Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

good question :)))

bullet, thora, ive , icarus, revenger si care mai jucati pe dex, va reapucati ? o0

Crynow... Cu cea mai mare placere. :)

Acum ca mats se scumpesc voi gasi "flaws" prin care sa ma mai imbogatesc.

Desi cred ca voi schimba charul principal dar nu sunt sigur. Un warlock imi suna bine, dar inca nu m-am decis. Mage de atac in niciun caz. Pe un cont alternativ voi creste un SE. Sa pavam putin rahatul inainte sa calcam pe el nu?

Guest Covenant
Posted

bai hahalero, ce-i cu tine pe link? :)

cu mine ^^?? :crazy:

Posted

Spuneti-mi si mie despre warlock sa va ajute dzeu }{

are 2 picioare, e human, poate purta robe/light, e ciumeg, are pisici, are ambitie, are talent, are pielea cu bube, are par la curTE, 2 maini, un corp pricajit, are in mana o maciuca si un faras, si cam atat

sa te ajute dzeu }{

Posted

R3v3nG3r' date='Jan 13 2008, 12:59' post='2489581']

lol:))

ps: maine !! mai este o zi!!!! maine!!!!!!!!! aaaaaaaaaa:D

tommorow what ? a new chance of destroying your social life ?? oh yea :P

Posted

BB wrath =))

Ce faceam azi de dim de plictiseala :

http://img256.imageshack.us/my.php?image=shot00020kb6.jpg

#-o bv ma..ti`am spus sa il lasi la +11...dumbass

Posted

Macar stiu ca voi incepe sa dau randament in pvp de la lvl 66, cand iau ms lvl 2. Nu de la lvl 78. :)

Crynow, ia spune, am spoiler 47, iau sin eater sau nu? Nu prea am bani si vreau sa-l bag in b-uri sa merg (cum ai zis acum cateva zeci de pagini) in ev la crafted leather.

Guest ady1088
Posted

am si eu o mareeeeee rugaminte.invatatima si p mine sa joc lineage 2!va rog....i.mi place jocul dar nu stiu sa joc.pls :(

Posted

lineage'ul e pay to play pe off , nu? ma tot contrazic cu un prieten >.>

Da ... ma gandeam ce sa mai scriu , dar nu am gasit ceva care sa nu fie nepoliticos, asa ca nu mai zic nimic :P

@ kbm - nu tre sa stai lipit de el, dar nici nu stiu exact range ...

Posted

Overall se merita un Phantom Summoner pe main @ Dex?

te caci pe el

ady1008 intri in joc, te faci mag, bati cu batu, te oftici ca mori, faci o pauza de 2 luni, te apuci iar, si inveti

aaa icarus du-l la 42 si baga sin eateru in branded, sau .... fa lvl , mai ales ca acum eschutgard territory si sunt niste spoiluri superbe, www.pmfun.com si vezi ... oricum eu visam sa am dwarf 50-59 sa-l cresc pe acolo :P [asta cand aveam abadonsi homu +3 :P ]

Posted

Da cum ai facut tu saltu la arcana+dc? ca tin minte ca te furasera aia de som :)) @ voodo

pai ... dc l-am luat de la bullet pe 370kk [ inca nu incepusera sa creasca preturile la casti ] ...un green 12 s-a facut red 13 de la clan, un bews vindut cu 340 kk , si luat arcana mace cu 730kk, apoi .. am vindut tot, am dat fail la 2 draconice din 3, si am mai craftat un forgotten blade

in prezent mai am pe dex un homu +9, avadon set, fp set, phoenix set [ sealed ] .... sarac lipit pamantului, si faza cu somu, ... lag frate :( si putina "lauda" prosteasca

ce sunt triol's keeper, prophet si astia ? ca ... au un drop si spoil :-O, where can i find them ?

Posted

Da cum ai facut tu saltu la arcana+dc? ca tin minte ca te furasera aia de som :)) @ voodo

pai ... dc l-am luat de la bullet pe 370kk [ inca nu incepusera sa creasca preturile la casti ] ...un green 12 s-a facut red 13 de la clan, un bews vindut cu 340 kk , si luat arcana mace cu 730kk, apoi .. am vindut tot, am dat fail la 2 draconice din 3, si am mai craftat un forgotten blade

in prezent mai am pe dex un homu +9, avadon set, fp set, phoenix set [ sealed ] .... sarac lipit pamantului, si faza cu somu, ... lag frate :( si putina "lauda" prosteasca

ce sunt triol's keeper, prophet si astia ? ca ... au un drop si spoil :-O, where can i find them ?