Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

imo , depinde de gear

depinde daca he`u da harmstring si prinde , depinde daca pvp`u incepe ca la oly de aproape sau de la departare , creca as prefera TH`u

P.S. devil macar zi`ne esti hoarda/ally si ce rasa :)

Pai bine, dar hamstring nu are nici th nici he, deci nu vad la ce te referi.

Btw: Eu cand va ziceam cand eram lvl 20 si faceam questu de scavenger ca master toma e un prost voi nu ma credeati. :D

Posted

HE are hamstring

Poftim?

Poate hamstring shot, care are success rate diferit fata de un hamstring. Dar PARCA era vb de he vs th a/w, nu adv vs sagi.

Oricum in oly trebuie sa fii cam idiot ca cutitar sa pierzi in fata unui sagi. In special ca fiind aw sau pw. Tot imi aduc aminte ca ziceati ca c4 e cronica arcasilor. Cronica arcasilor unde? Cand un blow de dagger poate suge 2k din vlaga unui arcas. Ganditi-va daca fuge si ai fd on. Adica... 3900 dmg or what? :D

Acum serios, avand in vedere ca he o sa poarte draconic foarte probabil, mai scadem putin din blow. Ult evasion sa nu te mai atinga... Sa fim seriosi.

Ati vazut cum sunt rb jewels acum? In loc de 80% resist sa zicem ai 40% resist si +40% sanse sa prinzi acel debuff. :)

Au schimbat vr effect, acum depinde de cat hp are mobul/playerul. Asta ar fi interesant de testat pe un rb (lol). Adica ii dai una si... Iti regenereaza 1/4 hp? :D

Posted

VR effect din cate stiu a fost schimbat in kamael, ca in loc sa ia hp doar in functie de cat damage faci, sa tina si cont de cat hp mai are mobul ( doar nu poti sa sugi ceva ce nu exista, nu ? :P )

Guest lllllll
Posted

Dar PARCA era vb de he vs th a/w, nu adv vs sagi.

Ai vazut multi HE shi TH in Oly? Ca despre asta era vorba.

Posted

VR effect din cate stiu a fost schimbat in kamael, ca in loc sa ia hp doar in functie de cat damage faci, sa tina si cont de cat hp mai are mobul ( doar nu poti sa sugi ceva ce nu exista, nu ? :P )

Relativ logic, oricum tinand cont ca efectul maxim pe care il poti atinge pe VR era 25% HP back din damage-ul facut, doar la ultima lovitura s-ar fi putut intampla sa ii iei mai mult HP decat mai avea.

Schimbarea majora e la VR in pve aplicat cand porti polearm, nu prea mai merge sa faci trenuri de >10 mobi fara healer... de la al patrulea mob incolo VR aproape ca nu mai are nici un efect.

Posted

Ai vazut multi HE shi TH in Oly? Ca despre asta era vorba.

Pai stii ceva? Nu e greseala mea. Tu cati th si he ai vazut in oly?

Si logic iverson repede cu +1 lui. :D

Ce replica tare.

Tot nu am inteles. Lamuriti-ma. Vreau sa vad un he cu HAMSTRING.

Posted

WOOOW UBER PWNZORD. GHICI CE! E IMBA. CAN I TOUCH HIM?

Seriously. Hamstring pe he. :D

Cum? vrei sa zici ca nu ai auzit de dublu îîîîî ? :-? :blink:

Posted

R3v3nG3r' date='Dec 30 2007, 23:01' post='2462986']

Cum? vrei sa zici ca nu ai auzit de dublu îîîîî ? :-? :blink:

ma deja aberati la ora asta tarzie in noapte, hai fiecare in roaba voastra cu pedale si va aliniati frumos la rand la buffer sa va dea jet :cough: :cough: vroiam sa spun wind walk and fresh breath :))

Posted

ma deja aberati la ora asta tarzie in noapte, hai fiecare in roaba voastra cu pedale si va aliniati frumos la rand la buffer sa va dea jet :cough: :cough: vroiam sa spun wind walk and fresh breath :))

:bananadance2: nu am roaba cu pedale ... ce ma fac ? :)

Posted

Hamstring Shot : Inflicts damage to an enemy while reducing their Speed. A critical hit is possible. An equipped bow is required to use this skill. Power 1973. Effect 3. => Slow lvl 3

Posted

Da. Dar esti atat de greu de cap? Ma refeream la hamstring normal. :) Asta se intampla cand nu citesti posturile cu atentie. Un he nu are hamstring. Un sagi are hamstring shot. De ce trebuie sa repet posturile pentru tine? Daca te uiti la penultimul meu post de pe pagina anterioara?

Fresh breath? Poate kiss of eva. :D

Posted

Icarus = paralel , tu care cauti acu in caru cu fin mai bine sa ma cauti la carne sau daca nu`s acolo cauta`ma la OO

Poate incerca la vre-un mall :beer: are sanse mai mari de drop, tu ce crezi ?:D

Posted

vine anu nou si nu mai are rost sa ma cert cu el , sper ca la anu sa fie mult mai bine , va urez tuturor un an nou cu multe impliniri si cu tot ce va doriti :P

P.S. Aveti grija cate sticle de bere/vin/whisky beti :P

Posted

sa nu strigati prea tare la 12 noaptea ca s-ar putea sa ragusiti

Un an nou fericit si multa sanatate din partea mea

Distractie placuta :beer:

Burne over and out pt 2007 ne vedem la anu :beer: