 :) (boots cu 2 minute inainte sa cada serv - sper sa nu fie un rollback de 5 minute ) urmeaza gloves si helmet ... Quote
xIcarus Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 R3v3nG3r' date='Jan 26 2008, 20:59' post='2518444']ps: am voie sa modific fisiere .dat ? :-?Nu. Dar cine va sti? :) Vrei patchul pentru treasure chest/box? Quote
iLoveCalifornia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 TH lvl 61 finaly.pe ce server joci wrath ^^? Quote
Spydy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nu pe dex :>dar de jucat cu Th-u joc de f putin timp. Quote
raw^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nu. Dar cine va sti? :) Vrei patchul pentru treasure chest/box? Exact , m-ai prins ma gandeam ca poate e auto-ban cand gaseste ceva modificat :( ... inca tot nu sunt convins LE: uLs ai un avatar/sig foarte misto Quote
Spydy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Vrei patchul pentru treasure chest/box?Are si keylogeru inclus in el ? :dontknow: ... daca nu pune-l undeva si dami-l si mie. Quote
raw^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Are si keylogeru inclus in el ? :dontknow: ... daca nu pune-l undeva si dami-l si mie. trebuei sa fie niste fisiere .dat nu prea cred eu ca keylogerul ala ii .dat poate .exe , nu stiu si nu ma pricep Quote
Spydy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 R3v3nG3r' date='Jan 27 2008, 00:30' post='2519249']trebuei sa fie niste fisiere .dat nu prea cred eu ca keylogerul ala ii .dat poate .exe , nu stiu si nu ma pricep Toate kiturile de l2 gasite pe trackere au avut keyloger incorporat. Majoritatea conturile se pierd astfel :> . E bine sa te asiguri intai. Oricum sper sa primesc si eu ala sa imi ajute TH-u putin :) P.S. Astept un pm de unde sa il iau Icarus Quote
kBm Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Unde sa farmez la lvl 40 - class PW - dark screamer+focus/theca set(fara bonus)/jewels C grade-momentan stau in aden dar sunt rosii si imi dau dmg mare Quote
Nagasaky Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Eu faceam lvl in Hardin's Academy (din Giran) Quote
kBm Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 @ nagasaki ms.Frate e 2:20 si inca imi iau eroarea aia cu You are disconnected from this server.Too much for me good night :) Quote
Lasher_ro Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 In general la 40 io dau prin sea of spores. Quote
andix3x Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Un prieten de-al meu, tot pw ,a ajuns de la 40 la 55 in 2 zile , a facut lvl in Branded ....Singurul lucru care iti trebuie ar fi un mag in party si un buffer !Sfatul meu-- Fa lvl in Branded Quote
xIcarus Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Doamne uitati ce ratat. Crede ce un dagger face 7k damage si un archer 8k damage crit pe equally buffed chars. Dude seriously now, you're dumb You really know shit about L2..... And FYI my GH lvl 78 BSed a lvl 76 full buffed SH for 7k... I have even done that dmg to light armors.... Maybe you have no idea what PoW, Cat blessing, fire, dw, focus death does lol...and I assure you, double damage backstab will be more then that xD On Interlude crit dmg got nerfed, but who the fuck plays interlude? All Interlude servers are buggy and laggy as Hell, and even L2J Also no, SH has better DPS than SPS when buffed.... Difference ain't that big when both classes are full buffed lmao And Necro has a pet lol....and necro can run and hit too, can use summon too... And best thing...A BOW CRITICAL ISNT THAT STRONG????????????? LOL? XD I have been hit for 8k on full C5Off server by full buffed/stacked HE, but I see you play another game .....and rly u just say shit...Sa nu il omori... Quote
Nagasaky Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 @Icarus: No offence , ai obsesie cu daggeri? @All: Cine are nevoie de un spoiler lvl 34 PM Scavengerul (aka eu) azi sunt cam taota ziua on ca am pus pariu cu unu ca fac de la 32 la 40 intr-o zi castig 5kk . Yupi . Sa stiti ca nu ma supara daca ma ia cineva la un RB sa termin mai repede si sa iau aia 5kk pt C grade :X Quote
xIcarus Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Are si keylogeru inclus in el ? :dontknow: ... daca nu pune-l undeva si dami-l si mie.Nu merge pe dex daca asta voiai sa stii... :(@Nagasaki. Pai daggeri, archeri si sk. Bine, daggerul mi se pare cel mai frumos de jucat, de aceea stiu cele mai multe despre el si nu altii... De ex prima oara cand imi faceam archer, scadeam str in tampenie si faceam un rahat mare, adica la ce bun patk... Asa gandeam atunci, cu archerul dai numai cu skills, ca si cum ai avea dagger. Quote