Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ce vorbesti nepoate ? balansat pe dreaq, un gladi cu cov si buff te face [ ca mag ] inainte ca tu sa castezi 2 magii, balansat pe dracu

lasher pe c4 inveti lineage, pe c5, interlude inveti un joc, care se numeste lineage, intelegi ?

ma crynow de cand te jtiu u ai avut ceva impotriva glad-ului....nu jtu ce dar chiar urasti clasa asta...ai amintiri neplacute..te`a maltratat vreunu?

Dc zici u ca magii nu ruleaza pe Il?Inseamna ca u nu jtii ce e ala lineage daca faci afirmatiile astea.Ah ca numai ruleaza cum rulau pe C4 asta e alta poveste.Dc nu privesti si din pozitia gladului cand faci afirmatiile astea de tot kktu`?Eu care joc cu glad-ul si joc dp C4...nu ca m`as fi schimbat ca baga Il si vezi doamne sa rulez..nu mi`a placut C4 ca venea un sh care imi dadea pe coaje un dmg ca din 3 lovituri ceream schimbare,eh acuma pe Il sau MAI echilibrat putin clasele si pot si eu sa iau de gat 1-2 colegi sa vina cu mine in oras.

Dar de fapt din cate vad eu pe tine te supara ca sh tau pe Il numai da dmg 4k ci da 2k....oricum te`as fi facut cu lolgladu meu si pe c4 ca ejti omu` cu steagu` in pvp!!

Ah si cand mai vrei sa joci popice scoatetzi dracu schiurile din picioare!

Posted

ma crynow de cand te jtiu u ai avut ceva impotriva glad-ului....nu jtu ce dar chiar urasti clasa asta...ai amintiri neplacute..te`a maltratat vreunu?

Dc zici u ca magii nu ruleaza pe Il?Inseamna ca u nu jtii ce e ala lineage daca faci afirmatiile astea.Ah ca numai ruleaza cum rulau pe C4 asta e alta poveste.Dc nu privesti si din pozitia gladului cand faci afirmatiile astea de tot kktu`?Eu care joc cu glad-ul si joc dp C4...nu ca m`as fi schimbat ca baga Il si vezi doamne sa rulez..nu mi`a placut C4 ca venea un sh care imi dadea pe coaje un dmg ca din 3 lovituri ceream schimbare,eh acuma pe Il sau MAI echilibrat putin clasele si pot si eu sa iau de gat 1-2 colegi sa vina cu mine in oras.

Dar de fapt din cate vad eu pe tine te supara ca sh tau pe Il numai da dmg 4k ci da 2k....oricum te`as fi facut cu lolgladu meu si pe c4 ca ejti omu` cu steagu` in pvp!!

Ah si cand mai vrei sa joci popice scoatetzi dracu schiurile din picioare!

rofl, intradevar si pe c4 era bun gladi'u impotriva nukerilor, dar aveau totusi sanse, acu cu 10k hp si 5k cp ... kiss my ass

lol @ this

ejti omu` cu steagu` in pvp!!
stai tu calm, caci cand am fost in apogeu i-am batut si pe apathy pe arcas si gwenafra pe sps, sau qbiatch pe bishop si breakurself pe sts and shit like this. am facut remiza cu un gladi 78 cu duale S so nu aveam frica de nimic, dar se schimba situatia pe interlude,o sti si tu, de acum vorbim discutii !
Posted

rofl, intradevar si pe c4 era bun gladi'u impotriva nukerilor, dar aveau totusi sanse, acu cu 10k hp si 5k cp ... kiss my ass

lol @ this stai tu calm, caci cand am fost in apogeu i-am batut si pe apathy pe arcas si gwenafra pe sps, sau qbiatch pe bishop si breakurself pe sts and shit like this. am facut remiza cu un gladi 78 cu duale S so nu aveam frica de nimic, dar se schimba situatia pe interlude,o sti si tu, de acum vorbim discutii !

la ce lvl era bun mai gladul?la lvl 78

sh la ce lvl?.....

Pe apathy l`ai prins pe arcas u fiind sh,nu?ce ai demonstrat?c4 a fost cronica magilor.Daca era pe necro aruncai demult prosopul.Qbiatch pe bishop..ce vroiai sa itzi faca?sa itzi dea heal pana faci supradoza?breakurself asta cine mai e?Lamureste`ma cum e cu remiza la lineage pe c4....inafara de oly.

