Burne Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 sunt de parere ca nu are nici un rost sa ne stresam pentru kamael, eventual cei care joaca pe oficial si au inceput un kamael sa isi spuna parerea si evntualele comentarii sau impresii, sunt foarte derutante serverele private care au implementat kamael poate lipsesc skiluri, poate lipsesc questuri, poate itemurile specifice kamael nu sunt cum trebuie .... etc. Sincer sa fiu am urmarit si am citit una alta despre T1 respectiv kamael, nu pot spune ca ma atrage in mod deosebit probabil din cauza elementelor necunoscute, pana nu joc nu ma pot pronunta cine stie ... poate T1 aduce pe langa Kamael un alt game play. Deocamdata sunt curios de IL :> Quote
CryNow Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 (edited) si luni chiar va fi dex'u live ? i can't wait lol, jokeing, o sa joc ocazional, poate poate reusesc sa fac 75 si sa-l omor si pe barakiel,si ma gandeam la o a 2-a subclasa dagger, as fi ales fara dubii pw, dar dintre aw si cutitaru de la human, dreaq de lapsus , insa pe interlude i have no fucking ideea ce au in plus imi place exprimarea mea demna de un RRom , dar nici nu modific :nanana: Edited January 10, 2008 by CryNow Quote
Aenon Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 cutitaru de la humanth@Burne , iti dau dreptate , kamael pe serverele private = 0desi nu ma deranjeaza questurile intr-o anume masura , skilurile , pe de alta parte , sunt foarte freaky o_o "rapid fire" din skill activ , a devenit buff pe unele servere >.> Quote
kBm Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 daca nu ma insel skille active = skille care iti consuma mana / tickrapid shot / deadeye = 1 minut buff nu? Quote
xIcarus Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Rapid fire vrei sa zici? Dar rapid fire ESTE 1 min buff. Quote
Aenon Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Rapid fire vrei sa zici? Dar rapid fire ESTE 1 min buff. trebuie sa renunt la serverele astea >.> really , they are confusing O_O in kamael , skilurile sunt puse in functie de ce sunt ele /buff/debuff/active/toggle etc........ciudat este ca rapid fire era pus la skilurile active .... Quote
Aenon Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ah am inteles la ce te referi. :)http://img172.imageshack.us/my.php?image=shot00006gj6.jpgun bug asemanator cu ceea ce am scris mai sus , a 2-a aripa XD http://img215.imageshack.us/my.php?image=shot00012og3.jpg Quote
kBm Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 M-am decis sa imi fac warlock.Si ma gandeam la arma+acumenbwlight / dc robe cand o sa am bani+4con-4str+4wit-4menStiti ceva ce nu stiu eu care m-ar putea ajuta :D ? nu am nici o treaba cu summoneriiAstept sfaturi ptr PVP / PVE }{ Quote
Guest Covenant Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 +3 dex pe un HE = 03+2 de pe maje... conteaza cand mergi in hs(sau alte zone) cu malari lvl 4 si pof dupa tine. crede-ma Quote
xIcarus Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Maj light da doar 1 dex... Omul stie destule despre he asa ca nu iti permiti sa il contrazici. Quote
Guest Covenant Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Maj light da doar 1 dex... Omul stie destule despre he asa ca nu iti permiti sa il contrazici.Majestic LightArchery P. Atk. +8%, MP +240, Weight increased plus the point at which a weight penalty is applied +5759, Stun Resistance +50%, DEX +1, CON -1.... mda nu mai zic nika.. oricum aveam 5 dex(4 dye 1 maje) si am reusit sa dau jos singur 1 party de nobi care erau in hs...kite la greu cu toate ca aveam pof pe mine... lol necro cu sumon si fara tp activa 2 hits :)oricum acel 5 dex in plus nu prea ajuta humanul.. dar e bun la fuga smf:)) speady gonzales Quote
bullet13 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 bai hahalero, ce-i cu tine pe link? :) Quote
CryNow Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 bai hahalero, ce-i cu tine pe link? :) good question ) bullet, thora, ive , icarus, revenger si care mai jucati pe dex, va reapucati ? o0 Quote
andix3x Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Eu mi-am pus +4 dex +str -8 con si +4 men - 4 int .Cu DB focus + 5 dau 3k dmg pe mobi din fod. Acum mai aveam o problema ... la un pvp HE vs SPS ...SPS cu DC full set +10 si cu arma +16 ce armura ar fi buna ?? maj sau draconic ??@Revenger -- +4 wit + 4 int - 8 men si +4 con - 4 str . Quote
Guest legendar_no1` Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 luni se da rollback pe DEX si la char??????pls zicetimi Quote
raw^ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 bullet, thora, ive , icarus, revenger si care mai jucati pe dex, va reapucati ? o0eu da :P Quote
SilK Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 O intrebare, de ce nu ma pot loga pe DEX?Am cont, am facut update iar la logare dau click-uri de imi vine rau! Quote
CryNow Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 O intrebare, de ce nu ma pot loga pe DEX?Am cont, am facut update iar la logare dau click-uri de imi vine rau!momentan serverul este in teste, asteapta pana luni cand ii vor da drumu oficial :)legendar_nr1 da ... se sterge inclusiv caracterul Quote
SilK Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sa specific ca e vorba de serverul Warth si nu interlude care e in beta test! Quote
Thora! Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sa specific ca e vorba de serverul Warth si nu interlude care e in beta test! Ar putea fi :- login serverul sa fie down (ala nu apare nicaieri, ce apare cu verde pe site e game-serverul)- mi s-a intamplat ca atunci cand am pierderi, probabil ca nimeresc sa dau log-in tocmai in momentul cand sunt doua lost-pockets consecutive (cel mai probabil), caz in care se "blocheaza".Sigur ai client de ITL? Ca si asta ar putea fi o problema...bullet, thora, ive , icarus, revenger si care mai jucati pe dex, va reapucati ? o0Yeap Quote
bullet13 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Eu mi-am pus +4 dex +str -8 con si +4 men - 4 int .say what?@cry in principiu da. momentan n-am chef de l2 de nici un fel. vedem :) Quote