Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Thora...

http://imageshack.us

@Shade - sa nu mai zic ca dai missed target cu magii precum sleep sau slow. Desigur n-o sa stau acum sa fac o lista cu L2J bugs ca nu am toata seara la dispozitie. L2J sucks orice ar fi, de un an de zile tot asa este. Singura alternativa buna a oficialului ramane acel server de C1 modat.

Posted

Banavai, ma voi stradui sa iti explic cate ceva - nu pentru ca o sa reusesti sa pricepi ceva - numai ca sa nu te plangi ca nu ti-a spus nimeni:

1. LOL

2. Sper sa constientizezi ca TU ai deschis subiectul printr-un post la fel de stupid ca si continutul - posibilitatea de a-ti crapa charul prin acel "bug" este de 1/x000, asta daca nu te chinui sa il descoperi - daca te uitai in screen, vedeai ca Ciuci avea mai bine de 1/2 din max.mana, nu avea neaparata nevoie de b2m.

3. L2j reprezinta MUNCA si PASIUNEA unei echipe de oameni care incearca sa CREEZE ceva. Ca orice balcanic clasic, mergi pe principiul decesului copitatei vecinului doar pentru a te bucura de necazul aproapelui. Nu iti fa probleme, de vina este geopolitica, genetica, etc.

4. Nu am observat ca pe l2j magii sa dea missuri, ma rog.

5. Nimeni nu detine adevarul absolut. Cumva ultimile descoperiri arheologice au demonstrat modalitatile de folosire a magiilor si abilitiatilor de catre elfi, gnomi, orci, etc? Get real.

6. Lineage este un JOC.

7. Ar trebui sa cunosti faptul ca orice discutie l2j vs. l2off vs. l2x vs. etc. degenereaza foarte devreme intr-un flame care nu va duce la absolut nimic.

8. As putea sa iti enumar buguri rezolvate pe oficial (acolo unde dai bani ca sa beneficiezi de ele). As putea de asemenea si eu sa dau un CTR+C CTRL+V la cateva pagini de buguri si exploituri pe l2off, dar este si la mine probabil la fel de tarziu ca si la tine si este vremea de somn.

9. Have a nice day.

Posted

Tu ai reactionat agresiv, nu eu. Doar am aratat un screen cu un bug si deja ai inceput sa postezi prostii (link-ul acela) de zici ca te-am injurat de toate neamurile. Am postat un bug amarat dintr-un joc amarat, nu inteleg cu ce te-am ofensat. Aveai o problema cu faptul acesta imi ziceai ce e, daca nu aici imi ziceai pe privat. Da, Lineage este un joc [nu inteleg de ce ai zis asta, n-am zis pe nicaieri ca-i sistem de operare smile.gif ], dar de ce sa nu-l joci in conditii mai bune?

Cat despre L2J... Nu am negat niciodata faptu' ca-s oameni care au depus efort pentru imbunatatirea lui, oameni care chiar merita respect pentru ca au incercat sa faca ceva frumos, dar ideea era ca a fost un efort facut degeaba (cel putin dupa parerea mea), pentru ca servele lor tot lasa FOARTE mult de dorit.

PS: Se pare ca poti vorbi si omeneste. Have a nice day you too...

Posted

Daca ziceti ca tot c1 modat este jucabil, ramaneti la c1 vostru ... cand va hotarati sa incepeti sa jucati c3/c4, duceti-va pe oficial sau try l2j tongue.gif

Da, la magii scrie missed target ... nu situ ce trebuie sa scrie da nu e o problma ....

Arata-mi si mie un c1 modded pe care sa mearga recommands .... io n-am vazut pana cum. Auto soulshot ? ( official like .. )

Inca ceva ... nu eram atent ce clasa era respectivul ... daca era SH putea sa foloseasca b2m pt CDL.

Posted

Auto-soulshot? Scobitoare FTW! Sistem de recomandare? Pe un L2Off se numeste pur si simplu reputatie... Prefer sa fiu mai rudimentar decat sa nu mearga nici macar siege-urile biggrin.gif .