Posted

Apropo de ca naiba ziceati ca c4 e cronica arcasilor? Pai pana la urma tot ii cureti rapid. Apropo, si mie mi se pare c4 cel mai balansat... Poate ca nu am jucat interlude prea balansat... Ma rog.

@Thora. Pai stai asa sa inteleg ca voi face mai putine mats? In branded? No more 4 cbp per drop?

Btw tocmai am incercat asa... Pana la lvl 21 kamael. De ce ma simt putin aiurea? Cred ca e serverul de rahat. Kamael female are vreo armura sexy sau sunt toate asa... "Bombate"? De la gradul b ar trebui sa am ceva sperante right? Avand in vedere cum arata dark elf female in doom heavy, in antiteza cu mithrill robe. :D

Posted

Kamael female are vreo armura sexy sau sunt toate asa... "Bombate"? De la gradul b ar trebui sa am ceva sperante right? Avand in vedere cum arata dark elf female in doom heavy, in antiteza cu mithrill robe. :D

:blink: wtf dude ? folosesti si nude patch ?

cu gladiatorii trebuia sa faca ceva, erau prea victime, presimt ca in urmatoarele updateuri vedem bufferi sau healeri ( pp se ee etc. ) care rup in pvp ceea ce nu e rau atata vreme cat exista sanse egale de a infrunta orice caracter fara sa mai existe "cel mai bun", vb aia daca se fura de pe la wow una alta sa fure si asta e mai bine egalitate

Posted

Nu, nu folosesc nude patch, dar daca tu te simti asa "legat" de acest joc go ahead use it.

Am intrebat doar ca arata destul de banal in toate armurile no grade. Try bone set. E apogeul. Si kamael male nu mai mentionez ca e mai gay decat un dark elf cu nightmare heavy mergand.

Posted

lol @ this stai tu calm, caci cand am fost in apogeu i-am batut si pe apathy pe arcas si gwenafra pe sps, sau qbiatch pe bishop si breakurself pe sts and shit like this. am facut remiza cu un gladi 78 cu duale S so nu aveam frica de nimic, dar se schimba situatia pe interlude,o sti si tu, de acum vorbim discutii !

glad bulanos 2 criticale -> mag down

cel putin mie imi plac mai multi gladiatorii decat nukeri, primul meu char a fost glad pe un low rate :beer: deci sunt putin subiectiv :P

Posted

la ce lvl era bun mai gladul?la lvl 78

sh la ce lvl?.....

Pe apathy l`ai prins pe arcas u fiind sh,nu?ce ai demonstrat?c4 a fost cronica magilor.Daca era pe necro aruncai demult prosopul.Qbiatch pe bishop..ce vroiai sa itzi faca?sa itzi dea heal pana faci supradoza?breakurself asta cine mai e?Lamureste`ma cum e cu remiza la lineage pe c4....inafara de oly.

nu, pe aphaty l-am prins impreuna cu gwenafra pe sps, deci arcas + sps [ pe langa naga ], si daca era pe encro aveam sanse mai mari ca pe arcas, dar whatever, set tts +3 si core +3 si dc set si arcana mace +3 +acumen cu silence +10, crede-ma ca aveam sanse sa-l flutur doar din silence

si ca tot mi-am adus aminte, citisem pe dex forum, la best sps, au fost cateva posturi precizandul pe gwenafra ... care la pvp'u respectiv m-a luat direct su hydroblast [ no cancel :lol: ]

gladi din ghost clan, tallum set + duals s + set S jwl lvl 78 [ nebufati, self buff ]

iar cu qbiatch ... eram in ghost si ei din Q si a fost pvp 2vs 1, sts 77+cardinal vs me, sts 78 , am fost clar si concis ?

hai ca imi place ca am starnit flame' desi nu asta era intentia, whatever :-j

Posted

@Thora. Pai stai asa sa inteleg ca voi face mai putine mats? In branded? No more 4 cbp per drop?

Materiale vei face la fel. Numai ca cererea de arme A/S va fi mai mare (teoretic).

Ideea ar fi ca:

In c4, cristalele 11-12-13 erau apanajul aproape exclusiv al marilor aliante.

Un SoM clean era cam 120kk, iar un red 12 cca. 220kk (si trebuia sa astepti cu saptamanile sa faci rost de unul). Deci, SoM+acu = 350kk.

