Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

doamne ce prostii spuneti...numai zic nik ca pur si simplu nu pot sa scriu pe cum mi-ar iesi cuvintele la cate am de spus .."tancii mor primii"..."pantera dmg overall mai mult ca summoneru"..."tancu dezavantaj pt cei de langa tine"...."nu ai cum a joci pur tanc decat daca stai toata ziua la rb" ...ma doare mintea.

Posted

doamne ce prostii spuneti...numai zic nik ca pur si simplu nu pot sa scriu pe cum mi-ar iesi cuvintele la cate am de spus .."tancii mor primii"..."pantera dmg overall mai mult ca summoneru"..."tancu dezavantaj pt cei de langa tine"...."nu ai cum a joci pur tanc decat daca stai toata ziua la rb" ...ma doare mintea.

ce-ar fi sa citesti din nou postul meu mai inteligentule?

in traducere libera pentru tine, e o greseala sa tratezi un tanc ca pe un DD intr-un party, fie si cu full buffs, cand el ajuta mult mai mult folosind hate. astfel salveaza healerii/arcasii/daggerii si ce spanac mai e in party-ul lui in loc sa-si piarda vremea cu un 500 damage care oricum nu mai conteaza daca ramane singurul in picioare.

sunt sigur ca pot veni si cu un atasament in paint data viitoare daca tu crezi ca te ajuta.

Posted

:rofl1:

in pvp tanci mor primii?

Haha ce amuzant te crezi, dar daca aveai putina inteligenta iti dadeai seama ca vorbeam de siege/mass pvp.

Ah nu mai zici nimic? Ce pacaat. :( S-a suparat baiatul? Avand in vedere rolul in siege, tankul, daggerul si ceilalti melee au moartea cea mai rapida daca healerul nu e atent. Cum spune si lasher... Tu ai face un tank numai pe defence nu? Bravo tie, de ce nu ramai in D-grade wep sa iti poti lua top a armor/weps?

Guest lllllll
Posted

Haha ce amuzant te crezi, dar daca aveai putina inteligenta iti dadeai seama ca vorbeam de siege/mass pvp.

Din cate am mai vazut shi eu, cel putin pe Dex, pe la mass pvp shi alte intalniri violente, se cauta numele healerului shi Ol-ului advers (pt a fi omorati primii), iar tancii, apoi BD/SWS apoi arcashii, sunt impinshi inainte pentru ca REZISTA mai bine, nicidecum pentru a muri primii.

Posted

ma u pe ce srv joci ma?ca pe dex nu cred.eu nu am vazut ca tankul sa moara primul intr`un pvp...asta daca nu cumva este un idiot ca tine care sa il omoare.de fapt la ce dracu ma mai complic ca citind posturile tale se vede ca ejti nul in ale lineage-ului.intoarcete pe srv pe care ai jucat u inainte si lasa`ne pe noi.imi vb u mie de siege-uri si mass pvp.

Posted

tankul care moare primul intr-un pvp se lupta cu un grup de noobi... enough said.

deasemeni Berserker Spirit poate face dinferenta cu o secunda in plus

mi-ai dovedit cate stii cu asta.

Guest lllllll
Posted

Ideea era ca mareste si casting speedul, dar hohotele de ras de la citirea unei pareri atat de juste shi absolute in privinta unor clase de suport, si de la cineva care, sincer, a parut ca stie ce vorbeste, mi-au tulburat, probabil, concentrarea sau sirul gandurilor. Cat despre a-ti dovedi tie ceva, sau tu mie, nu cred ca e cazul, nu ne cunoastem shi ash dori sa pastram aceasta ..relatie :D

Posted

hohotele de ras

Imi pare bine ca te-am facut sa razi in hohote, desi nu stiu ce era de ras sincer. Berserker Spirit nu are nici cea mai mica relevanta ca mag... daca nu ai SE, degeaba ai berserker spirit. Profetul il iei ca buffer pentru acumen si nu pentru berserker spirit. Logic ca prophecy of fire e mai bun decat wind din multe privinte, am zis eu altfel? Rolul unui SE n-o sa fie niciodata de main buffer. Intr-adevar am uitat cateva buffs, mai mult din cauza ca am cam ramas in urma cu timpurile de cand mi-am pierdut interestul in l2 (odata cu interlude). Insa nu cred ca am gresit cu ceva cand am spus ca SE-ul e de preferat profetului in duo, atat pentru magi cat si pentru fighteri.

