Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu man, chestiilea astea cu patchuiala sunt vechi deja o fac si cu ochii inchisi, am experienta si dak nu am eu destula au cei din juru meu, dar uite k nu vrea sa mearga, am pus si pe forumu serverului da nu mi-a rspuns nimeni nici apropiatii mei nu stiu.. :banghead:

Posted

imo , depinde de gear

depinde daca he`u da harmstring si prinde , depinde daca pvp`u incepe ca la oly de aproape sau de la departare , creca as prefera TH`u

P.S. devil macar zi`ne esti hoarda/ally si ce rasa :)

Posted

Pai da ma, dar te duci pe HR sa te distrezi sau sa muncesti ? Pe mine ma enerveaza astea cu rate sub 500 , si cu enchant max +94586327096386583096767546 ( a se citi mai mare sau egal cu 25 )

Posted

asa o fi ... dar cum sunt multe variabile ... bufati de ex cu end game sh1t ... th`u nu are nici o sansa ...

and btw : this is my lil char http://img201.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot122707154223lc1.jpg

pe trial inca vreo 2 zile pana ajunge jocul >:) undead priest ftw

WOW > L2 in so many ways .... ma tin de wow

Posted

Pai da ma, dar te duci pe HR sa te distrezi sau sa muncesti ? Pe mine ma enerveaza astea cu rate sub 500 , si cu enchant max +94586327096386583096767546 ( a se citi mai mare sau egal cu 25 )

Atunci da-mi tu unu cu rate 1000+ daca sti si e bun te rog :)