Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Tocmai faptul ca se pune baza pe augment... odata ce prinzi o combinatie buna, arma intepenste pe charul respectiv... de unde nevoi suplimentare de arme clean.

am jucat pe un srv spaniol..cat de cat frumusel...din vreo 30 top-grade ls lvl 76 dabia am prins un augment de skill pasiv focus. dabia astept sa ii dea drumu la dex sa vedem aici cam dc o sa am parte.

Posted

Iar eu zic ca nu poti privi un MMO din perspectiva unui joc single player. Intr-adevar, L2 nu se bazeaza pe ideea "explore the game", dar de aici si farmecul lui: ofera o platforma cu foarte putine limitari. Daca chiar vrei sa il "aflii" nu te opreste nimeni.

Sincer, nu prea am inteles ce ai vrut tu sa zici aici, dar idea este ca un joc in primul rand trebuie sa fie FUN. Lineage 2 tinde sa fie stresant o perioada foarte lunga de timp, fun e doar cand vine vorba de pvp sau de politica ( care in general e legata de pvp ). Grind-ul e extrem de boring, raids sunt la fel de boring deobicei, iar exploratul parca isi pierde farmecul dupa 2-3 ani de jucat ... . Altceva pozitiv ( derivat din ceva negativ ) la Lineage 2 este ca atunci cand iti schimbi echipamentul ( mai ales arma ) ai un sentiment foarte intens de reusita ( asta si din cauza ca banii tind sa fie ca in realitate - putini, se duc repede pe comoditati ( a se citi consumabile in l2 ) - si ramai mai cu nimic ), pe cand in WoW asta se intampla doar la itemele mai speciale.

WoW pe de alta parte, cel putin mie, mi se pare fun cam tot timpul. Questurile, desi in general repetitive, sunt mult mai scurte decat cele din Lineage 2 si cu reward MULT mai bun.Ai multe chestii de facut tot timpul, iar banii curg intr-un ritm destul de rapid cat sa nu iti dea impresia de stagnare, si sa-ti poti permite o schimbare de echipament odata la cateva levele.

Posted

te iau la trenuri prin catacomba daca vrei :-"

Da, asta imi aduce aminte de destro + full buffs + frenzy + zealot = juma de catacomba dead. :) Cu pole logic. :D

Desi am vazut un retardat saracul care ma intreba cum sa iei 10 mobi din catacomba deodata cu frenzy on, ma duce in catacomba imi arata ca nu era posibil. De ce nu era? Avea in mana un 2h sword in loc de pole. :|

LE: @CPU eu cred ca are dreptate. Unul de la mine din clasa s-a plictisit de wow, zice ca s-a plictisit de pvp si macel. Mie mi se pare imposibil sa te plictisesti in l2 de asa ceva. Bine aproape imposibil.

Posted

Sincer, nu prea am inteles ce ai vrut tu sa zici aici, dar idea este ca un joc in primul rand trebuie sa fie FUN. Lineage 2 tinde sa fie stresant o perioada foarte lunga de timp, fun e doar cand vine vorba de pvp sau de politica ( care in general e legata de pvp ). Grind-ul e extrem de boring, raids sunt la fel de boring deobicei, iar exploratul parca isi pierde farmecul dupa 2-3 ani de jucat ... . Altceva pozitiv ( derivat din ceva negativ ) la Lineage 2 este ca atunci cand iti schimbi echipamentul ( mai ales arma ) ai un sentiment foarte intens de reusita ( asta si din cauza ca banii tind sa fie ca in realitate - putini, se duc repede pe comoditati ( a se citi consumabile in l2 ) - si ramai mai cu nimic ), pe cand in WoW asta se intampla doar la itemele mai speciale.