In vreme ce un homu +10+11 era 140-150kk.

Decat un SoM fara SA, mai bun un homu cu acu.

In mod normal, ITL incurajeaza craftul si cererea de arme A/S, si in concluzie, mai mult craft, mai mare cerere de materiale => pretul materialelor va creste.

Poate ca nu am jucat interlude prea balansat... Ma rog.

Icarus, termina cu prostia asta cu "servere balansate", "interlude balansat", etc. Nu exista asa ceva. Exista servere care tind sa fie servere de Lineage][ si servere custom care nu au in general nici o treaba. Despre ultimile tu spui ca sunt balansate... Daca pui mega-hurricane si super-surrender to wind ca skilluri active pe un spoiler, nu inseamna ca ai echilibrat jocul si ai un server "balansat"... inseamna ca ai facut un mare rahat.

presimt ca in urmatoarele updateuri vedem bufferi sau healeri ( pp se ee etc. ) care rup in pvp ceea ce nu e rau atata vreme cat exista sanse egale de a infrunta orice caracter fara sa mai existe "cel mai bun",

Nu m-ar mira, dar ar fi de rahat. E ca si cand ai spune ca intr-un razboi real, soldatii de la popota sau doctorii militari nu au nici o sansa cu polonicele / seringile in fata tancurilor / infanteriei inamice.

Bufferii, healerii, combo ar trebui sa ramana suporti nu damage dealeri.

vb aia daca se fura de pe la wow una alta sa fure si asta e mai bine egalitate

Acum, eu inteleg campania anti-L2 / anti-NCS a lui Shade, dar e subiectiv rau.

Daca e sa o luam cronologic, Blizz a furat conceptul de MMO in sine de la EA/NCS (Ultima/Lineage). In particular, ideea de "instante" (de exemplu) era prezenta in Lineage sub conceptul dungeonurilor (cu tot cu bossul de la final) inca din 1998.

Iar chestia cu "furatul"... dupa mai bine de 9 de la aparitia MMO-urilor, s-a cam spus tot ce era de spus, imo. Nu mai pot exista decat variatiuni pe aceeasi tema. E ca si cand ai spune ca EVE a furat craft systemul de la elfii-crafteri din Lineage...

PS : Glad sux. Nu pentru ca ar fi bun / varza la ceva anume, ci pentru ca lasa impresia prin design ca ar fi o extraordinara masina de ucis (VanDame ftw) pentru ca arata "cool". Spectacol de sunet si lumini (nereusit imo).

Posted

Materiale vei face la fel. Numai ca cererea de arme A/S va fi mai mare (teoretic).

Ideea ar fi ca:

In c4, cristalele 11-12-13 erau apanajul aproape exclusiv al marilor aliante.

Un SoM clean era cam 120kk, iar un red 12 cca. 220kk (si trebuia sa astepti cu saptamanile sa faci rost de unul). Deci, SoM+acu = 350kk.

In vreme ce un homu +10+11 era 140-150kk.

Decat un SoM fara SA, mai bun un homu cu acu.

In mod normal, ITL incurajeaza craftul si cererea de arme A/S, si in concluzie, mai mult craft, mai mare cerere de materiale => pretul materialelor va creste.

Icarus, termina cu prostia asta cu "servere balansate", "interlude balansat", etc. Nu exista asa ceva. Exista servere care tind sa fie servere de Lineage][ si servere custom care nu au in general nici o treaba. Despre ultimile tu spui ca sunt balansate... Daca pui mega-hurricane si super-surrender to wind ca skilluri active pe un spoiler, nu inseamna ca ai echilibrat jocul si ai un server "balansat"... inseamna ca ai facut un mare rahat.

Pai da dar eu m-am saturat in interlude de toti idiotii care isi fac anumite clase. De exemplu sps stii de ce este foarte folosit pe multe servere de interlude? Deci are un critical rate la spells mai-mai sa fie gm.

Ma rog, e bine ca SA-urile sunt mai usor de obtinut. Pai ce faci cu un mystic fara acumen de exemplu in pvp? Pai cam nimic. Asta doar daca celalalt are SA.

Si daca mats-urile se scumpesc... Tot bine e pentru mine. Incep sa cred ca interlude iti da cam multe mura in gura.

