Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Vezi minutul 1:04 pe acolo zic eu , ai dat din fata si totusi a prins.

Din cate stiu eu pe c4 cel putin , DEX = critical chance , stiu ca aveam -8 sau 9 str si prindeam blow'uri mai multe cu dex ++ , poate pe interlude s-a schimbat .

Posted

pe C4 nu exista critical chance in ceea ce priveste skillurile. DEX influenteaza blows land rate, sansa de a da critical pe skill (damage x2) este influentata de STR.

in ceea ce priveste min 1:04, nu a fost din fata. e o probleme de animatie la Switch, Trick si Mirage. adversarul pierde targetul si ramane pe loc, dar tu vezi ca si cand si-ar continua actiunea pe care o incepuse (desi nu primesti damage, asa vezi ca se intampla). sper s-o repare, e derutant :)

Posted

pe C4 nu exista critical chance in ceea ce priveste skillurile. DEX influenteaza blows land rate, sansa de a da critical pe skill (damage x2) este influentata de STR.

in ceea ce priveste min 1:04, nu a fost din fata. e o probleme de animatie la Switch, Trick si Mirage. adversarul pierde targetul si ramane pe loc, dar tu vezi ca si cand si-ar continua actiunea pe care o incepuse (desi nu primesti damage, asa vezi ca se intampla). sper s-o repare, e derutant :)

am inteles ce ai vrut sa zici .. nu faceam diferenta intre blow land rate si skill crit :)

joci pe wrath nu ? Mirage merge normal ? :D

Posted

pe wrath, da (cat e dex beta). n-am decat 77 deocamdata...si m-am cam saturat de farm

merge ok cred, din ce-am testat pe dex. atat ca nu apare animatia aia de trick pe jucatorul care da in tine si pierde targetul. mai mult nu stiu ce sa zic. cred ca e bine

Posted

marfa bullet duelurile...dar nu pricep dc dai trick si switch de la inceputul duelului cand suntetzi la o distantza unde nu prea are rost.anyway mijto...imi place mai ales bataia cu GF.

Posted

avand in vedere ca PWu are focus death+ ca in situatia de fata erai pe -con deci => PW hp/cp mai mare trebuia sa te bata.Insa cum el este facestabber si nu stie sa isi foloseasca avantajele clasei .... wrath pro players ce sa le faci

Posted

o problema cu lineage.....am lineage c4 (mam mai jucat si inainte tot c4) miam schimbat calcu si dupa ce am instalat lineage uroatoarele probleme:

-Dau sa intru in lineage (interlude client) imi apare o fereastra (cu negru ca si cum sar incarca sa intree in joc) dar asa ramane....blocata :( ce pot face ca sa ma pot juca iara

Posted

o problema cu lineage.....am lineage c4 (mam mai jucat si inainte tot c4) miam schimbat calcu si dupa ce am instalat lineage uroatoarele probleme:

-Dau sa intru in lineage (interlude client) imi apare o fereastra (cu negru ca si cum sar incarca sa intree in joc) dar asa ramane....blocata :( ce pot face ca sa ma pot juca iara

aceasta problema cu ecranul negru o am si eu cand joc pe un server interlude.. am rezolvat-o cu click dreapta pe l2.exe properties->compatibility->bifeaza la run this program in compatibility mode for. windows 98/windows me

spuneti-mi si mie ce dye sa pun pe gladiator :)

Posted

skill reuse la gladiatori nu e dex related?

ba da...dar la lvl 76+ numai conteaza reuse time aja mult la un glad.folosesc de ceva vreme setup-ul asta si dupa parerea mea e cel mai bun.

Posted

nu ca pentru un gladiator...dexul e cam degeaba.

nu e chiar asa LOL nu cumva joci pe un server x500 rates ?:)) dex chiar conteaza.. si -9 mi se pare destul de mult .

Posted

nu e chiar asa LOL nu cumva joci pe un server x500 rates ?:)) dex chiar conteaza.. si -9 mi se pare destul de mult .

nu ma lol-ule...joc pe dex...am jucat si pe oficiale...dar intai joaca cu gladul ceva vreme ca sa itzi dai seama ce si cum.

Posted

S-ar zice ca wow sucks rau de tot. Mi-am facut si eu trial pe oficial si pot zice ca e GRIND mare. Pai omori vreo 20 boars pt lvl 2 ce-i asta?

@abiku tu nu intelegi ce zice omul? Mai citeste o data postul.

Fratilor... Steal essence e dark attack? Ma insel cumva sau in alte cronici obisnuia sa fie earth element?

Posted

S-ar zice ca wow sucks rau de tot. Mi-am facut si eu trial pe oficial si pot zice ca e GRIND mare. Pai omori vreo 20 boars pt lvl 2 ce-i asta?

In WoW nu faci level din grind ... cel putin nu tot timpul. Fa questuri.

Posted

bucura-te de questurile cu "kill that mob x times" sau "get boars tusks /meat tralalala"

fata de alte questuri gen "du-te si gaseste-o pe aia care s-a pierdut " O_O

http://thottbot.com/?f=q

^_^

Posted

@abiku tu nu intelegi ce zice omul? Mai citeste o data postul.

Fratilor... Steal essence e dark attack? Ma insel cumva sau in alte cronici obisnuia sa fie earth element?

omori intre 6 si 8 pentru level 2, nu mai rontai cacao. Coincidentally, "omoara 6-8 mobi" e chiar scopul primului quest care-ti da si inca 30% din level 2. Deh, ce sa-i faci l2-istului care imediat cand intra in joc, primul lucru pe care-l face e sa spameze tasta 1 (sau 2 pentru magi) pe primul mob pe care-l gaseste.

Steal essence nu cred ca a fost vreodata earth.

Cat despre dex pe glad... reuse time la skills depind de attack speed nu de dex. -9 dex pierzi cam 6% attack speed... cat e 6% din 5 secunde?

Cu bonusul de la tallum + dual kesh ai destul attack speed... iar cu S-grade-uri, nu pui dex decat daca mergi pe light (draconic).

Posted

Atunci poate are legatura ca e TRIAL? Am omorat mult mai multi boars. Ajunsesem pana la niste paianjeni, acolo am facut lvl.

trialul nu iti permite sa depasesti level 20 si sa vorbesti pe anumite chaturi....si cam atata...asta din cate stiu eu.