Gandallph Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 care stiti un serv high-rate ( 70x+ ) bun de interlude sau kamael ? Quote
raw^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 e down.. btw cam naspa faza cu raizi.. azi am fost cu 3 partyuri la sky si abia daca iam luat jumate si inca putin din viata :> tot timpul ?! Quote
Nagasaky Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ma eu ma joc chiar acum... nu cred ca nu merge Quote
xIcarus Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Deci nu imi merge. Nu ma pot loga. e down.. btw cam naspa faza cu raizi.. azi am fost cu 3 partyuri la sky si abia daca iam luat jumate si inca putin din viata :>Pai ati fost numai nukeri. 70% (parca) din damage-ul dat dinspre nuker catre rb a fost atenuat, pentru ca fighterii erau exclusi din raids (in afara de tanks). Quote
raw^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Nagasaky' date='Jan 19 2008, 16:29' post='2502133']Ma eu ma joc chiar acum... nu cred ca nu mergeAI TRECUT DE LOGIN ?!!?!?!?!?!?GG :crazy: Quote
CryNow Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 In giran este masa aia de shopuri. Am pus vizavi, langa grand oly manager, mai spre gk. Nu, nu am pus nici macar aproape de scari.e interzisa toata aripa de langa zidai voie sa pui la taurin, pe langa drumul spre taurin, si in jurul "turnului"/ "monumentului" din "piata" din giran si nicaieri peste drum ! Quote
xIcarus Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Totusi mi se pare cam drastic 2 zile no shops. Oricum am facut alt char no harm done. :blink: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Superbul server DEX imi face si mie probleme de ieri...din senin nu se mai loga,"Acces failed,please try again later"...Am dat un reinstall la system, updater, frumos...dau log in...si de data asta ...crit ....azi reinstalai tot jocul, cu systemul cuiva, care alarteieri imi mergea, updaterul pt buguri (decat cu asta mergea la mine) si din nou CRIT la log in !!!!!! Chiar nu inteleg ce e gresit !!! ((( mda <_< tocmai spoilam la recipe...si aveam petu lvl 54 juma, pregatit de quest ~X(~X(~X( Quote
xIcarus Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Fenomene ciudate pe dex. Dupa ce (spre fericirea mea) am facut 30kk, am luat iar ban pe shop. Deci daca nightsong a avut dreptate, si recunosc, nu am stiut locul de shop, dante este cel mai mare prost pe care l-am vazut. Cand mergi spre weapon shop in giran, langa scari sunt niste coloane si normal, am pus abia dupa coloane, sa nu iau ban. Si ALA tot imi da ban shop. Eu nu stiu ce sa zic, dante a mai facut gafe de-astea cu mine cand aveam spoilerul lvl mic si lvluiam langa dion. Ocazional ma mai luam de astia pe motive de ks. Apare dante, intreb is there a problem, zice why you attack low lvl (aia erau cu maxim 3 lvle mai mici) si ma fosilizeaza timp de o ora. Si ERA o zona pentru cei de lvl-ul meu... Quote
InGeLiTzA*LeA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 sux <_< am stat 10 min sa ma loghez considera'te norocos :crybaby::crybaby: ...eu de 2 zile nu am mai vazut nici serverele :crybaby: ...crit inca de la log in ... Quote
Nimeni Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 daca si asta e noroc... prefer sa ma lipsesc de el Quote
andix3x Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 care stiti un serv high-rate ( 70x+ ) bun de interlude sau kamael ?www.age-of-shadows.comSi dupa cum vad si Nyuu joaca pe aici :P :P :P Quote
Stryke Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sansele de a te loga pe l2 dexternet devin infime, aproape inexistente? Sau doar mi s-a parut? Quote
raw^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sansele de a te loga pe l2 dexternet devin infime, aproape inexistente? Sau doar mi s-a parut?din pacate da, tot mai greu si mai greu :( Quote
Iverson Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 probleme or sa fie cateva ziledupa isi da el drumu ( serveru ) :Dplf bishop 55+ ca numai SE gasesc ca healeri >:P Quote
Nagasaky Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ma nush de ce la voi merge asa greu ... mie imi intra din a 4-a a 5-a incercare maxim . O sa joc la loto poate ... Quote
