Thora! Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Si SPSul are cancel deci ...Cat despre aura synphony, fara nici un mag nu se poate ajunge la ea ( daca este magia la care ma gandesc io , care are nevoie de 3 seeds ), pentru ca e nevoie de toti ... SH, Sorc, SPS. Deci ... nu prea se pune. Si nu orice human e echilibrat ... de exemplu DA este clar cel mai bun tanc ~ in ceea ce priveste aura symphony, exact asta vroiam sa zic, ca este nevoie de toti cei 3 magi si in general se prefera SpH pt.damage sau SpS pt.cast.speed, sorc fiind mai rar intalniti si tocmai de aceea cred ca sunt bine-veniti in orice clan. ~ in ceea ce priveste ramura strongest a humanilor, da-mi voie sa am parerea ca sunt cam degeaba, cu exceptia warlordului. Cel mai bun tank il consider TK (chiar daca este, poate, cel mai "egoist char"), dat fiind ca am tankat raizi mai usori fara sa am nevoie de healer. Repet, este o parere personala. Quote
Lasher_ro Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 TK este considerat cel mai varza tanc .... si cam asa este. Nu stiu cum e in alta parte, dar la noi cubicu ala da heal cand ii vine lui cheful , fiind un delay mare .... DA are pantera SK are lightning .... strike sau cum ii zice TK are cubic ... Care o preferi ? Quote
Thora! Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Prefer TK Atiunile life cubicului sunt random. Intr-adevar, poate sa intre intr-o greva de cateva zeci de secunde la un moment dat (daca esti single on map), asa cum poate sa dea si 3 healuri in 10 secunde. Life cubicul face toti banii. Incearca pe un test-server TK in party de minim 4 playeri, sa vezi cam ce stie sa faca cubicul ala. Numai ca TK are varianta de rezerva (ectangle + elemental heal). In mod normal (desi e absurd si plictisitor) TK bate gladiator in PvP (pot sa ti-o si demonstrez). Quote
Lasher_ro Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 In schimb nu bate un WS Ma rog ... TKul era considerabil mai mic in level ( vreo 5-10 levele ... ) deci e posibil sa fie si din cauza asta. Oricum la mass PVP tancu e cam useless ... ca nu da nimeni in el ... intai se ocupa de nukeri/arcasi si deabia la sfarsit de el ... si el nefacand mult damage ... Quote
Bavanai Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 TK este considerat cel mai varza tanc .... si cam asa este. Nu stiu cum e in alta parte, dar la noi cubicu ala da heal cand ii vine lui cheful , fiind un delay mare ....DA are pantera SK are lightning .... strike sau cum ii zice TK are cubic ... Care o preferi ? Am vazut TK care a batut DA cu pantera cu tot, same level (in arena...). A dat entangle pe DA, a omorat pantera si pe urma a omorat DA-ul (da, nici mie nu mi-a venit sa cred ). Nu este cel mai prost, dar pot spune ca e cel mai plictisitor. Si DA-ul nu este "cel mai bun tank". Cel putin in PvE sunt echilibrati, DA-ul are mai multa viata si... si atat. SK si TK au skill pasiv pentru a bloca cu scutul din toate partile, adica sunt mai buni la party-urile de AoE. DA-ul cred ca ar fi mai bun pentru single target tanking. Oricum la mass PVP tancu e cam useless ... ca nu da nimeni in el ... intai se ocupa de nukeri/arcasi si deabia la sfarsit de el ... si el nefacand mult damage ... Daca nu face damage nu inseamna ca este useless. Un caracter bun la PvP este un caracter care ajuta party-ul respectiv sa gastige o lupta, nu cel care are sume astronomice la PvP score. Un bishop de exemplu este un caracter excelent pentru PvP. Pacat ca majoritatea inteleg prin "bun la pvp" sa dai cat mai mult damage... Probabil te intrebi "O.K., atunci cu ce ajuta un tanker in PvP?". Pai fiecare are folosurile sale. DA-ul da stun, Paladinul da Heal, SK-ul debuffeaza, TK-ul... hmmm.. er... da Entangle . Plus ca in C4 la lvl mare tankerii (nu stiu sigur daca toti) primesc un skill, Vengeance, care este o Hate Aura care merge pe jucatori si mai are si un efect aditional de a mari p defence si m defence. Quote