WoW pe de alta parte, cel putin mie, mi se pare fun cam tot timpul. Questurile, desi in general repetitive, sunt mult mai scurte decat cele din Lineage 2 si cu reward MULT mai bun.Ai multe chestii de facut tot timpul, iar banii curg intr-un ritm destul de rapid cat sa nu iti dea impresia de stagnare, si sa-ti poti permite o schimbare de echipament odata la cateva levele.

stiu ca l2 joci de ceva timp.de cat timp joci wow ?

sunt curios daca dupa 2 ani de wow o sa mai ai aceeasi parere ca acum.

la highlvl in wow ai sentimentul unui rpg(ca lai cam treminat) in timp ce la l2 debia atunci te cam poti bucura de pvp(mai ales acum in kamael cu al lui daily fortress)

cam asta ar fi diferenta pt mine intre l2 si wow.

evident ca ambele devin plcitisitoare dar totusi parca la highlvl as alege l2

totusi in urma fuziunii cu activision pe termen lung sar putea sa aiba castig de cauza wow.

Posted

Ai dreptate la partea cu old vs new, probabil ca nu sunt 100% obiectiv/corect, DAR legat de ce ai spus mai departe, eu am auzit exact opusul ... wow incepe la lvl maxim, iar l2 se termina.

Totusi, chit ca ar fi cum zici tu ... fun pana la sfarsit si banal dupa aia vs stresant pana la sfarsit si fun dupa aia ... tot e o alegere grea IMO.

Posted

si ajungem la ce a zis shade - un MMO vazut din perspectiva unui joc.

dupa 2 ani de wow probabil o sa alegi l3.:D

btw uitasem sa va urez Craciun fericit si La Multi Ani.sa aveti parte de tot ce va doriti.

Posted

si ajungem la ce a zis shade - un MMO vazut din perspectiva unui joc.

dupa 2 ani de wow probabil o sa alegi l3.:D

btw uitasem sa va urez Craciun fericit si La Multi Ani.sa aveti parte de tot ce va doriti.

Sarbatori fericite si tie ! :) :tiphat:

Posted

toate cele bune :tiphat:

iverson ... i can't wait :happy1:

o intrebare: cucuBAU - lame name SAU nume la caterinca ?

Posted

sarbatori fericite tuturor si de la mine.

wow incepe la lvl maxim, iar l2 se termina.

Meh, nu chiar - l2 se termina doar atunci cand ai full S-uri +6 si toate subclasele destul de mari incat sa ti se acreasca atunci cand vrei sa joci pe vreuna. Eventual sa fi fost si de cateva ori hero.

L2 se termina mult mai repede daca devii gm - in cateva luni deja te-ai saturat :D

Nu poti juca ceva mai mult de 3 ani de zile si sa mai ai si acelasi sentiment pe care l-ai avut la inceput. WoW e ceva nou pentru mine, ceva interesant pe care nu l-am invatat inca - dar nu, thora, nu pot sa spui ca nu e mai bine facut, mai bine gandit - deja am avut situatii in wow mai puternice sentimental decat orice situatie in l2... antharas raid paleste pe langa ce am simtit cand am terminat un anume quest de la draenei de exemplu. L2 e mult mai simplist, daca ar fi sa clasific jocurile dupa ce legaturi fac intre oameni, MU ar fi pe langa l2, printre primele locuri. Asta inseamna ca MU e aproape la fel de bun ca l2? Nici pe departe. Think about it.

Totusi, jumate din atmosfera care exista in l2 e data de grafica. E alt feeling cand vezi shiny effects si animations...

Posted

R3v3nG3r' date='Dec 21 2007, 23:30' post='2444054']

Care roba e mai buna: Dark Crystal sau Majestic?

depinde ce joci daca esti nuker iei dc robe daca esti PP, bishop sau suport iei maj robe pt mana, eu ma gandesc sa schimb la lvl mare bw light de pe warlock pe maj robe :-?

Posted

depinde ce joci daca esti nuker iei dc robe daca esti PP, bishop sau suport iei maj robe pt mana, eu ma gandesc sa schimb la lvl mare bw light de pe warlock pe maj robe :-?

tallum light :right:

Posted

R3v3nG3r' date='Dec 21 2007, 23:30' post='2444054']

Daca esti healer, iti dai seama ca vei merge pe majestic. You know stun kills.

Nuker = dc/tallum. Parca dc are efecte mai frumoase.

Posted

Am si eu niste intrebari ..... :crazy:

1. Cine poate sa imi zica de la cati "x " pana la cati "x" un server e low , mid sau high ??

2. La faza cu augmentation iti poate pica de 2 ori acelasi bonus ??

Dark Crystal pentru nukeri

Majestic pentru bufferi/healeri

Insa si o Majestic ar fi buna pentru sh/necro !

