xIcarus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Parca nici sa intri in instante sau in clan. Si nu poti face trade. Quote
Shade Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pe trial nu merge sa faci trade(inclusiv AH), sa trimiti mail si cam atat. Poti sa intri in instante etc... despre guild nu stiu, oricum n-ai de ce sa intri in guild acum.O fi de la trial. Eu de la lvl 1 la 2...draenei -> kill 8 vale moths -> pana am terminat questul deja facusem lvlundead -> kill 8 mindless zombie + 8 wretched zombie -> am facut lvl inainte sa-i omor pe totidwarf (facut azi chiar) -> get quest items from 8 wolves -> la felCand joc wow parca as juca l2 pe 4x. De la lvl 40 incolo daca te tii bine poti sa faci 1 lvl/zi chiar daca habar n-ai de unde sa iei quests, pana la 60. Si nu din grind se face xp, mai ales ca acum au pus exp reward mai mare la quests sub lvl 60.Oricum, asta e topic de l2. Daca mai aveti intrebari folositi wow topic ca de-aia il avem.Steal essence e dark.http://l2p.l2wh.com/attributes.html <- nu e steal essence listat, ma gandesc ca e "steal blood" ala. Quote
xIcarus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Steal blood este un skill de summon.Cred ca nightshade-ul il are. Quote
Iverson Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nightshade are heal + hex/power break ( ceva de genu ) , steal blood are corrupted`u Quote
xIcarus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ah da. Nightshade daca nu ma insel are un mass poison. :-? Quote
iLoveCalifornia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 am vazut pe aici o poza cu Kamael . stie careva vre-un server? :>@LE: thx nyuu , mersi http://www.gamegate.gr/index.php Quote
jimmy89 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 vezi pe hopzone... acum au bagat si servere de kamael in top Quote
Abiku Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cica peste 1 saptamana e live serverul :) hopefully Btw de ce e forumul mereu inchis? :/ Quote
xIcarus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 am vazut pe aici o poza cu Kamael . stie careva vre-un server? :>@LE: thx nyuu , mersi http://www.gamegate.gr/index.phpDa ma bucur ca te-am ajutat. Eu am postat serverul. Apropo este off de ceva vreme deci http://l2.hopzone.net. Si NU intrati pe l2refused. Este cea mai mare porcarie, pe kamael female de la lvl 40 nu am mai observat sa fi invatat vreun skill, majoritatea skill-urilor sunt si-asa buguite. Pe scurt? Skillul de transformat arma in kamael exclusive weapon e bugged. In gm shop nu exista kamael weps, deci e degeaba, acele putine skilluri pe care le ai nu le poti folosi. Quote
andix3x Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 L2 refused full of bugs .Daca vrea cineva sa joace kamael (without bugs ) va trebui sa mai astepte un pic .Sau intrati pe gamegate..desi pana si asta are cateva bugguri , in special la kamael chars ! Quote
xIcarus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Daca vrea cineva sa joace kamael go off... No chance here. Quote
iLoveCalifornia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ma conectez , dau I agree dar cand sa aleg serveru nimica nu apare nici unu :( Quote
Aenon Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 well macar sa ii testezi zic eu.....sa explorezi "satu" lor and stuff like thatdesi am luat vreo 2 versiuni de pe net nici una nu a mers....o sa incerc versiunea de pe gamershell or w/e that site is called Quote
Lasher_ro Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Daca vrea cineva sa joace kamael (without bugs ) va trebui sa mai astepte un pic.Eventual cativa ani.@Nyuu - daca te referi la clientul de l2, ia-l de pe fileplanet sau computergames. Quote
xIcarus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sr wins. Rapid fire... Desi la farm sr este cel mai slab archer, iar pr cel mai bun. High damage shots + deadeye. Quote
xIcarus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Same. Self buffed pr si-o ia si mai rau pentru ca nu ii merge hex si e in inferioritate in speed. Acum daca ma gandesc mai bine... Daca hex il prinde, pr ar avea sanse mai mari dar tot nu cred ca poate omori un sr, decat cu ceva noroc la crits. Quote
Guest dorian1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://lineage2.g1.ro/ server romanesc stabil deschis de o luna si 2 sapt...lumea e abia la inceput...rata 4x..un sv perfect pt cei care doresc wipe pe dex...sunteti bineveniti aici... please try it Quote
raw^ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Chiar nu ai nimic de facut dorian1 decat sa faci reclama la serverul ala ? :)ps: daca aveti niste fonturi misto , dati-mi un pm, ma apuc de facut siguri cu lineage2 hh Quote
kBm Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Icarus da te-ai gandit la ultimate evasion? :) Quote
Th3ogrim Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Fvck high rates and kamael wannabe servers02.01.2008- Dex will go live on 14 jan 2008- Dexteam & coders in vacation for few daysCan`t wait :D Quote
bullet13 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Sr wins. Rapid fire... Desi la farm sr este cel mai slab archer, iar pr cel mai bun. High damage shots + deadeye.practica bate teoria. ah, si nu pe l2j high rates Quote