Bavanai Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 @Thora! - cubicul functioneaza intr-un party de 4 insi cum functioneaza si solo, iti da numai tie heal, dar pe L2J e un bug care il face sa dea heal si la party members. Vezi ce se intampla cand joci numai L2J ? Scuze pentru double post, dar am uitat sa adaug asta si nu mai era buton de edit . Quote
Thora! Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 @Thora! - cubicul functioneaza intr-un party de 4 insi cum functioneaza si solo, iti da numai tie heal, dar pe L2J e un bug care il face sa dea heal si la party members. Vezi ce se intampla cand joci numai L2J ? Scuze pentru double post, dar am uitat sa adaug asta si nu mai era buton de edit . LOL!!! Iar incepem? Cred ca adevarul este dincolo de noi... Temple Knight - Sommon Life Cubic Skill description: Summons cubic that recovers HP of the summoner and summoner's party. Cristal D grade is required when summoning. Sursa: http://www.lineage2.com (cred ca sunt destul de oficiali astia nu?) Tu cam ce intelegi din descrierea de mai sus? Photo attached: http://imageshack.us Este foarte tarziu acum, iar maine seara (de fapt cred ca e deja azi...) am siege, dar iti promit ca zilele astea iti fac o lista cu adevaratele probleme ale l2j, care exista si sunt cu adevarat deranjante, asta dintr-un oarecare fair-play si sper ca dupa asta o sa recunosti si tu ca si l2off este departe de perfectiune. Quote
Bavanai Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Woops, my bad...http://img90.imageshack.us/my.php?image=asdf9to.jpgNu citisem ca in patchu' de C4 se modifica asta... Quote
Lasher_ro Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nu ma refeream la pvp points ... nici pe departe ... normal ca bishop este f bun la pvp/war .... dar moare rpd daca nu e atent Vroiam sa zic ca : in tanc nu da nimeni la inceput ca se stie ca moare greu ... intai se concentreaza pe ce moare usor ( nukeri, arcasi, healeri, bufferi ... ) si deabia la sfarsit cand mai ramane doar tancul il omoara si pe el ... ok are stun .. dar ... cam atat. ( ma refer la DA ). Si Pantera care da ceva damage ( fata de tanc, in pantera o sa dea destui si moare repede ). Cat despre TK vs DA care zici tu ... io zic ca a avut noroc ca a prins entangle ... ca din cate stiu ala nu prea prinde. Inca o dovada ca c1modded e mai mult c1 ( banuiesc ca asa era in c1 , de nu te vindeca decat pe tine ... ). Pai o lista scurta cu probleme la l2j mai importante : 1. Siege Golem poate ataca playeri cu siege hammer 2. Geodata ( fata de c1 modded unde si acolo mai sunt probleme , aici treci prin ziduri ... la c1modded am inteles ca te lovesti de ziduri invizibile and stuff ... ) 3. Stabilitate Cam atat imi aduc aminte ... Acum avantaje : 1. Auto SS 2. Clan Privilegies ( deasemenea am auzit ca nu merge treaba asta pe c1 modded ... ) 3. Skills working c3-c4 like 4. C3 features ( msn messanger - nu am putut sa-l fac sa mearga pe c1 modded desi am auzit ca la unii merge ... - , alt+m - a inceput sa mearga si pe c1 modded ... - , most c3 quests ) 5. Easy to set up ( si client si server side ... bagi un ip in hosts si gata ... , server side iti mai tre cateva programe dar e destul de usor ) Quote
Bavanai Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ( banuiesc ca asa era in c1 , de nu te vindeca decat pe tine ... ). Nu, daca te uiti la screen-shot ca d-aia l-am pus, o sa vezi ca e pe C3, abia patch-ul de C4 a schimbat asta. Quote
