Guest Socarilo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 k merci frumos sincer nu imi plac fighteri imi place sa folosesc magic`uri nu imi place lupta corp la corp din asta fac in viata de zi cu zi :P intrebam daca intre magi (human,elf,dark elf,orc) ce imi recomanzi.Oricum esti singurul care a acordat cateva minute si pentru un noob ca mine :D altii (nu de pe linkmania) nu au binevoit sa irosesca 10 minute atat de pretioase din viata lor merci inca odata aaa inca ceva e gata server pe linkmania? sa nu ziceti sa caut prin 370 de pagini Quote
Burne Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Salutare sunt incepator in Line Age ce char sa imi aleg care e cel mai bun sa zic asa acum am un DarkElf SE lvl 40 e am citi pe pmfun si din ce scria acolo e cam slabut. Ce parere aveti dau o bere :beer:poate ai prefera o combinatie intre fighter - buffer - nuker de genu warcryer ( foarte apreciat ) sau overlord ( daca il sti juca e excelentpoti incerca summoner sunt foarte misto si cel mai bun lucru e ca poti face max lvl fara party ( summonul bate tot :> )magi ... hmmmm eu as opta pentru SH.fiind incepator iti recomand dwarf avantajul cu dwrafii e ca sunt usor de jucat si ai satisfactii cu ei, nu or fi ei buni in pvp dar jucand un dwarf ai ocazia sa cunosti lumea lineage partea economica cat si harta + locurile de experienta si nu in ultimul rand faci bani ceea ce iti da satisfactie, iti recomand bounty hunter ( te uiti dupa spoils si mergi la monstrii aia si farm :D ) si dispare elementul "chin la lvl" ba mai mult o sa faci delvl pt spoil :D spor la treaba si distractie placuta Quote
Lasher_ro Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 De ex DarkAvanger este un tank purDark Avanger nu e tank pur, defapt este cel mai hibrid dintre tanci ... are matza care-l face DD, si ii lipseste un skill care toti ceilalti tanci il au ( si anume, aegis ) Quote
Shade Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dark Avanger nu e tank pur, defapt este cel mai hibrid dintre tanci ... are matza care-l face DD, si ii lipseste un skill care toti ceilalti tanci il au ( si anume, aegis )Nu exista tank hibrid in l2, decat poate BD (am vazut BD care tanka la RB, go figure) si meat shield-urile de dwarfi si destroyer. Sunt 4 tanks mari si lati si toti au ce le trebuie pentru a tanka: shield mastery + hate, ambele lvl mare.SE e un buffer/healer, adica un hibrid (na, sa folosesc si eu termenul) intre healer, buffer si recharger. Din interlude incolo nu poate sa fie healer in pvp si nici in pve intens deoarece nu are instant heals, toate heal-urile SE-ului avand o componenta over time si una instanta, dar mai slaba. SE-ul este mage buffer-ul perfect pana la 78 deoarece are cel mai bun buff pentru magi pre-78, Empower, care mareste dmg-ul efectiv cu 33% la lvl 3. Deasemenea are si Wild Magic care mareste magic crit rate. Recharge face din clasa asta cea mai potrivita clasa pentru un duo cu un mag, mage + SE fiind unul din cele mai bune duo-uri din l2, in special SE+SH.Pentru fighteri, SE are 2-3 buff-uri diferite fata de profet, neavand haste si berserker spirit (ultimul nu e asa important, iar pentru primul exista potiuni), insa avand Vampiric Rage care e foarte important pentru orice melee DD (gladiator/destroyer/cutitar/tyrant/warlord), singura clasa care mai are buff-ul asta fiind Warcryer, asta din urma avand si haste + evasion insa neavand recharge si mental aegis.De la 78, Shillien Saint-ul (upgrade la SE) ia Prophecy of Wind, buff nou, facut in mare parte pentru cutitari (da evasion si VR effect, printre altele), insa isi pastreaza si eficienta pentru magi, inca avand recharge + empower.In duo cu mage vei fi recharger si buffer: daca trebuie sa fii si healer, inseamna ca ori nu bateti unde trebuie ori magul e noob.In party-uri mari esti buffer/healer pentru pve, in pvp ti se cam duce eficienta la heal insa se poate. Intr-un raid o sa fii buffer/recharger. In pve si pvp poti lua si alte roluri, de ex. rooter sau purifier (mai ales la Antharas).Solo poti sa faci cu un dual sau dagger overenchantat + VR effect + wind shackle, dar nu recomand.Inca o nota: SE e singura clasa, pe langa bishop, care poate sa dea dispel la paralyze (Anchor, cubic-ul de la warlock, lightning strike etc.), crescandu-i eficienta in special in zone cu mobi care au asemenea efecte. Quote