xIcarus Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Si mie imi intra usor... De cand a zis nagasaki ca se poate loga, intru nimic, apoi peste o ora intru iar si mergea. Am vandut si dual revo cu 4kk. Mi se pare mie sau a fost destul de scump? Quote
Guest ROCKSHOX Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Am si eu o intrebare, mi-am facut un buffer mai exact Human Prophet si am o nelamurire ca nu stiu exact care sunt buffurile pt. fighteri si care sunt pt. magi iar unele sunt bune pt amandoi. Daca ma poate ajuta cineva cu un link sau chiar sa scrie aici i-as fi recunoscator. Multumesc. Quote
Guest Socarilo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Salutare sunt incepator in Line Age ce char sa imi aleg care e cel mai bun sa zic asa acum am un DarkElf SE lvl 40 e am citi pe pmfun si din ce scria acolo e cam slabut. Ce parere aveti dau o bere :beer: Quote
ovimacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 fighter:might,greater might,focus,death wisper,guidance,hastemag:acumen,concentrationcomune:windwalk,defense,greater defense,berserker(dar asta sa nu il dai pe tank la raid),bless shield, bless the body,bless the soul,mental shield,regeneration,magic barrier,holy resistance,unholy resitance,invigor,resist poisonfighter+comune=fightermag+comune=magNota:ultimele 4 de la comune nu sunt atat de cerute Quote
ovimacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Shillen Elder (SE) e char de suport si anume buffer cu putin de healer.Pe unele sv ,foarte bine echilibrate, poti face si cu el pvp numai tre sa te stii cum sa il echipezi si cum a te bati.La pve cam dupa 35 e praf, deci asa cum altii au nevoie de tine ai si tu ai nevoie de altii sa cresti.Cu el se face bani stand in oras(deobicei aden sau giran) sau in locurile cele mai foloite de telport(cum ar fi cemetery in Aden si hot spring in Goddard) si vanzand buffe pt magi si buffe pt figteri.Buffe SE figteri:might,defense,wind walk,focus,death wisper,vampiric rage,guidance,rezist wind,mental shield,holy resistanceBuffe SE mag:defense,wind walk,empower,concentration,wild magicCele mai cautate buffe de la el sunt vampiric rage , empower si wild magic cat si recharge pt recuperare de mana. Quote
Guest Socarilo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Shillen Elder (SE) e char de suport si anume buffer cu putin de healer.Pe unele sv ,foarte bine echilibrate, poti face si cu el pvp numai tre sa te stii cum sa il echipezi si cum a te bati.La pve cam dupa 35 e praf, deci asa cum altii au nevoie de tine ai si tu ai nevoie de altii sa cresti.Cu el se face bani stand in oras(deobicei aden sau giran) sau in locurile cele mai foloite de telport(cum ar fi cemetery in Aden si hot spring in Goddard) si vanzand buffe pt magi si buffe pt figteri.k merci frumos dar totusi sa continui cu asta sa oricare are avantaje si defecte as vrea un human ce zici diferente mari nu te supara ca sunt asa insistent dar nu vrea nimeni sa imi spuna Quote
ovimacher Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ar fi multe de povestit aici dar acum sincer nu prea mai am timp :)Humanu intr-adevar e cel mai echilibrat character.Are din start str 40 con 43 dex 30 wit 11 int 21 si men 25.Dar ca si alte rae si fighterii de la humani au mai multe clase si genuri de figteri.Depinde ce iti place si depinde cat de rabdator esti.De ex DarkAvanger este un tank pur cu abilitati foarte bune la pvp dar foarte greu de crescut,Arcas este bun la pvp contra magilor si celor pe light dar vs tanc e cu cantec,cutitas la fel, iar warlord de ex e bun acolo unde sunt multi la un loc :), pt ca foloseste pole care da in mai multi.La magi cel mai bun este nercomenceru(i parerea mea ca e cel mai bun mag per ansamblu in tot jocu)iar ca si summoner este warlock , characterul cel mai ieftin i usor de intretinut :)..Ehh despre toate astea multe ar fi de povestit, dar acum tre sa plec dar daca mai ai intrebari iti voi raspunde mai deeara.Have funAhh am uitat de gladiator care e printre preferatii mei.... Quote