Burne Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ma drujbete ce coarne i`au pus mai la glad..pe Il doar l`au adus la pozitia la care trebuia sa fie.Unde mama lui a dracu de gladiator e overpowered?Da`mi un exemplu.ma tu nu sti sa vb frumos ? nu am citit aceleasi carti nu umblam in aceleasi locuri si nici L2 nu jucam impreuna, nu ma lua cu chestii din astea al de drujbete ca nu nici eu nu mi-am permis sa iti spun ca esti taran sau analfabet putem discuta frumos relaxat fara nici o insulta daca ai ceva personal cu mine imi trimiti pm frumos iti raspund la fel de frumos. Nu sunt dispus sa-ti dau explicatii nu sunt nici platit sa-ti pun un diagnostic dar pot sa iti spun sa citesti inca odata posturile anterioare si iti vei da seama ca te-ai bagat in discutie fix degeaba cu gladiatorii trebuia sa faca ceva, erau prea victime ^ ^ ^ ^atat am scris eu despre gladiatori, te porti de parca esti patron peste nc-soft ia-o si tu mai usor ca o dai in penibilInsanatosire grabnica amice :tiphat: Quote
kBm Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 V-am mai intrebat odata dar nu am avut succes prea tare.Ce parere aveti despre PW/WR la PVE/PVP? Quote
bullet13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 te contrazic ... grand khavatari e cel mai rapid char.Tottem of rabbitdin pacate, nu prea ma contrazici bine. search harder Quote
CryNow Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 gata ma fac gladiator sa ii bat pe toti, sa fie zmeul zmeilor [ not ]cel mai rapid ... dupa attacking speed, si eu zic ca e tot grand khavatari,but i will search Quote
Thora! Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 OMFG. Scrisesem un post lung de 2 pagini si mi s-a stins pc-ul, acum sunt nevoit sa-i fac rezumat. grrrrr.Added new active skill : Acatiste si lumanari cu curu'n sus (ftw) -> for EU servers only :P L2 a aparut in 2004 in US si EU, in acelasi timp cu CoH.Lineage a aparut in 2001.Si daca ma iei cu "a, pai eu am pus datele la care a aparut la chinezoi" o sa-ti trantesc Silkroad in fata.Shade, eu vorbeam de concept. Si oricum o intorci, coreenii si japonezii au fost cei care au inventat - la nivel de succes comercial - MMO-urile. Poti muta Silkroadu' unde vrei tu, ca ei tot de prin '96-'97 au inceput sa umple cu miile serverele de MMO, pe vremea cand noua 8 playeri la o partida de Starcraft ni se parea ultimate.Iar la nivel de concept, de 10 ani incoace, nu s-a schimbat nimic esential in MMO-uri, indiferent ca sunt SiFi, fantasy, heroic-fantasy, sport-based, etc.Daca c1 ar fi fost Kamael, si l2 n-ar fi avut decat un expansion pana acum, s-ar fi plictisit lumea de mult. Motivul: content aruncat alandala. Dupa mine, l2 a inceput de jos si incearca sa iasa la suprafata, pe cand wow a inceput de sus si se chinuie sa pluteasca.Dupa mine:- L2 s-a nascut VIU si se chinuie NCS sa il OMOARE.- WoW s-a nascut MORT si nu vine nimeni sa ii dea REZ.De ce?Ce a insemnat L2 pana la T1? Ambititii, dezamagiri, tradari, manipulari, negocieri, bişniţă, ţepe, certuri, impacari, noroc, ghinion, risc, regrupari... multa interactiune ce lasa impresia de uman... de unde DRAMA.Ce aduce T1?- Vrei sa iti faci armuri ultimate? Nu mai trebuie sa cauti si sa tratezi cu o persoana in "spatele" unui dorf... "discuti" cu un NPC.- Vrei sa cumperi ceva? "Discuti" cu un NPC- Vrei sa vinzi ceva? "Discuti" cu un NPC- Pentru buffs simple si pana acum puteai discuta cu un NPC, dar din T1... daca vrei si un rezist pe un anume elemental sau holy/unholy nu mai trebuie sa cauti un buffer care sa stie asta... pentru ca guess what... poti "discuta" cu un NPC.