Nimeni Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 dex needs our help ! donate for dex ! probabil ca donam si eu daca imi dadeau un som la cat de lefter sunt j/k Quote
Guest lllllll Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Prophetul are cateva bufe "neimportante" fata de SE??? Rift, melee char: Greater Might, Bless the Body, Holy Weapon, Rezist Unholy, Berserker (dupa preferinte), Magic Barier, Rezist Fire (mai ales la camera cu magi), cred ca m-ar face sa spun "pas" VR-ului de SE, fie el shi lvl 4; deasemeni Berserker Spirit poate face dinferenta cu o secunda in plus la castarea unui heal, sau la reuse-ul unui short time skill (CoV, PoWa etc). Ca char melee (except dagger) Profecy of Fire de la Prophet de asemenea suna mult mai atragator decat Profecy of Wind al Se-ului. Ca sa nu mai mentionez ca poti sa fii mai ...excentric din fire shi sa suplineshti lipsa VR-ului (NM light+antharas & zaken). Si cu toate astea, prefer Warcryerul (mai ales ca eficienta Mental SHIELD-ului a fost scazuta in Interlude). Quote
Iverson Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 bufferfighter: WC>all imomage : SE , pt emp, wc chant of magus Quote
Deian69 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nici o sansa sa te loghezi pe dex.Chiar nu stiu cum reusiti.Ziceti si mie secretul. Quote
CryNow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 acum is mai sigur ca nu voi mai juca pe dex :D am spart aseara ds la +9 si homu la +9 :D acu / azi o sa bag dualele la ++++++++ so gud lac biciz Quote
raw^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 acum is mai sigur ca nu voi mai juca pe dex :D am spart aseara ds la +9 si homu la +9 :D acu / azi o sa bag dualele la ++++++++ so gud lac biciz :blink: imi dai mie cry C pls ? :P Quote
Lasher_ro Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 @Shade - nu am zis, si nici nu am lasat sa se inteleaga faptul ca DA nu ar putea tanca ( pve, rb or otherwise ). Am zis ca e hibrid pentru ca este tank ( desi,dupa cum ziceam, ii lipseste un skill care toti ceilalti tanci il au ) si poate fi si DD ( DA cu matza + WC + BD si merge destul de bine prin varka ). Quote
Aenon Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 R3v3nG3r' date='Jan 21 2008, 19:12' post='2506532']:blink: imi dai mie cry C pls ? :P*gives one cryC* O.o Quote
Korekt Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 acum is mai sigur ca nu voi mai juca pe dex :D am spart aseara ds la +9 si homu la +9 :D acu / azi o sa bag dualele la ++++++++ so gud lac bicizno offence dar mi`am dat eu seama ca atata lauda prin zecile de pagini precedente nu prea e buna...oricum acum ca seturile de A gr sunt mai ieftine nu e chiar asa greu sa te refaci :) Quote
ovimacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dark Avanger nu e tank pur, defapt este cel mai hibrid dintre tanci ... are matza care-l face DD, si ii lipseste un skill care toti ceilalti tanci il au ( si anume, aegis )da ce este DA , este cumva DD??. "are matza care il face DD"...unde draq ai vazut tu damge la tank cu tot cu matza..era intr-adevar DD pe C3 cand dadea critcal matza cat dadea un arcas bufat la maxim criticale...dar acum in nici un caz nu poti pune ca DA este DD ca atunci iti bati joc de L2. DA e Este un tank , nu este DD!!tank nu inseamna neaparat ca este invincibil..tank inseamna ca are defense mai mare ca si atack!!! Quote
Thora! Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 tank inseamna ca are defense mai mare ca si atack!!!In cazul asta cel mai tare tank ever e Spoileru', nu?Tank = damage taker, si ca sa fie damage taker ii trebuie hate + aura hate, cea ce DA are.Numai ca Lasher nu cred ca a zis ca DA nu e tank, este, numai ca e un fel de hibrid... alearga incet, nu are aegis (esential pentru trenuri), si are pantera care face de 3 ori mai mult damage decat el.Este la fel de hibrid ca si necro... undeva intre nuker si summoner. Quote
Lasher_ro Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 unde draq ai vazut tu damge la tank cu tot cu matzaIn varka intr-un trio wc+bd+hk tank inseamna ca are defense mai mare ca si atack!!!/fail Quote
