raw^ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 large numbers > all adica o gramada > tot o gramada :blink: ?! Quote
Lasher_ro Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 large numbers > all no strategy . just click .Ideea era ca ce ai zis tu pe acolo nu prea ducea la nici o drama. Quote
Thora! Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 termina cu acest fel de comparatii , asa cum tu ai facut argumente eu pot face contra-argumentel2 players vs Boss = flawless (mai tot timpul)WoW players vs Boss = flawless ( datorita organizarii , a experientei si a gearului - nu te poti duce la Ilidan cu gear de Kara O_O - )deci nu poti spune despre WoW ca nu are drama . large numbers > all no strategy . just click .Ai ales unul dintre cele mai proaste contraargumente...Pe langa "n" moduri de take-over raid- pk pe tank, astepti sa moara restul- pk pe healeri/rechargeri, astepti sa moara tanku', apoi restu- buffezi raidul cu rezist fata de ce dmg dealeri sunt- pana in c5 ideea era sa se stea ascuns pana cand raidul ajungea la 10-15% HP si apoi pk pe tank... aveai sansa dubla de drop... si de la raideri si de la raid - asta drama... cand te puteai alege cu boss jewels de la raizi ordinari :D Iar in ceea ce priveste playeri vs. raid linistit... imi pare rau ca nu merge forumul DeX... sau daca are CryNow ss'ul cu VsAll ally morti la Naga... (cca 40-50 insi)... ca am eu acelasi raid facut in 9 oameni.Asta ca sa vezi ca zerg ≠ succes. Quote
Aenon Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ideea era ca ce ai zis tu pe acolo nu prea ducea la nici o drama. yes it does atunci cand faci un chain quest d-o saptamana pentru un anumit boss , mii de pragatiri si altele ,apoi iti iei wipe ca un dps s-a impiedicat d-o piatra si-a murit e ceva. Ai ales unul dintre cele mai proaste contraargumente... Pe langa "n" moduri de take-over raid - pk pe tank, astepti sa moara restul - pk pe healeri/rechargeri, astepti sa moara tanku', apoi restu - buffezi raidul cu rezist fata de ce dmg dealeri sunt - pana in c5 ideea era sa se stea ascuns pana cand raidul ajungea la 10-15% HP si apoi pk pe tank... aveai sansa dubla de drop... si de la raideri si de la raid - asta drama... cand te puteai alege cu boss jewels de la raizi ordinari :D Iar in ceea ce priveste playeri vs. raid linistit... imi pare rau ca nu merge forumul DeX... sau daca are CryNow ss'ul cu VsAll ally morti la Naga... (cca 40-50 insi)... ca am eu acelasi raid facut in 9 oameni. Asta ca sa vezi ca zerg ≠ succes. nu era contraargument , era o explicatie sumara. intr-adevar take-over raid e o drama dar asta dovedeste cat de neechilibrat e jocul. Quote
CryNow Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 here ya go ... par putini, dar erau multi pe jos in vale si se mai vad in plan indepartat xD http://img95.imageshack.us/my.php?image=shot00024dj4.jpg Quote
jimmy89 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cauta si tu in arhiva ta un print sa ma vad si eu prin el :D Quote
raw^ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Craciun fericit! poate poate vine si Dex live :beer: Quote
Burne Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 R3v3nG3r' date='Dec 24 2007, 00:38' post='2448579']Craciun fericit! poate poate vine si Dex live :beer:Amin ! Quote
andix3x Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Craciun fericit la toti !! Ce vreti de la mosu ??Eu as vrea ca 3 zile sa imi pice ewc in prostie !! Quote
Iverson Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 andix joci pe white-eagle ? nu fac reclama Sarbatori fericite , sanatate, fericire,vile, yahturi, bani, masini si femei (sau barbati ,dupa caz).Sa fiti sanatosi voiosi voinici si toti cei dragi tie (force including me) ( by kll ) subscriu ce a zis kll :P Quote
CryNow Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Sarbatori Fericite tuturor !ps: god damn it ! vroiam postu no 9000 >.<jimmy ... m-am uitat, n-am gasit :P Quote
spook Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 na ca tot eu fac postu 9000 Sarbatori Fericite inca odata Quote
M0ha Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Sarbatori fericite tuturor si din partea mea! Quote
SpecialEffects Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Craciun fericit la toti !!!! ce cadou imi dati ?? :D Quote