Posted

Banavai, la faza cu a fost un efort degeaba... pai aici esti cam aiurea, deoarece munca l2j nu s-a terminat. Trecand peste problemele de legalitate ale serverelor l2off, munca celor de la l2j trebuie respectata deoarece ei au avut un handicap enorm (una este sa modezi un server furat si alta este sa rescrii in totalitate un client sau ma rog un emulator de la zero).

Si sa incerc sa explic reactia mea:

- ori nu ai jucat pe un server l2j si vorbesti din auzite;

- ori nu ai mai jucat de mult timp si vorbesti din inertie.

Iti aduc la cunostinta ca actualmente:

- cu exceptia Innadrilului toate siege-urile functioneaza (cu partea enervanta a arcasilor);

- cu mici exceptii (singura majora fiind "Magic Coins" sau "Coins of Magic") toate questurile de C3 sunt functionale;

- este o chestiune de zile pana la rezolvarea problemelor legate de clanhall si jail;

- in ceea ce priveste "marele bug" la b2m exista o rezolvare

--- C:/Divers/Lineage/Eclipse/Workspaces/L2_GameserverSVN/java/net/sf/l2j/gameserver/model/L2PcInstance.java (revision 2127)
+++ C:/Divers/Lineage/Eclipse/Workspaces/L2_GameserverSVN/java/net/sf/l2j/gameserver/model/L2PcInstance.java (working copy)
@@ -5028,7 +5028,7 @@
}

// Check if the caster has enough HP
- if (getCurrentHp() < skill.getHpConsume())
+ if (getCurrentHp() <= skill.getHpConsume())
{
// Send a System Message to the caster
sendPacket(new SystemMessage(SystemMessage.NOT_ENOUGH_HP));

numai ca ori proprietarul respectivului server a trecut peste ea, ori nu este indeajuns testata;

- ca orice open source si l2j are poticnirile lui, dar sa spui ca este la acelasi stadiu ca acum un an de zile, ca nu s-a ezolvat nimic este totusi mult exagerat, crede-ma.

PS : si parerea mea personala este ca se poate juca linistit pe un server l2j, dar pentru asta trebuie sa incerci.

Posted

Din cate stiu nici la Goddard nu merge ( nu este NPCul la care te inregistrezi ). Nu stiam ca nu merge la innadril ...

Auto SS este foarte important ... scobitoare my ass.

Recommand System nu are legatura cu reputatia ... se vede ca nu stii la ce ajuta.

Posted

Recommand System nu are legatura cu reputatia ... se vede ca nu stii la ce ajuta.

Ok, la ce ajuta?

@Thora - Am jucat pe multe servere L2J, tocmai de asta tot vorbesc despre el. Vorbesc din perspectiva cuiva care a jucat destul si pe L2J si pe L2Off incat sa-si poata face o opinie. Si opinia mea este ca L2Off > L2J. Poate peste vreo 2 ani dupa ce se mai lucreaza la L2J, atunci va fi peste L2Off dar la ora actuala auto-ss si CP-urile sunt singurele pro-uri are L2J-ului. Ar mai fi si magic critical hit care e cam bug-uit (cel putin pe serverele L2J pe care am jucat eu), un SpS da pe oficial un magic crit o data pe ora cu Wild Magic, pe L2J dadeam o data la doua-trei minute fara buffe eusa_whistle.gif .

P.S.: N-am numit problema cu B2M "marea problema", am subliniat-o pentru ca mi s-a parut... stupida.

Posted

Pe L2j iti apare "missed target" in loc de "target was unaffected". E same deal, dar nu au aceleasi sanse sa prinda ca pe off (din cate am observat).

Ok, la ce ajuta?

La mai nimic, dar cred ca stii asta.

L2j e o alternativa ieftina pentru cei care n-au timp sau rabdare sa lucreze la un server C1 sa-l faca sa mearga ca lumea. Se poate si cu C1 & C4 datapack sa ai cp si toate alea (auto-ss nu prea, dar te obisnuiesti si fara ele...) si sa fie si stabil pe deasupra. Oricat de tare ar ajunge l2j in viitor... tot java ramane. And i don't trust java.

Posted

Pe L2j iti apare "missed target" in loc de "target was unaffected". E same deal, dar nu au aceleasi sanse sa prinda ca pe off (din cate am observat).