Posted

nah, profetul e luat ca buffer pentru blessuri, poti cumpara potiuni de acumen :P. eventual pentru HW.

singurul duo in care as prefera PP in loc de SE ar fi cu un arcas

berserker spirit suge. da' asta e o parere subiectiva

Guest lllllll
Posted

Desi mareste considerabil vulnerabilitatea, mai ales pe mag care e destul de firav, afirmatia "Berserker Spirit nu are nici cea mai mica relevanta ca mag" mi se pare un pic fortata, avand in vedere ca mareste castind speed shi M atk. Cam asta fac si dansurile de BD, e drept, cu alte procente, dar totusi e cautat foc in party de magi.

Posted

Din cate am mai vazut shi eu, cel putin pe Dex, pe la mass pvp shi alte intalniri violente, se cauta numele healerului shi Ol-ului advers (pt a fi omorati primii), iar tancii, apoi BD/SWS apoi arcashii, sunt impinshi inainte pentru ca REZISTA mai bine, nicidecum pentru a muri primii.

Eu stiu asta, dar am zis ca apropo, de-asta tankerii mor primii.

ma u pe ce srv joci ma?ca pe dex nu cred.eu nu am vazut ca tankul sa moara primul intr`un pvp...asta daca nu cumva este un idiot ca tine care sa il omoare.de fapt la ce dracu ma mai complic ca citind posturile tale se vede ca ejti nul in ale lineage-ului.intoarcete pe srv pe care ai jucat u inainte si lasa`ne pe noi.imi vb u mie de siege-uri si mass pvp.

Puteai macar sa ai bunul simt sa citesti tot ce am scris. Am spus ca vorbeam de mass pvp gen siege...

Da iti vorbesc tie ca din cate vad tu esti cel care este paralel cu acest topic.

Posted

Ah nu mai zici nimic? Ce pacaat. :( S-a suparat baiatul? Avand in vedere rolul in siege, tankul, daggerul si ceilalti melee au moartea cea mai rapida daca healerul nu e atent. Cum spune si lasher... Tu ai face un tank numai pe defence nu? Bravo tie, de ce nu ramai in D-grade wep sa iti poti lua top a armor/weps?

Icarus, intr-un siege sau war exista strategii si stratageme care mai de care mai diferite...ca si tank trebuie sa cunosti mai mult stratagemele decat strategiile , pe care le lasi in seama CL-ului si a liderilor de royal guards..Cum zicea un mare conducator de osti chinez , o batalie e pe jumatate castigata daca reuseti sa iti studiezi adversarul inainte de lupta si sa ii cunosti slabiciunile si atuurile..pe scurt, te invit pe sv unde joc eu sa vezi cum trebuie purtata o bataile, fie el war sau siege...daca tu te bagi ca chioru cu tanku in fata si acolo ramai asta este o mare prostie ..in general unor 2 sau 3 tanci li se aloca un healer , iar tancu trebuie doar sa "atzate" pe cei din fata..nu te duci in fata si acolo ramai, mergi dai revii iar mergi mai dai un fear iar mergi iar revii tot asa..in timpul asta DD-ii stau cu asist pe tine(pt ca mai nou de la interlude in coace cel ce te ataca ti e pune automat in target)..tu nu esti DD sa faci mare kkt in fata, tu doar trebuie sa "ii iei " pe tine...in acest timp healeru isi face treaba..daca healeru a murit(dar si healeru trebuie sa stie sa joace sa nu se bage in fata chiar daca tu te-ai mai aventurat oleak si sa te astepte la momentul potrivit pt a-ti da heal) ca si DA scoti pantera, rogi ceva buffer sa iti dea buffe pe ea si o trimiti in fata , in general pe un mag sau pe un healer...ti s-a alocat alt healer o iei de la inceput..and so on .Pe scurt tankul intr-un siege nu trebuie tratat ca un berbec de spart ziduri sau porti ci trebuie tratat ca un DT care jucat cum trebuie cu el si cu capu nu cu ura pe cel din fata, poate da mari rezultate...

Hai baftalo...