Lasher_ro Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Informer sux ... poate o fi cum scrie acolo, dar la drop info si level la unii mobs sunt incorecte BTW, incepusem sa postez inainte sa postezi screenu Quote
Bavanai Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Informer sux ... poate o fi cum scrie acolo, dar la drop info si level la unii mobs sunt incorecte BTW, incepusem sa postez inainte sa postezi screenu Te iert, fiule. Quote
Thora! Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 @Banavai: - skillul functioneaza asa de la C2 - Lasher are dreptate, mai repede ii spui Dezinformer informerului @Lasher : cam modest cu punctele slabe la l2j, la cat spam se face pe forumul asta tocmai tu te gandesti sa menajezi masina pe care se afla? Edit: PS : nu am uitat de lista, dar sunt pe fuga. Quote
Shade Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Shade .... ai uitat si CDLBleah. Nu l-am uitat, l-am omis intentionat.Si da, informer sux.DA nu e cel mai bun tank. Nici la raid, nici la AoE. E printre cei mai flexibili tankeri totusi (adica poti sa-l folosesti si la AoE si la pvp si la solo si la raid fara sa regreti). Quote
Lasher_ro Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 la cat spam se face pe forumul asta tocmai tu te gandesti sa menajezi masina pe care se afla? Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta CDL e destul de important ... de exemplu acum cresc cu CDL ( pana dau de mobi care nu mai mor din 2-3-4 lovituri ).Intradevar in PVP nu are nici un rost, slabe sanse sa castigi cu ajutorul a CDL ... La lista as mai adauga probleme de spawn in aden si goddard ( uneleori te da prin pereti ), no peace zone in goddard ( this can be quite fun actually ), si inca o faza ... daca incep sa castez un skill ( de exemplu sleep ) inainte sa mori, se termina cast dupa ce ai murit si prinde, cand dai to village sau invii ma rog, inca ai sleep ( merge cu orice ... silence, root ... ) Io zic ca doar SK sa bata DAu ... ca pentru TK tre noroc mult sa prinda entangle ... dar tot prefer DAu pentru summon ... ( daca tu ai stun sau ceva , poate sa mai dea ala ... ) Cat despre informer, e bun pentru unele dropuri .... altele sunt aiurea ( de exemplu degeaba va chinuiti sa spoilat EWB la grave predator ... in informer zice ca are sansa 1% ceea ce e enorm ... am incercat io si nu a picat nimic ).Sincer, pacat de el ... .ca nu stiu alt program downloadabil cu drop info si tot ce-ti tre ( skilluri, niste questuri, level la mobi ... ) . Am inteles ca e usor modificabil ... da nu stiu daca o sa incerce cineva ... Quote
Thora! Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta Scuze, nu e nimic personal daca asta ai inteles. Era un spirit de gluma, deoarece mi se pare ca ceea ce consideri tu ca probleme pe l2j sunt generalitati si lucruri oarecum "cosmetice". Vezi ca odata cu refacerea spawnlistului in Aden, BlazingSwamp si necro/cats (like official?), s-a refacut si droplistul (cica tot like official), astfel incat informerul nu prea mai e de mare folos. Pana acum 3 saptamani, EWB pica intr-adevar la spoil la grave predator. Daca nu ai trecut intre timp la arma A, cam asta e droplistul actual pe l2j: http://imageshack.us in stanga drop, in dreapta spoil. Maine sper sa am timp sa scriu si eu ceea ce consider problemele l2j. Quote
Lasher_ro Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Mda ... scrisesem un roman de post, si s-a suparat pe mine si mi-a dat eroare cand am dat send ( cannot find ... ) Pe scurt : Nu am luat-o personal dar nu intelegeam ce vroiai sa zici In afara de instabilitate, din ce am scris io fiecare percepe altfel gravitatea fiecarei probleme. Asta e noua : DEX C4 Test sux .... 500 adena ssdu aseara ... pffff Quote