Da, asta vroiam sa zic. "Ratezi" sleep and shit mult prea des.

Posted

In ceea ce priveste sleep&shits rate - acelasi server l2j pomenit de Banavai:

http://img489.imageshack.us/my.php?image=sleep4ig.jpg

In ceea ce priveste critical damage rate, am crescut saptamana trecuta un HumanWizard, drept e in dual, cu buffs de SE (level 62) de la level 20 pana la 32 in catacaombe, pe 2x xp rate. Asta a insemnat cca 100 mobs/lvl x 7 hits/mob x 12 lvl = 8400 de lovituri. Dintre toate nu cred sa fi fost mai mult de 40-50 criticaluri, repet cu WildMagic lvl1 si DeathWishper lvl3, iar daca asta e rata exagerata de critical rate...

Repet, daca in vara stadiul l2j era unul, nu inseamna ca dupa 10 luni de fixuri a ramas tot acolo.

Posted

Recommands ajuta destul de mult ... hai ca va explic daca tot nu stiti ( unii )

Daca ai multe recomands dropezi mai putin/mai greu cand ai karma si mori. Mi se pare ca la un punct ajungi sa nu mai dropezi deloc.

De la o persoana poti primi un singur recommand, tu nu te poti recomanda.

Se reseteaza dupa un anumit timp ( nu stiu exact cat ... saptamanal cred ).

A da, uitasem de CP ... altceva folositor. Fara auto SS te-oi obisnui dar tot naspa e ...

In cat timp ai crescut 20-32 ? O saptamana ? Cam repede ( depinde si cat joci acuma ... ) ... cu sau fara catacombe ... ( am inteles ca ratele sunt fucked up chit ca zice 1x, 2x ... cica am jucat azi pe unu 1x si am facut level 2 dintr-un mob biggrin.gif Am intrebat pe cineva si mi-a zis ca pe off cam din 5 mobi faci level 2 ... )

Posted

DeathWishper lvl3

Da' Focus de ce nu i-ai pus? Ca doar magu' da cu melee, nu da cu vraji... de-aia ii trebuie death whisper. Nu?

Daca ai multe recomands dropezi mai putin/mai greu cand ai karma si mori. Mi se pare ca la un punct ajungi sa nu mai dropezi deloc.

That's bullshit.

http://www.lineage2.com/news/chronicle2_14.html

Recommending another player doesn’t have any effect on the ability values of that player or on other systems, but characters that have received recommendations from many other people have their character name changed to blue.

20-32 cu bss si buff de SE intr-o saptamana e chiar usor, din moment ce sunt mobi 4x iar 4x + 2x = 6x. Omori mai greu ce-i drept, dar fara rest.

Posted

@Shade : da, Shade, greseala mea, din graba... nimeni nu'i perfect

@Lasher :

-vreo trei zile, puse cap-la-cap vreo 10 ore, dar in conditiile de boxing, cu empower3 (de might nu mai pomenesc ca iar se ia shade de mine ca dau cu staffu'n cap tongue.gif ), recharge ce dureaza 10 sec si hunting-zone unde in mod normal nu ai ce cauta fara un party serios nu reprezinta deloc un reper. Am dat exemplul pentru a arata altceva.

- in ceea ce priveste sistemul reccomend si eu tind sa cred ca e o legenda, dat fiind ca am dropat cu 10 reccomenduri si fara karma.

Posted

Holy shit... stii ca asta nu poate sa ti-o spuna decat cineva care a jucat pe TOATE serverele, un timp indelungat... si sunt peste 2-300. Poate vrei sa intrebi care e serverul nostru preferat.

Pe noul mob nu am jucat, dar vechiul mob era chiar foarte bun. Mergeau multe din implementari, almost like official c3.

Serverul meu preferat e dex, daca acolo am inceput sa joc, acolo m-am obisnuit, si tot acolo m-am intors dupa ce am hoinarit pe o gramada de servere.

@Thora!: ok, got it... vroiai sa zici empower 3 smile.gif sry for the aggresive reply.