Iverson Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 spam :-" craciun fericit inca odata pacat ca m`am lasat de mult de facut spam , ca daca faceam si acum postam la mu Quote
andix3x Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 andix joci pe white-eagle ? nu fac reclama NU .joc pe la2crazy(www.la2crazy.com ) .N-am auzit in viata mea de white-eagle ...cand o sa mearga DEX klumea intru pe contul la un prieten sa vad ce e pe acolo ! Dar dc ma-ntrebi ? Quote
Iverson Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 te intreb pt ca pot . si pt ca este un clan leader noob care are aceeasi semnatura ca tine , credeam ca esti tu :) Quote
Burne Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Craciun fericit tuturor am primit vreo 563 urari de craciun prin diferite metode forme sau mijloace ( sms , ym, mail, posta, pm ) si m-au sensibilizat si de dragul atmosferiei imit si eu gestu ca o maimuta :crazy: Quote
Guest tonyah Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 :) 1 Craciun fericit si an nou bun pt toata lumea!! sunt singura nesanatoasa care in seara de Craciun scrie pe forum pt lineage? hi-hi-hi. As vrea sa ma ajutati, ca un cadout de Craciun, joc pe dex de cativa ani, am luat o teapa si m-am desprins de svr. asta, acum am vazut k e beta interlude, as juca dar uite k nu imi merge deloc imi iese imediat ce intru in zona cu caracterele, deci imediat ce am intrat pe svr. Imi iese fara sa imi dea critical error sau orice fel de eroare, nu imi apare nici o fereastra, iese ca si cum as fi dat "quit". Doar pe dex.(daca nu trebuia sa precizez svr imi cer scuze)as juca pe alt server interlude desigur, da nu am reusit sa gasesc un server lejer sa zic asa, zic asta datorita faptului k din cauza tepei, nu mai indraznesc sa mai joc pe unu cu rata mica :crybaby: sa ma chinui iar. Dar nici pe unu mare - e urat parca as avea coduri - asa de 10 max 15 e numai bun si ro sa fie, daca stiti unu calumea sau daca stiti ce ar putea sa aibe jocu meu.. as fi foarte recunoscatoare mersi mult de tot, mwah-mwah Quote
Lasher_ro Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 sunt singura nesanatoasa care in seara de Craciun scrie pe forum pt lineage?Nu ^^Cat despre problema, nu prea am idee ... mai ai probleme cu orice altceva ? ( alte jocuri, programe, whatever, nu neaaparat lineage ). Incearca eventual sa updatezi driverele, sa reinstalezi clientul + patch-ul ... In rest, craciun fericit la toata lumea ^_^ Quote
Guest tonyah Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 tx, nup, reinstal win, drivere up. tot am facut, nush, ciudat nu? ..adica normal e de la server, oricum vreau sa joc sa umplu timpu pana la AION :P abea il astept pe ala o sa fiu cea mai tare din joc va zic, warrior imi fac, ca oarca mea cea super smekera si viteaza din lineage! Lineageeeeeeee :( oricum pe undeva am sila de dex si nu de svr care e buun... ci imi lasa un gust amar, sunt traumatizata am pierdut tot...server, server nou pliiiz.. mersi lots! Quote
Nagasaky Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 joaca pe Wrath . Cat despre eroare asigurate ca ai pus uploaderul in folderul Lineage 2 -> System . Quote
andix3x Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Iverson Adaugat Ieri, 11:37 te intreb pt ca pot . si pt ca este un clan leader noob care are aceeasi semnatura ca tine , credeam ca esti tu MS ca ma faci noob.Eu chiar nu inteleg ce ai cu mn ??Esti singurul de aici care se comporta asa cu mn ......Oricum daca mai postez aici vreo intrebare sau asa ceva te rog frumos sa nu imi raspunzi ! Si chair daca imi raspunzi am sa te ignor ca vad ca esti un pic ..... Quote
Burne Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 MS ca ma faci noob.Eu chiar nu inteleg ce ai cu mn ??Esti singurul de aici care se comporta asa cu mn ......Oricum daca mai postez aici vreo intrebare sau asa ceva te rog frumos sa nu imi raspunzi ! Si chair daca imi raspunzi am sa te ignor ca vad ca esti un pic .....adevarul e ca minunata limba romana e grea.omul nu a spus ca esti noob omul a zis ca dupa semnatura a CREZUT ca esti un clan leader "special" de pe dex ( traducere: clan leaderul de pe dex care are semnatura identica cu a ta este un n00b, el n00b tu ai fost confundat cu el dupa semnatura ), te-ai cam atacat aiurea la faza asta.Ps dont mind Iverson o fi pierdut la solitaire or smth :cool2: Quote