- Vrei hunting zone numai al tau? Se rezolva... "discuti" cu un NPC.Mai trebuie sa "instanteze" in vreun fel si siegeu-rile ca sa rezolve definitiv problema.Ce insemna WoW? O chestie facuta de americani, care desi ei au inventat conceptul "The winner takes it all" IRL... in joc castigatorul ia un pic, iar cel care pierde, culmea, nu pierde nimic.Oricat de "perfect" si "plin de content bine aranjat" ar fi WoW nu va atinge niciodata dramatismul "imperfectului" L2.V-am mai intrebat odata dar nu am avut succes prea tare.Ce parere aveti despre PW/WR la PVE/PVP?Nu are rost sa intrebi pe forumuri... vei avea atat de multe pareri pro si contra ca nu vei intelege nimic. Pana in c4 a fost gimp, din c5 s-au mai gandit un pic la el. Quote
bullet13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 gata ma fac gladiator sa ii bat pe toti, sa fie zmeul zmeilor [ not ]cel mai rapid ... dupa attacking speed, si eu zic ca e tot grand khavatari,but i will searchpe IL e unul dintre cele mai bune caractere in small scale PvP Vs. light si robe. large scale pvp are eficienta destul de redusa pentru ca e MP dependent. asta e valabila pentru toti daggerii. Quote
CryNow Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pe IL e unul dintre cele mai bune caractere in small scale PvP Vs. light si robe. large scale pvp are eficienta destul de redusa pentru ca e MP dependent. asta e valabila pentru toti daggerii.was a joke ... si intradevar th'u are att speed cu 20 mai mare decat tyrantu :-" [ fara buffe ] , sau sa generalizez, th>tyrant Quote
bullet13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 was a joke ... si intradevar th'u are att speed cu 20 mai mare decat tyrantu :-" [ fara buffe ] , sau sa generalizez, th>tyrantla ce=ai dat tu quote ii raspundeam despre PW. eu ma contraziceam cu el in legatura cu running speed, nu attack speed. n-am comparat attack speed inca si din cate stiu Tyrantul are attack speed mai mare cu Totem of Puma sau cum spanac se cheama. oricum nu comparam caracterele astea 2 intre ele, ideea era de cel mai rapid char (as in running). Quote
xIcarus Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tyrant are atk speed mult mai mare, puma totem + fist fury. Btw everyone knows pw arde pamantul. Ma rog, aw e in urma cu 2 speed mai putin. :D LE: CICA SPANAC. ))))0 LLE: stiti vreun server high-rate de kamael...? Ma intereseaza skillele noi si sa nu dea crit prea des. Quote
CryNow Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tyrant are atk speed mult mai mare, puma totem + fist fury. Btw everyone knows pw arde pamantul. Ma rog, aw e in urma cu 2 speed mai putin. :D LE: CICA SPANAC. ))))0 LLE: stiti vreun server high-rate de kamael...? Ma intereseaza skillele noi si sa nu dea crit prea des. FUCK HIGH RATE BRING DEX BACK !!!! Quote
bullet13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tyrant are atk speed mult mai mare, puma totem + fist fury. Btw everyone knows pw arde pamantul. Ma rog, aw e in urma cu 2 speed mai putin. :D LE: CICA SPANAC. ))))0 LLE: stiti vreun server high-rate de kamael...? Ma intereseaza skillele noi si sa nu dea crit prea des. ideea e ca vorbesti aiurea. asa se intampla cand contrazici lumea pe baza skillurilor testate pe porcarii de high rates. daca stii ca pw arde pamantul si ca are cel mai mare eva ce mai intrebi? majoritatea skillurilor sunt aceleasi ca la aw. marea diferenta ar fi ca pw-ul face dmg mai mic. la 78 incepe sa se balanseze. FD da land rate si 90% dmg din spate ceea ce il face sa loveasca la fel de tare ca un TH (din spate) +60% land rate overall. la 79 ia cel mai de cacao skill dintre toti daggerii. etc Quote
