kBm Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Mr Spydy la ora 13:00 cred si eu ia intra tu acuma pe dex tot asa rpd te conectezi?Io daca ma connectez ori imi iau disconnect ori critical error. Quote
Shade Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 mrrrrr.... nu pot sa intru pe dex, e imposibil la ora astaCE SERVER NASPA Quote
kBm Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Shade nu e nevoie sa recurgem la ironii chiar nu se poate intra.Dupa ce lumea va dona suma necesara sper ca dexu sa fie ca pe c4. Quote
MisterDevil Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 (((((((((( nu pot sa intru pe Dex ((((((((( ce server de kk insufficient RAM )))))))))))))))))))))))))))) Quote
Shade Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Shade nu e nevoie sa recurgem la ironii chiar nu se poate intra.Dupa ce lumea va dona suma necesara sper ca dexu sa fie ca pe c4.nu eram ironic... nici eu nu pot intra :P Quote
SpecialEffects Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 de 20 min tot incerc sa intru pe dex :) .. mai stau 20 si ma bag la somn dak tot nu reusesc :) Quote
Spydy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bafta mare :) btw, daca ai alt dagger in afara de TH go for ceva +CD La TH e mai bun MM(Might Mortal (sa nu se inteleaga altceva :D ) ) decat CD ? Mr Spydy la ora 13:00 cred si eu ia intra tu acuma pe dex tot asa rpd te conectezi?Io daca ma connectez ori imi iau disconnect ori critical error. Eu joc l2 doar dupa ora 17:30 cand ajung acasa de la servici. Astazi am reusit sa ma loghez dar intradevar dupa vreo 15 min de chin. (M-am logat dual box). Nush depinde si de noroc.... sau de experienta acumulata la Mu pe vremurile de mult apuse. @[L2]R3v3nG3r - nu stiam ce esti :> (am redescoperit abia zilele astea acest thread si sincer mi-a fost lene sa stau sa citesc toate posturile :) Unii estem noobi Quote
CryNow Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 (edited) Unii estem noobi dacum asa ? btw ce char ai ? lvl 30 duel / pvp careva ? hai frate las-o dreaq de treaba, te loghezi dupa xx minute si cand alegi serveru , system error, try again later :comp1: Edited January 25, 2008 by CryNow Quote
Guest biscuit Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 am si eu o intrebare...de ce nu mai pot face cont pe dex?cand dau la "request serial" imi zice "There are no more serials available! Try another day!" au mancat chinezii toate serialele acum cu interlude asta Quote
xIcarus Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ce aiure a.. raspund la 1 min dupa ce ai postat [ coincidenta ] so .. am bo+focus si un ds+6+focus ... raman cu ele, iar pt pvp .. dunno, as ? sau best A ? si nu e th :D Parerea mea nu merita mm la c-grade... Poaate daca vrei sa ramai cu daggerul pana la s, sau poaate daca ai th. In rest nu merita deloc. La ce bun? Aw (din cate am inteles ca ai) la 74 ia mortal strike si e un self foarte bun, iar la 78 mortal strike + fd... Chiar ma indoiesc ca vei rata 1/10 lovituri. Si daca daggerul nu e macar +6... Daca gasesti mm s-ar putea sa fie enchantat, adica... Mai sunt exemplare reduse ca numar pe dex, si iti dai seama ca le enchanteaza in nebunie cu b.enchant, pentru ca cel de C nu ar trebui sa fie scump. Quote
bullet13 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 La TH e mai bun MM(Might Mortal (sa nu se inteleaga altceva :D ) ) decat CD ?e o chestie de preferinta. multi joaca cu AS+CD/HASTE odata ce-au luat Assassination, dar tot ratezi in prostie. daca esti TH pe main si ai planuri de oly vreodata ar fi bine sa-ti produci un dagger cu MM pana nu dispar.eu momentan am 77 pe TH si chiar nu-mi permit sa folosesc AS+CD. vedem daca fac vreodata 78 cum e :) Quote
iarba Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 daca un clan inactiv au clanhall si au ramas fara adena sa plateasca taxa aceea ... in cat timp se scoate la licitatie automat ?? :) Quote
xIcarus Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nu stiu sigur dar daca nu platesti o saptamana ti-o adauga pe a doua sapt, iar a treia ti-l ia automat. Desi nu pot spune ca sunt sigur. Pe unele servere am vazut ca trebuia sa platesti zilnic. Quote
Nagasaky Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Intrebare , is that true ca nu am nevoie de 2nd class pt Dwarf? (Spoiler desigur) P.S: Dwarf lvl 30 looking for clan cu oameni de treaba :D Quote
Lasher_ro Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Sa n-ai nevoie de second class ca sa ce ? Quote
Nimeni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nagasaky' date='Jan 26 2008, 16:55' post='2517930']Intrebare , is that true ca nu am nevoie de 2nd class pt Dwarf? (Spoiler desigur) P.S: Dwarf lvl 30 looking for clan cu oameni de treaba :Dfals. vrea cineva set avadon robe ? :crybaby: Quote
raw^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ce ai patit ?nu cred ca a patit nimic cred doar si-a schimbat echipamentul :crazy: Quote
Nimeni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ce ai patit ?tallum :> (with the help of iversan :) ) Quote
CryNow Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 tallum :> (with the help of iversan :) )hh esti un slab ma, de ce nu ai facut dc robe ? e mai bun si pt bichop imoel e gay-u de langa tine in avatar ? Quote