Iverson Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 focus death > focus chance > focus power ?focus death cum influenteaza la pw/aw si focus power la aw/pw/th ? adica sansele in functie de pozitie cum is ? Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 focus death > focus power > focus chancePW n-are focus power, are focus death si focus chanceAW are focus death si focus powerTH are focus power si focus chanceFocus Death - Critical Chance -30%, Blow land rate +60%, Critical Damage from front -30%, Critical Damage from back +90%Focus Power - Critical Damage from font -30%, Critical Damage from side +30%, Critical Damage from back +60% Focus Chance - Critical Chance from front -30%, Critical Chance form side +30%, Critical Chance from back +60%focus chance nu e folosit. din cate-am vazut, nu a fost testat intensiv si se banuieste ca ar da ceva de genul + 20% blow land rate din spate si 10% din lateral. dar in ceea ce ma priveste e pur teorie.focus power e foarte bun la farm si in pvp-uri care-ti permit sa ajungi usor in spatele inamicilor, n-as folosit la 1 vs 1focus death wtfpwnz.@xIcarus: un arcas e foarte gear dependent. e un caracter versatil numai cu end game buffs si gear, asa ca iti recomand PW cu care poti omora cate ceva si in B grade. Quote
xIcarus Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pai da, dar la lvl 78 aw ia un boost semnificativ odata cu pw datorita focus death-ului. Doar ca la aw mai pui in considerare si pasiva lui de critical damage, care face minuni. Pana la 78, aw este char de backstab, cel putin in c4. In interlude e de backstab pana pe la 66 cand daca nu ma insel ia mortal strike 2, incepe sa se simta.Dar tot au exagerat cu th-ul. De dura asa sa zicem 15 secunde mergea. Dar 1 minut hai sa fim seriosi. Daca are success rate ca un trick eu nu joc kamael, ci raman la c4. Bine adevarul este ca aw ia pasiva mai mare de critical damage, pw ia cea de critical chance mai mare, dar... Tot nu se compara cu prostia aia. Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 mortal strike creste doar sansa sa dai lethal strike pe stab (bs, deadly, critical/blinding si lethal strike). nu face nimic altceva. aici AW/PW au un avantaj. ei au self buff de 2 minute pe cand TH are un blow care se incarca la fel ca si blinding si are efect de 15 secunde (efect de Mortal Strike). da' oricum nu ma bazez pe chestia astia :)edit: cand ajung acasa o sa tai dintr-un filmulet partea in care un TH isi ia Anchor si necromancerul in cauza nu reuseste sa-l omoare in 30 de secunde din cauza Mirage-ului. Tbh facea si dmg usor gimp, resupun ca avea si Frintezza, dar oricum, e funny :) Quote
Lasher_ro Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Chiar trebuie sa discutati despre daggeri ? O clasa mai boring nu ati gasit >.> Quote
raw^ Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Chiar trebuie sa discutati despre daggeri ? O clasa mai boring nu ati gasit >.> necro Quote
xIcarus Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Chiar trebuie sa discutati despre daggeri ? O clasa mai boring nu ati gasit >.>Ce, vrei pvp intre tanks? Alea de 15 minute? Nu am rabdarea. Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 daggerii sunt departe de a fi boring. eu am probleme mari cu bara principala pe interlude. dat fiind faptul asta, nu cred ca se pot numi boring Quote
Lasher_ro Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 In afara de nukeri, arcasi, bufferi si dwarfi toti au probleme cu bara principala Quote
Shade Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pai da, dar la lvl 78 aw ia un boost semnificativ odata cu pw datorita focus death-ului. Doar ca la aw mai pui in considerare si pasiva lui de critical damage, care face minuni.Pasiva aia de critical damage inseamna vreo 300 patk bonus pentru crit la lvl 6 :) Nu e cine stie ce.Th ramasese in urma de tot in c4 din cauza ca n-avea focus death. Mirage e bun, dar in situatii de olimpiada oricum iti faci macro cu /target.Tineti minte ca toate focus skills te fac mai bun din spate, dar iti dau penalty daca dai din fata (ori asta, ori nu au efect). Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pai nu vorbeam neaparat de oly, desi pana si acolo pierzi timp cu reluatul targetului. sunt doi factori: primul e ca th-ul in cauza o sa dea tura de speciale mai repede decat celalat si al doilea e ca dupa blows o sa vina hit-urile alea "automate", care la celalat char vor fi intrerupte de mirage si damageul nu e chiar neglijabil la oly, unde orice conteaza. multi vor schimba dyes setup din -9 str in +dex-con pentru crit pe BS, deci normal swings or sa fie ceva.mi se pare o prostie sa folosesti focus power la olympiad. dar focus death e de nelipsit.brb, flaming wrath forums. Quote
Burne Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 FUCK HIGH RATE BRING DEX BACK !!!!de 8 martie :> Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pai , daca tine catalin la aia de pe wrath ar face bine sa dea drumul la dex. ii mananca TO. si nu mi-e de-alta, dar la cat de prosti sunt, cred ca-i omor singur self buffed cu burst shot. Quote
Burne Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pai , daca tine catalin la aia de pe wrath ar face bine sa dea drumul la dex. ii mananca TO. si nu mi-e de-alta, dar la cat de prosti sunt, cred ca-i omor singur self buffed cu burst shot. am incercat si eu serverul ala, ceva nu e in regula cu el ( sau nu era ) pe langa playeri aiurea era si economia aia uber ciudata, hai ma bullet macar buffe de PP acolo btw merge 7 signs cum trebuie pe dex ? Quote
Guest sancky Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 rein afara de faptul ca "a te juca pe dex ie un privilegiu" cand ii datzi drumu' frate?? sau ramane beta test in veci vecilor amin?! ????? mc anticipat pt raspuns!!!! Quote
M0ha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 edit: cand ajung acasa o sa tai dintr-un filmulet partea in care un TH isi ia Anchor si necromancerul in cauza nu reuseste sa-l omoare in 30 de secunde din cauza Mirage-ului. Tbh facea si dmg usor gimp, resupun ca avea si Frintezza, dar oricum, e funny :)daca nu ma insel e princeoffrog th care se bate...si nu..nu are Frintezza! Quote
Shade Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 rein afara de faptul ca "a te juca pe dex ie un privilegiu" cand ii datzi drumu' frate?? sau ramane beta test in veci vecilor amin?! ????? mc anticipat pt raspuns!!!!Cand or sa fie gata chestiile la care lucram acum. E vorba de stabilitate si securitate. Pana atunci nu-i dam drumul, poate sa vina si craciunul, nu ne intereseaza. Quote
Th3ogrim Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 re in afara de faptul ca "a te juca pe dex ie un privilegiu" cand ii datzi drumu' frate?? sau ramane beta test in veci vecilor amin?! ????? mc anticipat pt raspuns!!!! Se apropie Craciunul si pe tine te preocupa serverul DEX....rusinica rusinica Quote
CryNow Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 de 8 martie :> i hope this is a joke Se apropie Craciunul si pe tine te preocupa serverul DEX....rusinica rusinica asta e scuza, cine stie ce planuri malefice are :bye2: Quote
o_duda Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 daca nu ma insel e princeoffrog th care se bate...si nu..nu are Frintezza!n-am analizat. am presupus si eu, sa nu para asa exagerat :) Quote
CryNow Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 cs is booring,dota is booring, l2 ... unplayble o intrebare, pentru cei ce au jucat interlude/c5, cam care va fi pretul itemelor A grade, in special armuri si o alta intrebare, dualele +++ au o valoare mai mare decat pe C4 ? ex: kesh*kesh+4 pe C4 erau cam 120kk, pe interlude cam cat ajung ? Quote
M0ha Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 cs is booring,dota is booring, l2 ... unplayble o intrebare, pentru cei ce au jucat interlude/c5, cam care va fi pretul itemelor A grade, in special armuri si o alta intrebare, dualele +++ au o valoare mai mare decat pe C4 ? ex: kesh*kesh+4 pe C4 erau cam 120kk, pe interlude cam cat ajung ? depinde de la srv la srv...fiecare cu economia lui..plus de asta pe il se pune multa baza in augment. Quote
Thora! Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 @Thora: cand compar wow cu l2, il compar din perspectiva unui JOC, nu al unui fenomen social. Stiu ca l2 o sa fie cu mult peste wow in privinta asta, insa ca gamer am un anumit punct de vedere si o parere proasta despre jocurile care duc lipsa de unele elemente necesare pentru a fi cu adevarat JOCURI.Iar eu zic ca nu poti privi un MMO din perspectiva unui joc single player. Intr-adevar, L2 nu se bazeaza pe ideea "explore the game", dar de aici si farmecul lui: ofera o platforma cu foarte putine limitari. Daca chiar vrei sa il "aflii" nu te opreste nimeni.In alta ordine de idei - te respect ca si gamer, si recunosc cunostintele tale in domeniu (si asta este tot fenomen social contemporan), dar nu uita ca nu exista mijloace tehnice de cuantificare exacta.Si daca tot veni vorba de cuantificari, parerea mea este ca te grabesti sa pariezi pe Blizz in dauna NCS... la sfarsitul lui 2006, Lineage (primul) era inca la 8-10% cota de piata, asta la 8 ani de la lansare, ceea ce nu e deloc de neglijat.cand vine vorba de JOCURI ... mmo`urile pierd teren .... culmea .... de cand e in beta dex`u ... am revenit in lumea mea Si eu aveam aceeasi impresie, numai ca citeam zilele trecute un interviu-analiza cu un reprezentant al providerilor de broadband. 2007 a insemnat inca un an de ascensiune in consumul de banda pentru jocuri online. Bine jocuri online nu inseamna neaparat MMO, dar banuiesc ca ele sunt baza.n-am analizat. am presupus si eu, sa nu para asa exagerat Iar ai postat la MU? :D o intrebare, pentru cei ce au jucat interlude/c5, cam care va fi pretul itemelor A grade, in special armuri si o alta intrebare, dualele +++ au o valoare mai mare decat pe C4 ? ex: kesh*kesh+4 pe C4 erau cam 120kk, pe interlude cam cat ajung ?Depinde de enorm de multi factori... cati dintre cei vechi vor reveni, dintre cei vechi cati isi vor "dona" ceea ce au, cati playeri noi vor veni, cati dintre cei ce vor veni ca newbie vor deveni stabili, etc.Si nu in ultimul rand de ceea ce spune mohamadus...depinde de la srv la srv...fiecare cu economia lui..plus de asta pe il se pune multa baza in augment.Tocmai faptul ca se pune baza pe augment... odata ce prinzi o combinatie buna, arma intepenste pe charul respectiv... de unde nevoi suplimentare de arme clean. Quote
CryNow Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 wtf is aumentation ?dand cartile pe fata, cand e vorba de a juca interlude, e exact cum a fost acum 1 an, cand am inceput sa joc C4, cu intrebari gen, "cum alerga mai repede?" "cum pun acumen pe sage's staff" and sh1t like thiscand revine dex'u o sa joc pe pw :D as incepe pe alt server, dar pe dex am o avere ... si m-ar ajuta sa cresc mai repede, thora hamsteri 4 ever, right ? :right: Quote