Posted

Eu asa am auzit ... prefer sa cred ca face ceva decat ca e degeaba :| O fi o implementare diferita in l2j ... ma rog

Bss constant pe 2x mai greu daca e primu caracter ( din moment ce zici de dual cu SE banuiesc ca ai clan deci problema ss e rezolvata ... ) sau daca nu ai clan cu dwarf ( daca ai fara ai gresit adresa smile.gif ).

Oricum am citit ca si c1 modded are probleme cu geodata ... doar ca acolo am inteles ca mai nasol ( cum era de exemplu la zonele noi de c3 cand deabia aparuse si nu puteai intra in ele, ca ba erau ziduri invizibile, cadeai in apa, sau cine stie ce mai era pe acolo in c1 tongue.gif ).

Guest st-bogdan
Posted

am si eu o intrebare pt profii de lineage biggrin.gif .Cum e sorcu adica ce e special la el,cum isi regenereaza mana(btm la sh si kestia cu spirit ore la sps),cum se descurca la dmg pe c4(pe c3 multi mobi aveau weak point sacred atack deci era fain cu sps ) cu sh si sps am jucat putin da sorc nu am apucat sa fac.Dupa stats pare ceva intre sps si sh (adica nici dmg de sh da nici casting de sps).

Posted

Da, este intre. Nu are magie de regenerat mana, decat un b2m de level 1 ( parca ). Statu-n fund rulz tongue.gif

Problema casting speedului se poate rezolva cu niste dyes si o arma cu acumen.

Guest st-bogdan
Posted

k ms deci tot cu sh in avadon valhalla cu acu si dye de int ca pe dex cred ca mere mai mult de 3 sau parca poti sa pui mai mult de 5 puncte biggrin.gif.

A inca ceva site careva ce skill are seraphim?Ca un es se descurca cel mai bine pe un server fresh (nu ii trebe prea multe decat calu biggrin.gif)

Posted

Seraphim are niste buffuri pentru party, cred ca tot cu merrow joci.

Sorc are cu 1 mai putin wit decat SH (deci vreo 50 cast spd in plus cu buffs), cu 3 mai putin int (less matk) si cu 2 men mai mult, deci regen mai bun. Diferenta mare consta in skills. Sorc are toate skillurile bune ale SH-ului (mai putin silence), la care adauga aura flare si cancel. Astea 2 il fac mult mai bun in pvp si ceva mai versatil in pve (well ok din C4 sunt nerfed rau in pvp, dar tot sunt bune). In rest e cam la fel. Mobii din dungeon-ul lui Valakas au mai toti resist fire, deci tough luck there.

Nu poti sa pui mai mult de 5 puncte intr-un stat prin symbols, sau sa ai mai mult de 3 symbols.

Posted

Shade .... ai uitat si CDL wink.gif

Uite eu de exemplu pe Necro ( care are stats de sorc fiind human ) am pus 1 dye +4 wit -5 men , +1 wit - 2 men si +4 con -5 str.

SI cu Magic Haste Potion, Club of Nature cu Acumen si Karmian Set am 740 cast speed.

Posted

@st_bogdan

cred ca o concluzie ar fi : ca orice human, sorc-ul reprezinta cel mai echilibrat mag dintre toti, fara sa exceleze prin ceva anume, dar nici neavand puncte slabe care sa iasa in evidenta. Este ptobabil magul la care se preteaza cel mai bine skill-urile de mass-damage, fiind considerat cel mai rezistent nukker.

Ca o parere personala : daca joci pe un server hirates si exclusiv PvP nu prea se merita sorc. In schimb, pe un server cu adevarat RPG, PvE&PVP, iti recomand sorcul din urmatoarele motive: iti vei gasi destul de usor clan (marea majoritate prefera SpS sau SpH), sorcul este un bun debuffer fiind folositor la siege si nu in ultimul rand, in absenta sorc-ului nu se poate ajunge la aura symphony - folositoare la raizii grei.

Posted

Si SPSul are cancel deci ...

Cat despre aura synphony, fara nici un mag nu se poate ajunge la ea ( daca este magia la care ma gandesc io , care are nevoie de 3 seeds ), pentru ca e nevoie de toti ... SH, Sorc, SPS. Deci ... nu prea se pune.

Si nu orice human e echilibrat ... de exemplu DA este clar cel mai bun tanc tongue.gif