Btw: poate ai auzit de th pro backstabber. Iti da backstab din fata oops 10k dmg. :blink: That's what i mean. Nu mai e cum era cand a aparut c4. Atunci erau servere mai bune tata tu nu crezi?

Posted

Daca e sa o luam cronologic, Blizz a furat conceptul de MMO in sine de la EA/NCS (Ultima/Lineage). In particular, ideea de "instante" (de exemplu) era prezenta in Lineage sub conceptul dungeonurilor (cu tot cu bossul de la final) inca din 1998.

Si sa nu uitam ca a fost si un Anarchy Online intre ele, in care toate misiunile se faceau in instante ( desi nu prea erau numite asa, instantele din wow sunt identice cu un team mission dublat in marime si cu vreo 5-6 mai multi bossi fata de AO ).

@xIcarus - nu iti da mura in gura, face jocul mai usor. L2 in c4 e mult prea hardcore ca sa consideri schimbarile pana in interlude "mura in gura".

Posted

legat de raid in 30 oameni , ma gandesc ca se poate face raid si intr`un party daca toti magii au in mana homu +conversion +10 , tanku arma cu health si healeri tot arme cu conversion si sa faci in asa fel incat sa incetinesti "procesul" de a omora raidul "torturandu`l" vreo 10-12 minute oare e posibil ?

Posted

Nu m-ar mira, dar ar fi de rahat. E ca si cand ai spune ca intr-un razboi real, soldatii de la popota sau doctorii militari nu au nici o sansa cu polonicele / seringile in fata tancurilor / infanteriei inamice.

Bufferii, healerii, combo ar trebui sa ramana suporti nu damage dealeri.

Acum, eu inteleg campania anti-L2 / anti-NCS a lui Shade, dar e subiectiv rau.

Iar chestia cu "furatul"... dupa mai bine de 9 de la aparitia MMO-urilor, s-a cam spus tot ce era de spus, imo. Nu mai pot exista decat variatiuni pe aceeasi tema. E ca si cand ai spune ca EVE a furat craft systemul de la elfii-crafteri din Lineage...

PS : Glad sux. Nu pentru ca ar fi bun / varza la ceva anume, ci pentru ca lasa impresia prin design ca ar fi o extraordinara masina de ucis (VanDame ftw) pentru ca arata "cool". Spectacol de sunet si lumini (nereusit imo).

chestia e ca e destul de frustrant ca si jucator de suport sa nu ai nici o sansa, daca nu dmg macar ceva fear sau sa poti scapa de un kill ( inafara de PP nici un alt suport nu are nimic in sensul asta ), cat despre wow vs l2 vs gw iti dau dreptate, toate vor semana intre ele intr-un fel sau altul pana apare ceva revolutionar care probabil o sa fie influentat de cele existente.

Posted

Aici da ... gladi are mai mult CP ca un paladin rofl

si gladul are def paladinului?fiecare are atuul lui.

that`s was funny!! :rofl1:

iversoane u mai ai putin si o sa zici daca mere sa dai cu spoil la rb cu crafterul

chestia e ca e destul de frustrant ca si jucator de suport sa nu ai nici o sansa, daca nu dmg macar ceva fear sau sa poti scapa de un kill ( inafara de PP nici un alt suport nu are nimic in sensul asta ), cat despre wow vs l2 vs gw iti dau dreptate, toate vor semana intre ele intr-un fel sau altul pana apare ceva revolutionar care probabil o sa fie influentat de cele existente.

ma ce nu intelegi din cuvantul "suport"...sunt caractere care ter ajuta in lupta nu ca sa imparta dmg...pentru asta sunt dd(damage dealer).ti`as arata nijte filme cu un preten dp oficiale sa vezi ce face cu ee`ul pe post de suport nu de dd ...lol suportul dd

Posted

si gladul are def paladinului?fiecare are atuul lui.

