Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999x

Oricum server cu +20 safe enchant n-ai sa vezi deci...

@crynow mersi de sfat... Parca simt deja febra. :D Vreau dex. Dar... Am de spoilat pt b-grade...

Acum plec, imi poate spune cineva cam de la ce mobi sa spoilez p-acolo? Schuttgart terr era gol pe toate serverele pe care am jucat.

Posted

Oricum server cu +20 safe enchant n-ai sa vezi deci...

@crynow mersi de sfat... Parca simt deja febra. :D Vreau dex. Dar... Am de spoilat pt b-grade...

Acum plec, imi poate spune cineva cam de la ce mobi sa spoilez p-acolo? Schuttgart terr era gol pe toate serverele pe care am jucat.

baga tare, intra pe www.pmfun.com si treci la farmat unde pica recipa de A, treci peste B si du-te direct in A, eventual incerci la setu de C sa-l faci +6 sa iei un bonus super :)

Posted

baga tare, intra pe www.pmfun.com si treci la farmat unde pica recipa de A, treci peste B si du-te direct in A, eventual incerci la setu de C sa-l faci +6 sa iei un bonus super :)

:-? sti cumva secretul power-getting-rich-quick-n-easy ? :blink:

Posted

La cati bani a facut in ultimele zile, da.

Pai si stau in c pana la gradu A? Vad eu, poate gasesc +6 set. Din cate am inteles, a-grade e cam la fel de scump ca b-grade la craft doar recipa difera? Am cateva trucuri de invatat.

Posted

Dwarf money-maker lvl 45+ spoil in branded at cbp /sop !!

:| -> sux

btw, cred ca chiar merge(chiar daca nu stiu care este secretul)

tocmai am facut 2 ewburi la drop :blink:

Posted

Dwarf money-maker lvl 45+ spoil in branded at cbp /sop !!

pentru o minte bolnava, asa e !

tin minte, ca atunci cand am renutat la nuker ca sa cresc dwarfu, intr-o seara am avut aprox 30kk, si in 2 ore de stat in giran i-am facut in 70kk, or smth like that. te uiti pe anunt vezi un om disperat sa vinda ceva, profiti de el, scoti itemu la pret de nimic, il vinzi la pret dublu si aia e [ pe c4 cel putin ]

si money make quick and easy, un spoiler ~ 70 + pp, spoil in hs / beast farm = $$

Posted

La cati bani a facut in ultimele zile, da.

Pai si stau in c pana la gradu A? Vad eu, poate gasesc +6 set. Din cate am inteles, a-grade e cam la fel de scump ca b-grade la craft doar recipa difera? Am cateva trucuri de invatat.

te descurci si cu C-uri +3 pana spre 70 pe majoritatea claselor. evident ca e mai comod in B-uri, dar na. ca materiale da, sunt la fel. problema apare la rata de succes. la B grade stii sigur ca ai setul, la A grade poti sa nu te alegi cu nimic dupa craftul unui set intreg...sau cu toate :)

depinde si de asteptarile tale de la joc, eu as opta pentru A

Posted

pentru o minte bolnava, asa e !

tin minte, ca atunci cand am renutat la nuker ca sa cresc dwarfu, intr-o seara am avut aprox 30kk, si in 2 ore de stat in giran i-am facut in 70kk, or smth like that. te uiti pe anunt vezi un om disperat sa vinda ceva, profiti de el, scoti itemu la pret de nimic, il vinzi la pret dublu si aia e [ pe c4 cel putin ]

si money make quick and easy, un spoiler ~ 70 + pp, spoil in hs / beast farm = $$

Omg ,intre timp de la ultimul post am luat la drop life stone lvl 55 :blink:

cu cat se vinde un lifestone de lvlul asta ? :)

Guest gooddagger
Posted

am si eu un life stone de 55 si chiar vroiam sa aflu si eu care e pretu pt el eu stau ceva mai bine cu banii sunt aw sumonez key de lvl 4-5-6 le si vand le si folosesc sa deschid chesturi dar la mine problema e alta la lvl 55 cu setu doom pe mine nu pot bate cu buff de pp doom knight pe dex si pe alt srv de 4x c4 ii spargeam la 52 tot cu aw.

Poate imi puteti recomanda si mie o zona buna intre 55-60 pt farm adena/chesturi

Posted

Cemetery , e chiar langa fg si poti cumpara buffe de acolo. Mai nasol cu stunu' de la orci. Ai mai putea incerca si Ice Merchant Cabin ( nu sunt sigur cum sunt grupurile pe acolo, si care mobi sunt grupuri, dar mobii pe acolo sunt 53-63

P.S. : Pe off un life stone lvl 55 ungraded e vreo 200k.

Posted

P.S. : Pe off un life stone lvl 55 ungraded e vreo 200k.

eu am mid-grade lvl 55 :-? daca e doar 200k, mai bine nu o vand...

ps: gooddagger incearca in frozen labyrint

Posted

Ce vise au astia. Cica 200kk nu o vand. Si e doar 1kk. :D

Ma rog cred ca optez totusi pt b-uri.

Crynow, invata-ma si pe mine "mestesugul" asta. Cum D-zeu ai facut tu din 30kk 70kk? O.o

Posted

Ce vise au astia. Cica 200kk nu o vand. Si e doar 1kk. :D

Ma rog cred ca optez totusi pt b-uri.

Crynow, invata-ma si pe mine "mestesugul" asta. Cum D-zeu ai facut tu din 30kk 70kk? O.o

1 exemplu de a face 1-3kk in 5 minute

vezi ce se cumpara si vezi ce se vinde, de exemplu exista 1 om care cumpara 100 enria la pret de 120k si altu care vinde 120 enria la pret de 90 k , le iei de la ala si le vinzi la respectivu, sau .. ti-am zis, urmaresti ce se striga, si ce vezi mai tentant cumperi, de exemplu eu atunci am cumparat un great sword +2 + focus cu 19kk si l-am dat cu 32kk [ in o ora ], si chestii din astea, avadon boots+ gloves la 4kk, si le vinzi pe fiecare cu 3.5kk, scoti 3kk dintr-o miscare, dar cel mai simplu e cu mats, de obicei la cokes si ori ore sa te uiti, multi supraevalueaza pretu la cokes [ 10-12k, si cumpara cu sutele, si exista dwarfi care vind 1 cokes cu 5-6k, la 1000 cumparat/ vindut faci 5kk, depinde de noroc ] ;)

chestii banale practic la care trebe putina rabdare, atentie si noroc :) cel putin eu din asta am facut primii 70kk :P restu au venit din rb :nanana:

le: faza de bulan, ieri am intrat 1 ora, am stat intr-un party in monastery of silence cam 30 minunte, in primii 5 mobi a picat un mid stone de 76 o0 [ e cam 40-45kk ]

Posted

R3v3nG3r' date='Jan 17 2008, 17:54' post='2498481']

am scris 200k nu 200kk #-o

Pardon. =)) Nu am fost atent.

@Crynow suspectam eu ca vei zice ceva de genul asta. :) Mersi de tips.

Btw: 17 milioane de playeri? Asta nu face l2 top mmo? Wow parca avea 7 milioane.

Posted

Poate jumatate. :D

Auziti, nu updater-ul beta trebuia sa il iau de pe site?

Ma rog l-am pus si cand vad HEAVY pe dex si wrath. E... Normal? Ultima data dex era cel mult normal, iar wrath light permanent. Nu pot intra pe server btw.