Guest Socarilo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nici o sansa sa te loghezi pe dex. Chiar nu stiu cum reusiti. Ziceti si mie secretul. La mine intra dupa 2 3 incercari dar intra in fiecare zi daca nimeresti sv down poti sa dai click pana iti vine rau aseara spre exemplu dupa 1 ora de chin si patima cand am zis gata renunt minune a intrat :) Si inca ceva fiind nou in LA prescurtarile astea imi suna mai rau ca limba chineza dar nui nimic invat eu :P PS in concluzie darkelf SE sa continui cu el sau sa incerc alceva merci Quote
Guest Socarilo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 www.age-of-shadows.comSi dupa cum vad si Nyuu joaca pe aici :P :P :Pwww.age-of-shadows.com se face aciasi chestie ca si la dex adica copiezi dir system si rulezi sau....... Quote
CryNow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no offence dar mi`am dat eu seama ca atata lauda prin zecile de pagini precedente nu prea e buna...oricum acum ca seturile de A gr sunt mai ieftine nu e chiar asa greu sa te refaci :)mi-am permis sa ma laud cand am facut pe c4 arcana mace+acumen,tts set+3 si dc robe set+3, in rest reusitele/fail-urile au fost "sa ii ambitioneze" pe "tinerii" de pe dexwish my luck, i wanna see my duals +8 minim :D Quote
Nimeni Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 omfg dupa ora 2 e imposibil sa mai joci pe dex !!! crap . de ce nu se face o limitare la 6000 playeri on .. zic si eu, .. nu stiu, dar asa nu se poate juca .. X( Quote
ovimacher Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 In cazul asta cel mai tare tank ever e Spoileru', nu?Tank = damage taker, si ca sa fie damage taker ii trebuie hate + aura hate, cea ce DA are.Numai ca Lasher nu cred ca a zis ca DA nu e tank, este, numai ca e un fel de hibrid... alearga incet, nu are aegis (esential pentru trenuri), si are pantera care face de 3 ori mai mult damage decat el.Este la fel de hibrid ca si necro... undeva intre nuker si summoner.in nici un caz nu m-am referit nici eu la spoiler au crafter, pe langa mai trebuie sa ai si niste skille... el a spus ca DA e DD ceea ce e foarte incorect in orice L2 jucati voi,la randu-mi spunand ca DA este mai mult DT decat damage dealer.. "pantera face de 3 ori mai mult dmg decat el"??..gresit...da mai mult aia e clar dar luand in calcul si viteza de dat o sa constati cu stupoare ca da cam acelasi dmg chiar mai slab pt ca tu ca si char dand mai rpd poti da mai multe criticaluri decat pantera care are o viteza mica de lovire...lineage este un joc pe care mai trebuie sa si il gandesti nu doar sa il joci :P Hai baftalo ajunge cat am dat-o in povesti cu DA , jucati-l cum vreti voi la urma urmelor e liber fiecare sa aiba propria viziune asupra unor lucruri si ata nu poate decat bine sa aduca atat timp cat nu vorbesti prostii. Quote
bullet13 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 sa joci pe interlude un tanc altcumva decat pur si simplu tanc e o prostie, o pierdere de vreme, si-un dezavantaj imens pentru oamenii de langa tine. Quote
Lasher_ro Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nu am zis ca tankul este dd ... am zis ca este SI dd ( este o diferenta ). Si sunt destul de sigur ca pantera face mai mult damage ca DA-ul ( overall, nu per hit ). Ca e mai mult DT ( care presupun ca vine de la damage taker ) decat DD asta e evident.Daca nu gandeam, nu mai postam :PNu ai cum sa joci pur si simplu tanc ... decat daca vrei sa stai toata ziua la rb. Quote
xIcarus Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tancii mor totdeauna primii. Pentru ca ii mananca sa dea hate. :) Daca da hate pe cine nu trebuie (unul din party pe care ceilalti il asisteaza) l-a terminat.Nu zic sa nu dea hate, ca daca nu specific sariti cum ati sarit pe lasher. Eu ii dau dreptate, un DA cu pantera are damage output mai mare decat ceilalti tanci. Desigur in cazul unui pvp cu un drainer, pantera este folosita pt replenish life. De exemplu un sk isi umple viata pe pantera daca nu o omoara inainte sa se ajunga la hp. Quote
M0ha Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tancii mor totdeauna primii. Pentru ca ii mananca sa dea hate. :) Daca da hate pe cine nu trebuie (unul din party pe care ceilalti il asisteaza) l-a terminat.Nu zic sa nu dea hate, ca daca nu specific sariti cum ati sarit pe lasher. Eu ii dau dreptate, un DA cu pantera are damage output mai mare decat ceilalti tanci. Desigur in cazul unui pvp cu un drainer, pantera este folosita pt replenish life. De exemplu un sk isi umple viata pe pantera daca nu o omoara inainte sa se ajunga la hp.:rofl1:in pvp tanci mor primii? Quote