that`s was funny!! :rofl1:

iversoane u mai ai putin si o sa zici daca mere sa dai cu spoil la rb cu crafterul

ma ce nu intelegi din cuvantul "suport"...sunt caractere care ter ajuta in lupta nu ca sa imparta dmg...pentru asta sunt dd(damage dealer).ti`as arata nijte filme cu un preten dp oficiale sa vezi ce face cu ee`ul pe post de suport nu de dd ...lol suportul dd

ma :lamer: inteleg foarte bine ce e suport, toata povestea a inceput de la chestia cu gladiatorii ( i-au dat coarne bla bla bla in IL ) am spus ca nu ar fi mare mirare daca in viitoarele updateuri sa dea uber puteri claselor suport, in loc sa faci pe desteptu citeste si posturile anterioare, iti inteleg fitele de l2 guru dar iti recomand sa te calmezi, nu am scris nicaieri sa il faca DD sau nuker dar ar fi foarte bine sa fie "ajutat" si sa nu ramana sac de box ori sa poata fugii mai repede ori sa aiba defence ridicat cand ii scade CP chestii din astea care ajuta sa nu cazi din 2 crituri singurul suport cu un asemenea skill e PP cu escape, din greseala caracterul meu principal pe dex e un PP de 68 daca nu ma insel si nu trag nici cu arcu si nici cutit nu am.

PS cred ca se muta sectiunea MU ( acolo se gasesc toti profesionistii si cunoscatorii ) aici si in scurt timp savuram un huge flame topic :clap:

Posted

Si sa nu uitam ca a fost si un Anarchy Online intre ele, in care toate misiunile se faceau in instante ( desi nu prea erau numite asa, instantele din wow sunt identice cu un team mission dublat in marime si cu vreo 5-6 mai multi bossi fata de AO ).

Lasher, eu spun de Lineage Simplu si UO Simplu, nu de L2/UO2, alea aparute in 1998.

Anarchy a aparut prin 2001 afaik.

Oricat de urat suna, coreenii au fost aia care au lansat cu adevarat MMORPGurile, tranfformand multyplayerul in massive multyplayer.

Prima generatie de MMO-uri (1996-2000)

1996 : NexusTK (cu head-developer Jack Sing sau cam asa ceva, acelasi care avea sa fie head-developer al NCS pentru Lineage) - primul succes comercial al unui MMO, primul MMO cu peste 1kk de utilizatori.

1998: Ultima Online

1998: Lineage

1999: EverQuest

A doua generatie de MMO-uri (2000-2003)

2001: Anarchy Online

2002: Ragnarok

2003: EVE Online

2003: Lineage ][

Generatia contemporana de MMO-uri (2004-prezent)

2004: City of Heroes

2004: WoW

2005: GW

2006: Silkroad

2007: Perfect World

Nu mai e cum era cand a aparut c4. Atunci erau servere mai bune tata tu nu crezi?

Pe DeX-C4, din 32 de clase cred ca peste 60% din populatia serverului insemna : Necro, Sh, SE, BD. Restul de 28 de clase insemnau 40%. Iti trebuia o ora cu party de 8 oameni sa gasesti un SwS 77+.

Daca pentru tine asta inseamna "balansat"...

ca si jucator de suport sa nu ai nici o sansa, daca nu dmg macar ceva fear sau sa poti scapa de un kill

De cele mai multe ori suportii fac diferenta intre succes si "to village", problema e ca nu sunt multi care isi dau seama de asta. Mai tuturor le place sa vada "Use XXXXX" - "Critical Hit ! " - "You hit for (insert 4 or 5 digits here) damage", uitand ca pentru asta au 20 de iconite undeva pe ecran.

Si evident ca toti "paunzorii" vor pune ss/fraps cu OMFG I KILL ALL SEVER PUPULATION !!! si niciodata unul in care are cere "WTB EE/Bish rez plxxxx !!!!"

legat de raid in 30 oameni , ma gandesc ca se poate face raid si intr`un party

Daca deasupra raidului scrie Anakazel, se poate... si inca vreo 3-4 denumiri (raizi de quest in general). Altfel nu.

Ar trebui sa bage si o rasa playable de undead sa se joace ee si bish cu ei

Au mortaciunile necro-ilor cu care se pot juca...

Si mai sunt minim 4 "Thrones" in care e timp pentru "undezi"...

Posted

ma :lamer: inteleg foarte bine ce e suport, toata povestea a inceput de la chestia cu gladiatorii ( i-au dat coarne bla bla bla in IL ) am spus ca nu ar fi mare mirare daca in viitoarele updateuri sa dea uber puteri claselor suport, in loc sa faci pe desteptu citeste si posturile anterioare, iti inteleg fitele de l2 guru dar iti recomand sa te calmezi, nu am scris nicaieri sa il faca DD sau nuker dar ar fi foarte bine sa fie "ajutat" si sa nu ramana sac de box ori sa poata fugii mai repede ori sa aiba defence ridicat cand ii scade CP chestii din astea care ajuta sa nu cazi din 2 crituri singurul suport cu un asemenea skill e PP cu escape, din greseala caracterul meu principal pe dex e un PP de 68 daca nu ma insel si nu trag nici cu arcu si nici cutit nu am.

