Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@Nyuu, daca prin linkuri catre iteme intelegi macro, ala e de prin C2, iar interfata e 80% aceeasi de la C1. Faptul ca au rotunjit colturile de la dialog-boxes si au schimbat lookul la radar (care radar exista si inainte) in T1 e greu sa spui ca e WoWlike.

@ burne din cate stiam eu e 50 % la orice OverEnchant

Daca e sa te iei dupa NCS e 66%, DeX related...

Screenul e facut pe client de T1, dar si pe client de ITL apare aceeasi informatie.

http://imageshack.us

Posted

pai, cam ai si tu dreptatea ta, eu cel putin am fost socat cand am aflat ca poti da "linkuri" catre iteme ( gen wow ) >.O

Da gen anarchy online ce are ? WoW in sus , wow in jos ...

@burne - 66%

@thora - nu,se refera la shift + click pe item.

Posted

ma decat asemenea comentarii mai bine te abtii, nu iti convine nu joci acolo, T1 ne T1 nu il poti jigni pe om aiurea ca posteaza pe forum ( la locul potrivit, nu a deschis topic nou nu a postat in alta sectiune ) :pumn:

@on topic cat e rata de enchant dupa + 3 pe dex ?

EDIT @kBm mi-ai luat-o inainte :beer:

Ce trist esti ma , esti emo nu ? in primul rand iti recomand http://dexonline.ro/search.php?cuv=ratat cuvantul ratat isi are locul in propozitia mea tinere .

Posted

Abiku tu esti trist ... nu a mentionat nimeni faptul ca cuvantul "ratat" e interzis sau ca nu ai voie sa il folosesti.Ideea e ca e o jignire si daca bunul tau simt nu iti "interzice" sa il adresezi unei persoane care a vorbit frumos cu noi toti atunci no comment.

@nyuu eu nu m-am referit ca l2 devine wowlike.Eu vroiam sa mentionez faptul ca interfata veche era simpla si eleganta pe cand asta are un font si niste rotunjeli futuristice care nu imi plac atata tot.

Posted

Da gen anarchy online ce are ? WoW in sus , wow in jos ...

nu m-am jucat anarchy o_o

@Nyuu, daca prin linkuri catre iteme intelegi macro, ala e de prin C2, iar interfata e 80% aceeasi de la C1. Faptul ca au rotunjit colturile de la dialog-boxes si au schimbat lookul la radar (care radar exista si inainte) in T1 e greu sa spui ca e WoWlike.

cum zicea si Lasher , ma refeream la chestia cu shift-click.

si citeste mai bine posturile , nu eu am afirmat ca l2 devine wowlike o_o (si nici nu cred ca am scris ceva de unde sa se subinteleaga asta)

Posted

Abiku tu esti trist ... nu a mentionat nimeni faptul ca cuvantul "ratat" e interzis sau ca nu ai voie sa il folosesti.Ideea e ca e o jignire si daca bunul tau simt nu iti "interzice" sa il adresezi unei persoane care a vorbit frumos cu noi toti atunci no comment.

O jignire esti tu .. catre societate , minte comunista .

Posted

O jignire esti tu .. catre societate , minte comunista .

Auzi ia jet de aici cine te crezi sa ne jignesti pe noi? (chiar daca nu ma numar printre impagubiti) Baga o tigara in gura si taci. Daca nu fumezi culege niste iarba si miroase-o.

De eram eu mod cine stie ce faceam dar sper sa apara Shade pe-aici. Ca e numai gura de tine.

Apropo, poate sunt eu emo, care e problema? Un emo poate lua in serios ceea ce zic ceilalti, dar tu nu iei nimic si devii un nimic.

Posted

Auzi ia jet de aici cine te crezi sa ne jignesti pe noi? (chiar daca nu ma numar printre impagubiti) Baga o tigara in gura si taci. Daca nu fumezi culege niste iarba si miroase-o.

De eram eu mod cine stie ce faceam dar sper sa apara Shade pe-aici. Ca e numai gura de tine.

Apropo, poate sunt eu emo, care e problema? Un emo poate lua in serios ceea ce zic ceilalti, dar tu nu iei nimic si devii un nimic.

Am jignito pe doamna mata si nu stiu eu ? sau faci afirmatii asa aiurea ma copile , baga tu altceva in gura si taci .Daca erai mod.. dar nu esti , si nici nu o sa fii vreodata , esti prea tampit .

Emo = trist , la asta ma refeream , eu nu iau nimic in serios.. poate avansurile surorii tale .

Posted

@abiku: +warn pentru insulte repetate si tupeu. Daca era doar faza cu "ratat" te lasam in pace. Poate ar trebui sa te gandesti cine e o jignire pentru societate si cine nu.

Posted

Ce trist esti ma , esti emo nu ? in primul rand iti recomand http://dexonline.ro/search.php?cuv=ratat cuvantul ratat isi are locul in propozitia mea tinere .

Nu sunt emo ! iti recomand cu caldura: http://dexonline.ro/search.php?cuv=cretin

In contextul in care ai folosit cuvantul "ratat" sti prea bine ca e jignire, nu are rost sa iti demonstrezi calitatea de gramatician sau lingvist, nu cred ca impresionezi pe nimeni.

Multumesc pentru compliment si asa ma simteam putin batran.

Cu cu multa compasiune iti recomand /headshot

:kiss:

Guest TuzmaBoy
Posted

Ce ratat , auzi full 90 % kamael , in visele tale fiule.

Da prietene ratat ne ratat eu ma referam ca au pus updateuri pt kamael astfel daca ai rasa kamael si skiluri de kamael si questuri de kamael ..si iteme , armuri , arme ... ce am gresit spunand ca e de 90 % sau trebuia sa specific care e referirea mea ? ms kBm asta e limbajul lui probabil asa este nu totii stim sa vb si comportam adecvat ... :-??

Ms anticipat ...

Posted

@TuzmaBoy : faptul ca Abiku considera ca nu poti avea flame fara referiri directe la mame si organe sexuale nu inseamna ca ai si dreptate.

1. Rasa Kamael reprezinta poate 50% din expansion

2. Oricat de mult ai "muncit" la server, mai mult de 75% din rasa in sine nu poti avea. De ce? Pentru ca inca nu stie nimeni ce fac exact buffurile de Inspectori, si mai ales daca sunt stackable cu Empower, Bleesing of Queen, Vampiric Rage, etc. Deci, din 4 clase Kamael, tu poti avea maxim 3 disponibile. Nici despre final form nu se cunosc foarte multe.

Asa ca, mai mult de 35% Kamael-like nu poti avea, doar daca nu te bucuri de full-suport din partea NCS.

Guest Covenant
Posted

(offtopic)

Care sunt cele mai bune dye de pe interlude pentru un hawkeye ??

ma gandesc sa pun +4 dex +4 str - 8 con... daca ai epice si draconic set

daca ai maje si nu ai epice(zaken antaras)baga 4 str 3 dex, asta dupa lvl 77

pana la 77 +5 str sa poti farma linistit:D