xIcarus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 An nou fericit ive. :) An nou fericit si celorlalti desigur. Succese tuturor. Quote
Aenon Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 guess this is a spam war XD exact ca de Craciun *laugh*la multi ani tuturor :3 Quote
kBm Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 lma .... my head hurts :(@Icarus-ceea ce spui tu cu hamstring(care daca nu ma insel e skill de tank-dark avenger)e ca si cum as spune io ... daca as avea hurricane pe AW as fii tatic Quote
Lasher_ro Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nu, daca ai avea copil ai fi tatic ... daca ai avea hurricane pe aw ai fi doar cheater :D Quote
Nimeni Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 edited (fking forum) erm ce noapte ... promit ca nu mai beau... mult ! urmeaza un tratament intens cu zeama de varza . la multi ani tuturor va urez un an nou fericit , multa sanatate si putin noroc ca asta conteaza cel mai mult Quote
raw^ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 -Preparing Dex to go live in max 2 weeks:D inca 2 saptamnai :beer: :D :dance: Quote
Burne Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 R3v3nG3r' date='Jan 1 2008, 18:35' post='2465886']-Preparing Dex to go live in max 2 weeks:D inca 2 saptamnai :beer: :D :dance:sper ca mai repede :-? Quote
Guest TigerSoul Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 salutare....nu ati vrea sa jucati pe un server dragut de rate 35x?Dynasty items si alte custom weapons?daca vreti detalii dati-mi pm......si ca sa nu fiu off topic....as prefera rate de 5000 + :D....sunt satul de low rate.. Quote
Burne Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 salutare....nu ati vrea sa jucati pe un server dragut de rate 35x?Dynasty items si alte custom weapons?daca vreti detalii dati-mi pm......si ca sa nu fiu off topic....as prefera rate de 5000 + :D....sunt satul de low rate..noi preferam lineage 2 :> Quote
andix3x Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 salutare....nu ati vrea sa jucati pe un server dragut de rate 35x?Dynasty items si alte custom weapons?daca vreti detalii dati-mi pm......si ca sa nu fiu off topic....as prefera rate de 5000 + ....sunt satul de low rate..Get the hell outta here man ...Macar taci din gura la faza cu low rate-urile !Cei carora le place lineage 2 cu adevarat joaca pe low rate ,nu pe 35x unde te duci la un NPC si iti termina toate Q de class change, te duci la alt NPC si iti da buffe pentru care normal ai fi trebuit sa joci 3 saptamani pe putin. @Burne-Sunt de acord cu tine :cool2: :cool2: Quote
Lasher_ro Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Get the hell outta here man ...Macar taci din gura la faza cu low rate-urile !Cei carora le place lineage 2 cu adevarat joaca pe low rate ,nu pe 35x unde te duci la un NPC si iti termina toate Q de class change, te duci la alt NPC si iti da buffe pentru care normal ai fi trebuit sa joci 3 saptamani pe putin. @Burne-Sunt de acord cu tine :cool2: :cool2:1. Nu te mai ataca asa2. Vrei sa zici ca tie-ti plac questurile de schimbare de clasa ? Plus, ca nu au legatura cu 35x sau nu lol Quote
CryNow Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hello ! ba voi ati stat de rev acasa la 16+ ani ?? hainuinimicdex live .. 2 weeks, bullshits :crazy: Quote
Lasher_ro Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ba voi ati stat de rev acasa la 16+ ani ?? hainuinimicProbleme O.oMai imi tre 40% pana la 40 ( lol ) si mi-e o lene ... >.> Quote
andix3x Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 1. Nu te mai ataca asa2. Vrei sa zici ca tie-ti plac questurile de schimbare de clasa ? Plus, ca nu au legatura cu 35x sau nu lolMa refeream ca un low rate nu se compara cu un high rate.Nu-mi plac questuirle alea .Ii dadeam un exemplu lui TigerSoul.Ceea ce vroiam sa zic de fapt e ca lineage 2 nu se rezuma doar la arme/armuri/jwls cu +453234 pe ele si la pvp .Questurile de class change si town buffers au fost un exemplu . Quote
Guest tonyah Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Doamne v-ati manca de vii unii p altii dak ati putea... e un loc pt toata lumea under the shine.... Quote
Guest TigerSoul Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 lol fratiilor....nu e chiar asa...crezi ca daca joci pe 35x iei totu din shop?....nu e chiar asa....poate ca nu ai jucat tu pe high rate....low rate a inceout sa fie booring...treaba voastra :)...jucati pe ce rate vreti....dar pentru mine high rate ftw. btw Burne daca nu vorbeam de lineage 2 nu mai postam aici lol. Quote
kBm Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 High rate e ca o derulare rapida a l2-ului iar xp-ul mare strica toata frumusetea jocului datorita faptului ca nu treci prin toate etapele Quote
Burne Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 lol fratiilor....nu e chiar asa...crezi ca daca joci pe 35x iei totu din shop?....nu e chiar asa....poate ca nu ai jucat tu pe high rate....low rate a inceout sa fie booring...treaba voastra :)...jucati pe ce rate vreti....dar pentru mine high rate ftw. btw Burne daca nu vorbeam de lineage 2 nu mai postam aici lol. ai auzit vreodata de sarcasm ? sincer mi se par aiurea serverele astea high rate + custom items, deja nu mai are nici o legatura cu lineage. E alegerea ta e timpul tau. @ kBm WORD ! Quote
CryNow Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Probleme O.o da .... stai de rev la pc ... wired o0 le: am revenit la vechea mea feblete football manager :wub: :wub: apropos, un dwarf de lvl 54-60 e money maker bestial pe langa schutgart, nu ? Quote