Posted

1. Cine poate sa imi zica de la cati "x " pana la cati "x" un server e low , mid sau high ??

Depinde de la persoana la persoana, nu prea am vazut sa existe un standard. Eu cred ca 1-10x e low rate, 11x- 99x mid rate, 100x + high rate.

Posted

Sincer, nu prea am inteles ce ai vrut tu sa zici aici, dar idea este ca un joc in primul rand trebuie sa fie FUN.

- dar nu, thora, nu pot sa spui ca nu e mai bine facut, mai bine gandit - deja am avut situatii in wow mai puternice sentimental decat orice situatie in l2

WoW este mult mai "RPG"... te impinge oarecum de la spate sa faci anumite lucruri in anumite stadii.

L2 este mult mai "Chaotic" ( :P )... te lasa pe tine sa iti alegi "rolul"... rol pe care il poti schimba oricand.

Da, ai dreptate, WoW este mult mai bine gandit de catre developeri, la L2, gandirea este lasatata la indemana playerului.

Iar eu vad in asta un avantaj pentru L2 (drept e ca nu ma omor cu RPGurile ci cu RTS/TBS).

daca ar fi sa clasific jocurile dupa ce legaturi fac intre oameni, MU ar fi pe langa l2, printre primele locuri. Asta inseamna ca MU e aproape la fel de bun ca l2? Nici pe departe. Think about it.

Eu nu vorbeam de chat... nu am mai jucat de mult MU pe off, de mai bine de 1 an, lucrurile s-au mai schimbat un pic, dar pana acum 1 an cel putin luai o decizie odata la 1 saptamana in medie, pe servere private o data la 1 luna... si continui mai jos...

Totusi, jumate din atmosfera care exista in l2 e data de grafica. E alt feeling cand vezi shiny effects si animations...

"Tradarile" in aliante, cand rezisti la un siege chiar impotriva celor pe care i-ai ajutat, cand ai resurse infime, te risti la un craft de A/S in loc sa mai astepti sa iei itemul, sau din contra nu mai ai nimic... si lista ar putea continua, nu tin de grafica, tin de atmosfera pe care o creeaza personalitatile celor care joaca.

In WoW nu exista drama din cauza faptului ca, in principiu, toata lumea castiga, nimeni nu pierde... happy end ca in orice film american... iar cand ai HappyEnd, Drama este exclusa.

In principiu...

1-7x = low rate

10-50x = mid rate

300x-9999x = high rate.

O sa observi ca intre 30x si 500x exista foarte putine servere. HR mai inseamna si faptul ca echipamentul, enchanturile, life-stones le gasesti la shop.

2. La faza cu augmentation iti poate pica de 2 ori acelasi bonus ??

Da, mai ales daca este low-augment.

Cand vine vorba de top-augment sansele sunt de 1/x0.000.000 sa iti pice exact aceleasi optiuni.

SARBATORI FERICITE TUTUROR !

Posted

R3v3nG3r' date='Dec 22 2007, 15:58' post='2445430']

Lunga, dar in care faci si lvl ... :beer: pesimistule...

absolut, pe langa lvl up ma gandesc si la ceva full drops :> ( asta sa ma scot la treaba cu pesimismul :P )

Posted

In WoW nu exista drama din cauza faptului ca, in principiu, toata lumea castiga, nimeni nu pierde... happy end ca in orice film american... iar cand ai HappyEnd, Drama este exclusa.

termina cu acest fel de comparatii , asa cum tu ai facut argumente eu pot face contra-argumente

ex :

in wow nu te duci cu catel cu purcel cu mamaie cu tataie si cu juma de server care e in alianta cu clanu tau ca sa omori un boss , instantele sunt limitate ca numar .

de aici rezulta ca in l2 poti bate un boss si cu putina lipsa de organizare ( " a la romani" ) , in WoW e imposibil asa ceva.

si tot de aici rezulta

l2 players vs Boss = flawless (mai tot timpul)

WoW players vs Boss = flawless ( datorita organizarii , a experientei si a gearului - nu te poti duce la Ilidan cu gear de Kara O_O - )

deci nu poti spune despre WoW ca nu are drama .