xIcarus Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Unbuffed te refereai sau full buffed? Oricum, tyrant are cel mai mare atk speed si pw cel mai mare speed, scuza-ma, am gresit eu ceva? Poate ca e 4 speed mai putin, pentru ca nu am luat in calcul quick step?LE: ce ar trebui sa inteleg din edit-ul tau? Eu nu am intrebat decat daca stiti vreun server kamael. Si... Dodge nu e de cacao, gandeste-te ca porcaria aia de mirage e un fel de second (de fapt third) trick/switch. In cazul unui jucator experimentat te reia in target imediat. Quote
bullet13 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 te contrazic ... grand khavatari e cel mai rapid char.Tottem of rabbitvorbeam de asta ^si da, wow, dodge wtfpwnz. fi serios! tu imi compari un skill de 7 secunde care face un mare nimic cu un skill de 1 minut care are ~ 80% sanse sa scoata targetul inamicului dupa ce-ti face dmg (orice fel de dmg)? trick si switch consuma MP, un dagger e MP dependent si ramane chiar foarte repede fara. trick si switch necesita timp sa fie castate, timp in care tu ai putea arzi speciale sau sa stai in cap, ce-ti vine pe moment. switch are range 600 si trick are range 400 pe cand Mirage functioneaza si la dmg incasat de la 1200 range. Mirage tine 1 minut incontinuu. trick si switch impreuna sunt detinute doar de TH (care culmea, are si Mirage) pe cand AW are doar trick si PW doar switch. mi se pare usor aiurea pentru un jucator experimentat sa compare un self buff ca mirage cu un skill activ ca switch/trickiti ia de cel putin 2 ori mai mult sa dai o tura de 4 speciale de exemplu daca iti sare targetul dupa fiecare in parte decat daca le dai la rand, fara probleme + ca asta ii da oponentului ocazia sa-ti ajunga in spate. sa fim seriosi cu "jucatori experimentati", e imposibil sa fii la fel de rapid ca unul caruia nu-i sare target. e de departe cel mai overpowered skill al daggerilor la 79. Quote
xIcarus Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Okay... Se pare ca nu stiam exact ce face mirage dar mi se pare ca th e imba iar. Din cate ziceau unii oameni din cate se pare pupincuristi, cica mirage functiona ca trick. Au zis ca cica iti trebuie shield, dar asta n-am mai inghitit-o. Ma rog... Counterattack cat dureaza? Quote
kBm Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dupa mine counter-attacku de la AW - PWNZ all daggers la capitolu skille de 79'@bullet13 Io stiam ca totem of rabbit ala te lasa in 1 p attack si te face cel mai rapid char din joc (gen 250movespeed).S-ar putea sa gresesc dar eu asa imiaduc aminte.Damn tot nu pot sa aleg intre PR si PW Quote
xIcarus Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Da, si eu sunt de parere ca counterattack e cel mai tare skill de 79 la daggeri. Pai in acele 7 secunde sa te manance sa dai vreun crit de-ala imputit, stii cum, te bucuri ca ai prins backstab frumos cu focus death cand colo, plangi cu vorbe cand te uiti la cat hp mai ai. Pw vs aw. Daca esti pe low rate cred ca... Nu stiu ce sa zic. Aw e hardass la solo lvling, dar este luat, cautat chiar, in parties de cata/necro. Hex ftw. In timp ce pw este putin mai altfel in pvp, dar este solo friendly. Quote
kBm Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 la farm stiu care e smecheria ... da nu prea am avut ocazia sa il testez la pvp-uri..decat pe servere de l2 obosite cu buguri Quote