Shade Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 DEX C4 Test sux .... 500 adena ssdu aseara ... pffff Pica 30k adena dintr-un hangman tree, deci nu te astepta sa nu ai bani. Oricum, it's funny... n-au pus gmshop si profita dwarfii de voi la maxim Quote
Lasher_ro Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Stiu cum pica ... is 28, si e plin de oameni de pe serverul de unde joc io Dar totusi .... si noi avem rate 20x fiind in test ( macar noi nu avem reguli stupide gen no pk ) si la inceput vindeam ssd cu vreo ... 100-200 ... dar nici asa Quote
Thora! Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Mda ... scrisesem un roman de post, si s-a suparat pe mine si mi-a dat eroare cand am dat send ( cannot find ... ) Atunci o sa scriu si eu telegrafic: 1. Legatura seven signs-siege castle : sublima, dar lipseste cu desavarsire. Dupa ce ai facut 1st occ change poti sa te inscrii la dawn/dusk indiferent de level, apartenenta la un clan, daca clanul are sau nu castel. De altfel pot fi angajati mercenari indiferent de castigatorul eventului. Modalitatea prin care este stabilit castigatorul eventului 7 signs este extrem de greu de inteles, iar despre proprietarul sigiliilor nu mai vorbesc. Festivalul functioneaza, dar punctarea se face intr-un mare mod. 2. Summon system : storm cubicul si vampiric cubicul sunt spectacole de sunet si lumina, grafic fac ceea ce ar trebui sa faca, dar dpdv al skillului nu fac nimic. Big-boom si wild hog pot fi de asemeanea fi summonati, dar singurul lucru care s-a reusit este sa nu mai dea eroare in momentul in care incerci sa ii folosesti, altfel sunt doar pt. decor. Nu am jucat niciodata cu un summoner specializat, si nu stiu ce probleme sunt la ei. 3. Geodata : nu o sa intru in amanunte pentru ca unele ar putea fi considerate exploituri, dar faptul ca zidurile sunt doar reprezentari grafice, nefiind interpretate la fel si de catre serverul NPC este de foarte multe ori deranjant, mai ales in dungeonuri/cats/necro. 4. mob's skills : uneori, foarte rar ce-i drept, dar se intampla, mobii fac abuz de skillurile pe care le au, lovind cu un damage astronomic. Problema este atunci cand serverul este low-rate si te chinui cateva ore pentru un procent de 5% din level pe care il pierzi dintr-o lovitura. 5. Mai sunt unele mici lucruri, implementate in graba si care nu functioneaza: bsor, bsor for pets si cred ca si unele l2dayscrolls. In rest totul functioneaza, iar faptul ca unii sunt indeajuns de lameri sa afirme ca au gasit nush ce mob care in loc sa atace cu mana in care tin arma, ataca cu cea in care tine scutul, drept pentru care l2j sux... ma lasa rece. In ceea ce priveste lagul si stabilitatea... get real. Un server l2j poate tine 2000 playeri on (daca exista masina si banda necesare), lagul fiind legat in 99% din cazuri de calitatea netului pe care il detine playerul si nu de natura client-serverului. In ceea ce priveste stabilitatea, exista o solutie (multi o considera deranjanta si afirma iar ca l2j sux), un script care sa dea restarturi periodice (12-24 ore), astfel incat sa nu mai fie nevoie de un GM/admin care sa urmareasca serverul in permanenta. Quote
Lasher_ro Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Da, de seven signs uitasem. De exemplu acum habar nu am cine o sa castige ... mai devreme era dawn in fata la seal stones, dar dusk avea mult la festival si la total intrecea dawnul, dar la projections zicea ca o sa castige dawn. Acum dusk cica are -222 ( sau ceva de genu ) seal stones, dar intrece dawn la seal stones ... ( si are f mult la festival , dar din cate am observat bara aia e doar pentru seal stones ... ). Iti zic io ca nu prea merge nimic ... din auzite, ca nu am jucat summoner. Cat despre stabilitate si suport, ma indoiesc ca suporta 2000 de playeri ... nu am vazut server cu mai mult de 500 on si era lag ( intradevar era american o fi de la conexiune ... ). Exista si multe upgradeuri de performanta ... de exemplu serverul unde joc eu nu a mai fost restartat de 3 zile si deabia azi a inceput sa aiba probleme. In legatura cu skillurile pe mobi ...acum fac referire la l2j c3 : Zombie warrior dadea cu drain health de cate ori apuca pe l2j, in timp ce pe c1modded deabia de l-a folosit odata la ... 