Iverson Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 e sws parca , e luat mult target rofl Quote
xIcarus Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pai cand are unul pica pe tine si vrea sa te pocneasca nu are de unde sa stie cati de | vede. :D La fel de folositor ca "aaaaaaaaaa" sau "salgfkjnsdkg". :D@crynow: doamne ce penibila e faza cu enchantul. :lol: Quote
Burne Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Augmentarea se poate face pe orice arma - exceptand cursed shi shadow weapons - de la grad C pana la S, inclusiv. Pentru a augmenta o arma ai nevoie de : arma, gemstones D sau C grade, in functie de arma si Life Stone, mai mica sau egala cu nivelul tau (Ex. daca eshti lvl 70 faci augmentarea cu Life Stone de grad 70; o poti face si cu Life Stone de lvl mai mare, dar pana nu ajungi la lvl respectiv nu vei simti efectele augmentarii). Life Stone pica mai la toti mobii prin L2, sau cel putin la foarte multi. Gemstones sunt la Grocery, shi arma..te priveste :Pbun ... multumesc pt lamurire, nici eu nu am prea priceput cum e chestia asta dar cum faci life stone lvl 70 ( sa zicem ) ? trebuie crescuta ca si un cristal ? sau depinde de lvlul jucatorului, respectiv la lvl 20 ai life stone lvl 20 ? nu imi este clarEDIT: gata am inteles, am citit pe .com mai in detaliu, interesant si totusi mi se pare putin copiat dupa wow cu soul bound la faza cu trade/drop/cwh Quote
Nagasaky Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 One more thing... ce este mai exact aceasta augmentare? Quote
Th3ogrim Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nagasaky tu cauti sa faci post count prefacandu`te ca esti chior sau chiar esti chior? Quote
Guest lllllll Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 augmentarea e un fel de SA in plus, numai ca efectul e random.iverson, daca cineva ishi face macro cu /target sws...ori e personal ori nu e deosebit de priceput in ale l2-ului :P Quote
Nagasaky Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Theogrim ma refeream la efecte ;) Quote
Guest dorian1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 just check....server interlude...wiped acum 3 saptamani toti sunt la inceput...suntem cat de cat multi online acusi incep siege`urile ^^....http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=5571 vote here :Dhttp://lineage2.g1.ro/ >> dl and start playn` :> Quote
Burne Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 just check....server interlude...wiped acum 3 saptamani toti sunt la inceput...suntem cat de cat multi online acusi incep siege`urile ^^....http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=5571 vote here :Dhttp://lineage2.g1.ro/ >> dl and start playn` :>deja vu ? sau ai mai postat chestia asta odata ?sincer as juca acolo pana intra dex live dar nu stiu de ce presimt ca e plin de buguri, vedem :-? Quote
Thora! Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gresesti enorm. Toate epicele in afara de Frintezza sunt adaugate din c4.Asta doar daca nu ma crezi, oricum sunt mai mult de 100% sigur ca nu exista nici un ant queen ring pe c1, nici macar in codul sursa.Yeap, my bad. Am verificat un DB de c2 si nu e nici ca macar ca item.io ma intreb unde .... e TUnde vreau eu :P wiped acum 3 saptamani toti sunt la inceputAsta e mai degraba nenorocirea serverelor private, nu un "+++" pentru server. Garantezi tu ca peste 3 saptamani nu e iar wipe?Pentru ca in cazul asta nici nu apuci sa vezi ce e aia interlude.fac nobless in vacanta sau nu ?E retorica?La cata rabdare ai, nu te vad citind mai mult de numarul paginii dintr-o carte :D Quote
raw^ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pai cand are unul pica pe tine si vrea sa te pocneasca nu are de unde sa stie cati de | vede. :D La fel de folositor ca "aaaaaaaaaa" sau "salgfkjnsdkg". :Dasa stau si aia care vor sa te invite in party:)) sau care vor sa iti dea pm :-j Quote
Lasher_ro Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 + ca mai sunt si aia care urasc "numele" astea. Gen eu.^^ Quote