Shade Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tyrant are atk speed mult mai mare, puma totem + fist fury. Btw everyone knows pw arde pamantul. Ma rog, aw e in urma cu 2 speed mai putin. :D LE: CICA SPANAC. ))))0 LLE: stiti vreun server high-rate de kamael...? Ma intereseaza skillele noi si sa nu dea crit prea des. Fara dagger, tyrant n-are atk spd atat de mare. Cu dagger, are... dar doar de dat in spectacol ca oricum nu-l foloseste. Pai in acele 7 secunde sa te manance sa dai vreun crit de-ala imputit, stii cum, te bucuri ca ai prins backstab frumos cu focus death cand colo, plangi cu vorbe cand te uiti la cat hp mai ai. Ok. Eu sunt archer/nuker. Se duce dracu tot argumentul tau? Da. @bullet13 Io stiam ca totem of rabbit ala te lasa in 1 p attack si te face cel mai rapid char din joc (gen 250movespeed).S-ar putea sa gresesc dar eu asa imiaduc aminte. -80% patk, + vreo 20-25 evasion, +... gramada speed @Thora: cand compar wow cu l2, il compar din perspectiva unui JOC, nu al unui fenomen social. Stiu ca l2 o sa fie cu mult peste wow in privinta asta, insa ca gamer am un anumit punct de vedere si o parere proasta despre jocurile care duc lipsa de unele elemente necesare pentru a fi cu adevarat JOCURI. Quote
MisterDevil Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 cand vine vorba de JOCURI ... mmo`urile pierd teren .... culmea .... de cand e in beta dex`u ... am revenit in lumea mea :D Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dupa mine counter-attacku de la AW - PWNZ all daggers la capitolu skille de 79'@bullet13 Io stiam ca totem of rabbit ala te lasa in 1 p attack si te face cel mai rapid char din joc (gen 250movespeed).S-ar putea sa gresesc dar eu asa imiaduc aminte.Damn tot nu pot sa aleg intre PR si PWdin cate-am citit pe blah oamenii erau foarte dezamagiti de el pentru ca nu e ca in description. aka nu returneaza dmg 100% ci doar o parte. si nu te gandi ca e asa de greu sa eviti un char 7 secunde Quote
xIcarus Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Fara dagger, tyrant n-are atk spd atat de mare. Cu dagger, are... dar doar de dat in spectacol ca oricum nu-l foloseste.Ok. Eu sunt archer/nuker. Se duce dracu tot argumentul tau? Da.-80% patk, + vreo 20-25 evasion, +... gramada speed@Thora: cand compar wow cu l2, il compar din perspectiva unui JOC, nu al unui fenomen social. Stiu ca l2 o sa fie cu mult peste wow in privinta asta, insa ca gamer am un anumit punct de vedere si o parere proasta despre jocurile care duc lipsa de unele elemente necesare pentru a fi cu adevarat JOCURI.Dagger vs dagger doare. Pai cand s-a zis ca are cel mai mare atk speed, cred ca se poate lua acelasi tip de arma, de exemplu comparatia tyrant cu dagger - th cu dagger, nu th cu dagger si tyrant cu... Arc... Deci incep sa inteleg ca singurul skill de 79 at th-ului iar e imba. Asa cum a fost in c2, asa cum a fost in c3... Pai nu are frate destul hp? Nu are destul blow success (care nu e chiar bun, dar la atat hp isi permite). Trebuia sa ii bage si porcaria aia, sa-i dea edge la lvl 79. Aia este anti orice clasa, exact cum a subliniat shade, s-a dus dracu tot argumentul, si ii dau dreptate. Counterattack NICI MACAR tot damage-ul nu il reflecta. E doar un skill AMARAT, CAT POATE SA ITI DEA, SA TE OMOARE DIN 1 HIT? Btw: bullet, undeva ziceai ca pw are doar switch, iar din cate vad ai dreptate, nu observasem chestia asta. Aaa, deci acum din human super frate animal cu x hp... L-au mai facut si "trickster" sa iti zboare tinta despre el. Eu nu stiu ce sa zic, dar parca tot c4/c5/interlude merg mai bine. Are trick, are switch, ce mai s-a zis cu aw si pw. Acum ma uit la ce skill-uri are un kamael, daca vad ceva imba pe bune ca ma enervez iar. Quote
bullet13 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pai focus death e imba comparativ cu focus power. humanii ramasasera in urma la capitolul daggeristica. cred ca totusi au exagerat un pic la lvl 79 :) Quote