20 de mobi. Acum pe c4 am observat ca nu mai are drain health , in schimb ruin bat are wind strike ( si respectiv bats din eg ... nu stiu daca toti de peste tot au ) P.S. : De acu dau copy dupa ce scriu mesajul just in case Quote
[HH]InxeS Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ~ in ceea ce priveste aura symphony, exact asta vroiam sa zic, ca este nevoie de toti cei 3 magi si in general se prefera SpH pt.damage sau SpS pt.cast.speed, sorc fiind mai rar intalniti si tocmai de aceea cred ca sunt bine-veniti in orice clan.~ in ceea ce priveste ramura strongest a humanilor, da-mi voie sa am parerea ca sunt cam degeaba, cu exceptia warlordului. Cel mai bun tank il consider TK (chiar daca este, poate, cel mai "egoist char"), dat fiind ca am tankat raizi mai usori fara sa am nevoie de healer. Repet, este o parere personala. warlord? srry k zic dar tu esti cam degeaba kktxbb Quote
[HH]InxeS Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta CDL e destul de important ... de exemplu acum cresc cu CDL ( pana dau de mobi care nu mai mor din 2-3-4 lovituri ).Intradevar in PVP nu are nici un rost, slabe sanse sa castigi cu ajutorul a CDL ... La lista as mai adauga probleme de spawn in aden si goddard ( uneleori te da prin pereti ), no peace zone in goddard ( this can be quite fun actually ), si inca o faza ... daca incep sa castez un skill ( de exemplu sleep ) inainte sa mori, se termina cast dupa ce ai murit si prinde, cand dai to village sau invii ma rog, inca ai sleep ( merge cu orice ... silence, root ... ) Io zic ca doar SK sa bata DAu ... ca pentru TK tre noroc mult sa prinda entangle ... dar tot prefer DAu pentru summon ... ( daca tu ai stun sau ceva , poate sa mai dea ala ... ) Cat despre informer, e bun pentru unele dropuri .... altele sunt aiurea ( de exemplu degeaba va chinuiti sa spoilat EWB la grave predator ... in informer zice ca are sansa 1% ceea ce e enorm ... am incercat io si nu a picat nimic ).Sincer, pacat de el ... .ca nu stiu alt program downloadabil cu drop info si tot ce-ti tre ( skilluri, niste questuri, level la mobi ... ) . Am inteles ca e usor modificabil ... da nu stiu daca o sa incerce cineva ... lol cdl e degeaba la pvp ? ptr asta a fost facut..nu a fost creeat ptr pve Quote
[HH]InxeS Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Seraphim are niste buffuri pentru party, cred ca tot cu merrow joci. Sorc are cu 1 mai putin wit decat SH (deci vreo 50 cast spd in plus cu buffs), cu 3 mai putin int (less matk) si cu 2 men mai mult, deci regen mai bun. Diferenta mare consta in skills. Sorc are toate skillurile bune ale SH-ului (mai putin silence), la care adauga aura flare si cancel. Astea 2 il fac mult mai bun in pvp si ceva mai versatil in pve (well ok din C4 sunt nerfed rau in pvp, dar tot sunt bune). In rest e cam la fel. Mobii din dungeon-ul lui Valakas au mai toti resist fire, deci tough luck there. Nu poti sa pui mai mult de 5 puncte intr-un stat prin symbols, sau sa ai mai mult de 3 symbols. omg.. sh are wit 19 .. sorc are 20 si sps are 23 ...... :roll: si ptr postu de mai jos a lu thora! k me lene sa mai dau un quote vreau sa`l intreb ce debuffuri stie el de la sorc? chiar sunt asa multe? chiar sunt asa bune ptr siege? cel mai bun debuff este slow :roll: Quote