P.S si ca o completare , in ceea ce priveste rolul daggerului la siege, eu cu daggerul joc kamikaze..adica pana nu e scoate steagul de catre leader stau frumos pe curul meu pana cand se sparge vreun zid sau o poarta..apoi, inainte tata ca rusii..iau magi,healeri in target si p'aci ti drumul..daca mor , la steag iara si din nou cu backstabu pe next healer sau mag..alta strategie eu nu stiu pt daggerist la un siege.

Posted

R3v3nG3r' date='Jan 24 2008, 07:10' post='2511843']

Intre un SoV cu acumen si un Hell knife cu focus care e cea mai potrivita arma pentru un ES ? :happy1:

Eva Saint sau Elementar summoner, ca ma baga in ceatza tare.

Oricum pt ESaint sov+acumen orice arma cu acumen, deoarece principala lui preocupare este mana battery, cu +4 wit si clarity tot timpul e cu mana full, selfrecharge pff sau intr-un pvp sa tina cardinalul in viata, res si pr.

Elementar summoner hmm depinde pe ce vrei sa te axezi. Daca vrei sa folosesti pe post de dd poti sa folosesti un blunt sa ataci si tu, sau ceva+ acumen daca esti un leecher. Nu am jucat cu Summoner deci nu stiu prea bine

Posted (edited)

pentru e sumoner daca vrei sa bata sumonu pt tine si tu doar sa stai sa-i dai heal, ia sov+acumen, daca vrei sa dai si tu ceva dmg/si el dar risti sa il pierzi avand casting mai mic [ nu dai heal la timp ] ... depinde cum te axezi dupa cum a zis si buugy

ce de kkt pe dex, faza aiurea rau, revin dupa 6 ore , ies din shop, scriu salutare, dau pe un shop si iau disconect ... cest jenial

ba nu va mai dati in spectacol fiecare cu punctu lui de vedere, mai bine imi ziceti mie niste dye de aw :happy1:

le: si a cazut dexu :rofl1:

Edited by CryNow
Posted

Eva Saint sau Elementar summoner, ca ma baga in ceatza tare.

Oricum pt ESaint sov+acumen orice arma cu acumen, deoarece principala lui preocupare este mana battery, cu +4 wit si clarity tot timpul e cu mana full, selfrecharge pff sau intr-un pvp sa tina cardinalul in viata, res si pr.

Elementar summoner hmm depinde pe ce vrei sa te axezi. Daca vrei sa folosesti pe post de dd poti sa folosesti un blunt sa ataci si tu, sau ceva+ acumen daca esti un leecher. Nu am jucat cu Summoner deci nu stiu prea bine

de summoner vorbeam :)

Posted

Da ee e considerat baterie de mana. Folosirea clarity-ului reduce cantitatea de mp/per skill si datorita uber-super casting speed pe care o are ee isi face self recharge. Daca are si skill o/e cu + cost la recharge poate consuma 70 mp si face 136 deci self recharge/per skill + toggle de arcane wisdom e uber pro la self recharge.

Si SE daca baga toggle de arcane wisdom isi face self recharge, main condition sa aiba skill de recharge o/e + cost sau clarity de la un ee.

PE langa aceste si un song de meditation in 2 min isi face full mp de la 500 la 3000 +.

Bullet pe ce srv joci l2 sau de cati ani?

Posted

n-are importanta de cat timp joc si nici nu trebuie sa-mi explici ce face song of meditation :)

pe interlude nu exista self recharge.

Elven Elders and Shillien Elders, classes that possess the Recharge skill, are no longer affected by Recharge.

multam de informatii oricum, acum nu mai e nevoie sa ma uit pe gugal la ce face clarity, yay

Posted

Desi mareste considerabil vulnerabilitatea, mai ales pe mag care e destul de firav, afirmatia "Berserker Spirit nu are nici cea mai mica relevanta ca mag" mi se pare un pic fortata, avand in vedere ca mareste castind speed shi M atk. Cam asta fac si dansurile de BD, e drept, cu alte procente, dar totusi e cautat foc in party de magi.

nu are relevanta in decizia de a lua un profet in loc de SE, invata sa prinzi contextul. E bun, ca buff, dar acumen + zerk + etc nu se pune cu empower + WM. Iar VR pe langa zerk pentru orice melee DD e mult mai bun.

Cum zice si bullet, singurul char care ar lua profet e arcasul.

Buugy vezi ca informatiile tale sunt cam outdated.