Aenon Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 am gasit un server kamael O_O sunt inca socat ....de buguri...i mean skilurile active sunt pe la lista skilurilor pasive ...si nu ai cum sa le folosesti si oricum , kamael sunt fara viitor ?o_o adica ce subclasa poti sa le pui ?o_o http://i96.photobucket.com/albums/l172/the...s/Shot00015.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l172/the...s/Shot00002.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l172/the...s/Shot00000.jpg Quote
jimmy89 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 asta e de la l2j... si nu numai la kamael se intampla... gasesti asa ceva si la Interlude.adica depinde de server. sau mai bine zis de cel care a facut serverul. k se pot rezolva astea. Quote
Lasher_ro Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nu-s implementate skillurile, de aia sunt trecute la pasiv. Ca subclase, poti sa ii pui alte clase de kamael, si la sfarsit o clasa speciala ( inspector ) Quote
Aenon Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nu-s implementate skillurile, de aia sunt trecute la pasiv. Ca subclase, poti sa ii pui alte clase de kamael, si la sfarsit o clasa speciala ( inspector )ah...acum am inteles :-? Quote
Burne Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Fvck high rates and kamael wannabe servers02.01.2008- Dex will go live on 14 jan 2008- Dexteam & coders in vacation for few daysCan`t wait :Dinsfarsit :-? WARLOCK POWER :P Quote
iLoveCalifornia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ah...acum am inteles :-? nyuu imi dai si mie PM cu serveru ? Quote
Abiku Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Depinde acum.. eu zic ca SR > PW pana la level 77 cand ia PW bluff.. la level maxim imi pun banii pe PW . Quote
Iverson Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 way aici se vb de sr si pw ce cauta PR icarus ?) pw pwnz imo Quote
Aenon Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 nyuu imi dai si mie PM cu serveru ? just pick one o_o http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html anywayz : am gasit un server cu exp mai mica..Kamael..ma chinui sa fac grinding and stuff si ce sa vezi? skilurile de la 1-38 mergeau toate ...cand am schimbat clasa la 40....skilurile active la sectiunea "passive" ( as in AGAIN ). >.< Quote
Thora! Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://www.mikrolineage.lt/Un server acceptabil de kamael. Skilluri 80% retail like pana la pe la lvl. 70, quest, etc.Dat fiind ca nu sunt implementate skills de 3rd, kamael e disponibil doar pe 2x si 10x.Cat despre server T1... poate nu peste cativa ani dar pana in vara nu cred ca va exista ceva macar la 70-75%.Daca vrea cineva sa joace kamael (without bugs ) va trebui sa mai astepte un pic .Sau intrati pe gamegate..desi pana si asta are cateva bugguri , in special la kamael chars ! Ce inseamna "without bugs"?Daca inseamna ca ce e implementat merge ca lumea, poate.Daca se refera la comparatia privat-offie, vrei sa zici ca pe gamegate merg siegeu-rile la fortarete, instantele - toate, great wolf, skilluri de pet, auction halls, quests, etc.?si oricum , kamael sunt fara viitor ?Kamaelii au o dezvoltare separata de restul claselor. Mai putine quests si mai simple. Pentru subclasa nu trebuie decat un quest, iar din cate am citit il poti face si solo, spre deosebire de celelalte clase.Mai e si problema celei de a doua aripi.Iar pe viitor, banuiesc ca tronurile se vor dezvolta mult pe Kamael si mai putin pe ceilalti. Quote
CryNow Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Iar pe viitor, banuiesc ca tronurile se vor dezvolta mult pe Kamael si mai putin pe ceilalti.deja e telenovela, a nascut vasilica si toata atentia asupra ei, fuck it Quote
xIcarus Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 way aici se vb de sr si pw ce cauta PR icarus ?) pw pwnz imo Ah, mersi ca mi-ai tras atentia nu am fost atent. Citisem vs pr. Pw wins atunci. Pai sr-ul va incerca mai mult ca sigur sa fuga de sr cand se ajunge la el, iar daca se gandeste ca lumea, pw-ul va prinde un backstab excelent. Dagger vs archer nu prea isi are rostul dupa parerea mea. Pai ultimate evasion va face pw-ul ca un gandac. Cum nimeresti un gandac cu sageata? Quote
Aenon Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Un server acceptabil de kamael. Skilluri 80% retail like pana la pe la lvl. 70, quest, etc.Dat fiind ca nu sunt implementate skills de 3rd, kamael e disponibil doar pe 2x si 10x.but but but...i want to test them...as see what kind of kamael fits me O_O Quote
kBm Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Lasa ... pasaroii aia fie... merge da porcariile alea de meniuri? wowlike Quote
xIcarus Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Iar pe viitor, banuiesc ca tronurile se vor dezvolta mult pe Kamael si mai putin pe ceilalti.Agree, este doar primul throne si avem o rasa noua. Asa cum a fost prelude din cate am auzit. Quote
Lasher_ro Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Interfata e facuta mult mai bine. In afara de font. Ce nu-ti place la ea ? Quote
Aenon Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Interfata e facuta mult mai bine. In afara de font. Ce nu-ti place la ea ?wowlike:-?Agree, este doar primul throne si avem o rasa noua. Asa cum a fost prelude din cate am auzit.mi se pare un pic logic ca urmatoarele thronuri sa se axeze mai mult pe kamael ; cand zic asta ma gandesc ca exista doar un singur fel de arma pentru fiecare grad (crossbow/rapier/ancient sword) Quote
Aenon Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 pai, cam ai si tu dreptatea ta, eu cel putin am fost socat cand am aflat ca poti da "linkuri" catre iteme ( gen wow ) >.O Quote
Guest TuzmaBoy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Sall ppl ...daca vreti server romanesc de kamael => http://hosted.filefront.com/TuzmaBoy/ <= aici este hostul punetil in c:\system32\drivers\etc... si intrati in joc ... accontul este auto create ratele sunt de 100X deocamdata ... e 90% full are rasa tot mai e de lucru un pic la questuri dar in maxim 2 saptamani va fii full 100% B) V? astept si multumesc anticipat pt intelegere ..... :tiphat: Quote
Abiku Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ce ratat , auzi full 90 % kamael , in visele tale fiule. Quote
kBm Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 @abikuCred ca stim cu totii de aici ca serverul lui nu este 90 % kamael , insa ar trebui sa vorbim frumos la fel cum a facut-o si el. Quote
Burne Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ce ratat , auzi full 90 % kamael , in visele tale fiule. ma decat asemenea comentarii mai bine te abtii, nu iti convine nu joci acolo, T1 ne T1 nu il poti jigni pe om aiurea ca posteaza pe forum ( la locul potrivit, nu a deschis topic nou nu a postat in alta sectiune ) @on topic cat e rata de enchant dupa + 3 pe dex ? EDIT @kBm mi-ai luat-o inainte :beer: Quote