PS cred ca se muta sectiunea MU ( acolo se gasesc toti profesionistii si cunoscatorii ) aici si in scurt timp savuram un huge flame topic :clap:

ma drujbete ce coarne i`au pus mai la glad..pe Il doar l`au adus la pozitia la care trebuia sa fie.Unde mama lui a dracu de gladiator e overpowered?Da`mi un exemplu.

Posted

Pe DeX-C4, din 32 de clase cred ca peste 60% din populatia serverului insemna : Necro, Sh, SE, BD. Restul de 28 de clase insemnau 40%. Iti trebuia o ora cu party de 8 oameni sa gasesti un SwS 77+.

Daca pentru tine asta inseamna "balansat"...

De cele mai multe ori suportii fac diferenta intre succes si "to village", problema e ca nu sunt multi care isi dau seama de asta. Mai tuturor le place sa vada "Use XXXXX" - "Critical Hit ! " - "You hit for (insert 4 or 5 digits here) damage", uitand ca pentru asta au 20 de iconite undeva pe ecran.

Si evident ca toti "paunzorii" vor pune ss/fraps cu OMFG I KILL ALL SEVER PUPULATION !!! si niciodata unul in care are cere "WTB EE/Bish rez plxxxx !!!!"

pt faza asta te respect mai mult :hello:

eu chiar te admir pt rabdarea pe care o ai cu tancu , precum spunea un prieten ( Live pp78/ee78/wl/bdparca) " trebuie sa existe si clase suport "

Posted

Lasher, eu spun de Lineage Simplu si UO Simplu, nu de L2/UO2, alea aparute in 1998.

Anarchy a aparut prin 2001 afaik.

De asta am zis "INTRE" ... as in, intre Lineage 1 si World of Warcraft ^_^

Asta a fost ca o completare la ce zici tu, ma enerveaza lumea care zice ca ncsoft s-au luat dupa WoW ca au bagat instante, ca au bagat shift click pe item ( anarchy online, also ), auction house ( care din cate am inteles functioneaza naspa ), etc.

P.S. : E posibil sa fi deviat putin, am uitat complet cine ce zicea ca s-a copiat de pe nush unde :D

Posted

OMFG. Scrisesem un post lung de 2 pagini si mi s-a stins pc-ul, acum sunt nevoit sa-i fac rezumat. grrrrr.

Ok... Thora: un rant pus pe forum nu reprezinta o campanie, get your facts straight. N-am zis niciodata ca wow e original, n-a copiat etc, dar macar eu ai lansat mai totul deodata in loc sa astepte 7 expansion-uri pentru a patch things up. Daca c1 ar fi fost Kamael, si l2 n-ar fi avut decat un expansion pana acum, s-ar fi plictisit lumea de mult. Motivul: content aruncat alandala. Dupa mine, l2 a inceput de jos si incearca sa iasa la suprafata, pe cand wow a inceput de sus si se chinuie sa pluteasca. Mai incolo nu le compar ca nu se bazeaza pe aceleasi chestii.

L2 a aparut in 2004 in US si EU, in acelasi timp cu CoH.

Lineage a aparut in 2001.

Si daca ma iei cu "a, pai eu am pus datele la care a aparut la chinezoi" o sa-ti trantesc Silkroad in fata.

@Lasher: "shift+click" nu prea a fost copiat, mai degraba inspirat, in AO mergea sa bagi orice in chat window, mi se pare ca era HTML based - puteai sa si dai linkuri sau sa faci copy-paste.

@xIcarus: magii sunt buni in solo self-buff/chbuff pvp, arcasii sunt buni in endgame organised fullbuff mass pvp. Scrisesem vreo 20 de randuri de argumente, nu le mai scriu inca odata.

Tot arcasii vor rula in endgame interlude pvp, pentru ca ei au acum boss jwls => avantaj. Intrebati pe oricine de pe retail.

Diferenta e ca acum gladiatorii omoara mai bine in open field (la 78 cu S-grade adica), daggerii sunt mult mai periculosi si WK/PP owneaza prin olympiad.

/end