raw^ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 + ca mai sunt si aia care urasc "numele" astea. Gen eu.^^eu urasc genu de nume care au BR dupa nume :crazy: Quote
Guest lllllll Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 prefer lllllll decat oOgigelOo sau xXxgigelxXx si altele pe aceeashi tema :D@T re bah tzarane, sa nu dai tu un semn de viata, o linie pe EKG..pfff :P Quote
Guest dorian1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 poi s-a trecut de la o pauza lunga de non c4 la interlude...a fost wipe si e destul de bine si frumos ;> Quote
xIcarus Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 R3v3nG3r' date='Dec 17 2007, 20:50' post='2435326']eu urasc genu de nume care au BR dupa nume :crazy:Eu urasc genul de nume care au PL la urma. Quote
Iverson Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 rekrutakja pl gregoripl: polskaia? ->gregoripl: te`n monstrul marii :> (MM) Quote
raw^ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 rekrutakja pl gregoripl: polskaia? ->gregoripl: te`n monstrul marii :> (MM) spierdalaj pojebana kurwa :readthis: ps: Craciun fericit , pe poloneza :D... Quote
CryNow Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 E retorica? La cata rabdare ai, nu te vad citind mai mult de numarul paginii dintr-o carte :D miss ya ... daca se pune dex'u pe "picioare" o sa fac nobless sau macar lvl 72,3 ... eventual ... vbim in joc :D doar vreau sa stiu .. daca o sa fie interlude si pe dex ... pana pe 23-24 ... Quote
bullet13 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 He sucks... Hai fugi dupa un dagger cu he sau fugi de un dagger cu he. Dagger exceptand th care o porcarie a/w. Pai in cat pvp fac eu, arcasii fug ca prostii si atunci intervine factorul backstab care grabeste moartea. Oricum ma lovesc prea rar ca aw. Plus ca un sr sau pr poate fugi mult mai bine si are sanse reale sa scape pentru ca are freeze strike/entangle. Well sr o sa aiba 1050 range fara rapid fire, deci... Nu vad rostul, din pct meu de vedere he e dus inca din c4, un pw sau aw ii curata eficient.1st, arcasii nu sunt caractere de 1vs1 ci pvp full buffed.si chiar si-asa, mi se falfaie mie de daggerul tau care FUGE de mine. si ce rezolva? un mare nimic.2nd of all, fyi TH-ul e cel mai rapid char. dash are efect mai mare decat blinding blow si pe interlude tine 15 secunde si se incarca in inca 15. slow indeed.ce zici tu SR cu 1050 range frate? Quote
kBm Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 te contrazic ... grand khavatari e cel mai rapid char.Tottem of rabbit Quote
jimmy89 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cica e posibil sa se dea drumu anul asta... sper sa fie asa ! Quote
xIcarus Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mie chiar acum mi-a trecut prin minte ceva. Economia dex o sa se modifice, asta daca nu s-a modificat deja. Pai eu prima oara cand am venit aici, un cbp vindeam cu 32k, iar sop cu 55k. Pai fratilor. Ultima oara un sop era 32k lux, iar cbp 15k de gaseai prost sa cumpere. Oare cat s-o ajunge acum? Sop 12k si cbp 1k? Abone 100 adena!? Deci vreau sa stiu cam cum mai e pe dex economia. Quote
Thora! Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Deci vreau sa stiu cam cum mai e pe dex economia. Momentan pe DeX nu mai este economie, din cauza de beta... nu are rost sa vinzi si sa cumperi coz rollback.Teoretic, preturile la materiale ar trebuie sa creasca, odata cu preturile la arme pentru ca:1. Multi dintre mobii care dadeau full drop in c4 nu mai dau decat parti in ITL;2. La raid fara 30 de playeri nu prea mai merge;3. Cristalele de lvl 11-12 si implicit 13 sunt mult mai usor de procurat, si in consecinta cererea de arme A/S va creste;@T re bah tzarane, sa nu dai tu un semn de viata, o linie pe EKG..pfff re bah republicane. Me from Poplaca district... me don't know what EKG means.miss ya ... eventual ... vbim in jocDaca creste speranta de viata in Romania, sigur :D Quote